תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לצוות ולגולשים, צריך עזרה קטנה.. יש לי מחשב בין חצי שנה עם הארד דיסק 80GB של HITACHI ב SATA.. בזמן האחרון (כחודש) המחשב התחיל לעשות לי קצת בעיות בהפעלה של הווינדוס - בזמן הטעינה של הווינדוס ממש לפני מסך ה"ברוך הבא" כשרץ הבר הכחול הזה - המחשב פשוט נתקע ככה לאיזה 10 דקות ללא שום תגובה מכלום ואפשר לשים לב במיוחד לזה שאין שום צליל של קריאה הבוקע מהארד דיסק (כמו בזמן עבודה רגיל)..קבלתי אפילו פעמיים בתקופה הזאת מסך האומר לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..(?!) לאחר שווינדוס עלה.. בתחילה חשבתי שאולי הספק החלש שלי (300W עלובים) לפעמים לא מחזיק את העומס הנדרש ממנו כדי להריץ את כל הרכיבים המותכנים על המחשב שלי (הבנתי שכשמפעלים את המחשב והווינדוס עולה נדרש הרבה הספק חשמלי מהס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, חיברתי דיסק Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 על הלוח ASRock H810-HDS מריץ חלונות 7 הדיסק מזוהה ב 1TB במקום 2TB (אין ג'אמפרים) רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro של MSI הוא עובד כרגע על מערכת של Athlon64 3000+ ו MSI K8N Neo Platinum הבעיה היא במשחקים. בדום 3 המחשב תמיד נפל לי אז הסרתי אותו כי חשבתי שיש לו בעיה עם איזשהו חלק במחשב ולא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו התקנתי פארקריי, וגם הוא כל הזמן נופל לי. הכנסתי את הפקודה שמראה את הFPS וכשהמשחק מתחיל ועובד כמה שניות (לפני שהוא נתקע) הוא עובד על FPS 1. יש לי את הקאטליסט 4.9 והסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שהתקנתי אותו, ויש לי DX 9.0C. מה יכול להיות המקור לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המחשב מתכבה כעבור כמה דקות?! מה יכולה להיות הבעיה? אני מעפיל את המחשב וכעבור כמה דקות הוא נכבה מה יכול להיות הבעיה? המחשב לא נכבה בגלל וירוסים או משהו כזה.... האם יכול להיות שזה המעבד? או ספק? אך אני יכול לבדוק מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לפטופ חדש של חברת HP מדגם tx2620ej. יש למחשב בעיה של איטיות כאשר אני מנסה להציג אתרים עם סירטוני FLASH או כל מני דברים דומים... לדוגמא במשחק החווה בפיסבוק הוא לא זז לי! הוא ממש נהיה איטי כמו מחשב ישן... כמובן שהתקנתי מחדש את הדריברים לגרסאות הכי עדכניות ואפילו התקנתי WINDOWS 7 ולא עזר. אני עובד גם עם השועל וגם עם אקספלורר,בשניהם זה קורה. אפילו שלחתי את המחשב ל HP בגלל איזה בעיה נוספת שהיתה לי והם גם החליפו לי מסך וגם לוח אם למחשב וזה לא עזר. מישהו עוד נתקל בזה? מה אתם מציעים לי לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת הפעלת המחשב, המחשב עצמו נדלק יש צפצוף רגיל ונורות כונן עובדות, אך המסך לא נדלק (חיבור הכבלים שלו תקין), הנורית של המסך פשוט נשארת להבהב והוא לא מראה את תהליך ההפעלה עם סמל ווינדוס. בבדיקה עם מסך אחר תקין בבית, גם הוא נשאר להבהב ולא נדלק בעת הפעלת המחשב. כלומר, אולי בעיה במחשב עצמו. יש לציין שאני מפעיל את המחשב המצלמת אינטרנט נדלקת ושאני מכבה היא מתכבה גם. המחשב נקי אחרי פירמוט וניקוי הכונן מאבק לפני כשבועיים. כל החיבורים בכונן מחוברים. אני לא יודע מה הבעיה, מה זה יכול להיות (אולי ספק כוח?) מה נראה לכם שזה יכול להיות? מפרט המחשב ספק כוח http://www.tms.co.il/product/7943 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Quad-Core i7 3…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העברתי את המחשב למארז חדש, הכל היה בסדרא אבל ששחתי לחבר את הכבל שמחבר בים הספק מעבד ולללוח, אז אחרי כמה דקות הבנתי שחכתי אז חיברתי הכל עבד.... אבל ראיתי 90 מעלות! (מעבד) אז ישר חיביתי את המחשב, והוצאתי את הקרור של המעבד קיררתי אותו (עם פאן) אחרי זה ניסתי לחבר והיה לי קצת בעיות. הוא נדבק חזק מידי ואז את הידיתצ שסוגרת סופית את החיבור היא נשברה. עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי צפצוץ כזה של 3 חלקים מהמנגינה של אוטו גלידה(משהו כזה) יש לי את הקרור שזה עם המעבד 0INTE P4 478 2.8? בקשה תערו לי! מה קרה, המעבד הלך?הקרור הלך? בקשה בקשה!!!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה. כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד. בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן. מה אתם מציעים לעשות? יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת? תודה,
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשבו מדובר ב2 מחשבים מחוברים ברשת, המחשב שלו דפוק והשני בסדר הוא ניסה תוכנות להסרת ספייוור ואנטיוירוסים כמו Ad-Aware Spybot search & destroy Spysweeper Reg supreme pro ונורטון אנטי וירוס. וכלום לא עזר. הבעיות הן (ציטוט שלו ממסנג'ר) "כל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי אינטרנט לסביבות 10 דקות, ומהעשר דקות והלאה הוא מאט עד שהוא מפסיק לפעול ואני לא מצליח לפתוח שום אתר או להוריד כלום ורק האיסיקיו והמסנג'ר עובדים" יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה או איך מסדרים את זה? (הוא חושב על פירמוט אבל הוא ביקש ממני לשאול אותכם קודם) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-