עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaifbisss,

שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by someone,

אז ביום בהיר אחד, בלי שום סימן מוקדם , המחשב לא עובד יותר... המסך כותב no signal, וכנ"ל מסכים אחרים. המאוורר בכרטיס מסך עוד עובד, זה אומר משהו? יכולה להיות סיבה אחרת חוץ מכרטיס המסך? (בן יותר מ5 כבר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by secondhand,

ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by רועי מלר,

לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by oziz_2,

הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by danidino,

היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי במשחק Black & White 2. המחשב שלי לוקח את המשחק בלי בעיות ללא ירידות FPS אף פעם אם זה חשוב. האל-פסק שלי עושה בעיה רק עם המשחק הזה... כשאני נכנס למשחק הכל עובד יפה מאוד, לאחר 10-15 דקות האל-פסק מתחיל להבהב באדום ולצפצף כמו מטורף, (ההיבהוב האדום מסמל על Battery Fault - זה מה שכתוב על המכשיר) ואני כבר לא יודע מה לעשות... לאחר איזה 5 דקות שהוא מצפצף כמו מטורף המחשב והמסך קורסים לי... מה לעשות? התופעה התחילה לפני כמה ימים, זה לא עשה לי את זה בעבר על המשחק הזה או על שום משחק אחר אפילו יותר כבד....

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  10. שלום אני חדש כאן - הודעה ראשונה הכרטיס המדובר הוא 6600GT LEADTEK עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה איתו, לאחרונה מאז שיצא המשחק GRID אחרי דקה או שניים של משחק המחשב נתקע אחרי בירור הבנתי שזהו הכרטיס מסך שמגיע לטמפרטורה גבוהה - 100C ואז תוקע את המחשב ניסיתי לנקות מאבק ווידאתי שהמאוורר שעליו אכן עובד הוספתי גם שני מאווררים לסירקולציה טובה יותר בתוך המארז אבל עדיין כשאני מריץ תוכנה לבדיקת מאמץ של הכרטיס תוך שניות הטמפרטורה מטפסת כאמור לאיזור ה-100C מישהו יודע מה הולך כאן חברה? מה אפשר לעשות? נ.ב. מה הטמפרטורה האידיאלית ובמבאמץ המומלצת של הכרטיס הזה? תודה מראש ויום טוב לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שהמסך שלי קופא בין אם אני מדליק משחק ובין אם אני מדליק יותר מ 4-5 דפים של אינטרנט אקפלורר. היה לי כרטיס מסך 7100GS של ASUS ואצלו התחילה הבעיה, ההיתי מדליק משחק הכי פשוט שיש, אפילו MAPLE STORY (משחק של אחי לא שלי ;D), ולמרות זאת המסך קפא, אפילו הטריקים של ALT+F4 וגם CTRL+ALT+DEL לא עבדו. חשוב לציין שיש לכרטיס את הדרייברים הכי עדכניים כיום. לאחר ניסיון רבים החלטתי להעביר את החיבור לכרטיס המובנה של הלוח אם והפלא בפלא המחשב עובד בלי שום בעיות. אחרי מחשבה החלטתי לנסות כרטיס מסך אחר, אז קניתי את 8400GS של EVGA, התקנתי את הדרייברים החדשים ונסיתי עוד פעם, אבל... למרבה הפלא לא עובד, עדיין! אך עדיין אם אני מעביר את החיבור ללוח אם הכל עובד מושלם רק ב…

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

בטח אף אחד לא זוכר, אבל פתחתי ממש מזמן נושא על הX1900XT שמחובר לי לLCD 32 אינץ' ואני רואה כל מיני פיקסלים מוזרים (לא בעיה של המסך) כמו כן במשחקים היו כל מיני עיוותים של גרפיקה והכרטיס היה רועש כל הזמן כאילו הוא כל הזמן חם... לאחר בערך חצי שנה שהוא במגירה, הסתכלתי עליו סתם ומה גיליתי? פתחי האיוורור שלו היו חסומים לגמרי... תראו בעצמכם: מחר אני אנסה אחרי העבודה לפרק את הכרטיס לגורמים, לנקות אותו לגמרי מאבק ולנסות אותו על המחשב... איזשהם טיפים לגבי פירוק והרכבה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש מחשב נייד עם 2 סטיקים של 500 MB כל אחד . בתקופה האחרונה המחשב ללעתים נתקע לו, שזה אומר כלום לא מגיב לו. לא מקלדת לא עכבר ולא כלום. אחרי כמה דקות זה משתחרר. ולפעמים הוא פשוט מקבל מסך כחול ואז הוא עושה מתכבה. אחרי שהוא מתכבה הוא לא נדלק למשך כ דקה בערך. הצעתי לו לבדוק את הזכרונות ב MEMTEST + זה מה שהוא עשה והוא אמר לי שהוא קיבל 7 שורות של ERROR ואז ב74% מהבדיקה המחשב פשוט נתקע ולא הגיב יותר. הוא עשה RESTART והפעיל שוב את הבדיקה וזה שוב נתקע לו, הפעם ב9% מה עושים במצב כזה ? נ.ב בינתיים המלצתי לו לבדוק כל סטיק בנפרד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liloli,

אהלן אנשים. קניתי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GX2 . המחש שלי הוא: לוח אם: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: INTEL DOUL CORE 4 3000 זיכרון: 1G OCZ PLATINUM ספק: OCZ 620W ביוס: V.0709 לאחר בדיקה קצרה באתר NVIDIA זיהייתי שהכרטיס נתמך ע"י לוח P5WD2 אם ביוס 0501. כאמור הלוח שלי הוא P5WD2 PREMIUM ואינו מופיע ברשימה, ובכל זאת יצאתי מנקודת הנחה שאם הלא פרימיום מריץ אותו אין סיבה שהפרימיום לא יריץ אותו. הנה קישור לדרישות הכרטיס האתר ניבידיה: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp חיברתי אותו והורדתי דרייברים מאתר נבידייה התקנתי. כאשר אני פונה למנהל התקנים הוא מראה לי שניי סימנים של כרטיס מסך מהסוג שיש לי NVIDIA GeForce 7950 GX2, רק שאחד מהם עם סימן קריאה צהוב כאילו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zohar678,

לפני כיומיים התחילה אצלי בעיה, בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור עם כל מיני כתוביות באנגלית. למעשה זה המסך הראשון לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. בכדי שמערכת ההפעלה תעלה אני חייב ללחוץ על כפתור ה F1 במקלדת, פעולה שלא הייתי צריך לעשות אותה עד כה. ניסתי לעשות שיחזור מערכת אך הדבר לא הועיל. אם אני לוחץ על כפתור ה ESC אז אני מגיע למסך סגול, עם כל מיני כתוביות באנגלית. מה עלי לעשות בכדי לפתור בעיה מטרידה זאת? אני משתמש בחלונות XP.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  17. היי, מחשב ותיק (בן 4+) הXP נתקע כשעשו RESTART (במסך WINDOWS IS SHUTTING DOWN) כיבו את המחשב מאחורה (ON/OFF של הספק) ושניסו להדליק - אין כלום לא אורות, לא מאווררים. כלום. אני מניח שזה הספק (למרות שלא היו סימנים שהוא גוסס) HEC 300W איך אני יכול לוודא שזה באמת הספק (אין לי ספק אחר זמין, יש לי מולטימטר אם זה עוזר) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by liko,

המחשב שלי קצת ישן , מעבד P.4 3.2GHz זיכרון 1GB , לוח אם של MSI 2 x דיסק קשיח של WD (אחד של 40GB ואחד של 80GB) לאחרונה החלה בעייה שלאחר זמן מה של עבודה פתאום יש מן "טאק" כזה שנישמע מכיוון הדיסק הקשיח ולאחר כחצי דקה המחשב ניתקע. כפעולה מתקנת החלפתי בין הדיסקים הקשיחים והתקנתי WINXP מחדש. זה עזר בדיוק לשבוע והתופעה חזרה. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Gedalya,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by za-david,

איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים

• 10 תגובות
    • 13.5k צפיות
  23. אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by asafasaf,

שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by eyal00,

התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים