תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כל התוכנות (פלש לדוגמא) מורדות בפועל ב 32 ביט (כלומר עמוד ההורדה בוחר את גירסת ה32 ולא ה 64)? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדגם לנובו יוגה, דור ראשון. בחצי מהמקרים בערך שאני מעיר את המחשב משינה, לאחר שאני פותח את המכסה של הלפטופ, המקלדת וה-touchpad לא עובדים לי בכלל, למזלי יש לי עדיין את העכבר שמחובר ב-USB, לפעמים אני זקוק או להפעיל מחדש את המחשב או לסגור את המכסה ולנסות לפתוח אותו מספר פעמים עד שהמקלדת חוזרת. האם יש מצב שניתן לפתור את הבעיה דרך הוינדוס?.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיוג של מודם ADSL מכבה את המחשב עם מסך כחול מה הגורם לבעיה לפעמים שאני רוצה לקבל IP חדש אני מנתק את החיבור לאינטרנט ומחייג שוב ולפעמים לאחר כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול של XP שסופר לי עד 100 ואז המחשב מאתחל את עצמו שוב איך אני פותר את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד הזה והוא כל הזמן על טמפרטורה של 52 מעלות ומעלה. זה כשהו נמצא במנוחה כשהוא חושב במשחקים וכאלה הוא מגיע ל 70 מעלות ובמיוחד בימים החארונים שנהייה ממש חם הוא כל הזמן על 60 מעלות ומעלה. זה סביר?? אם לא אז מה הפיתרון הכי כדאי תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD Diagnostic Hardisk Maxtor זה הHardisk ואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבוד והאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה יצא לי מהמשחק ניד פור ספיד אז זה ההודעה שהוא קיבל יש לי כרטיס 7900 GT וזה כל פעם עושה לי ריס במחשב המשחק ותוקע לי אותו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הבאתי מחשב מחבר עבור אחותי, שישמש בעיקר לגלישה באנטרנט ולשמיעת מוזיקה. המחשב אצלו לא עבד הרבה זמן (אני גיליתי שפשוט לא היה שם זיכרון... אוקי) זה לוח של אינטל D845BG, 256DDR, P4 1,8 אירגנתי את המחשב, התקנתי XP. את הדיבר של הכרטיס קול המובנה בלוח הוא התקין באופן אוטומטי. ניסיתי להתקין כרטיס רשת רגיל - הוא לא מצליח. הוא מזהה שהתחבר וכותב שהתחבר כרטיס רשת, אך שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא לא נותן לי ואומר שישנה שגיאה, ושה"מידע שגוי". ומשאיר את ההתקן קיים רק בלי דריבר שלו. ניסיתי להתקין גם כרטיס רשת אלחוטי - אותו סיפור. ניסתי עם הדיסק המקורי של הדריבר, ניסיתי עם דריבר שהורדתי מהאנטרנט, לא הולך. דיסק און קי לעומת זאת, הוא מזהה. מצלמת רשת לא. גם הכרט…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול. הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת. ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול. לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בפתיחת מחיצה בכונן במחשב את רוב הפעולות אני יודע אבל אני לא מצליח לפתוח מחיצה גדולה של 180GB אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מכרטים מסך של אנווידיה לכרטים של איי טי איי, אני שמעתי על תוכנה שהורגת דרייברים ישנים לגמרי האם אתם יכולים לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב נכבה בערך לאחר 10 דק', האמת שאני לא חושב שזה קשור אבל הכרטיס מסך מאוד חם שאני נוגע שם.. וחוץ מזה כל המאווררים עובדים(חוץ משל הכרטיס מסך) איפה הבעיה בדרך כלל במקרים האלה? לוח אם?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי SSD המשמש כדיסק הראשי עם הוינדוס ויש לי HDD משני שפתאום החליט להשתגע אם החשמל מחובר המערכת עולה אבל אם הSATA מחובר המחשב לא עולה ניסיתי להחליף כבל SATA, ניסתי להחליף SLOT אני מניח שהHDD הלך אבל האם יש דרך להוציא את הקבצים שנמצאים שם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ישן. לפחות שש שנים. לוח אסוס. אחרי כיבוי ממושך. אך עדיין מחובר לחשמל. שוכח מאיפה להעלות ווינדוס. לא מזהה הארד דיסק משני. סתם אין תצוגה. תאריך ושעה מדוייקים. בעיה בלוח? או שהחלפת סוללה תפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמתחמם פתחתי אותו כדי לנקות אבק וגילית שהאוורר של המעבד לא עובד. הוא עובד כמה שניות לאחר ההדלקה של המחשב ואחרי זה מפסיק.ניסתי לסובב אותו ידנית והוא עדיין לא עובד. נ.ב במקרה ואני צריך להחליף מאוורר אז אם אפשר תצרפו קישור מאתר שאפשר לקנות ממנו. דגם מחשב acer travelmate 2490
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-