עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Satlan,

אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by RGod,

למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 6847761,

שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מריץ לינוקס בVM של Oracle. היות והמעבד הוא 2600X ללא ליבה גרפית, רציתי לעבוד עם הזכרון שלכרטיס המסך, RTX2060 תודה לעוזרים

6. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shapin,

יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters. למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Shlomi TC,

אהלן לכולם. ברשותי נטבוק asus eee pc 1015p ששירת אותי נאמנה עד עכשיו. לאחרונה קרה שלפתע באמצע עבודה רגילה, מתקבלים על המסך פסים אנכיים (כאילו טלוויזיה עם קליטה משובשת). והמחשב נתקע. לאחר כמה שניות הפסים נעלמים והמחשב נשאר תקוע. ניסיתי לבודד את הבעיה. ביצעתי scandisk ולא ראיתי בעיה כלשהי. לאחר מכן עשיתי בדיקה זכרון של וינדווס (מתרחשת לפני עליית המערכת) ובמהלך הבדיקה קיבלתי הפעם פסים אופקיים והמחשב שוב נתקע, בערך ב 16 אחוז. ניסיתי להריץ את הבדיקה שוב והפעם היא נתקעה ב 17 אחוז עם אותה התופעה. האם נראה לכם שהבדיקה מייצגת ואכן הבעיה בזכרונות? יש לכם רעיון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…

12. פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shahar91,

כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yosdaboy,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

19. Started by lidor_abo,

חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

כשאני מפעיל את המחשב, אז זה עוצר וכותב לי את זה ממש במסך של ההתחלה, ואז כתוב לי F1 כדי להמשיך או DEL ללכת לBIOS, אני לוחץ F1 ואז הוא טוען את הווינדוס ונתקע וצריך לעשות RESTART.... זה קרה לי לפני חודש אז אבא שלי פתח את המשחב וניקה את האבק הוא אומר, זה הסתדר, ואז אחרי שבוע זה קרה שוב פעם, ראיתי שהפינים של הFLOPPY עקומים אז יישרתי אותם וחיברתי את הכבל של החשמל של הFLOPPY חזרה, זה עבד, כעבור כמה ימים זה קרה שוב פעם, אז הוצאתי את הFLOPPY ושמתי במקומו את הישן מהמחשב של אחותי, וזה עבד, עכשיו זה קורה עם הFLOPPY של אחותי שבוע אחרי שזה עבד, והפעם כלום לא עוזר... מה עושים ?!?!?! נ.ב: ניתקתי את הכבל IDE של הFLOPPY גם מהFLOPPY וגם מהלוח אם, הוצאתי גם את הכבל חשמל מהFLOPPY שבא מהספק, ו…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shahal,

שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yot,

שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by motogt,

יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים