עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, (מצורף צילום מסך) אתמול נפל לחברה שלי מיני לפטופ מסוג LG X110 על הריצפה. עכשיו שמדליקים את המחשב הוא עושה ריסטרט בכל פעם שהווינדווס נטען. אני מריץ כרגע בדיקת סקטורים ע"י HIREN CD והכלי - HDD Regenerator (לינק: http://store6.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU9923428806&pc=) נכון לעכשיו יש 650 סקטורים פגומים וכתוב שהם תוקנו (R - Bad sectors recovered) שאלתי היא: במידה וכל הסקטורים שנמצאו פגומים, יופיעו כ"תוקנו", האם הדיסק יכול לחזור למצב תקין ב 100%? האם שווה להמשיך ולעבוד עם ההארד דיסק הזה? כדאי לקנות חדש? תודה, שי [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by יעקב שקד,

שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד

4. יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by alex542,

כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by meowmix,

שלום לכולם, לפני כחודש ההארד דיסק שלי התחיל להקליק בכל מקרה, גיביתי אותו בimage ושלחתי אותו להחלפה תחת אחריות. זה היה לפני יותר מ - 20 יום. כל פעם שאני מתקשר לחנות שאת שמה לא אציין (עדיין) הם אומרים לי שזה בטח יגיע בקרוב וכו' וכו'. השאלה שלי היא האם יש איזשהו חלון זמן להחלפה? האם יש לי זכות לדרוש משהו? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by sufgi123,

יש לי מחשב שמשמש כשרת קבצים עם windows server 2008. אתמול המחשב נדלק אבל לא הצלחתי להתחבר אליו דרך הרשת. חיבור ישיר של המחשב למסך גילה שהוא אינו נותן תצוגה. מבדיקה של ניסוי וטעייה גיליתי שכרטיס המסך אינו תקין. רכשתי כרטיס מסך אחר וחיברתי למחשב. כרגע המחשב נדלק ונותן תצוגה, אבל מבצע restart בכל פעם בדיוק בשלב שבו הוא אמור להעלות את מערכת ההפעלה. גם ניסיון לבצע טעינה מדיסק אינו מצליח, המחשב מבצע restart בדיוק לפני שהוא אמור להתחיל לבצע טעינה מהדיסק. המחשב נכנס לביוס בלי בעיה . מה יכול להיות גורם לבעיה ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by xMoniT,

שלום, יש לי 3x1GB RAM במחשב i7 האם אני יכול להוסיף עוד סטיק של 4GB RAM ולהתקין וינדוס 7 של 64BIT וזה יעבוד חלק ? וכמה Mhz של סטיק של GB RAM אני צריך ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מחפש ספק כח עם שתי תכונות הכרחיות: 1. שקט מאד. 2. בעל אמינות, ולאורך זמן. בהנחה ש: 1. שני הספקים הבאים זהים במחיר 2. שהמארז שלי גדול ושקט מאד. 3. שאני 95% מהזמן רק גולש, ורק בשאר הזמן עריכה בנונית. 4. אני מחזיק מחשב בממוצע 9 שנים ולפיכך קונה בכוונה מחשב Overkill... 5. הרכישה היא מפלונטר. מבין השניים הבאים, איזה ספק עדיף לי? Antec 750W Neo Eco Modular - 80Plus Gold, 120mm 7 שנות אחריות לעומת: FSP - Hydro G PRO 650W ספק זה הוא עם תכונות מעט מתקדמות יותר בנושא השקט, אבל אני לא מכיר את החברה יותר מדי, ויש לו אחריות רק לשלש שנים. אשמח לדעתכם המקצועית.

13. Started by Gizon,

שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by FC Chelsea,

כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)

18. ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

21. קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…

22. Started by Trael,

מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by BeNDeR,

פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים