תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, בשבועיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי בעיות, פשוט מאתחל את עצמו בפתאומיות. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות הכרטיס מסך כי זה קרה לי לרוב במשחקים אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה באופן אקראי אפילו סתם אם אני גולש באתרים או משחק סוליטר. כמו כן אני שם לב שזה לא ריסט כמו הפעלה מחדש רגילה אלא נשמע יותר כמו כיבוי(כל ההארדדיסקים מכבים את עצמם). בשקע שאליו מחובר המחשב אין בעיות של עליות ונפילות מתח כך שזו לא הבעיה פה לדעתי. אני כמעט בטוח שזה הספק משום שהוא כבר 3 שנים בשימוש והוא צריך להחזיק עליו 3 הארדיסקים,רדאון 9800, סאונד בלאסטר אודיג'י ZS ו1024 של ראם. המארז שיש לי הוא ENERMAX - FS-710B, אשר יש לו פה סקירה באתר, והספק הוא של אנרמקס 350 וואט. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם בעניין …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שעובד כ-5 שנים עם מסך בטכנולוגית LCD של LG. פתאום הופיע בעיה שהמסך נהיה חשוך לאחר הדלקת המחשב - כלומר רואים הכל וניתן לעבוד אבל כאילו הנמיכו את הבהירות למספר מאוד קטן. שינוי הפרמטרים בלחצני המסך לא משנה הרבה. חיברתי את המסך למחשב אחר (עם שני סוגים שונים של כבלים) ועדיין חשוך. לפעמים אחרי כמה דקות זה מסתדר מעצמו, אבל לא תמיד. בקיצור - נרה שהבעיה במסך. האם זו תופעה מוכרת במסכי LCD ? האם ניתן לתקן או פשוט לקנות חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (A64 3000+) עכשיו יש לי הרדיסק SATA של מקסטור והלוח הוא Abit KV8 אני מנסה להתקין את הוינדואוס, והוא אומר שאין הרדיסקים אז בתחילת ההתקנה אני אומר לו שצריך להתקין דרייבר אני מעתיק את הדרייבר, ממשיך את ההתקנה והוא עדיין אומר שאין הרדיסק!!! מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות במחשב לקחתי אותו לחנות די אמינה ומקצועית, שם הבעיה נפתרה באורח פלא, מבלי שהיה אפשר לשחזר אותה. LONG STORY SHORT הגענו למסקנה שהבעיה היא באחד מהסטיקים של ה RAM, או בכרטיס מסך. מדובר על שני זכרונות של Mushkin, 2GB כל אחד. האם יש איזה תוכנה או אפילו אפליקציה מקוונת שיכולה לעזור לי לקבוע האם אחד מהם גורם לי לבעיות, ואיזה אחד בדיוק?
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. הבנתי שהתוכנה "aida64" היא המחליפה של Everest הידועה. מישהו ניסה? היא חינמית בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה: קניתי מחשב מצויין, אבל יש לי בעיה איתו, אני חייב לעשות לו אוברקלוק בגלל שנראה לי שיש בעיית תאימות של הלוח או המעבד עם הזיכרון (אם אני לא טועה) הוא לא עולה בלי שינויים בביוס. המפרט שלי: מעבדי אינטל Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 890 ספק: Chieftec Nitro BPS-650C 650W ATX 2.3 שאלות: 1. מה יכולה להיות הסיבה לנפילת המחשב כל הזמן? 2. האם הבעיה היא בזה שהמעבד/לוח לא מקבל את ה1600 , ואם כן מקבל אז למה צריך לעשות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-