עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mMmSaK,

אני לא יודע למה זה פתאום התחיל לקרות אבל אם הייתי יודע מה התקלה או בכלל מרגיש תקלה בדיסק קשיח הייתי עושה משהו מישהו יודע ממה זה נגרם? ואם כן איך אפשר לסדר את זה? או שמא מערכת ההפעלה השתגעה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה ?? בזמן האחרון , יש לי הרבה נפילות ומסכים כחולים . זה מה שהוא רושם לי : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 85E0D434 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081511-15444-01.dmp C:\Users\***\AppData\Local\Temp\WER-29780-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our priva…

3. Started by - Idan -,

שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by scylla,

שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dennis14,

הבעיה שלי התחילה כשמחשב הפסיק לזהות את המסך ועבר ל - 1024X768, חשבתי שזה משהו פשוט שייפתר ע"י ריסט אבל אז קיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל אחרי ה"פוסט" (בשלב זה עוד ראיתי את מסך לוח האם ושמעתי את צליל הפוסט). בדקתי שמסך עובד (הוא מציג תמונה בחיבור לממיר HOT) ובדקתי מסך אחר (בחיבור VGA) שהציג תמונה עם המחשב שלי. הסקתי מזה שהבעיה היא בכבל DVI ובגלל שלא היה לי חלופי חיברתי את המסך למחשב עם כבל VGA (עם מתאם ל - DVI בצד של המחשב כי אין VGA ל - GTX 660 שלי) ואז למשך כיום הכל עבד כמו שצריך. ואז אחרי שעזבתי את המחשב לזמן מה וחזרתי ראיתי שוב את הודעת השגיאה על המסך "No Video Input", ניסיתי לעשות את מה שעשיתי קודם ושוב היתה תצוגה מהממיר אבל הפעם גם אין לי צליל פוסט ותצוגת לוח אם אחרי רי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by My_Name,

אחרי שהקבצים מועתקים למחשב, וההתקנה נכנסת למסך ה-GUI הכחול של ההתקנה. ההתקנה מגיע לשלב של "Installing Devices" ופשוט עושה הפעלה מחדש באמצע, 33-34 דקות לפני הסיום. לפי מה שידוע לי, זה השלב שבו היא מםפלת בכל ה-PnP למינהם, אז ניתקתי כל כרטיס לא רצוי וכל חיבור USB מיותר ונשארתי עם מחשב עם דיסק אחד - SATA, 2 סטיקים של 256 RAM, כונן דיסקים של LG, וכרטיס מסך ( GFORCE 5500). עדיין אותה בעיה. המחשב עצמו P4 עם לוח של MSI - עומד בדרישות של XP. ניסיתי לראות אם יש משהו ב-Log של ההתקנה אולי - כלום. מישהו מכיר פיתרון יצירתי אחר ? עברתי פה בפורום על פתרונות שהציעו לאחרים, וחיפשתי בגוגל - כלום לא עזר. תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן יחסית מדגם intel dh55pj עם כרטיס מסך GTX 960 ומעבד I5 660. בלוח אם היה קיים שני כרטיסים של 2 G RAM כך שהיה בכללי 4. רציתי לשדרג ל 8 ראם וקניתי 2 כרטיסים של 4 של החברה קינגסטון על תדר 1333MHZ (לאחר בדיקה שהכרטיסים מתאימים באת של הלוח אם כמובן) לאחר ההתקנה שלהם המחשב נדלק, יש את הצג בשחור לבן שאפשר ללחוץ F2 וF10 וכו, ואז מגיע הצג של הווינדוס (WINDOWS 10) וממש לאחר שתי שניות המחשב נכבה ונדלק מחדש. כחצי שנייה לפני שהוא נכבה מופיע צג שרשום your pc runs into a problem and needs to restart. חשבתי אולי הוא לא יכול להריץ 8 (שזה המקסימום של הלוח אם) וניסיתי להשאיר 1 של 4 כמו שהיה לפני והמחשב הגיב אותו הדבר. רק אם אני מכנסים את ה 2 כרטיסים הקודמים (2G RA…

12. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …

14. האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Hochdorf,

יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?

16. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by enkil,

יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by eli_kats,

המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, המצב הוא כזה: הארדיסק של סמסונג, 500GB SATA, שתי מחיצות - 50GB (שהיתה עליו מערכת הפעלה עד שהמחיצה פורמטה), ועוד מחיצה על שאר הדיסק. החלטתי להתקין מחדש חלונות, העברתי את כל המידע למחיצה הגדולה וניסיתי להתקין XP כאשר במהלך ההתקנה אני מוחק את המחיצה הקטנה ונותן להתקנה ליצור מחיצה חדשה, לפרמט ולהתקין. כמובן שעשיתי את זה בעבר כבר מלא פעמים ולא היו בעיות עד עכשיו. מה קרה הפעם - ההתקנה כאילו מצליחה אבל בעליה הראשונה של המערכת, אני מקבל בלוסקרין. כל פעם בעקביות. סייף מוד גם לא עוזר. כלום לא עוזר. חשבתי שאולי הצריבה דפוקה, צרבתי שוב - אותו דבר. ניסיתי להתקין ויסטה - אותו דבר (קצת שונה, ההתקנה נכשלת, אבל אני מאמין שזה אותו דבר). לקחתי הארדיסק ישן של 80GB, חיברתי אותו…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by war_dog,

אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by kOblenZ,

אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by samitc,

שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני נותן את הדיסק הקודם שלי למישהו ואני רוצה שהוא יקבל אותו חדש לגמרי. ללא שאריות וללא יכולת לגלות מה היו הקבצים שלי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים