תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אם הלוח Gigabyte 8SQ 800 ויש לי הרד דיסק של 80 ג'יגה שלא עובד על המחשב החדש הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל כשאני מנסה להתקין ווינדוס המחשב נתקע אז בדקתי את ההרד דיסק אצל חבר והכול עבד כמו שצריך בדקתי את ההרד דיסק של אח שלי 30 ג'יגה וגם לא עובד ואצלו זה כן אז לקחתי מהמגירה הרד דיסק של 13 ג'יגה חיברתי אותו והכל רץ מצויין אז אמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהרד דיסקים גדולים ושאני צריך לעדכן את הביוס בינתיים שלחתי את ההרד דיסק לחברה שיחליפו אותו אבל נראה לי שהוא לא יעבוד גם כשיחליפו אותו אז מה לדעתכם כדאי לי לעשות? כי אני לא יכול להסתדר רק עם 13 ג'יגה אתם חושבים שלעדכן את הביוס יעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג Asus P4S800D, ויש לי צורב DVD SATA, מסוג Samsung SH-S183A. בחודש האחרון, פתאום, איני יכול יותר למצוא את הכונן 'במחשב שלי', ואחרי ששיחקי ברגיסטרי ע"פ הכתוב באתר התמיכה של SAMSUNG, אני עדיין לא מצליח לגרום למחשב למצוא אותו. מה עוד, שמידי פעם כשהמחשב עולה, הוא מקפיץ הודעה של זיהוי חומרה חדשה, ולא מצליח למצוא דבר. לפעמים הוא מזהה את הכונן אבל לא מראה אותו 'במחשב שלי'. ונוסף על הכל, אני לא יכול להעלות את הדיסק של Windows XP במקום הכונן הקשיח משום שבעוד שבמסך ההפעלה המחשב מזהה את הכונן, ה-BIOS לא נותן לי אותו כאפשרות ממנה לעשות BOOT. אשמח לעזרה, אני מבולבל פצצות.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע איך נקראת תופעה במסכי LCD, כאשר יש שטחים שנהיו בהירים יותר עם הזמן? אני לא מדבר על זליגת אור רגילה שיש בכל מסך LCD במידה מסויימת. ראו תמונות (מצטער על האיכות, צולם עם פלאפון): -יש פס בהיר לרוחב המסך, זה הופיע כחודשיים לאחר הקנייה. אצל קרוב משפחה יש תופעה דומה אבל עוד יותר חמורה. יש לו תביעה של אותיות על המסך, כאילו שהן נצרבו בתוכו (+כתמים בהירים). מישהו מכיר את התופעה? איך נקראת התופעה? ממה זה נגרם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזאת אמורה להיות תמיכה לחומרה בלבד אבל אולי בכל זאת זה קשור לחומרה.. הבעיה היא איטיות של המחשב, בדקתי וירוסים וביצעתי איחוי יש למישהו עוד רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 4GB של זיכרון ינוצל היטב ב WIN XP כמו ב VISTA או שאין הבדל???
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לא מצאתי שם אחר לכותרת.. בכל מקרה הבעיה היא כזאת.. החלפתי כרטיסי מסך בין 2 מחשבים באחד הכל עובד יפה בשני ששמתי בו RADEON 9700 PRO הוינדוס בא לעלות ואיך שהוא עולה נהיה מסך שחור.. הלוח אם בטוח תואם כי הוא יותר חדיש מהלוח אם שה9700 היה בו לפני..
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי logitech mx500 ובימים האחרונים הסמן נתקע פתאום בלי שום קשר לכלום. זה קורה אחת לכמה זמן באופן די רנדומלי. יכול להיות פעמיים תוך חצי שעה או פעמיים ביום. כשאני מנתק את העכבר ומחבר אותו מחדש זה פתאום פועל כרגיל שוב. גם כשאני עושה restart מבלי לנתק את העכבר הוא חוזר לפעול. מה זה יכול להיות? האם הגיע הזמן לקנות עכבר חדש? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. תודה רבה מראש על כל עזרה...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard חזרה והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי) ערי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-