תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על המגנט לא קורה כלום, ואם אני מוריד למחשב את הטורנט עצמו ופותח אותו זה נשאר ב''מתחבר לעמיתים'' איך אני מתקן את זה??
-
- 20 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1.בכל דבר שאפשר לעלות ולרדת (כאילו עם הגלגלת) זה יורד ועולה לבד, ובאקספלורר זה עושה לי לפעמים הקודם לבד (כאילו חוזר לדף הקודם שהייתי בו) 2.שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי איזה שגיאה בקשר לפלופי ולעשות f11 כדי להמשיך, בדקתי והפלופי עובד בסדר מה עושים עם זה? 3.יש לי את השגיאה הזאת שהווינדווס עולה מה זה ואיך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי , היום התקנתי את הדרייבר החדש 3.7. בקיצור , הפעלתי את refresh rate fix והוא כתב לי : Undisabled refresh rate detected. Strongly recommendated to restore previsious registry data , restore now? בכל מקרה , לא משנה מה שאני עושה , זה חוזר על עצמו... וגם עכשיו שסימנתי לו שב 800x600 יהיה לי 85hz וזה כתוב שם. אני מפעיל את המחשב מחדש , מפעיל משחק ברזולוציה הזאת , וזה קופץ לי שוב ל 60hz אפילו שכתוב שם שזה 85. וזה לא המשחק , כי הכל עבד טוב , עד הדרייבר החדש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - WIN 7 64 כרטיס מסך GEFORCE 220 לאחר החלפת נקודת חשמל ליד המחשב נוצרה לי בעיה מוזרה. כל הרקעים הלבנים ובכלל כל הצבע הלבן בווינדווס, הפך להיות צהוב. ניתן לראות את זה בתמונה הלא כלכך ברורה שאני מצרף. ניסיונות תיקון: 1. הוצאתי את כרטיס המסך וחיברתי את המחשב עם אותו כבל, לכרטיס ONBOARD והבעיה נפתרה. 2. כתוצאה מכך הנחתי שכרטיס המסך לא תקין, החלפתי את כרטיס המסך, הבאתי חדש והבעיה מייד חזרה. 3. כרגע יש לי כרטיס מסך חדש (220 במקום 210) ואני עדיין עם אותה בעיה. 4. ניסיתי למחוק את הדרייבר של NVIDIA לגמריי, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הדרייבר - הבעיה לא נפתרה. 5. ניסיתי להתקין עם גרסת דרייבר קודמת - הבעיה לא נפתרה. אגב גם ללא דרייבר, זה מראה צהוב במקום לבן. כאשר עם כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקשה קצת בחיבורים אחרונים של הלוח אם. מפרט המחשב: מעבד- AMD PhenomII 720 קירור- למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם- GIGABYTE 785GT U2DH ספק- Seasonic s12II 330W קשיח- Samsung F3 1TB זיכרונות- TRANSCEND 2X2GB DDR3 מארז- Thermaltake V3 הרכבתי את המעבד ללוח, הקירור על המעבד, חיברתי את הספק לכל המקומות שצריך, אבל המחשב עדיין לא עולה. כשאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים ונראה שהכל נדלק אך זה לא מגיע לשלב של הביוס והמסך לא מקבל שום אות מהמחשב. יש סיכוי שהחיבורים של הלוח למארז לא מחוברים טוב וזה מה שגורם לבעיה? (אלו החיבורים היחידים שיכולים להיות לא נכונים) אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. קראתי רבות וניסיתי רבות לתקן את בעיית המחשב שלי אבל עדיין שום דבר לא עוזר. המחשב דיי חדש. נקנה לקראת סוף שנה שעברה, הורכב בחנות לפי מפרט שביקשתי. מפרט המחשב: cpu core 2 duo e8400 cpu cooler zalman (model unknown) with 3 cables mobo gigabyte ep45-ds3r memory 2x2gb of aeneon ddr2 800mhz gfx card gigabyte - nvidia 9800gt 512mb with zalman cooler power supply EZcool 450W with large fan generic/colors-it midi tower WD 500gb harddrive sata , but I dont use it as raid or sata אני משתמש במחשב ללא כל אובקלוקינג. בעיקרון אני על פייל-סייפ קונפיגוריישן בביוס (פלוס שינויים זניחים), ביוס הכי אחרון של לוח האם שהוא F10 בהתקנה הראשונה שלי האינפ של הציפסט נתקע באמצע ההתקנה ונתן שגיא…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
זה קשור לחומרה, כנראה שהלוח אם שלי לא תומך ב SERVICE PACK 2 של ווינדוס.. אם אני מתקין את זה עכשיו- אני לא אוכל להיכנס לוינדוס יותר - כשהווינדוס ייטען זה ייתקע . אם אני מפרמט ומנסה להתקין ווינדוס שכלול בו SP2 אני גם לא מצליח - כמו באשכול הזה שהייתי צריך עזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198293.0 בסוף התקנתי ווינדוס בלי SP2 וזה עבד.. מה אני אמור לעשות? לעדכן את הלוח אם? ביוס? הלוח אם שלי זה: asus p4p800E תודה
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהחזרתי את המחשב ממצב sleep, הוא נתקע על מסך שחור.... אז ריסטתי אותו... לאחר הריסוט הוא פשוט מת.... כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, עושה שני ציפצופים (שהוא לא היה עושה קודם) ונתקע על מסך שחור עוד לפני שהוא בכלל טוען את ה-BIOS.... השערה שלי שזה נראה כאילו נוצר לו קצר בלוח אם או איזה תקלה עם הכרטיס מסך... מישהו מצליח לחשוב על סיבה ופתרון??? תודה! יובל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב- מבוסס AMD 2500 על לוח ABIT ANF , יש לי הרדיסק WD 36GB 10000RPM SATA, ברגע שהוספתי הרדיסק זהה נוסף למחשב, התחילו הצרות...: ההרדיסק עושה מין רעשים בקצב קבוע, המחשב לא מזהה אף הרדיסק, גם כשאני מנסה להחליף בין ההרדיסקים בחיבורים זה לא עוזר - אותה תקלה. ניסיתי כל צורה אפשרית עם הג'מפרים, ואפילו הלכתי לחנות להחליף לוח אם (שהוחלף לאחד אחר - זהה לדגם שהיה לי). המוכר בחנות התייאש.... ואני נשארתי בלי מחשב... למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אומרת הודעת השגיאה הבאה IEEE1394 BUS HOST CONTROLLER OHCI COMPLIANT IEEE 1394 HOST CONTROLLER התקנתי וונידוס אקס פי ובמנהל התקנים יש לי סימן שאלה ליד זה קיבלתי את המחשב החדש היום ונראה כי הוא היה אצל מישהו אחר לפני שכן הוקן שם חלונות 98 וגם מישהו פירמט וחילק את המחשב AMD 2.6 לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב שלי לאחר לסידרתי כבלים והווינדוס לא עלה אז שמתי לב שלא חיברתי את הכבל שמגיע מהספק אז חיברתי אותו והמחשב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק לי אלא אם כן אני מנתק את הכבל מהספק(הכבל השני IDE מחובר ולא משפיע). מה עושים? יכוללהיות שהרסתי את ההארד דיסק? אסור לחבר כשהמחשב דולק?
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי מהצבא השבוע ואני רואה שהמחשב שלי כבוי משום מה... ניסיתי להדליק אותו ואני לא מצליח... אחרי שבדקתי הכל טוב טוב ופתחתי והפכתי הגעתי למסקנה שהספק שלי בטח נשרף כתוצאה מקצר... בדקתי את הפיוז בספק עם מולטימטר והוא תקין אבל בכל זאת יש מעט פיח בפנים ואני די בטוח שהספק נשרף ויש לי תחושה שכנראה גם הלוח ניזוק... כי ניסיתי להחליף ספק וגם כן לא מצליח... השאלה שלי היא.. מה כדאי לעשות ? יש לי AMD ואני ארצה מתישהו לעבור לאינטל... האם כדי כבר עכשיו להשקיע ולקנות לוח+מעבד אינטל או שכדאי לחכות ? תקופה טובה לקנות ?ובכללי... מה אתם חושבים שאני צריך לעשות ? תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-