תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך שלי לפעמים אני סתם גולש באתרים ופתאום יש נקודות צבעוניות שלא קשורות מופיעות על המסך משהו מוזר, כאילו חלק מהפיקסלים של המסך החליפו צבעים זה קורה לפעמים... בעיקר כשאני בוינדוס לא במשחקים.. ועוד בעיה זה שבחלק מהמשחקים אז המחשב קורס למסך כחול ורושם NV4_Disp שזאת בעיה של הדרייבר נראה לי... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במסך של הלפטופ שלי, המסך נדפק ויש קו לרוחב המסך בתחתית (מצורפת תמונה) רציתי לדעת האם יש דרך להקטין את תצוגת המסך רק לחלק הטוב? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 וכאשר אני שומע שירים או משחק במשחקים (ספציפים, לא בכולם זה קורה) אני שומע מין ציקצוקים שכאלה .....מין "אחחחן" קטנטן כמו חריקה של דלת. זה קורה גם ב98 אבל יותר בXP, ולא משתנה גם אחרי עידכון דרייברים הבעיה אינה ברמקולים מפני שזה קורה גם באוזניות למישהו יש רעיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך "חדש" 9800GT 1GB DDR3 הכל בסדר ב5 הדקות הראשונות במשחק, לאחר 5 דקות יש ירידה דרסטית ל 9-10 FPS למשך 3 דקות בערך ואז זה חוזר להיות רגיל, ואז שוב הלופ. בדקתי וב3 דקות של הירידת FPS, המעבד על 100% שימוש ואחריי ה3 דקות הוא חוזר להיות רגיל 20-40 (כמובן עם המשחק ברקע) לפי מה שאני יודע זה התופעה שנקראת צוואר בקבוק בגלל חומרה לא מתאימה אחד עם השני, אבל אני לא מבין למה כי המעבד E8400, כ.מסך 9800GT, 4GB RAM DDR3 המעבד והכ,מסך יצאו בערך באותה שנה והם אמורים להתאים, זה לא ששמתי 780GTX... אפשר לפתור את זה? ניסיתי OC אבל אחריי שהעלתי 10 FSB המחשב נדלק אבל לא עושה בוט לWIN, בהעלאה של 2-3 FSB המחשב כן עולה אבל זה כמובן לא מספיק. לוח אם MSI G41 P26
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, קיבלתי היום את הכרטיס 8800GTS 320 BFG OC החלפתי ים מחשב אחר שהיה לי למעבד 3.0,זכרונות DDR 1GB,לוח אם MSI 915 שמעתי שצריכים לעדכן כמה דברים בביוס(מהירות ה PCI E ועוד כמה דברים שאני לא ממש יודע) אממ..והתקנתי את הדרייבר שהגיע לי עם הכרטיס,יצא דרייבר חדש ל 8800 בזמן האחרון? כל מה שאפשר לעדכן תציעו,בכדי שאני אקבל את המקסימום מהכרטיס.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אני מבטל את מסך האריחים להיכנס לשולחן העבודה ישר (מעלה תמונה ) http://imagizer.imageshack.com/ /img537/9507/NfgbG8.png נסיתי את המאמר הזה כדי להיכנס באופן ישיר לשולחן העבודה של מערכת ההפעלה, במקום לממשק האריחים, תוכל להיעזר במדריך הבא: http://support.microsoft.co.il/ יש לי בעיה עם תזמון משימות http://imagizer.imageshack.com/img746/9329/yiXuMM.jpg בעיה שניה כל הפעלה מחדש עולה לי תיקיית הספריות win 8 http://imagizer.imageshack.com/img537/5971/CVUbXM.jpg תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בין כמה חודשים עם לוח של חברת msi -865pe משולב עם כרטיס קול realtek 5.1 OB לפני כשבוע וחצי שמתי לראשונה כי חיבורי הקול בפאנל הקידמי של המארז אינם מגיבים.... מאחר שזכרתי שכאשר התקנתי את כונן DVD שרכשתי בנפרד היו כמה חוטים לא מחוברים שיוצאים מהפאנל החלטתי לבדוק ואכן החיבורים היו מנותקים. ניסיתי לפי מיטב הבנתי לחברם ללוח האם לפי ההוראות בחוברת לוח האם (אגב לא היו שם אזהרות מיוחדות) אך כאשר הדלקתי את המחשב משהו נשרף (הרגשה מאוד לא נעימה...). לצערי גיליתי כי כרטיס הקול המובנה חדל לתפקד למרות שהמערכת מזהה אותו. הלכתי לחברה בה רכשתי את המחשב אך הם טענו כי אין מה לעשות והאחריות אינה תקיפה (ואף האחריות על הלוח בוטלה עקב כך) ושהחברה לא מתקנת נזקים כאלה והמליצו לי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי עבד כמו שצריך המשחקים שלי עבדו על FPS נורמלי. אתמול שמתי לב שפתאום יש ירידה משמעותית של הFPS לדוגמא ב TOTAL WAR ROME 2. יש שם אפשרות של BENCHMARK, אז לפני איזה 5 ימים עשיתי BENCHMARK על האיכות ULTRA והייתי 60FPS יציב. עכשיו כשאני עושה BENCHMARK על אותו איכות יש לי 20FPS יציב והוא לא עולה. גם כשאני שם על האיכות LOW יש לי 30FPS יציב. מה לא עובד? וזה לא המשחק היחידי שניסיתי... ניסיתי כל מה שאני יודע, לעשות HIGH PRIORITY, לסגור את כל התוכנות שפתוחות וכו'... המפרט שלי: GTX 760 I5 2400 12RAM 1TB WINDOWS 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. אנא הקדישו מספר דקות כדאי לנסות לעזור לי לפתור את הבעיה הקשה הזאת. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. זה סיוט מה שקורה עם המחשב הזה. מחשב יחסית חדש, לא יותר מארבעה חודשים(ראו בצד) כל פעם זה בא וחוזר לי, אני לא מבין מאיפה זה בא קפיאות חוזרות ונשנות של המחשב בכל מצב כמעט. עם דפדפן פתוח, עם כל אפליקציה הכי קטנה גם פירמטתי את המחשב כבר 4 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר. ברגע שזה קורה, העכבר עצמו נכבה(אין לייזר דולק) והמקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו') איזה בדיקות לא עשיתי? MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב ב…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-