עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ng100,

התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…

3. Started by YairGOW,

זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Orendp,

היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.

6. שאני מפעיל את הביטרנט ואת האמיול אז הם מכבים לי את המחשב שאני לא במחשב ואני מכבה את המסך זה לא מכבה אבל אם אני לא מכבה את המסך והמחשב מתכבה אז זה מתחיל לכבות את המחשב וכל הזמן יותר מהר ורק אחרי כמה זמן זה לא מכבה יותר הקיצר אני מקווה שהבנתם מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by רקיע,

יש לי מחשב נייד של סמסונג ויש עליו ווינדוס 7 חוקי ! כשאני מנסה לעדכן אותו לווינדוס 10 באתר הרשמי של מיקרוספוט קופצת הודעה "התקן זה אינו תואם לwindows 10 פנה ליצרן לקבלת מידע נוסף intel r hd graphics family intel copration אתה צפוי להתקל בבעיות תצוגה בווינדוס 10 " מה צריך לעשות ????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dvd21,

שלום יש לי שתי מחשבים ישנים והזמנתי כרגע מחשב חדש רציתי לדעת באיזה חלקים מהמחשבים הישנים אני יכול לנצל לטובת המחשב החדש שלי כמו :הרד-דיסק ומאווררים ואם זה לא ידפוק לי את המחשב החדש תודה רבה נ.ב אני לא בטוח זה הפורום המתאים אבל אין פורום אחר יותר טוב אז תיסלחו לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום המנורה בפאנל הראשי ( ליד כפתור ההדלקה ) מהבהבת. את רעש ההבהוב אני שומע באזניות וזה מפריע. השאלה האם המנורה צריכה להבהב ? מה עושים לביטול הרעש ? תורה

13. Started by Milk-Inc,

שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי בעיה עם הצורב+DVD (דגם SAMSUNG COMBO) עד לפני שבוע הכל היה תקין ופתאום יום אחד פשוט הצורב הפסיק לזהות דיסקים .......חשבתי בהתחלה אולי בגלל תוכנת NERO שהתקנתי הוא הפסיק לזהות דיסקים אבל זה לא הגיוני כל כך ..... * מה שמעניין שחלק קטן מאוד מדיסקים הוא קורא ומזהה אבל גם אחרי 5 דקות וחלק בכלל לא מזהה ....... :-\ מישהו אולי יודע מה הבעיה ??? ויוכל לעזור ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by zigman,

היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לפני שליחה למעבדה אני זקוק לעצה איך עוד ניתן לשכנע את המדפסת הנ"ל לחזור להדפסה בכל צבעי הקשת במקום הגוון הכחלחל שהשתלט על כל ההדפסות. התקלה החלה לאחר שהתקבלה הודעה שלא ראיתי במו עיני על בעיה כלשהי עם הצבעים והמלצה להתקין שוב את הדרייבר. אז זה נעשה (בחלונות 98) עם הדרייבר העדכני ביותר. בדקתי שפרופיל הצבע שמופיע בהגדרות הוא הנכון (ניסיתי גם להחליף, לא עזר). יישרתי וניקיתי את ראש הדיו כמה פעמים ושמתי ראש צבעוני חדש אך ללא הועיל. אשמח לכל הארה שתוציא אותי מהבלוז.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כאשר אני טוען סרטוני וידיאו ביוטיוב לוקח להם משהו כמו 5-10 שניות עד אשר הסירטון פועל- ניסיתי במספר דפדפנים אותו הדבר. כמו גם כאשר אני מפעיל קובץ וידיאו שנמצא על המחשב לוקח לו כמה שניות לטעון ואז הוא קופץ קדימה (תלוי כמה שניות הוא טען את הקובץ). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by naory159,

שלום לכולם יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה. עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI. ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה! איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב! יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by מאור247,

קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by cold fire,

שלום יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול). אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה) תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים