עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xDa,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401

2. Started by yossi21,

יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הי קניתי מחשב נייד חדש Dell Vostro 14 5000 5490-10210U8G25GL3OS מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 14.0 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-10210U 1.6GHz - 4.2GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX230 2GB וכולל מערכת הפעלה Linux זה המחשב, הגיע עם ubonto מנסה להתקין ווינדוס 10 עם דיסקאון קי, ומקבל את ההודעה הזאת: תמונה מצורפת תודה נ.ב הדיסקאון קי עצמו תקין , התקנתי איתו על מחשב אחר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gif,

היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BindeR,

שלום רב, רכשתי היום מסך חדש בחנות KSP . סמסונג T2333 לפי המלצת הפורום. בדקתי את המסך בחנות ולא היו פיקסילים שרופים וכדומה. איך שחיברתי את המסך למחשב הוא מציג לי תמונה בגוון כחול ירוק כזה. לא צבע חד אלא מת. איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי לקבל את הצבע הרגיל כמו במסך הקודם שהיה לי? אין דרייבר למסך לפי מה שהבנתי. והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by jonid14,

שלום יש לי LENOVO FLEX 3 14 INCH והמחשב שלי נתקע לעיתים קרובות גם כשאני רק גולש באנטרנט. שמתי לי שבמנהל משימות הDISK נמצא על 100% מה אפשר לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by corolla9,

שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ijdm01,

מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?

13. אז הלוח הוא: GA Z77 DS3H לא נכנס לביוס בכלל! המחשב נדלק ל 2-5 שניות ונכבה.... וחוזר חלילה. היה פתרון של לאפס ביוס ולשחק עם מתג ההפעלה..... כן זה בהחלט ידליק את המחשב ... אבל לאחר כמה זמן... שוב המחשב קופא -> ולא נותן לעשןת ריסטרט, ובהדלקה זה שוב BOOT-LOOP. אין בעיה בזכרונות ואין שום בעיה במעבד או בגוף קירור. גם אין בעיה בחשמל! לדעתי זה הביוס דפוק. אצלי זה בדרך כלל ... כשהמעבד עוצא ממאמץ.. הוא יוצא ושניות בודדות לאחר מיכן המחשב קופא ואז צריך לכבות ידני.. ומתחיל ה BOOT LOOP. זה קורה תמיד במשחקים (לאחר סיום השלב) .. ותמיד תמיד לאחר סיום של רינדור או סתם המרת קבצים מ MP4 ל MKV. המעבד הוא 3570K על לוח אחר אין את הבעיה הזו אל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by uppercut,

שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shai503,

שלום. קניתי רמקולים חדשים ל TV וקניתי גם חיבור למחשב. אבל אני שומע רק ברמקול אחד שאני מחבר למחשב וב TV לא אבל גם יש לי כבל קצר של מטר וחצי בערך (הבאתי תרמקולים ליד המחשב רק לבדוק) ובקצר 2 הרמקולים עובדים... אבל אני צריך תכבל של ה 5 מטר (אבל רק רמקול אחד פועל שאני משתמש בו) אז מה הבעיה?? (ושאני משנה תחיבורים של הכבל(5 מטר) אז שומעים ברמקול אחד-ימין ושאני משנה אז שומעים ברמקול שני-שמאל) אז מה אני אמור לעשות?? איפה הבעיה? תמונות של הכבלים קצר:http://sizmedia.com/my.php?i=zznmtmqdmx1a.jpg ארוך:http://sizmedia.com/my.php?i=dz3dmmm2himz.jpg

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by m0tek,

??? יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16X בכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות. א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר. ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות). ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERROR בכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק.. פתרון????!?!?! אני נואש. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shafad,

יש לי win 7 32 bit ובזמן האחרון מופיע לי כל פעם שאני נכנס לאינטרנט מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה יש לי כרטיס מסך פנימי של intel graphigs madia accelerator ומתיי שאני נכנס למשחק הוא לא נותן לי להעלות אותו מופיעה לי השגיאה failed diract3D9 אם צריך עוד מידע תגידו לי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lyoko,

אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by udist,

היי יש לי נייד hp dv6000 עם gforce8400s ווינדוס7 עם דרייברים מעודכנים. כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם svideo סטנדרטי אני לא מקבל תמונה. יש תחושה שהמחשב שולח אות כלשהי אבל הטלוויזיה לא מצליחה לפרש אותו. יש למישהו רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by רקיע,

יש לי מחשב נייד של סמסונג ויש עליו ווינדוס 7 חוקי ! כשאני מנסה לעדכן אותו לווינדוס 10 באתר הרשמי של מיקרוספוט קופצת הודעה "התקן זה אינו תואם לwindows 10 פנה ליצרן לקבלת מידע נוסף intel r hd graphics family intel copration אתה צפוי להתקל בבעיות תצוגה בווינדוס 10 " מה צריך לעשות ????

24. Started by e.m,

יש לי מחשב שמחובר בשני מסכים, משום מה לאחרונה המסך המשני נדלק בהפעלת מחשב רק לאחר איזה רבע שעה. זה קורה רק בהדלקת מחשב, התקנתי גרסא מחדש של הוינדוס ועדיין אותה בעיה... יש לציין שהמחשב מזהה את המסך אבל רואים שחור בדקתי את המסך והוא תקין, מה יכולה להיות הבעיה ?

25. המפרט של המחשב: מעבד I5 750, כרטיס מסך HD5850, היה 4 גיגה והוספתי 4. הראם מזוהה 8 גיגה אבל רק 4 ניתן לשימוש. הטכנאי אמר שאם אני אפרמט זה יזהה את כל ה8 גיגה. 1.האם זה נכון? 2.האם יש דרך שה8 גיגה יזוהה ללא פירמוט? 3. האם כדאי למפרט הזה לשדרג ל8 גיגה או להישאר עם 4?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.