עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrider,

הסיפור הוא כזה: ניסיתי להעביר קבצים מהדיסק קשיח למחשב, העברה נתקעה ביטלתי את העברה, ניתקתי את הדיסק קשיח וחיברתי מחדש והמחשב כן מזהה אותו אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי, אך מופיע בניהול דיסקים קשיחים כדיסק לא מוכר. מצורף תמונה. הווינדוס דורש שאני אאתחל את הדיסק(במסך של הניהול) , אך יש לי שם מידע ממש חשוב כמו תמונות , איך אפשר להוציא את המידע ..?? אשמח אם מישהו יכול לתת עזרה, תודה!

2. Started by zglazer,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Behemoth,

המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ashkii,

אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...

5. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by AtSrA,

ביום שני הזה קניתי מחשב לאחר שבפורום מפרטים נתתם לי המלצה למחשב משחקים. את המחשב רכשתי בחברת אייבורי. כשהצעתי למנהל הסניף את המפרט הוא הציע לי מפרט חלופי עם ספק כוח מאותה חברה אך גדול יותר (500W במקום 400W) וכן זכרונות מחברה אחרת אך באותו גודל (2 GB). כמו כן הוא הציע מארז שונה וכרטיס מסך מאותו דגם ויצרן אך מחברה שונה. הסכמתי ,שילמתי, המחשב הורכב לאחר כמה ימים והבאתי אותו הביתה. חיברתי את כל החיבורים הנחוצים (כח, מסך, מקלדת, עכבר..) והמחשב לא נדלק. במהלך הימים הבאים עד להיום המחשב הצליח להידלק מספר מועט של פעמים שבהן הספקתי להתקין ווינודוס, את הדרייברים הנחוצים ועוד מספר דברים. ביום רביעי,במהלך פעילות המחשב, הוא קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו היום לתיקון במעבדה שלהם באשדוד,…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Isacc.rosenthal,

שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה ... כל פעם שאני מנסה לצרוב קובץ (לא משנה איזה סרט תוכנה ...) אני מקבל הודעת שיגאה שהתוכנה עשתה שיגיאה והיא תסגר (לפעמים הוא נותן לי משהו יותר אלים בסגנון של בעיה במשהו C++) אני מקבל את ההודעת שגיאה עוד לפני שהתחלתי לצרוב רק שאני מעביר דברים לתוך הדיסק .... גם בנרו וגם באיזי סידי קריאטור.... יש למישהו רעיון...... סליחה אם אני כותב לא ברור אני פשו מת מעייפות...... אגב הצרוב הוא צורב חדש של NEC 2510A ויש לציין שכבר צרבתי איתו כמה פעמים עד שפתאום קיבלתי את השגיאה הזו.... תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. אהלן לפני כמה חודשים פירזמתי פה עניין דומה ולא היה לי פיתרון. כרגע שוב העניין חןזר, ראיתי סדרה המחשב קפא לרגע, נהיה מסך שחור אבל המחשב ממשיך לפעול רגיל כי אני שומע את הסדרה. כיביתי והדלקתי את המחשב, המסך נתקע על אנא המתן בהעלאת הwindows. פעם שנייה נתקע במסך הרשוני בהדלקת המחשב של הביוס כרגע בכלל המחשב לא עולה ורשום לי check signal cable אף על פי שאני שומע את הwindows עלה ושומע שהכל ברקע פועל רגיל. המעגכת שלי amd 920 Gigabyte ma770-ud3 Palit radeon 4870 1gb Silver power 500w הבעיה בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ערב טוב, קיבלתי מתנה מחשב של lenovo A52 thinkcentere התקנתי עליו xp pro sp2. אני לא מצליח להתקין את הכרטיס רשת און בורד, כאשר לא מצליח זה אומר שהווינדווס לא מראה שום סימן שיש איפשהו שם בפנים איזה כרטיס רשת. ניסיתי למצוא אותו דרך אחת מהתוכנות דוגמת sisoftsandra, אבל אין זכר. הכרטיס על הלוח הוא של חברם broadcom מדגם BC5789. בשלב שני ניסיתי להתקין כרטיס רשת של sis ממחשב אחר, הדבר היחיד שדומה לזיהוי של משהו חדש זה הודעת "נמצאה חומרה חדשה - בקר scsi".. והביוס מודיע על התנגשות בחריצי pci, זה הכרטיס היחיד שנמצא שם, גם הכרטיס מסך הוא און בורד, אז אני לא יודע איך לפתור את זה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס, ביטלתי רשת, איפשרתי רשת - כלום! בכל הסיפור הזה התקנתי דרייברים מקוריים ומעוד…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. יש לי מצב שאני מדליק את המחשב, אני מקבל NO SIGNAL על המסך, כל המאווררים כולל של הכרטיס מסך פועלים על העוצמה הכי גבוהה ולא מפסיקים, הלד של ההארד דיסק דולק בלי הפסקה, לא מגיב לריסטים. בדקתי כבר הכל, כולל זכרונות, הוצאת המעבד והחזרתו 3 פעמים, פירוק כל הלוח והרכבתו על משטח נייטרלי, הרכבתי ספק אחר ובדקתי את הספק שלי במחשב אחר. מה שנשאר זה לוח אם שהכי סביר שכנראה הלך אבל השאלה איך אפשר לדעת???? אין לי אפשרות לשים מעבד אחר על הלוח, איזה עוד דרכים יש לדעת? ואין לי ספיקר במארז למרות שיש חיבור אבל אין לי משהו שמתאים. מה שקדם לכל זה שפתחתי את המארז כדי לנקות אותו, ראיתי שהוא די נקי חוץ מההיטסינק אז החלטתי לפרק אותו, לא ממש הצלחתי אז הפעלתי טיפה כוח (ממש טיפהההה) אחרי שלא הצלחתי החלט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  14. הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל

15. Started by David Ell,

שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by acls,

קניתי מחשב...והוא ריק מתוכנה אני עוד לא מגיע לשלב שאני לוחץ F8 והוא רושם לי את זה מה זה אומר ומה עושים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=njckd0zj5mkm.jpg

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב במפרט הבא והילדים שלי רוצים לשחק משחקים כמו פורטנייט GTA ,Disney Adventures ואחרים שדורשים קצת כוח האם ניתן לשדרג את הnחשב הקיים או לחליף ? תקציב יכול להיות עד 2000 ש"ח לנושא Processor Intel Core i3 6100 clocked at 3.70 GHz Processor frequency measure (core0): 3.70 GHz Number of cores: 2 physical, 4 logical Processor socket: Socket 1151 LGA CPU Temperature (core 0): 59 °C Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H110M-S2PV DDR3-CF x.x Serial number (motherboard): To be filled by O.E.M. SKU Number: To …

19. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by shlooki,

שלום רב: יש לי סוני vaio שעליו רצה וינדוס7. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית. כשאני פותח את מנהל ההתקנים ההערה על הרשת (Artheros AR9287) גירסא: 9.0.025 הכי חדשה שיש, הוא נותן לי שגיאה: "The device can not start". גם בדרייבר המקורי הייתה אותה בעיה. תודה שלוקי

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שלום יש לי מיני מחשב נייח מותקן לי דפדפן כרום עם מערכת הפעלה windows 10 home זה חודש ימים יש קריסות דפים עם הודעת שגיאה ''אוי,לא'' זה קורה כמה פעמים ביום בכל מיני אתרים,ואחרי רענון דף הכל מסתדר ניסיתי כל מיני פתרונות שהוצע לי בדף השגיאה אבל לצערי לא עזר אין אתר מסויים שגורם לקריסה,זה יכול לקרוא כמעט בכל אתר זה קורה עשר ויותר פעמים ביום ולפעמים רק פעמיים שלוש ביום אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by ImAllMostAwake,

יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש

23. Started by Gliding,

היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by avimorp,

יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by Guy Hershko,

מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.