עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by frenzy,

היי היה לי Gigabyte GA-7VAX עם מעבד AMD 1800+, הוא סירב לעשות בוט בזמנו (לפני כשנה וחצי+), שלחתי את הלוח לפנדה, החזירו לי אותו וזה עבד, לפני מספר חודשים זה הפסיק לעבוד שוב, שבוע שעבר הזמנתי ASUS A7N8X-E Deluxe והיום התקנתי אותו, ושוב אותה הבעיה! המחשב נדלק, המאוררים פועלים, המנורה על הלוח נדלקת, אבל לא רואים כלום על המסך!! כלום!! חיברתי ספיקר והמחשב גם לא משמיע שום ביפים מה הולך, מה הבעיה? אני בטוח שזה לא הלוח כי הוא חדש דנדש!! בדקתי את כל החיבורים, בדקתי שהוא לא נוגע במתכת והוא לא מתקצר, מה עוד כבר יכול להיות? אני אובד עצות!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

היום ב4 לפנות בוקר , נדלק לי המחשב פתאום ממצב שינה , שמתי אותו שוב ולאחר כמה שניות הוא שוב החליט להתעורר , מה זה צריך להיות?

3. Started by a_london,

חברים שלום יש לי בעיה בעיה בסנכרון שעון המחשב באופן אוטומטי בכל השרתים שני מסנה לעשות סנכרון אני נתקלה בשגיאה הוספתי צילום משך אשמח לעזרה

4. שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Xilver,

לאחר כחמש דקות במשחק Unreal Tournament 2004, המשחק כמעט ולא זז. ז"א זז, אבל כל כך איטי כאילו הוא בסלומואושיין. אני לא חושב שזה קשור לFPS, כי זה לא תקיעות, אלא פשוט איטי רצח! חשוב לציין שזה קרה בשבוע האחרון, עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם המשחק!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by דנינו,

מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Tal14,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך המחשב בהתחלה היה שקט, ועל המארז היתה מודבקת מין סלוטייפ מוזר כזה הורדתי אותו ומאז המחשב התחיל לעשות לפעמים רעשים,ניסיתי לשים מחדש סלוטייפ אחר וזה לא עזר המחשב עושה את הרעשים האלו אחרי זמן ממושך של עבודה כשהוא נדלק אז הוא לא עושה רעש, הרעש מתחיל רק אחרי חצי שעה בערך וגם כשעושים ריסטרט הרעש נעלם לא הצלחתי להבין ממה הרעש נגרם ניסיתי לשמוע אבל לא ממש הבנתי.. המפרט : Intel Cure Due E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L GeForce 8800GTS מארז Hec 6A19 ספק Hec 400TRT ממה יכול להגרם הרעש ? ואיך אפשר למנוע אותו ? תודה

11. קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, אני רוצה את עצתכם בנושא רזולוציה גרועה בחלונות 8.1. אתמול התבקשתי לטפל במחשב ישן ומקרטע. המחשב הוא עם לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H rev 1.1. המעבד הוא AMD Athlon II X3 445. הזיכרון היה 2GB של DDR3 1333. במסגרת ה - "שדרוג", הגדלתי את הזיכרון ל - 4GB, פירמטתי, ועשיתי שטות והתקנתי חלונות 8.1. למה שטות ? כי זה אומנם עובד טוב ומהר, אבל הרזולוציה נוראית. קודם כל, באתר של חלונות 8 כתוב שלוח האם נתמך על ידי המערכת. אבל בפועל, אין דרייבר באתר של Gigabyte (ואני בדקתי רק באתר של מייקרוסופט). חלונות מאפשרת לי לבחור בין 2 רזולוציות בלבד: נמוכה (1024X768) והיא הממולצת על ידי המערכת, ו - 1280X1024, הגבוהה. בנמוכה, הכל גדול, ואין חדות, הכל נראה כאילו יותר מטושטש כזה. בגבוהה, שבה…

13. Started by metis,

היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .

15. Started by LL@SS,

שלום לכולם. בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מאוד מוזרה במחשב ואני לא מצליח לפענח מאיפה היא מגיעה, מדי פעם ובאופן רנדומלי, אני חווה איטיות של כל המחשב, ממש כמו צניחת FPS אבל בכל פעולה, זה קרה לי גם בווינדוס 7 וגם בווידוס 10, שתי מערכות שונות ונפרדות, הפעלה מחדש פותרת את זה,וגם ברגע שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL ומפעיל את מנהל המשימות המחשב משתחרר מהאטיות לגמרי, זאת אומרת, אם אני משאיר את מנהל המשימות פתוח, אפילו ממוזער, אני לא חווה איטיות, אני מדגיש שזה קרה לי במערכת הפעלה שונה לחלוטין, גם אחרי פרמוט זה מגיע מתישהו. אני מנסה להבין למה זה קורה לי, התדירות די גבוהה האמת, הבנתי שגוגל כרום עלול לעשות את זה למחשבים. מפרט i7 7700k 32gb intel ssd …

16. Started by maxsos,

איפסתי את המחשב דרך האפשרות של ווינדוס 10 ובזמן האיפוס קפצה לי ההודעה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation cannot. נכנסתי ליוטיוב עשיתי מה שאומרים לעשות (בזמן ההודעה ללחוץ shift + f10 ואז זה פתח לי את הcmd רשמתי regedit , נכנסתי לתקייה של Hkey local machin ואז לsystme ואז setup ואז status ואז child complition ומשם שיניתי את הערך של setup.exe ל3 ) ופתרתי את הבעיה הזאת. אבל, עכשיו יש לי בעיה נוספת והיא שהמחשב שלי עושה ריסטרט בלי סוף תוך כדי האיפוס, זה מראה לשניה את ההודעה "מתקין את windows 64% אל תכבה את המחשב " ואז שוב עושה ריסטרט וככה זה תקוע בלופ אני תקוע על זה כבר כמעט שעה ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה דחוף.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום, אני חדש באתר... קראתי עליו בעיתון פופיולר סייאנס. יש לי בעיה חמורה במחשב: אחרי שאני פותח את המחשב, לפעמים התצוגה קופאת,(במצב זה לפעמים המחשב עושה גם רעש טררר...) ואז אני צריך לעשות restart או שהוא קופא לשנייה או שבכלל לא ועושה בעצמו restart. הרעש המתואר הוא בדרך כלל מתחיל בדיוק כשהמחשב קופא והוא יוצא מהמסך או מהרמקולים. אבל לא תמיד יש רעש כזה... הלכתי לפחות 5 פעמים לטכנאי, הוא עשה פירמוט, החליף כמה חלקים אבל הבעיה לא נפתרה! אנא עזרו לי במהרה!! :s05:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לחבר את הלפטופ למסך דרך hdmi ל dvi. הכל עבד בסדר עד שבפתאומיות בלי שעשיתי משהו ראוי לציון המסך הפסיק לקלוט את המחשב, אבל מופיע אור במסך שאומר שהמחשב מחובר.עכשיו, הבעייה היא לא בכבל, כי לפטופ אחר עם אותו כבל כן מתחבר למסך, ומצד שני שניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי לטלוויזיה עםHdmi-hdmi הכל היה תקין.ניסיתי לשחק בלוח הבקרה ובלוח הבקרה של nvidia( הנייד מסוג gt62vr msi) ואפילו פעם אחת אחרי ששיניתי הגדרות הצלחתי לגרום למסך לקלוט את המחשב, אבל רק ברזולוצייה מאוד נמוכה, והיו כל מיני ריצודים וכתמים כחולים על המסך. מישהו יודע מה מקור הבעייה? עדכון***מחקתי לגמרי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועדיין אותו תוצאה.יש לציין שכבר הצלחתי פעם א…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונה או להסביר לבכתב מה לאפשר ומה לא לאפשר בביוס כי הבנתי שאם אני רוצה UEFI Windows אז אני צריך לבטל CSM ו Secure Boot... אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה.ואם זה באמת נכון... בקיצור אני רק רוצה שמישהו יגיד לי האם ההגדרות ביוס שלי מוכנות להתקנת הווינדוס במצב UEFI תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by uzi4u2,

לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by scylla,

שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלאחר שמופיע המסך טעינה של Windows XP ומסיים, המחשב מפעיל את עצמו מחדש ועושה restart ללא הפסקה בכל פעם שמגיעים לנקודה המסויימת. את המחשב ניסיתי לפרמט באותו המחשב, אבל ללא הצלחה [ברגע שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש ולהעלות בboot את ההתקנה לאחר הפירמוט, הוא פשוט מפעיל עצמו מחדש] פרמטתי את ההארדיסק דרך מחשב אחר שיש לי, והפרמוט הלך חלק, מערכת ההפעלה עלתה והכל בסדר. ברגע שחיברתי אותו למחשב המדובר [עם התקלה] שוב, הוא מתחיל להפעיל עצמו מחדש ברגע שמסיים עם החלון של ה Windows xp, דבר שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בלוח אם. מישהו נתקל בזה? יודע מה יכולה להיות הבעיה, ומה אני אמור לעשות? תודה מראש ושבת שלום

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים