עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

4. יש לי טלויזיה SAMSUNG LA32B530 וכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 עם לוח אם GIGABYTE GA-M720-US3 REV 1.0 העברתי כבל HDMI בין היציאה של הHDMI של המחשב (מהכרטיס מסך) לכניסה של הHDMI בטלויזיה (HDMI1) ומסתבר שאין אות של קול... העברתי חוט קטן כזה כמו שהיה פעם את החיבור מהCD לסאונד בלסטר (אני לא יודע את המונח המקצועי) מהכרטיס מסך לאיפה שרשום על הלוח אם SPDIF ויש שם את הפינים האלה. יש לי בפאנל האחורי של המארז שני חיבורי יציאה של SPDIF , אחד אופטי ואחד קואקסוילי. ובטלויזיה לא ראיתי שיש רק אופטי ליד החיבור של המחשב... אז קניתי בטעות כבל 3.5 בKSP.... כשראיתי שזה לא מה שאני צריך אז הם לא הסכימו להחזיר / להחליף... בטענה שאין להם כבל אופטי והם נותנים החזר רק מסכום מסויים או משהו כזה..…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by TheTemani,

שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500

7. Started by EasyPooper,

שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב לכולם, המחשב של אח שלי נכבה לבד בכל פעם שהוא נכנס למשחק World of Warcraft, ממש כמה שניות לאחר הדלקת המחשב. יש לו AMD Athlon 4200 Duel core 1gb ddr, אך נאמר לו שיכול להיות שהמאוררים שלו לא מקררים וזוהי תוצאה של התחממות מחשב. מה אתם אומרים הבעיה? שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל. תודה מראש, Vergil

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by xxx3,

אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yanivd28,

בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by leoleo,

רכשתי מחשב חדש, חיברתי אותו למסך הישן שלי ונראה כי המסך מהבהב/בוהק. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shahal,

שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני גולש במחשב רגיל ופתאום המסך נהייה שחור וחוזר לעצמו ושוב שחור ושוב חוזר לעצו עד שהוא מסתדר. זה אפ פעם לא קרה לי וזה מאוד מציק. גם שאני פותח את המחשב לפעמים המסך בכלל לא נדלק ואני צריך לעשות כמה ריסטים עד שהוא עובד. המסך הוא samsung t220 דרך אגב יש למישו מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by geigera,

שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by morx,

איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Max Yakovi,

שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ophir555,

שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Orreu65,

שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קנתי היום זכרונות חדשים למחשב. לוח אם: intel d845gebv2 זכרונות: ceon ddr400 1gb cl3 כשחיברתי את הזכרונות למחשב הוא לא עלה ונשמעו 3 צפצופים ארוכים, עכשיו אני עובד עם הזכרונות הקודמים. אני מבין שיש בעיה עם הזכרונות, אבל מה הבעיה? אשמח לעזרה! תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המחשב: AMD 4200+ בתושבת 939 האלמותית עם 2GB DDR1 400 , לוח מבוסס nforce4 , כרטיס מסך 8800GT 512MB. מארז Antec 900 עם המאוורר העליון מושבת, ומאובק לחלוטין. +קירור למעבד מסוג Ninja אאל"ט (זה שמחברים עם ברגים מהצד השני של הלוח). +1TB+1.5TB SATA סבירים מאיזור 2009. התקלה- לאחר כחודש בחו"ל כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיברתי הפעלתי ויצאתי מהחדר, לאחר כמה שניות היה רעש של פיצוץ קל מהמחשב ומאז אין תמונה על הצג. זה לא הזכרון (יש לי 2 סטיקים, כך שחיברתי כל אחד מהם בנפרד מה שלא פתר את התקלה), ולכן להערכתי זה אחד מהריבוע- , לוח , ספק, כרטיס מסך ומעבד(בסדר סיכוי יורד). אין לי ממש גישה לציוד על מנת שאוכל לבדוק אחד אחד מה החלק הדפוק (אם מישהו רוצה להלוות לי חלקים מתאימים מאיזור המרכז זה יכול…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by לילך,

ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים