תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN 10 משום מה כבר שבועיים המחשב מאתחל את עצמו בפתאומיות ועושה לעצמו איתחול בלי שום הודעה מוקדת , ברגע שהוא מאתחל את עצמו יש מסך שחור ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל ואחרי כ5-10 דקות או אפילו יותר בפתאומיות הוא מאתחל את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו לי
-
- 15 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני עובד במחשב שלי עם יוזר בסיסי ללא הרשאות אדמניסטרטור. עד לפני יום יכלתי ליגלוש כרגיל באינטרנט. אתמול כאשר ניסיתי לעדכן סיסמה בראוטר שלי פתאום האינטרנט אקספלורר (יש לציין גירסה 9) תקוע לחלוטין כלומר אני פותח אותו ולוקח לו 15 דקות להעלות אתר כלשהו. המוזר הוא שביוזר אדמיסטרטור הכול עובד כשורה. ניסיתי לעשות איפוס להגדרות האקספלורר אך ללא הועיל. האם למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת תוכנת everest מופיע לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו אלה הם פרטי השגיאה:חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: A2A9EAD8 BCP3: 9FFA6904 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\100410-25350-01.dmp C:\Users\טל\AppData\Local\Temp\WER-45318-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: C:\Windows\s…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X). עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95. הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C. מה יכולה להיות הבעיה?? ומה אומרת ההודעה הבאה: Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots gener…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי הוא איטי מדי לוקח לוו להיכנס לווינדוס 5 דקות, חוץ מזה הוא נורה איטי אני לא יכול להפעיל משחקים אני לא יכול להיכנס לתוכנות כבדות וכו'... במנהל המשימות ה CPU תמיד ב 100% זה תמיד קורה לי. כשזה זה קורה הייתי עושה FORMAT ולאחר שבוע ישנה את אותו בעיה עכשיו נימאס לי לעשות FORMAT אז איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה ממישהו צורב LG חדש ללא דיסק ואף תוכנת צריבה לא מזהה אותו כצורב. חיפסתי דרייברים והתקנתי אבל בווינדוס הוא עדיין מזוהה כ סי די רום סטנדרטי. מה עוד אפשר לנסות??
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי ווינדוס XP פרמטתי רק את כונן C התקנתי ווינדוס 7 והכל טוב ויפה. עכשיו אני בא להכנס אל הכונן D (אותו כונן שלא פורמט) והוא ריק, אבל כשאני מסתכל מבחינת מקום אחסון אני רואה שיש שם תפוסה של 60 GB. האם יכול להיות שזה קרה בגלל המעבר מXP ל7? יש אפשרות למצוא את הקבצים האלה? כי מבחינת מקום הם נמצאים, רק מבחינה ויזואלית לא.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אתמול עשיתי פרמוט מווינדוס XP לווינדוס 7 ופתאום הופיעה לי הבעייה "Windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח" מישהו יודע מה לעשות? לקחת את המחשב לתיקון או שיש פתרון וזה לא באמת בעיה בהארד דיסק.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית). אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחובר לאחת מחברות הכבלים בארץ (כדי לא לפרסם אני לא אומר את שמה) והם נתנו לי ממזמן קופסה חמה (HOTBOX) לחיבור לאינטרנט. היה מותקן במחשב שלי כרום וסקייפ לפני שחיברתי את כ.המסך החדש 660Ti. אני רק הורדתי SP1 ועדכונים ואת הדרייברים לחומרה. חוץ מכרום אקספלורר וסקייפ שום דבר לא עובד לי: באופרה הוא רושם לי שאין חיבור, התקנתי סימנטק נורטון אינטרנט סקיוריטי והוא לא נפתח, טוררנטים לא יורדים לי, אדובי פלש פלייר לא יורד לי, עדכונים למשחקים תוך כדי התקנה לא מותקנים לי כמו ST2 דיאבלו 3 גם כשאני מוריד מבליזזרד וגם מהדיסק. הצלחתי להתקין רק דיאבלו 1+ תוסף שהיה לי מ1995 שהוא לא דורש סריאל או עדכונים. דרך עגב דרך הפלא-פון שלי אני מקבל "קישורית מוגבלת" כשאני מתחבר לקופסה דרך הWIFI. בבקשה ת…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-