עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רציתי לרכוש לוח אם חדש סביב 400 ש"ח ראיתי שאתם ממליצים על Gigabyte B450 Gaming X אבל מכיוון שבמארז שלי אין מקום ל ATX אלא רק למיני ATX אז רציתי לקחת את הלוח Gigabyte B450 AORUS M מה שונה בינהם (חוץ מהגודל ?)

2. Started by eidolon,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB כשאני נכנס במחשב למשחקים ולפעמים גם שאני לא נכנס למשחקים פתאום מופיעים לי קווים\נקודות\פסים\קשקושים על המסך בכל מיני צבעים ניקיתי את הכרטיס..הוא לא מתחמם קי קודם הוא היה 67 מעלות קבוע ואחרי הנקיון הוא 54 מקסימום ולא מתחמם... מה שקורה ניראה ככה בערך רק יותר גרוע בהרבה ועל כל המסך.. וכשאני במשחק אז זה תוקע הכל...עידכנתי את הדריברים..ניקיתי...בדקתי חיבורים..זה ממשיך החרא.. מה שלא עשיתי זה להוציא את הכרטיס..למה אף פעם לא הוצאתי.. עזרהההההההה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by INFERNO,

תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה! הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804 תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by onetwo,

היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by ירין אבוטבול,

לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  8. Started by daniel9876,

המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by LaCostE,

P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום , לא מזמן שדרגתי במחשב שלי את הזכרון (KINGSTON 16GB KIT(8Gx2) KHX1600C10D3B1K2/16G HyperX Blu) , את המעבד ( i7-4770S) ואת לוח האם ( i7-4770S). עם השדרוג גם פרמטתי את המחשב והתקנתי windows 8.1 , מאז אני חווה אינסוף בעיות וכבר נאלצתי לפרמט את המחשב כ 5 פעמים. אני ממש לא מבין מה יכול להיות מקור הבעיה לכן אני רוצה להתייעץ פה עם האנשים וככה אולי אקבל כיוון. התסמין לבעיה הוא : בחירה במצב sleep ואז למחשב לוקח הרבה מאד זמן להכבות (בסביבות ה 10 דקות) ואז כאשר מפעילים שוב מקבלים הודעה של preparing auto repair ואז diagnosing your pc ואז מגיעים לתפריט הכחול של windows שאומר שהמחשב נתקל בבעיה להעלות את ווינדוס 8.1 עם כל מיני אופציות שלא עובדות (למעט refresh שאומר להתחיל הכל מחדש…

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. Started by ETB,

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by kadoshmaor1,

שלום חברים. עד היום היה לי I7-477- עם לוח של h81m-e 16GB RAM DDR3 GTX 1660 SUPER 500W VP PLUS ANTEC לא מזמן רכשתי לוח Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 מעבד - RYZEN 5 3600 16GB RAM DDR4 ראם בסטיק 1 וכשאני משחק במשחקים כמו CS GO או WARZONE אז לפעמים יש לי תקיעות כאלה כמו לאגים כאילו השחקן גולש ממקום למקום חשוב לציין שה FPS עלה משמעותית אז אני לא יודע מה קורה פה אולי זה קורה בגלל שהראם הוא בסלוט 1 או מהספק כוח? למרות שבדקתי בכל מקום הספק אמור להתאים למפרט הזה אפילו מוכרים את המפרט הזה עם אותו ספק תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. פשוט מסך שחור, ניסיתי לשחק עם המסך עצמו מה שבדרך כלל עובד [ SOURCE] אך ללא הצלחה .. כרגע אני עובד עם כרטיס HD3450 של ATI גם הוא נמצא באותו חריץ . מה שעשיתי זה קניתי מעבד חדש ואחרי שהחלפתי אותו והפעלתי את המחשב לא הייתה תצוגה . ניסיתי איפוס ע"י ג'אמפר הוצאת הבטריה למספר דקות ניתוק כבל החשמל אך ללא הצלחה .. עובדות נוספות : עוד ביום הראשון שקניתי את הכרטיס מסך הנ"ל(שבכותרת ) התקשתי להעלות איתו את המסך לראשונה .. עד שאיכשהו כן הייתה תצוגה . עם ה- HD3450 אין בעיות בכלל ! מה שכן ה- 9600 לעולם לא עשה בעיות - רק כשהייתי נוגע ב- BIOS או היום כשהחלפתי מעבד . יש פתרונות ? אודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by nils,

שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by Shlomi Liber,

אני כרגע בתשתית הוט על 30 מגה כי אני לא צריך יותר..לרוב משתמש באינטרנט של הפון ובקושי במחשב. והספק בזק בינלאומי שאמר שלא ניתן יותר לחדש חבילות של 30 והכי נמוך שלהם זה 200 מגה. השאלה אם ניתן יהיה לגלוש ככה ולא יהיו תקלות בחווית הגלישה? נציגי התמיכה שלהם אמרו שיהיו בעיות אבל אני לא סומך עליהם מניסיון ארוך שנים

23. [table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קיבלתי וירוס במחשב המחשב פעל מאוד לאט אחר כך עד שלא הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לWINDOWS מדובר כאן ב WIN XP בכול אופן אני לא מצליח להגיע להתקנה של ה WINDOWS כל פעם שאני מעלה את המחשב כמה שניות אחר כך המחשב רושם לי MISSING NTLDR למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.