תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, גלשתי אתמול באינטרנט, כאשר המחשב שלי לפתע נתקע. לאחר שביצעתי בו הפעלה מחודשת הוא החל לצפצף ולא עלה בשנית. לכשפתחתי את המארז, ראיתי שישנן 3 אורות דלקים על לוח האם (האדומות - אלה שמצביעות על הבעיה). הבנתי שזה קשור לזכרונות אז ניסיתי להוציא ולהכניס אותם, כמו גם לנתק ולחבר את המחשב מהחשמל. כעת ישנן רק 2 נורות דולקות בעת ההפעלה. יש למישהו רעיון הכיצד מטפלים בכך ומביאים את המחשב שלי לעבוד? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך DELL U2417H - עבד בלי בעיות. משמש כמסך משני/שני ( עובד על שני מסכים) פתאום באמצע שימוש הופיע פס לדים מתים - אנכי - שחורים אבל ממש בדיוק באצע המסך. - לא ממכה לא משום דבר אחר. פתאום באמצע השימוש. המסך לא המסך הראשי של העבודה. אבל מבאס. יש אפשרות לתקן כזה דבר? שווה? או לסבול בשקט/להחליף? כבר עברו 3 שנים והוא לא תחת אחריות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מחשב חדש, חיברתי אותו למסך הישן שלי ונראה כי המסך מהבהב/בוהק. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע את המאווררים עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1 אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים 2 יש לי מעבד של פנטיום 3 ואחד הפינים בו שבור האם הוא פועל האם ניתן לתקן ? (אם אפשר לחבר שוב את הפין שנשבר הלחמה או משהו) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעו היום אלינו טכנאים של בזק לבניין ושמו בארון תקשורת ובקומה ראשונה קופסא לבנה שכתוב עליה בזק APPLETEC LTD שכבל כחול נכנס ויוצא ממנה זה סיבים אופטיים ?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סרקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1 …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן HDD 1000 טרה. התקנתי כונן חדש SSD 256 GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, והגדרתי אותו כברירת המחדל. כלומר כשהמחשב נדלק אני מקבל מייד גישה לקבצים בכונן החדש. הבעיה שבכונן הישן נותרו המון תמונות וקבצים חשובים ואני לא יכול לגשת אליהם. כשאני עובר לכונן הישן אני לא רואה אותם. הם פשוט נעלמו! יש גישה רק לחלק מהקבצים. אני מאוד מקוה שהם לא נמחקו. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי fps נחמד במשחקים ולאחרונה הfps ירד דיי משמעותית יכול להיות שאבק זה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים שונים, אחד רגיל ואחד SSD, ובשניהם מערכת הפעלה, אני מעונין שהמחשב יציע לי בעת שהוא מאתחל לבחור בין שניהם כמו שהמחשב עושה בעת שיש שתי מערכות הפעלה באותו ההרדיסק. האם הדבר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית גדול, כאשר הראוטר נמצא במרתף ולא מגיע לשאר הבית. קניתי ACCES POINT של אדימקס EW-7416APn חיברתי אותו בקומה העליונה של הבית עם כאבל רשת לממיר יס טוטאל של חברת yes. כלומר שהאינטרנט יעבור דרך הממירים של יס. הכל עבד תקין במשך שנה שלמה. היום הגעתי והאינטרנט לא עבד, מבדיקה ראשונית גיליתי שנורת WLAN על האדימקס בצבע כתום, ולא ירוק כמו שאמור להיות. כמובן שכיביתי והדלקתי את האדימקס עצמו, את הראוטר של בזק ואת ממיר היס טוטאל. ממצאים נוספים הם שהממיר שנותן את האינטרנט לאדימקס מקבל אינטרנט בצורה תקינה ומהירה, הVOD עליו עובד, והנורה LAN על האדימקס ירוקה. אנא ממכם עזרו לי, בתודה מראש, תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-