תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו דגם IDEAPAD S530, יחסית חדש (אזור החודשיים אצלי) ויש לי בעיה שאחרי כמה זמן שהמחשב דולק הבהירות נהיית פחות חזקה, בערך כמו במצב חיסכון בסוללה שהמחשב נכנס אליו מתחת ל 20 אחוז.. רק שזה לא קשור לזה, אני עם בטריה מלאה כמעט, מחובר לחשמל ושום דבר לא מסדר את זה חוץ מריסטרט... הבורר בהירות כן נותן לשנות את הבהירות אבל הכל יותר חשוך (המקסימום המינימום והאמצע..) אחרי ריסטרט זה מסתדר אבל זה לא פתרון שאני כל הזמן אצטרך לעשות ריסטרט.. חייב עזרה מכם! תודה מראש וחג שמח
-
- 31 תגובות
- 18.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המצלמות: Logitech Webcam 3100 Microsoft Lifecam HD-5000 בשניהם windows 7 לא מצליח להתקין אותם אוטומטית ואחרי התקנה ידנית דרך אתר היצרן אני נתקל בשגיאה קוד 10 אודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה מוזרה אחרי החלפת לוח אם "motherboard 1.0 centigrade" מישהו יודע מה זה ההודעה הזאת למה הם מתכוונים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיות RDRAM , ע ז ר ה !!!! =( מאז שהתקנתי את המחשב החדש , כל מערכת הפעלה , קורסת , בהתחלה חשבתי שזה רק אקס פי , אחריי זה גיליתי שגם 2000.. לאט לאט הבנתי שזה לא המערכת הפעלה , מכיוון שהיא לא יכולה להיות עד כדיי כך לא יציבה...במחשב האחרון שלי היא רצה מעולה נכון לעכשיו יש לי פנטיום 4 , 1.5 , לוח D850MV של אינטל , 2 RDRAM של 128 כל אחד.. (רצים על 800 מה"צ). יש לי תמחשב הזה כבר כמה חודשים , בתחילה חשבתי שזה הSB LIVE , אבל התקנתי את של חבר שלי , וקיבלתי אותם בעיות (המחשב נתקע רנדומלית ) , פשוט המערכת מפסיקה , אני רואה את הפעולה האחרונה על המסך , העכבר לא מגיב , לא מקלדת לא כלום , רק RESET זה הפתרון.. הלכתי לאופציה האחרונה - זיכרון ...כי כל פעם שיש בעיות זיכרון המחשב נתקע עכשי…
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
התקלה הופיעה לראשונה לפני כמה ימים, כאשר היתה מותקנת על המחשב מערכת הפעלה win xp sp3. בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב, מסך הביוס היה עולה באיטיות רבה, ולבסוף - במהלך הטעינה של ווינדוס - מקפיץ מסך כחול. איפסתי את הביוס. לא עזר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה, ולהפתעתי מסך הביוס התאושש. עם זאת, מערכת ההפעלה המשיכה להתקע במהלך הטעינה. נשברתי. פרמטתי את המחשב והתקנתי עליו win 7. בימים האחרונים הוא תיפקד ללא רבב, אבל לפני כמה דקות שוב קפץ מסך כחול. אתחלתי את המחשב והוא בכלל לא זיהה שיש עליו מערכת הפעלה. שוב ניסיתי את אותו טריק עם הסוללה והפעם הכל הסתדר (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה הולך כאן?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , בעיה שנמשכת כבר המון זמן , המחשב קופא או קורס ( מסך כחול) ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא ממשיך לעבוד כרגיל , דבר זה קורה לעיתים קרובות גם אחרי שניסיתי לנקות אבק .. תודה רבה לעוזרים , המשך יום טוב...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dell Vostro והוא לא נטען. (וגם נגמרה לו הסוללה אז הוא כבה) המטען כנראה תקין, מכיוון שנורת החיווי שלו דולקת כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול אם מותר לפתוח את הלפטופ, לנתק את הסוללה, לחבר לחשמל, וכך אולי הלפטופ יעבוד בצורה ישירה על חשמל. בנוסף, אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי זיכרון חדש אצל המחשב של אחי 256MB 400MHZ ובEVERSNT התוכנה מראה לי שיש לי 2 סוגים של זיכרון כל אחד 256MB ראו תמונה אך בזיכרון הכללי היא מראה לי שיש לי בסך הכול 256MB גם העלתי תמונה של זה מה זה אומר? כנ"ל גם בDXDIAG רשום שיש לי רק 256 אפילו שהוא מזהה 2 של 256 מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכונן תקליטונים(Floppy) לא פועל כראוי , הנורה שלו תמיד דולקת והוא לא מצליח לקרוא דיסקטים שאני מכניס אליו: אם הבעיה המתוארת למעלה מופיעה אצלכם , אז זה ככל הנראה חיברתם את כבל הנתונים של הפלופי(FDD Cable) הפוך. הפיתרון לבעיה הוא פשוט מאוד - הוציאו את כבל הנתונים וחברו אותו כמו שצריך. כך נראה כבל התונים של הפלופי - *מי שמתקשה בנושא ההרכבה והתקנת הפלופי , שילחץ כאן כדי לראות איך מחברים אותו נכון.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה הסימנים שמראים שה GF4 TI עובד לא טוב בלוח 7VRXP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר ששמתי לאח שלי ב מחשב (פנטיום 3 800) את הספק שלי (של פנטיום 4 1.6) התחיל לצאת עשן מלוח האם שלו ואחר כך הפסיק לעבוד המאוורר של כרטיס המסך מה שגרם להתחחמות יתר של הכרטיס וגרם לתקיעות רצניות ! אז חשבתי שלוח האם דפוק אזז החלפתי אותו היום הביאו לי לוח חדש אבל במחשב עדיין לא פועל אפילו לא נדלק יכול להיות שזה המעבד ? או הספק הישן של אח שלי (אגב החזרתי אותו בחזרה ורק אחרי זה גיליתי כי המאוור לא עובד עם הספק של פנטיום 4 בכלל לא נכנס ל WINDOWS) אז בבקשה עזרו לי אני מתכנן לעשות רשת ביתית בקרוב ואני לא יכול בגלל המחשב של אח שלי זה דחוף מוות !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעת הפעלת המחשב : אני שומע ציפצוף אחד ארוך . לפימה שאני רואה באיזה טופיק פה שזה אומר : אולי זה הכי קרוב שיש , מה דעתכם הבעיה ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-