תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעד לא מזמן היו לו בעיות עם הקירור (נשבר לא כנף במאוורר של הליבה) אז הוספתי לו מאוורר שיעזור לו להוציא את האוויר החוצה אז עד לפני חודש הכל עבד טוב ועכשיו יש לי בעיה אחרת הוא פשוט בלי להודיע עושה reseat האם זה דבר הקשור למה שעשיתי או שזה בכלל קשור לוירוסים שיש לי במחשב??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תקשיבו ידידה שלי עשה משהו והיא לא יודעת מה היא עשתה , היא נגעה בהגדרות של הפתיחה , אבל אני לא במחשב שלה , ככה שאני לא אוכל להביא תמונה אבל אני יכול להביא את זה: ולה יש הפוך מזה , ועכשיו , נכנסתי לחשבונות משתמשים , ואז ל ,"שנה את אופן הכניסה, או הניתוק , של המשתמשים. אצלי אפשר להכנס לזה , תמונה: . עכשיו אצלה , דבר 1, לא מסומן כלום , דבר 2, כתוב לה שגיאה משהו אם : Netlogon, למחוק אותו או משהו כזה נשמות. מה עליי לעשות ? , תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם כדי להתקין את התוכנה של LUCID , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים ומעלה. אני שומר עליו טוב וסה"כ הוא עבד ממש אחלה. שלפני כמה חודשים הוא קפא והתחיל לעשות בעיות. עשיתי בדיקות עומס וכו' ולא היו בעיות אז בחרתי לעדכן את כל הקשוחה של החומרה, לפרמט ולהתקין הכל מחדש בגרסא מעודכנת. אתמול הוא חזר לקפוא לי אחרי חודשיים שהוא עבד חלק בלי בעיות. התקנתי EVEREST Ultimate Edition על מנת לנטר ולראות מה הבעיה. יש לכם רעיון במה כדאי להתמקד? מעבד? ספק כוח? לוח אם? כונן קשיח? זיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הדרייבר שהורדתי לכרטיס מסך RADEON 9600SE מהאתר של ATI דרש תוכנת .NET framework 2.0 בשביל לפעול. הורדתי את התוכנה הזו, התקנתי, לאחר מכן התקנתי את הדרייבר ובעיקרון הוא עובד טוב. אבל המסך שלי נורא כהה ואני רוצה להבהיר אותו דרך הקונטרול סנטר, שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה לי השגיאה הבאה: 1. מה זה אומר? 2. איך פותרים את הבעיה? 3. זה מופיע לי גם כשהמחשב מופעל והווינדוס נטען, וגם שאני מנסה להפעיל את הCCC.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום הודעות בנוגע לטמפרטורות מומלצות לכרטיסי מסך אך לא מצאתי. הטמפ' של כרטיס המסך שלי עומדת כרגע על 56C, שזה נראה לי גבוה.. יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce FX 5600 מה אתם אומרים? נ.ב חידשתי את המשחה הטרמית שהיתה על הכרטיס (הטמפ' לפני החידוש היתה 65 מעלות).
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כונן סיגייט (יש לציין שהוא מהדגם הבעייתי אבל אין לי מושג עדיין מה הבעיה המצוינת בדיון הרשמי) חיברתי אותו לSATA ולחשמל כמו שצריך, אך הפוסט לוקח דקה ואז פשוט הוא רושם Second Primary Harddrive Error ואפשר ללחוץ F1 לחצתי והווינדוס לא הפסיק לטעון את עצמו בחלק שלפני הWELCOME וכו' (שחכתי איך קוראים לחלק הזה ) מה עושים? זה קשור לדיון הרשמי של הבעיה? הרי עוד לא נכנסתי לווינדוס וכבר יש שגיאת הרדיסק בפוסט...
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה, בבקשה, אני חייב עזרה ניסיתי לסדר משהו במחשב השני בבית, ושיניתי בביוס את ההגדרה של הוידאו אדפטר מPCI לAGP כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא רק מצפצף כמה פעמים ולא מראה כלום על המסך איך אני יכול להחזיר את ההגדרות להגדרות המקוריות בלי להשתמש במקלדת ובמסך? אני יודע שיש משהו עם הסוללה הקטנה, ניסיתי להוציא אותה ולהחזיר, זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי משמיע צפצוף לאחרונה, גם כשהוא כבוי. כשאני מכבה אותו מהכפור שעל ספק הכוח / מוציא אותו מהחשמל הצפצוף נפסק לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות? לאחרונה גם לא כל כניסות הUSB עובדות "בניסיון הראשון" אם זה נשמע למישהו קשור.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-