עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by errrr,

לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by RoyShefy,

אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by yarinyc,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by GuyGesh,

יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by gabi1252,

כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by orpa,

כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום. אתמול הופיע על המסך מלא פסים צבוענים, ניסתי להפעיל מחדש .אך המחשב כלל לא עובד. חשבתי שהכ.מ התחמם. אז חיכתי כמה שעות + ניקתי אבק וכ' ועדין המחשב לא עולה, אפילו לא BIOS כלומר אני לוחץ על הלחצן פתיחה יש רעש של המאוררים אבל אפילו לא רואים את החלון של הBIOS.תמיד מסך שחור. כרטיס מסך X1900XT(ללא אוברקלוק) מה נראה לכם הבעיה? האם המחשב יכל לעבוד ללא כטיס מסך? כי במקרה ואכן הכרטיס מסך נשרף והמחשב יכל לעבוד, אז זה אומר שנגיד השיתוף קבצים עובד ואני יכל לרואות קבצים ממחשב אחר, דבר שלא קורה. וכך אני יכל לשלול את האפשריות שהכרטיס מסך נשרף. איך אני יכל לבדוק אולי המעבד לוח אם נשרף? או בעיה אחרת...? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by SagroN,

שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. בוקר טוב לכולם, יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט. קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root>\system32\hal.dll. please re-install a copy pf the above file. עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Simcha Wolf,

שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?

22. Started by ccc,

התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by sau,

*נמחק*

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by ccc,

עמוד 2. בכל מקרה אפרט גם פה את הבעייה. יש לי מעבד XP1800 שהדיפולט שלו הוא 11.5X133 , שאני שם את ההגדרה הזאת, על 1:1 יחס ומתח מקורי למעבד המחשב מתרסק לפני שהוא מעלה את הווינדוס, יש את השדיאה הזאת שחסר קובץ קונפיג או משהו. שאני שם 11X133 זה עובד יופי אבל כ XP1700 ושאני שם 11.5X100 זה עובד יופי גם, כלומר הוא לא יכול לעשות 11.5X133 רגיל.. הוא גם לא יכול לעשות 11X166 ... משהו שם לא בסדר.. למישהו יש רעיון?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by assaf897,

אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים