עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHAY951,

היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by sandra,

אז ככה יש לי תבעיה הזאת מלפני חודש בערך ולא מצאתי פתרון אז חשבתי שכאן זה המקום למציאת הפתרון. הכול התחיל כשניסיתי לחבר שתי מאווררי מארז ביחד (לא קניתי אותם זה מ"אלתור מספקים ישנים") אז ככה זה הלך, היה לכל מאוורר שני חוטים אדום ושחור חיברתי אדום לאדום ושחור לשחור ואז חיברתי את האדום והשחור (שחיברתי מקודם ביחד) לדבר כזה (שחור עם שני חורים) שמתחבר ללוח אם ואז הפעלתי את המחשב שתי המאווררים פעלו, ואז החוטים בטעות התנגשו והיה כזה "קצר" ואז המאווררים הפסיקו לפעול, ואני לא ידעתי למה זה הפסיק לפעול ואז ניסיתי לחבר לפינים האלו שבלוח אם, עוד מאוורר לבדוק אולי שם הבעיה ופתאום אני רואה שהמאוורר לא פועל ואז ידעתי שהבעיה היא בלוח אם. אתם יודעים השלוש פינים שמחברים אילהם מאוורר לצ"פסט ו…

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by FIRE-KID,

שלום כל הזמן שאני מנסה לעשות "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" או"הראה תגובות חדשות להודעות שלי " הוא כל הזמן מביא את אותם דיונים וזה לא משתנה.. (זב כבר שבועים ככה בערך).. מה זה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Liad91,

המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, בעקרון כבר פתחתי שאלה בנושא אך משום מה הפוסט נעלם לי. יצא לטובה, כי הספקתי לקרוא קצת מאז ועכשיו השאלה קצת יותר ממוקדת. הכותרת אומרת הכל. הסרטון בלינק הזה אומר יותר:http://youtu.be/fn_ejcgqeBc. בהתחלה זה קרה לפעמים, וכשהתמזל מזלי והמחשב עלה, לא היתה שום בעיה. החל מאתמול זה קורה קבוע. כשזה קורה, אני לא מקבל שום מסך (גם לא מסך פתיחה ממנו אפשר להגיע להגדרות BIOS). הספקתי לנקות אבק. לא עזר. ניסיתי לשלול חומרה והשארתי רק לוח אם, מעבד וספק (אלא אם כן פספסתי משהו). עדיין עם הבעיה. מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה מהשלושה הוא גורם הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  9. שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by almor12,

ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי כרטיס מסך מחברת TMS, הדגם הוא MSI R9 290 GAMING ואחרי התקנה נקייה של וינדוס 10 הכרטיס מסך לא מצליח לזהות את המסך מחשב שלי. המסך הנ"ל מחובר עם יציאת DVI ובנוסף מחובר לכרטיס מסך, מסך טלוויזיה ביציאת HDMI, שאיתו אין בעיות. לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI, ניסיתי לחבר לכל אחת מהיציאות ועדיין המסך לא עובד-- המחשב לא מצליח לזהות את המסך. החלפתי לכבל DVI לאחד חדש ועדיין יש את אותו הבעיה. לקחתי מאחי את המסך שלו וחיברתי לכרטיס הנ"ל ועדיין לא מזהה. ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אחד ישן יותר ואחד חדש יותר-- עדיין לא עובד אשמח לעזרה,

11. היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  13. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

יש לי בחדר 2 מסכים. החלטתי לחבר גם את המסך השני למחשב [גם LCD] הכרטיס מסך שלי מופיע בצד. לא משנה איך אני מחבר את המסך השני למחשב שלי [לבד, ביחד, על כל אחד מהחיבורים]הוא פשוט קופץ כזה... יש פסים לבנים כמו מגנוט כזה. למרות שמחברים אותו למחשב אחר זה פשוט לא קורה... אפשר עזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by The P.U,

יש לי מחשב חדש יחסית קצת יותר מחצי שנה. פתאום לאחר כמה חודשי עבודה איתו הוא הפסיק להריץ לי משחקים. אני מפעיל משחק ופשוט לאחר כמה דקות או שניות המשחק נתקע. זה קורה לי בכל המשחקים שלי. ניסיתי לחשוב על דברים שהתקנתי ואולי גרמו לזה ולא עליתי על כלום (גם מחקתי דברים). יש לי RADEON 9700PRO (אפשר לראות את המפרט שלי אם זה יעזור) וחוץ מבמשחקים אין לי שום בעיה הכל רץ חלק. סרטים עובדים תוכנות עובדות.... אני ממש לא יודע מה הבעיה. אולי משהו שקשור רק לתלת מימד......ממש אין לי מושג. אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה.... תודה מראש T.P.U

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by elor16,

שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. היי המחשב שלי תקוע מאתמול על מסך 'מבצע כיבוי' והוא לא נכבה. ניסיתי ללחוץ על כפתור כיבוי אבל זה רק מכבה את המסך ולא את המחשב. הדגם- lenovo yoga 3 pro אין סוללה שרואים ככה שלא ניתן להוציא אותה. תודה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  20. Started by shmulik_bm,

שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by scylla,

אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש בפורום אז במידה ועברתי על חוק מסויים אשמח להארה. יש ברשותי מחשב בערך שנתיים, המפרט שלו הוא: i7-2600 3.40GHz 4GB Ram Nvidia GeForce gtx570 לכרטיס המסך מחוברים 2 מסכים בחיבור DVI: - Dell P2414H - Asus VW192T אני משחק לרוב במשחק אחד ב-CSGO ובמסך השני אני מריץ CHROME עם כמה חלוניות, או צ'אטים של סטים או סקייפ. קודם כל ה-FPS לא יציב בעליל, ואני על ההגדרות הכי נמוכות האפשריות במשחק. אחרי כמה זמן של משחק (לא בהתחלה לרוב) אני מתחיל להרגיש תקיעות אבל לא מדובר בירידה של FPS או בלאגים, זה פשוט מרגיש כאילו אני מתקדם לשניה מהר ולשניה לאט, אני לא מצליח להבין ממה זה נובע. שמתי לב שהמחשב מגיע לטמפר…

24. Started by silky,

נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by Lirux,

ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים! אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט... ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)... מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות... אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.