עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by eli rma,

התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:

• 1 תגובה
    • 12.1k צפיות
  3. שלום חברים אולי אתם יודעים ... מי היבואנים הרשמיים של חברת לידטק בישראל והיכן הם ממוקמים אם אפשר גם טלפון יהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Blue Guy,

רציתי לבקש עזרה לגבי האינטרנט הקווי שלי במחשב, יש לי אינטרנט שמחובר על ידי הראוטר שהוא גם ממיר של הוט, ושגם שהוא מחובר למחשב הוא לא מצליח לזהות את האינטרנט כאילו אין לי אייפי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by E-Bear,

קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  6. חבר שלי אומר שזאת עליית מתח בספק מה אתם חושבים? זה קרה לי לאחר שהתקנתי צורב lg חדש וניקיתי אבק בבקשה רק אם אתם יודעים בלי השערות תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by SS2.Vegeta,

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Tzahi Aknin,

שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים

9. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 1511,

תוך כמה זמן אם בכלל הסוללה יכולה להיתרוקן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yung_man,

אז ככה: יש לי לוח של gigabyte מדגם GA-8T800, עם עדכון ביוס מס 3 (מופיע במסך איתחול בתור F3). הזיכרון שעובד עליו הוא DDR 333MHz, כשיש 3 סלוטים ובכל סלוט יש לי כרטיס של 256MB. ועכשיו לבעייה: עד עכשיו, בסלוט האמצעי לא היה שום כרטיס. קניתי עוד כרטיס של 256MB ושמתי אותו בסלוט האמצעי (מס' 2), ו-כלום. המחשב בכלל לא מתייחס. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים, וכולם בסדר, הוא מזהה רק 2 סלוטים- את מספרים 1 ו-3. איך אני יכול להפעיל/לתקן את הסלוט הסורר? בתודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by law89,

היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.

13. Started by Noooa,

היי יש לי מחשב נייד של ibm , פנטיום 3 1.0GHz, שמותקן עליו win 2000 אני לא ממש יודעת איפה למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלו, ואני חייבת את הדרייבר ממש דחוף, מה עושים מאיפה מוצאים....?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by amos2009,

שלום לכולם פתחתי את המחשב לשאוב את האבק אחת לכמה זמן אני מבצע פעולה זו. בסיום השאיבה הדלקתי את המחשב אבל הכונן הקשיח משמיע רעשים שהוא נתקע. למה זה קורה ? האם בצעתי פעולה לא תקינה? תקלה זו חזרה על עצמה רק בכונן קשיח אחר, לפני חצי שנה ניקיתי עם לחץ אוויר וגם אז נהרס הכונן הקשיח. כיצד אני יכוך לשחזר את המידע מהכונן ללא עלות כספית? תודה שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני משתמש בCPU COOL רשום Temp1 : 35C Temp2 : 58C Temp3: 38C Temp Sens 0 : 22C זה נראה לי דיי גבוה.. בעיקר בגלל TEMP2.. זה נורמלי? אם לא מה לעשות? אני לא חושב שיש בעיה עם המאווררים

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by ravnadal,

למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה

17. Started by tomer123,

לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, אני דיי חדשה אבל כרגע זה לא הנושא~ אני לא כ"כ מבינה במחשבים, ליתר דיוק, כמעט בכלל לא, לכן פניתי לפורום הזה. יש לי מחשב מאוד יש, פנטיום 4 למי שמכיר. [בקרוב יקנו לי חדש.] הבעיה שלי היא שכשאני מדליקה אותו, זה מראה לי מסך של פנטיום 4 הכחול, וזהו. נתקע על המסך הזה. לפעמים הוא טוען אבל רק מסך שחור עם מן קו לבן קטן מהבהב. אני לא יודעת מה לעשות או מה הבעיה.. האם ניתן לסדר זאת עד שיגיע החדש?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by EREZOS123,

אהלן חברים ברשותי נייד של ASUS דגם ZenBook Flip UX360 נקנה ב 2017. מעונין להחליף לו או להוסיף לו זיכרון פנימי . כרגע יש לי 8 גיגה. מעונין שיהיה לי 16. האם אני צריך אחד של 16 או פשוט חש אופציה להוסיף עוד אחד של 8 ? אלו הנתונים של המחשב : Device name ארז Processor Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz 2.90 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 95AFB935-6411-4C34-A5DF-D81ABC52524B Product ID 00325-96103-35266-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch Touch support with 10 touch points

21. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  22. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם מחשב חדש עם i5 10400 ולוח אם B560M DS3H של גיגהבייט. הורכב אתמול. בחלק מהפעמים שבוצעה הדלקה, מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות מה-SSD - תקוע על העיגול המסתובב עם הלוגו של הלוח אם או שרשום Preparing automatic repair. חיפשתי המון את התקלה בגוגל אבל מה שמוזר זה שכשזה קרה, בוצע גם ניסיון להעלות את המחשב מדונגל bootable עם התקנה של ווינדוס (אותו דונגל שממנו הותקן הווינדוס על הSSD) וגם זה לא עלה - היה תקוע על העיגול המסתובב. אחרי כמה כיבויים והדלקות וניתוקים מהחשמל זה בסוף מסתדר והמערכת עולה מה-SSD. זה גורם לי לחשוב שיש איזושהי בעיית חומרה. בכל מקרה בוצע שחזור לנקודת שחזור בווינדוס שנלקחה אוטומטית קצת אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה …

24. שלום חברים, אתמול כשסיימתי את העבודה כיביתי את המחשב הנייד והיום כשבאתי להדליק בבוקר המחשב עבד מספר דקות עד לכיבוי פתאומי. בהדלקה מחדש ראיתי שהסוללה על 0% (בזמן טעינה מחדש). בדקתי ב-Event Viewer וסך הכל נראה תקין 6006 כיבוי מסודר בשעה שש בערב, הדלקה בעשר בבוקר, כיבוי פתאומי לאחר מספר דקות ואז הדלקה נקיה לאחר עוד מספר דקות. זה קורה לי כבר פעם שניה. יש משהו שאפשר לעשות?

25. בעליה המחשב זורק אזעקה שBOOT FAIL b נא הכנס דיסק,בבדיקה בביוס נראה כאילו המחשב אינו מזהה את הארד דיסק האם יש קשר?? ואיך ניתן לאלץ את המחשב לזהות את הHD גל

• 6 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.