תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז העדכון הגרפי הקל לCHROME (שהשורת כתובת על כל הרוחב) והשינוי הגרפי הקל ביוטוב (שה"סרטון המומלץ" של המשתמש מופיע בגדול), האדבלוק לא חוסם לי יותר את הסרטון של ה5 שניות ... ניסיתי גם להתקין אותו מחדש. זה משהו אצל כולם ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר... קראתי עליו בעיתון פופיולר סייאנס. יש לי בעיה חמורה במחשב: אחרי שאני פותח את המחשב, לפעמים התצוגה קופאת,(במצב זה לפעמים המחשב עושה גם רעש טררר...) ואז אני צריך לעשות restart או שהוא קופא לשנייה או שבכלל לא ועושה בעצמו restart. הרעש המתואר הוא בדרך כלל מתחיל בדיוק כשהמחשב קופא והוא יוצא מהמסך או מהרמקולים. אבל לא תמיד יש רעש כזה... הלכתי לפחות 5 פעמים לטכנאי, הוא עשה פירמוט, החליף כמה חלקים אבל הבעיה לא נפתרה! אנא עזרו לי במהרה!! :s05:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז אתמול הגיע אלי הGIGABYTE GTX 1070 G1 ומאז ההתקנה שלו כל פעם שאני מנסה לשחק משחק כלשהו לאחר כמה דקות המסך קופא או הופך לשחור או אפילו BSOD בפעם האחרונה ( nvlddmkm.sys VIDEO TDR FAILURE ) ניסיתי להגיע עם נציג של נווידיה לפתרון ללא הצלחה וכרגע אני מחכה שטכנאי מומחה שלהם יחזור אלי. האם למישהו יש פתרון להציע? כבר ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הישנים בעזרת DDU ולהתקין חדשים אפילו ניסיתי כמה דרייברים מלפני כמה שבועות וכלום לא עזר, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הBIOS של לוח האם אך שום דבר לא פתר את הבעיה. ספק הכוח הוא: http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&pid=256 750W תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 כניסות usb קדמיות במחשב. השמאלית כלל לא קולטת את הדיסק און קי שלי, והימנית מזהה שחיברתי משהו אבל לא מזהה בדיוק מה זה וחלון המחשב שלי סוג של נתקע. לעומת זאת הג׳ויסטיק הגה שמתחבר לכניסות אלו עובד בחיבור לכניסה ימנית. הדיסק און קי שלי מזוהה מצוין בחיבור לכניסות usb של מחשב אחר. איך ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מורכב הלוח P35-Platinum של MSI עם מעבד Core 2 Quad. אחרי כיבוי מלא של המחשב והפעלה מחדש (לא משנה אם אחרי יום, שבוע או 20 שניות), המחשב לא עובר POST והמסך נשאר שחור. רק לחיצה על כפתור איפוס הביוס בתוך המארז מאפשרת למחשב להידלק (ואז רק לחיצה על F2 כדי לטעון את הגדרות הביוס הדיפולטיות והמשך עליה) מאפשר עבודה. אפילו כניסה לתוך הגדרות הביוס ושינוי הגדרות ושמירה (מה שגורר "הפעלה מחדש") גורם לאי מעבר POST אחרי הריסט... ניסיתי להחליף את הסוללה של הלוח אם - אבל זה לא עזר... רעיונות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההארד דיסק הנוכחי שלי מתחיל להראות סימנים של שביקת חיים ותקלות זיהוי. לפני שאני אומר שלום לכל החומר שנמצא בפנים אני רוצה לקנות אחד חלופי לצורך גיבוי דאטה (תמונות,סרטים מוזיקה וכו') על כן אני זקוק לדיסק קשיח בנפח של לא יותר מ-2TB. אשמח להמלצות על דיסק קשיח פנימי למחשב נייח שפשוט ייתן לי רמת אמינות גבוהה למספר שנים ללא הפתעות. תודה רבה, קובי.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נותן את הדיסק הקודם שלי למישהו ואני רוצה שהוא יקבל אותו חדש לגמרי. ללא שאריות וללא יכולת לגלות מה היו הקבצים שלי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב הוא כזה: הארדיסק של סמסונג, 500GB SATA, שתי מחיצות - 50GB (שהיתה עליו מערכת הפעלה עד שהמחיצה פורמטה), ועוד מחיצה על שאר הדיסק. החלטתי להתקין מחדש חלונות, העברתי את כל המידע למחיצה הגדולה וניסיתי להתקין XP כאשר במהלך ההתקנה אני מוחק את המחיצה הקטנה ונותן להתקנה ליצור מחיצה חדשה, לפרמט ולהתקין. כמובן שעשיתי את זה בעבר כבר מלא פעמים ולא היו בעיות עד עכשיו. מה קרה הפעם - ההתקנה כאילו מצליחה אבל בעליה הראשונה של המערכת, אני מקבל בלוסקרין. כל פעם בעקביות. סייף מוד גם לא עוזר. כלום לא עוזר. חשבתי שאולי הצריבה דפוקה, צרבתי שוב - אותו דבר. ניסיתי להתקין ויסטה - אותו דבר (קצת שונה, ההתקנה נכשלת, אבל אני מאמין שזה אותו דבר). לקחתי הארדיסק ישן של 80GB, חיברתי אותו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המאוורר של המעבד בן 4 שנים בערך, בזמן האחרון הוא מתחיל ל"הרעיש כמו טרקטור" לצערי. הרעש מתחיל מהדלקת המחשב, אם זה מצב שינה וכו' (ברגע שמתחיל לעבוד) משך הרעש החזק נמשך בערך כ- 5 דקות מרגע ההפעלה ולאחר מכן "נרגע", חוזר להיות שקט. חושש שקורה שם משהו בפנים. מה שמוזר כשלוחצים על המארז, מהצד של הכבלים (הצד השני של המחשב), אז הרעש "נרגע" כשלא לוחצים על צד המארז אז המאוורר שוב מרעיש. ממליצים לקנות מאוורר חדש או ששימון\לחץ אוויר יכול לעזור? המאוורר המרעיש היינו: Zalman SZ CC92HS Cpu Fan המארז: Sharkon T5 Value Black ATX Case חוץ מזה, כמו שכתבתי שהמאוורר בן 4, כך גם המחשב עצמו, יש לו מעבד i5 2400 3.1 , אם אצטרך להחליף מאוורר, יש המלצה למעבד חדש אולי או שלא כדאי? ולצערי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש אז...ככה: קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך AMD 2600+ 512 זיכרון 120G SATA 60G WD מעבד של GIGABIT KT600 GE FORCE FX5200 128DDR NVIDIA קייצר הכל הולך טוב ומהר עד שאני מפעיל משחקים כל משחק שאני מפעיל פתאום זה עושה לי מסך כחול כזה .. עם STOP 0000000X005 משו כזה ויענו אין לי אפשרות לעשות כולם חוץ מלכבות תמחשב ולהדליק שוב עדכנתי תווינדוס תדרייבים של הכ.מסך החלפתי ווינדוסים הכל SP1 SP2 עידכונים מפה ועד מחר .. דיירקט איקס 9 הכי חדש הכל .. ועדין מה אני עושה?? בבקשה מי שיודע והיה לו תבעיה שיצור איתי קשר.. או פה או באי סי קיו שעדיף לי 241825801
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-