עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by גיבורי,

שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ikehgl,

שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.

4. היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by fenix5545,

אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by My_Name,

אחרי שהקבצים מועתקים למחשב, וההתקנה נכנסת למסך ה-GUI הכחול של ההתקנה. ההתקנה מגיע לשלב של "Installing Devices" ופשוט עושה הפעלה מחדש באמצע, 33-34 דקות לפני הסיום. לפי מה שידוע לי, זה השלב שבו היא מםפלת בכל ה-PnP למינהם, אז ניתקתי כל כרטיס לא רצוי וכל חיבור USB מיותר ונשארתי עם מחשב עם דיסק אחד - SATA, 2 סטיקים של 256 RAM, כונן דיסקים של LG, וכרטיס מסך ( GFORCE 5500). עדיין אותה בעיה. המחשב עצמו P4 עם לוח של MSI - עומד בדרישות של XP. ניסיתי לראות אם יש משהו ב-Log של ההתקנה אולי - כלום. מישהו מכיר פיתרון יצירתי אחר ? עברתי פה בפורום על פתרונות שהציעו לאחרים, וחיפשתי בגוגל - כלום לא עזר. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Trin1ty,

צהריים טובים, שדרגתי את המחשב למפרט הבא : CORE I3-4130 GIGABAYTE H81M-S2PV 8GB RAM SEASONIC S12II-520 GTS-450 הווינדוס הותקן, הכרטיס מסך עובד פיזית, איך אין תצוגה( משתמש לבנתיים במעבד הגרפי שבא עם המעבד). הביוס עודכן. האם הפיתרון הוא לבטל את הכרטיס ONBOARD ? אם כן, מהי הדרך ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 00Amir,

ברשותי מחשב נייד דל 1545 שכבר מזמן לא באחריות, יש לי בעיה איתו שהוא לא מטעין את הסוללה... בהתחלה חשבתי שהסוללה נדפקה אז הזמנתי חדשה, וגם אותה הוא לא מטעין, חיברתי גם חשמל אחר וגם זה לא עבד... כרגע המחשב עובד רק כאשר הוא מחובר לחשמל, אבל הוא לא מטעין את הסוללה , הוא גם לא כותב כלום על בעיה של טעינה... אני מכיר ממחשבים שיש להם בעיות "אין טעינה" אבל אצלי הוא לא כותב כלום... האם יש סיכוי לתקן את זה לבד? האם יש סיכוי שבמעבדת מחשבים ליד הבית יצליחו לתקן או שאני חייב מעבדת דל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Evil Inside,

יש לי מחשב חדש(amd 2500 barton), בזמן שהאימיול עושה אפלודס אם אני קצת נוגע בו הוא נתקע. הטמפ' של המעבד שלי היא 61-63,לוח אם על 37-40. אני לא מאמין שזה בעייה של הזיכרונות,למרות שזה נראה כך, משום שהם חדשים(256X2DUAL DDR) ועשיתי גם בדיקה לזכרונות והם ללא בעיות(לא בדיקה מלאה אבל) אני ממש נואש כבר יש כל מיני תקיעות מעצבנות של המחשב בעת עומס, לדוגמא פתיחת ביטורנט ואימיול באותו זמן,אולי אני סתם מתבכיין וזה בכל מחשב קורה?! אבל לא נראה לי.. ניסיתי כמה גרסאות של אימיול כולם נתקעות כשאני עושה אפלודס,וכן גם אפלודס של 5 קב"ש.. אז הבעיה היא בעצם הקירור?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eidoil32,

שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.

12. אני נותן את הדיסק הקודם שלי למישהו ואני רוצה שהוא יקבל אותו חדש לגמרי. ללא שאריות וללא יכולת לגלות מה היו הקבצים שלי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ליאור בראון,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Tuga,

שלום בשבת האחרונה התחילו להיות לי בעיות עם המחשב. לסירוגין קיבלתי מסך כחול עם מינידמפ שמפנה אותי לקובץ הרשום בנושא או לסירוגין מסך שחור והמחשב היה מאתחל את עצמו. אחרי בדיקות באינטרנט הבנתי שהבעיה קשורה לזכרון כונן קשיח או ראם. התחלתי לבדוק הראם נמצא תקין התחלתי לבדוק כוננים קשיחים. הוצאתי אתמול את כונן ה SSD ומאז הבעיות הופסקו... האם ייתכן שכונן SSD יגרום לבעיה כזאת? כמובן שאני עוד בודק שהמחשב אכן לא נכבה נשאיר אותו דולק במשך שבוע. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי הלוח GA-Z87X-UD3H וכרטיס המסך AMD HD6950 מתוצרת Gigabyte. כאשר הכרטיס מורכב על הלוח אני מקבל מספר צפצופים כאשר אני מדליק את המחשב המסמנים בעיה כלשהי עם כרטיס המסך והמחשב ממשיך לעלות רגיל בעזרת כרטיס המסך המובנה במעבד. כמו כן אני לא יכל להיכנס לביוס בזמן שהכרטיס מסך מורכב על הלוח. הדבר המעניין הוא ש Windows כן מזהה אותו במנהל ההתקנים אבל אני לא יכל להשתמש בו, המסכים לא מזוהוים. הכרטיס תקין לחלוטין ועובד על מחשב אחר ללא בעיה. כאשר אני מחבר כרטיס מסך אחר, nvidia gt630 לצורך העניין, המחשב עובד איתו בסדר ללא בעיות. ניסיתי לעדכן את הביוס לגרסה העדכנית ביותר אך זה אינו פתר את הבעיה. בזמן שאני ממתין לתשובה מ gigabyte יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

היי, במחשב שלי מורכב הלוח P35-Platinum של MSI עם מעבד Core 2 Quad. אחרי כיבוי מלא של המחשב והפעלה מחדש (לא משנה אם אחרי יום, שבוע או 20 שניות), המחשב לא עובר POST והמסך נשאר שחור. רק לחיצה על כפתור איפוס הביוס בתוך המארז מאפשרת למחשב להידלק (ואז רק לחיצה על F2 כדי לטעון את הגדרות הביוס הדיפולטיות והמשך עליה) מאפשר עבודה. אפילו כניסה לתוך הגדרות הביוס ושינוי הגדרות ושמירה (מה שגורר "הפעלה מחדש") גורם לאי מעבר POST אחרי הריסט... ניסיתי להחליף את הסוללה של הלוח אם - אבל זה לא עזר... רעיונות?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by popop,

יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem‏ של הכונן הפך ל-RAW‏ במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by toys in space,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Yuron,

שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.

24. Started by ^pb^,

מסיבה שלא ברורה לי, הוא פשוט נעלם ולא קיים יותר. כונן E נמצא על כונן פיזי אחד במלואו, ונראה שכשאני מגיע אל הdisk managment, ההארדיסק מוגדר כOffline. הוא מחובר והכל, אני בטוח בזה. גם בBIOS שעולה המחשב הוא מופיע. מה ניתן לעשות?? נ.ב. מדובר בHitachi HDS721616PLA380.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם. אני משתמש ותיק מאוד של chrome. לאחרונה התחלתי להשתמש מעט ב Firefox ואני שם לב שהוא רץ חלק יותר, לדוגמה כשאתה מגדיל או מקטין חלון ביוטיוב ב chrome זה נראה כאילו הוא עוצר ונתקע לאיזה חצי שניה וב firefox זה עובר חלק. המחשב שלי די חדש וחזק, i7 7700 ו 16 ג'יגה זכרון. מישהו יודע להסביר למה זה והאם ניתן לשנות משהו בהגדרות של ה chrome כדי שיעבוד בצורה חלקה יותר? עוד שאלה בנוגע להערת שגיאה שאני מקבל כאשר המחשב דולק יותר מ 24 שעות ואז אני מוציא אותו ממצב שינה. הוא נותן לי את הערת השגיאה הזאת וכל מה שהעכבר נוגע בו הופך לשחור (סביב תיקיה לצורך העניין), הכל קופא ונתקע ורק ריסטרט פותר את הבעיה. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר של מייקרוסופט כאשר אחד העו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.