עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשב שאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהר ורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותר הקיצר אני מקווה שהבנתם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?

3. אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Liran_mor,

יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tomerk25,

שבת שלום, בשבוע החולף רכשתי לפטופ מדגם Lenovo thinkpad edge e330 שהגיע ללא דיסק דרייברים. אחרי מכשולים בהתקנת הווינדוס לבסוף הצלחתי. כמו כן הורדתי את כל הדרייברים באתר אשר שימושיים למחשב והתקנתי אותם בנייד. המכשול העיקרי שמולו אני ניצב כעת הוא אי יכולת לגלישה באינטרנט ( לא מוגדר לו חיבור) ראיתי שהדרייבר Realtek מותקן, אך אני לא מצליח לגרום לאינטרנט לפעול(מסומן X אדום על חיבור הרשת בקצה הימני של המסך) יש דרייבר ספציפי שלא התקנתי? אולי משהו בהגדרות הרשת שיש לבצע? אשמח לעזרה ממכם! נ.ב. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Stav Tzubery,

אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal

7. Started by shay1231,

שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, יש לי בעיה: כאשר אני משחק במקס פיין 2 או וייס סיטי, המחשב עושה RESET קבוע, יכול להיות שזה מנגנון ל RESET אוטומטי? אגב, כשאני נכנס אחרי זה לביוס, זה מראה לי טמפ' של המעבד על 50 מעלות - Intel Pentium-4 Northwood HT 2600MHz! איך בודקים אם יש את המנגנון ואיך לנטרלו? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by VolTAge,

אוקיי, הבעיה הזאת התחילה לפני יומיים בערך ואני ממש לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מדליק את המחשב, או עושה ריסט, שזה בעצם כל פעם שהווינדוס עולה מחדש, אני מקבל את ההודעה הזאת : Windows cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator. ואז הוא מודיע לי שאני בינתיים יעבוד על פרופיל זמני, והשינויים שאני יעשה בו לא ישמרו לפעם הבאה שאני יכנס למערכת. וזה ממש, אבל ממש מעצבן. כל פעם אני צריך לסדר את הפייוריטס, את הקוקייס, את הדסקטופ, אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו אין לי חוט להתחיל ממנו, כי פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב ההודעה הזאת באה, ומאז אני תקוע איתה. למישהו יש פתרון ? :'(

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Yonatan Levi,

צריך עזרה דחוף. יש לי בעיה חמורה במחשב אני מנסה להעלות את הווינדוס זה מראה לי את הלוגו של הוינדוס ואז נדלק המחשב מחדש גם בsafe mode זה קורה לי שחזור מערכת זה לא נותן לי תיקון אתחול גם לא נותן נ.ב. הCD dvd Rom לא עובד. תודה לעוזרים :-)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Chumlee,

האם זה נכון ? ככל שהמעבד חלש יותר ככה המעבד תלוי יותר בזיכרונות של המחשב ובכונן הקשיח ( במקרה קיצוני ) וככל שהמעבד חזק יותר ככה המערכת פחות זוללת זיכרון והכונן הקשיח פחות מתאמץ נכון או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by cold fire,

שלום יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול). אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה) תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קודם כול שלום לכולם קוראים לי אלירן ואני עובד בחרת מחשבים בזמני הפנוי וברוב הזמן שלי אני חייל קרבי בנחל דבר שני אני מצטער אם פרסמתי את זה במקום הלא נכון כי לא ידעתי איפה המקום הכי טוב וזה ניראה לי בסוף המקום הנכון. עכשיו לבעיה...אני מתעסק כבר הרבה מאוד שנים במחשבים ואני תמיד ניתקל בבעיה המעצבנת מאוד של סידירומים או צורבים שפשוט מסרבים ליפתח אז באחוז קטן מהמקרים אתה דוחף סיכת ביטחון לחור חילוץ וזה מוציא לך תכונן החוצה אתה מעיף תדיסק או את מה שתקע אותו ואז הכונן ממשיך לעבוד ובהרבה מקרים שזאת הבעיה שלי הוא לא פותח את הסידירום ביכלל אתמול החלטתי לפתוח בעצמי כונן שהחלפתי בחדש ביגלל שפשוט סירב ליפתח תחתי אותו ידני בכוח ושיחקתי שמה עם כול מיני דברים חחח אני לא כזה מבין …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הצורב שלי הוא Benq 40X12X48 בזמן האחרון הוא לא צורב לי דיסקים . אני מכניס דיסקים ריקים והוא לא מזהה אותם זאת אומרת שאני מנסה לצרוב התוכנה ( Nero burning rom ) רושמת שאין דיסק וצריך להכניס דיסק אבל יש בתוך הכונן דיסק ניסיתי להכניס דיסק אחר ( שני הדיסקים מחבילה חדשה ) ושוב התוכנה רושמת שאין דיסק בכונן . שמתי בכונן דיסק ניקוי שבזמן שהוא פועל הוא משמיע שירים את הדיסק הזה הצורב כן קרא ואפילו ניגן את השירים השארתי את הדיסק שם שעה ~ ואחרי זה שוב ניסיתי לשים דיסקים ולצרוב ועדיין הוא לא מזהה את הדיסקים ורושם שצריך להכניס דיסק . לקחתי 2 דיסקים מחבר כדי לבדוק אם הבעיה היא בדיסקים אבל גם אותם הוא לא זיהה . היו 2 פעמים שהצורב זיהה שיש דיסק והתחיל לצרוב אבל בשני הפעמים הוא הגיע רק …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי בעיה עם הצורב+DVD (דגם SAMSUNG COMBO) עד לפני שבוע הכל היה תקין ופתאום יום אחד פשוט הצורב הפסיק לזהות דיסקים .......חשבתי בהתחלה אולי בגלל תוכנת NERO שהתקנתי הוא הפסיק לזהות דיסקים אבל זה לא הגיוני כל כך ..... * מה שמעניין שחלק קטן מאוד מדיסקים הוא קורא ומזהה אבל גם אחרי 5 דקות וחלק בכלל לא מזהה ....... :-\ מישהו אולי יודע מה הבעיה ??? ויוכל לעזור ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by PSben,

היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים