תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, הבעיה הזאת התחילה לפני יומיים בערך ואני ממש לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מדליק את המחשב, או עושה ריסט, שזה בעצם כל פעם שהווינדוס עולה מחדש, אני מקבל את ההודעה הזאת : Windows cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator. ואז הוא מודיע לי שאני בינתיים יעבוד על פרופיל זמני, והשינויים שאני יעשה בו לא ישמרו לפעם הבאה שאני יכנס למערכת. וזה ממש, אבל ממש מעצבן. כל פעם אני צריך לסדר את הפייוריטס, את הקוקייס, את הדסקטופ, אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו אין לי חוט להתחיל ממנו, כי פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב ההודעה הזאת באה, ומאז אני תקוע איתה. למישהו יש פתרון ? :'(
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי במחשב שלי מותק intel repair start technology על כונן msata של30gb הכל הותקן לפי הספר אבל משום מה יש סרוב למחשב להדלק לאחר שינה אפילו אם אני לוחץ על כפתור ההדלק! בדקתי שאכן המקלדת והעכבר וכמובן השלט יכולים להדליק את המחשב אבל שום כלום?? תודה לעונים..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום מסך חדש בחנות KSP . סמסונג T2333 לפי המלצת הפורום. בדקתי את המסך בחנות ולא היו פיקסילים שרופים וכדומה. איך שחיברתי את המסך למחשב הוא מציג לי תמונה בגוון כחול ירוק כזה. לא צבע חד אלא מת. איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי לקבל את הצבע הרגיל כמו במסך הקודם שהיה לי? אין דרייבר למסך לפי מה שהבנתי. והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-