תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את המכסה המיכלים של הדיו אמורים לבוא לאמצע, אבל הם לא עושים את זה ואין לי גישה אליהם. ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא מהחשמל, להפעיל כשלא מחובר לusb... נראה כאילו המדפסת לא מרגישה שפותחים אותה. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אסוס p4 8000 לאחר התקנת הדריברים sata עדיין הדיסק קשיח לא מזוהה בביוס ובעלית המחשב הוא כותב device not found אבל המחשב נידלק והוינדוס עולה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל... יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים... אני אנסה לקצר כמה שניתן , הרכבתי לידידה שלי מחשב מחלקים שונים שהיו במחשבים הישנים שלי. בסופו של דבר זה המחשב : P4 2.8 HT 256X2 PC3200 לוח אם של גיגה בייט SIS chip set fx5200 מחשב סביר ביותר , אחרי הכל המקסימום שהיא תעשה איתו זה אינטרנט\מוזיקה\סרטים\עבודות הדפסה. בכל מקרה, עשיתי פורמט , התקנתי מערכת הפעלה מחדש ודבר מוזר קורה לי.. המחשב עובד בסדר גמור , חלק לגמרי , אבל כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הימני של העכבר המחשב מגבל כמו "לאג" קטן כזה... אם זה תוך כדי תזוזה עם העכבר , אז הוא מקרטע ל2 שניות.. אם אני ממשיך ללחוץ על הכפתור הימני בלי הפסקה תוך כדי שאני מוזיז את העכבר אז ממש הוא מקרטע לי על המסך כאילו אני מוזיז אותו עם איזה 3-4 FPS . שמתי לב שלא רק העכבר מקרטע…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר זמן עבודה רנדומלי שבו המחשב עובד הכל מפסיק להגיב וחייב לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט שוב הכל עובד עד לקריסה הבא. ככה ללא הפסקה כל פעם בין זמן של חצי שעה לשעתיים. כל רכיב במחשב נבדק לגופו ע"י ידי שלל תוכנות יעודיות כגון memtest, crystal disk info, furmark ועוד. כל הרכיבים במחשב נמצאו תקינים ב100%. כל הדרייברים מעודכנים לגרסאות האחרונות. כל החומרה גם כן. טמפרטורות תקינות מתח גם כן. לכאורה המחשב תקין לחלוטין. מפרט: Microsoft Windows 7 (6.1) Ultimate Edition 64-bit Service Pack 1 Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz Socket 1155 LGA Mainboard Model gygabyte Z68A-D3H-B3 NVIDIA GeForce GTX 570 ssd crucial m4 128 8gb ddr3 transcend לפני כ4 חודשים הssd נמצא תקול והוחלף. בשונה מהפע…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה קורה חברה?? אז ככה. המחשב הנייח שלי עושה לי בעיות בזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו הוא מנסה לעלות אבל בלי לתת שום תצוגה ומיד אחרי כמה שניות מיד מרסט את עצמו בהתחלה חשבתי שמדובר בהארד דיסק ניתקתי את שניהם והמחשב בכל זאת לא עלה. כרגע אין לי כיוון מה הבעיה... יכול להיות שהלוח אם שלי הלך? או שסתם הכבל חשמל שלי כבר עשה את שלו? לא קורא או עונה אני מודה מאוד במיוחד אם תשאירו דעה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. בימים אלו אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי, אך יש בעייה אחת שמונעת ממני לעשות זאת... ככה, המחשב שלי כרגע הוא : p4 1700mhz Asus p4s8X סוקט 478 כרטיס כל 5.1 Creative. כרטיס מסך 6600 256 מגה AGP זיכרון 512 DDR הרץ 266mhz ספק כוח 300WAT (נידמה לי) ואני מעוניין לשדרג אך ורק ל AMD 3500+ 64 וללוח Asus A8v-MX מבדיקה שערכתי הלוח שאליו אני רוצה לשדרג מתאים לזיכרון ולכרטיס המסך.. השאלה שלי היא כזאת.. האם יהיו עוד דברים שאני אצטרך לשנות או להוסיף כאשר אני ארכיב את המעבד והלוח החדשים? (לדוגמא - מאוורר ..) האם צפויות בעיות נוספות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היתה לי תקלת מסך כחול Stop 0x0000007B לפי מה שהבנתי מדובר בוירוס בסקטור שמעלה את המחשב, הווינדוס לא עולה כך שאין לי דרך להריץ תוכנת אנטיוירוס , ובכלל לא ברור לי אין נכנס וירוס כי היה לי על המחשב avira anti virus מעודכן ו spysweper מעודכן, בכל מקרה כרגע אני לא מצליח לעלות את הדיסק של הווינדוס כי אני מקבל מסך כחול וכשאני מנסה לעלות דרך הBOOT של ההרדיסק המחשב ניתקע בשלב מוקדם מאד לאחד המסך של הביוס מה ניסיתי לעשות ולא עבד: לעלות דרך דיסק של ווינדוס: קיבלתי מסך כחול לעשות CHDISK דרך DOS המחשב ניתקע לעשות פורמט דרך הDOS: קיבלתי ERORRS בקיצור כרגע המחשב ניתקע בשלב מאד מוקדם "(אחרי המסך של הביוס) ואני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים? מדובר במחשב נייד של חברת hasee תודה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
וווינדוס לא עולה. אני גולש כרגע במסך מכווץ (כפול 6) דרך "מצב בטוח". אני מניח שכדאי לציין שלפני שבוע או שניים היו לי שני מסכים כחולים בהפרש של יום. אני לא זוכר מה היה כתוב שם, רק שבפעם השניה זה היה כחול לשבריר שניה ואז זה התרסטר, כך שגם לא הייתה אפשרות לקרוא. אני מקווה שאפשר לקרוא לזה "תקלת חומרה". שאלתי: האם למישהו יש רעיון במה התרחשה התקלה ו/או מה אני יכול לעשות? תודה! אנא סלחו לי אם טעויותיי מרובות או שכחתי משהו. זה די סיוט להקליד ככה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלוםאיך א שאני בא להגדיר את המדפסת שלי שתהיה כברירת מחדל אין לי את האפשרות הזאת אבל הצלחתי להגדיר אותה במחשב איך אני יכול לסדר שהיא תהיה ברירת מחדל ? תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן, אך ביצעתי חיפוש בטרם פרסמתי את ההודעה. ברשותי שני כוננים nec dvd rw nd-3540a sony dvd-rom ddu1615 לפני כשבוע עשיתי פירמוט למחשב שלאחריו הצורב (NEC) הפסיק לקרוא דיסקים של DVD והוא קורא רק רגילים של 700 מגה. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כDVD RW אך כאשר אני מכניס אליו דיסק השם משתנה לCD DRIVE והוא מציג כאילו אין שם כלום ומראה 0 מגה. התקנתי נרו וניסיתי לצרוב איתו DVD, זה עבד אבל הוא לא קורא את מה שהוא צורב. הכונן השני לעומתו עובד מצוין וקורא הכל. האם יש פיתרון חוץ מלהשתמש באלימות פיזית ולזרוק אותו מהגג? בתודה מראש, yhertz
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-