תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי שלום . יש את המקשים של ה-Fn שמשמשים להורדת/הגברת ווליום , הורדת/העלאת בהירות מסך ועוד מגוון אופציות . אני פירמטתי את המחשב לאחרונה והמקש הזה לא מגיב , אין לי אופציה להשתמש באף אופציה ... לפני הפרמוט עבד רציתי לדעת אם יש איזה משהו בהגדרות שהופך את הלחצן הזה לפעיל או לא פעיל שיכול להיות שזאת הסיבה .
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שלום רב. בעייה כזאת: הייתה לי בעייה אם לוח אם שהייהו כבלים נפוחים ו החליפו לי את הלוח . עשיתי פירמוט למחשב התקנתי אנטיורוס KASPERSKI 6 ולאחר מכן עושה סריקה למחשב SCAN MY COMP וסריקה נעצרת ב 3% ב. בקובץ C:WIN/SYS/INFORMATION ולא עובר את 3 אחוז וככה הוא נשאר שעות . אני חושב עליתי על בעייה ,שמתי דיסק קשיח אחר אם אותם תוכנות והכל מתבצעה ב 100% . השאלה שלי האם הבעייה בדיסק קשיח למרות שאמרו לי בחנות שהם בדקו אותו והוא תקין . תודה אשמח לקבל תשובה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (חודשיים): זיכרון 2 גיגה twinmos. לוח אם : GIGABYTE GA 965P ds4 כרטיס מסך : GIGABYTE nvidia GeForce 7600 GS כאשר אני מפעיל תוכנה מתמטית (MATLAB) המחשב מבצע RESTART . לפעמים מבצע RESTART גם כאשר תוכנות אחרות פועלות. יש במנהל ההתקנים התקן בעייתי : ( כnvidia WDM video capture (universal אני לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את כל הגרייברים הכי עדכניים של כרטיס המסך ושל לוח האם, הוא מודיע שיש שגיאה בהתקנה.... אני מחפש תוכנות לבדיקת תקינות של זיכרון, כרטיס מסך ולוח אם. אולי תוכנה שתפעיל עומס על הזיכרון או לוח האם או כרטיס המסך כדי לראות את יתבצע RESTART. אני צריך להבין איפה הבעיה כדי לשלוח את החומרה הרלוונטית לתיקון. בכל מקרה אם מישהו מכיר תוכנות כאלה או שיש…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, שבוע שעבר הבן שלי התחדש במחשב נייד גיימינג של Asus דגם - ROG Zephyrus S17. המחשב נקנה כמחודש בהנחה משמעותית (KSP) עם אחריות לשנה וישנה בעיה קטנה אך שבלתי אפשרי לשחק איתה - במהלך משחק, ישנה תקיעה מוזרה של כל מצב קליטה - זאת אומרת שהמקלדת, העכבר או שלט לא מגיבים לכמה שניות, ואז התגובה חוזרת. אין קפיאות, התמונה ממשיכה, זו לא בעיה של רשת כיוון שזה קורה בכל משחק, כולל כאלו שהם לא מולטי פלייר או משתמשים ברשת. מאתגר להראות את הבעיה (צריך לצלם את המשחק + ההקלדה או שימוש בשלט) אך מנסה להשיג את התמיכה של אסוס, ובנתיים כותב גם כאן בתקווה לקבל עוד חוות דעת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ואני מוריד מכאן מהאתר של מיקרוסופט ווינדוס 10. אני יכול להתקין אותו על המחשב שלי ללא אקטיבציה לתקופת ניסיון של 30 יום? מה קורה לאחר ה 30 יום? לא אקבל עידכונים ממיקרוסופט או שהווינדוס לא יפעל? ובמהלך ה 30 יום אני אקבל עידכונים באופן שוטף ממיקרוסופט? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש אז...ככה: קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך AMD 2600+ 512 זיכרון 120G SATA 60G WD מעבד של GIGABIT KT600 GE FORCE FX5200 128DDR NVIDIA קייצר הכל הולך טוב ומהר עד שאני מפעיל משחקים כל משחק שאני מפעיל פתאום זה עושה לי מסך כחול כזה .. עם STOP 0000000X005 משו כזה ויענו אין לי אפשרות לעשות כולם חוץ מלכבות תמחשב ולהדליק שוב עדכנתי תווינדוס תדרייבים של הכ.מסך החלפתי ווינדוסים הכל SP1 SP2 עידכונים מפה ועד מחר .. דיירקט איקס 9 הכי חדש הכל .. ועדין מה אני עושה?? בבקשה מי שיודע והיה לו תבעיה שיצור איתי קשר.. או פה או באי סי קיו שעדיף לי 241825801
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקייי הכל התחיל היום בצהריים שפתאום המחשב החליט לעשות ריסטרט, טוב היה ריסטרט וחזרתי לעבוד רגיל אחרי זה המחשב שוב עשה ריסטרט רק שהפעם הוא נתקע אחרי הספירה של הזיכרון, ובפעם אחרת הוא נתקע בstarting up windows ....... וזה קרה כמה וכמה פעמים, יש לציין שבכל הפעמים שזה קרה המחשב לא היה באיזושהיא פעילות מיוחדת או עומס, אלא במצב רגיל.... אחרי זה גם המחשב נתקע לי פעמיים בווינדוס עצמו ושהפעלתי מחדש זה נתקע גם פעם אחת אחרי הספירת זיכרון ופעם שניה בהלעאה של הווינדוס.... אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לעשות סריקה של ווירוסים אבל שוב זה נתקע באממצע הסריקה.... בבקשה תעזרו לי זה מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה מראש תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, בעת ההתקנה שחכתי לשים 50GB כמחיצה ועכשיו אני לא רואה אותם. יש דרך לתקן את זה אחרי ההתקנה כבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי עכבר לוג'יטק פרפורמנס , העכבר האלחוטי החדש של לוג'יטק שנמכר בבאג ב 880 ש"ח. העכבר נקנה בארה"ב אבל משום מה לא עובד. הבעיה היא שיש לו נורה אדומה שמהבהבת והעכבר לא מתחבר ולא פעיל. ניסיתי כל דבר אפשרי וביניהם : החלפת בטריה , הטענה ל 24 שעות , החלפת המקלט USB חיבור למס' מחשבים שונים עם מס' מערכות הפעלה שונות חיברתי למחשב את אותו העכבר (כאילו אחד אחר שכן תקין) והוא עובד פיקס. לפי כל הסימפטומים נראה כמו משהו בר תיקון טכני שאני מקווה שהוא פשוט. שווה לי לתקן אותו ולמכור אותו באיזור ה 500 ש"ח כי סה"כ העכבר חדש וכולל כל הפריטים שמגיעים איתו (מטען USB , כבל , כבל מאריך USB , נרתיק וכו') מישהו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך את עזרתכם. בזמן האחרון בזמן שאני משחק (לא משנה באיזה משחק) המחשב שלי נכבה באופן הבא: 1. ספק הכוח ממשיך לעבוד, 2. האורות על לוח האם ממשיכים לעבוד, 3. המאווררים במארז, של המעבד, ושל כ.מסך ממשיכים לעבוד, 4. התמונה במסך נתקעת, 5. המקלדת והעכבר לא מגיבים, 6. הדבר היחיד שלא מראה סימני חיים הוא ה-LED המעיד על פעולת הדיסיקים הקשיחים... אחרי שאני לוחץ על כפתור ה-Rest והמערכת עולה אין הודעות שגיאה כל שהם ואפילו ב-Event Log לא מופיע כלום, אפילו שהמערכת עובדת במשך ימים רצופים היא לא ניתקעת או נותנת איזו שהיא הודעת שגיאה... אלא רק בזמן שאני משחק (למרות שכשהאזנתי למוזיקה כמה פעמים קרה לי אותו הדבר). אני סוחב את התקלה הזו כבר חודש ואני חושב שזה בגלל הספק כוח שהוא לא ח…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב לעצמי מחשב, ראיתי מדריכים ביוטיוב שמסבירים איך עושים תזה. אבל,מה שאני רוצה לדעת זה שאני יכול לקחת סתם ספק כוח וסתם לוח אם ומעבד וכו... ולהרכיב או שזה לא עובד כך, וצריך להתאים מא עד ת.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו. אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו. והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הרד דיסקים. אחד 6.4 ואחד 30 ג'יגה. ה6.4 היה מפוצל לשתי מחיצות וה 30 שלם. לארונה פירמטטי במטרה לעבור מערכת הפעלה וכבר בדרך עשיתי fdiisk כדי לאחד את ה 6.4 למחיצה אחת. כנראה שהיה בלאגן והחלפתי את ההרד דיסקים כי אחר כך כשפירמטתי אותו מחדש הסתבר שפירמטתי את ההרד דיסק של ה-30 ג'יגה. הכול הלך לי. חומר חשוב. כל המסמכים שלי. הכול!!! אני חייב לשחזר את זה. ומהר. ואת הפירמוט עשיתי format c:/u כך של ניתן לעשות unformat. אני צריך עזרה בדחיפות ואני ממש אובד עצות. זה ממש חשוב לי. חצי מהחיים שלי היו על המחשב. כל התמונות שלי. כל המסמכיםץ המכתבים שכתבתי. אם יש למישהו דרך לעזור לי או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור אנא שילחו לי אי מייל אם אפשר כי אני לא יודע מתי אבדוק פה…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-