עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by zekit,

למחשב נייח שלי אין כונן CD פנימי רגיל, אלא רק כונן חיצוני. במשך השנים תמיד הייתי עושה לו פורמט באמצעות אותו כונן ואף פעם לא הייתי נתקל בשום בעיה. פשוט לבחור Boot from USB CD והכל היה בסדר. עכשיו יש בעיה, הוא לא נותן לי לעשות Boot from USB CD, כלומר הוא כן נותן לבחור את זה, אבל המסך נתקע בשלב של boot from cd. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בכונן, או בדיסק הווינדוס, לכן חברתי את הכונן הנייד עם הדיסק למחשב אחר (נייד) והכל פעל כמו שצריך והגיע למסך התקנת הווינדוס, לכן הבעיה היא לא בכונן או בדיסק אלא במחשב עצמו. האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? אני חושד, שאולי זה הספק כוח..דעתכם? נ"ב המחשב עובד בסדר והווינדוס שמותקן בו עולה, אני רוצה לעשות פורמט כדי "לרענן" דברים..

3. שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by ezx,

יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  5. מחשב נייד LENOVO 3000 N100 בן פחות משנה, ישומי אופיס אינטרנט בסיסי וכו, שום דבר מיוחד. המחשב עובד תקין מאז שנקנה ולא עבר פירמוט מעולם. מערכת הפעלה XP HOME. הדיסק הקשיח בנפח של כ 80 ג'יגה. הדיסק מחולק מיום ההפעלה ה1 באופן הבא: C = 60GB E = 20GB כשמבצעים בדיקת מאפינים ל C מקבלים את התמונה הבאה: אבל כשניכנסים לתוך C ובוחרים את כל התכולה (תיקיות + קבצים + קבצים ותיקיות ניסתרים) מקבלים תכולה של הרבה פחות כפי שניתן לראות כאן: הכצעקתה ? איפה נעלמו להם כ 35 ג'יגה ? יש לציין שהמחשב ממש לא מועמס , אין מצב שיש תכולה של 50 ג'יגה ב C. תכולה של 15 ג'יגה היא הרבה יותר הגיונית. המחשב עבר דיפרג + ניקוי דיסק + מחיקת נקודות שיחזור +בדיקת ה PAGEFILE = כ 750 מגה . כמו כן לא מ…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  6. יש לי כבר USB של משהו לחבר למחשב...אני מחבר אותו והוא אומר לי USB DONT RECOGNIZE אז אחרי כמה שניות הוא מתקין לי את עצמו לבד (בXP הכל טוב :\). אז כמו שאמרתי הוא מתקין את עצמו לבד ואומר שההתקן מוכן לשימוש ונמצא כ"unknown device" בקטגרויית USB במנהל התקנים.. אחרי שאני מתקין דרך הדיסק שקיבלתי עם המוצר לא משתנה שוב דבר...לא מודיע כלום על התקן חדש או זיהוי חדש מה לעשות :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. אהלן בעת שאני גולש בTHEMARKER ולוחץ על פתיחת תגובה תמיד בפעם הראשונה הוא מקפיץ את העמוד למעלה ואז אני צריך לגלול למטה. למישהו יש מושג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. כאן אפשר להוריד את הקבצים שהוינדוס שומר שמסבירים את התקלה: http://www.megaupload.com/?d=B0SRCA6I http://www.megaupload.com/?d=1CL8KWFD http://www.megaupload.com/?d=74RAC0KH מה זה יכול להיות? Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: 0000011C BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 82A4614B OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: D:\Windows\Minidump\042310-16036-01.dmp D:\Users\Daniela\AppData\Local\Temp\WER-27019-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linki…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי Windows 8 כבר למעלה משנה ולאחרונה גיליתי שחסרות לי כמה "אותיות" בסייר קבצים. נכנסתי למאפייני המחשב ולמנהל ההתקנים וראיתי את התמונה הבאה: http://s21.postimg.org/7hoe0hwyb/CDrom.jpg' alt='CDrom.jpg'> במחשב מותקן צורב DVD פיזי של LG ועוד שני כוננים וירטואלים בשיטת Daemon Tools (רגילים כי STPD דורש אתחול מחדש). אני לא משתמש הרבה בדיסקים ולכן לקח לי זמן לשים לב שיש בעיה. הBIOS מזהה את הLG וגם לאתחל איתו אפשר. העליתי את המחשב עם Windows PE והכוננים עובדים. זה Windows 8 pro 64bit. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכם. יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gt ואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך איזה כבל אני צריך לקנות בטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבן ובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זה צירפתי תמונה של הכרטיס. תודה רבה על עזתכם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. המחשב נתקע לי כאשר אני משאיר אותו דלוק לכמה שעות ללא פעילות ואחרי שאני חוזר ומזיז את העכבר על מנת לצאת מהסטאנד ביי אז מופע לי מסך שחור עם פסים בקצוות . יש לציין שאני משתמש בחלונות מילניום. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. :s05: שלום רב, אני חוזר כרגע אם הזכרונות שקניתי הביתה ומכניס אותם למחשב... אבל מה שקורה זה שהמחשב עולה למסך הראשון (השחור שבו רשום כמה נתונים) ואז רשום כאילו שכן סמתי את הזכרונות אבל פשוט זה לא עובר את השלב הזה MEMORY TESTING ..... OK זה לא עובר הלאה והמחשב לא עולה לויינדוס מה לעשות??? בבקשה תענו דחוף כי אני דיי חסר עונים אני יושב עכשיו מול המחשב מפרט נמצא בצד ימין <----

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by godis,

שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  23. ניסיתי להרכיב קירור חדש והמעבד נפל לי ואיזה 3-4 פינים התעקמו לי. סידרתי אותם כמה שאני יכול והכנסתי למקום שלו,הוא יושב טוב. אבל שאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי כמה שניות. באיתור בעיות על הלוח אם קיבלתי את המס' 9 אף שמן הסתם הבעיה היא במעבד המעבד שלי הוא amd athlon 64 והלוח abit kv8 pro מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by אוראל-ס,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד בווינדוס 7. יש לי צורב די וי די של lg לאחר כשנה עם אותה מערכת הפעלה ( וין 7 64 ביט ) פתאום החליט הווינדוס שהוא לא קורא את הסידירום וגם לא את הכונן המדומה ( דיימון טולס ) כשאני ניכנס למנהל ההתקנים ועושה עדכן דרייבר זה אומר לי שכרגע יש את הדרייבר הכי מעודכן. בנוסף במנהל התקנים זה מראה על שניהם כמו משולש קטן כזה עם סימן קריאה בפנים משהו כזה. כשאני ניכנס למחשב שלי הסידירום וגם הכונן המדומה לא מופיעים... בדוס הסידירום כן עובד.. וכן הוא נפתח ונסגר ואני מכניס דיסק הוא קוראה אותו רק שהוינדוס החליט שהוא לא קיים.. אגב עשיתי במנהל התקנים הסר התקנה הפעלתי מחדש זה אומר לי שוינדוס לא התקין את החומרה.. אבל זה חוזר על עצמו שההתקן מעודכן בדרייבר הכי עדכני. הצ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. בהתחלה חשבתי שזה חום או אבק. אבל עקבתי אחרי הריסטים. וגיליתי שהמחשב עושה ריסט בידיוק כל שעה. כל 7:10 8:10 וכן הלאה וכן הלאה . . . אין לי מושג אם זה וירוס או הגדרות בXP . . ואם זה הגדרות שאני צריל לכוון . אז אפשר בבקשה הסבר איך אני מבטל את זה? (יש לי XP אנגלית). תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.