תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים אני חוזר מבית הספר ואז אני רואה את המחשב כבוי[אני לא מכבה את המחשב כימעט]. ואז אני מדליק אותו ואז זה נותן לי לבחור בין ווינדוס נורמלי לSAFE MOD ויש לפחות5 אפשרויות. לאחר מכן הווינדוס נטען ובתוך שניה יש מסך כחול עם נתונים [המסך הכחול מוצג במאהית השניה] ואז זה חוזר לPOST. מה הבעיה? שאלתי טכנאי והוא אמר לי שיכול להיות שנמחק לי הווינדוס,זה נכון? מה צריך לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים שמחוברים אחד לשני ברשת ביתית קווית ורובם מחוברים ל- Homegroup עם סיסמא. יש לי שני מחשבים נוספים שאני לא מצליח להוסיף ל- Homegroup (אפילו לא נותן הודעת שגיאה ספציפית, פשוט אומר שההתחברות נכשלה, וכשעושים troubleshoot הוא לא מוצא בעיות). ניסיתי למחוק לחלוטין את ה- Homegroup באמצעות ניתוק כל המחשבים מהרשת ומחיקת קבצים מסויימים כפי שראיתי במדריכים באינטרנט (עשיתי את זה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכר מה זה היה בדיוק) אבל זה לא עבד לי, ה- Homegroup עדיין קיים ומציע להתחבר אליו ואין דרך ליצור חדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מעבד סלרון 1100 עם לוח אם ASUS - tuv4x (מדובר בחלקים חדשים שעבדו 12 שעות בלבד). לאחר הפעלה של 12 שעות המחשב קרס (התקבל מסך כחול) עם ההודעה memory dump . הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש לצורך המשך עבודה. יצויין שמחשב עובד עם מערכת הפעלה של WIN 2000 . האם יש למישהו רעיון ממה נובעת התקלה. תודה מראש על ההעזרה. lopp
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המצבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , או אם תוכלו לתת לי פתרון ,אני ממש אשמח , תודה רבה לכם ..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך asus strix gtx 1070 הכל היה טוב ויפה למשך יומיים עד שקלטתי שבזמן גיימינג ממש קל הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60 ומשם רק עולה ועולה עד שהגעתי למצב של 75 המעבד שלי הוא i7 דור שלישי ישלי 16 ראם מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי במחשב שלי מותק intel repair start technology על כונן msata של30gb הכל הותקן לפי הספר אבל משום מה יש סרוב למחשב להדלק לאחר שינה אפילו אם אני לוחץ על כפתור ההדלק! בדקתי שאכן המקלדת והעכבר וכמובן השלט יכולים להדליק את המחשב אבל שום כלום?? תודה לעונים..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחורנה הייתה לי בעיה בטעינת מערכת ההפעלה במחשב. המחשב היה מראה תקלה שיש לבצע RECOVERY ומשם לא ניתן היה להמשיך לעשות כלום מלבד להכנס לBIOS. בBIOS שיניתי בטעות ממצב UEFI למצב CMS במחשבה שזה יתרום במשהו, אך כעת אני לא יכול להכנס אפילו חזרה לBIOS ולחזור חזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-