תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה מראש לכל העוזרים... WD 320 GB במחשב הביתי שלי - הכל עובד מצויין! מערכת הפעלה XP, מערכת קבצים NTFS. (של הכונן הפנימי וגם של החצוני) אבל.... במחשבים אחרים, לדוגמה בעבודה שלי (הורדתי מלא דברים ורוצה להעמיס), הוא מזהה את ההרדיסק אבל לא נותן לכתוב עליו! רק לקרוא ולמחוק... לא ניתן אפילו להוסיף תיקיה! הוא רושם "הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה", בנוסף, הוא נותן הודעת שגיאה בסרגל: secure$ is currupted and unreadbale (הרובץ או הספריה secure$ אינם ניתנים לקריאה, נא הפעל את כלי השירות CHKDSK). כשאני מפעיל את הצ'קדיסק דרך ה CMD הוא לא מתקן כלום כי זה במצב של READ ONLY. מה ניסיתי? להעביר לשני מחשבים אחרים במשרד- אותו דבר (כולם NTFS עם XP SP3) לשנות הרשאות דרך adm…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי ווינדוס 10 וכל קובץ שאני מנסה להוריד מגוגל אני מקבל שגיאה שקובץ זה עלול להזיק למחשב שלי והאם ברצוני לשמור או להתעלם. איך אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…
-
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה. כבר הרבה חודשים שבשעות הערב הסטרימינג בYOUTUBE צונח מ-30 Mbps לקילובייטים בודדים. חשבתי שזה ספק. פניתי כבר אינספור פעמים לתמיכה אך לא קיבלתי כל מענה. ויכול להיות שבצדק. אתמול עלה לי הרעיון לבדוק את אותו הסרטון באותו הרגע בדפדפנים אחרים. ב-IE וב-Firefox אותו הסרטון באותו הרגע פתאום מתנגן במהירות הרגילה. הבעיה קוראת רק ב-Chrome. רק בשעות הערב. רק אצל בזק בינלאומי. אם אני מחליף מ-DHCP לחיבור חייגן של בזק בינלאומי או בכלל מחליף לספק אחר - הבעיות נעלמות לגמרי גם בדפדפן Chrome. עשיתי חיפוש בגוגל והבעיה קוראת לאנשים אחרים ב-Chrome. אבל איך שעת ערב, שידועה כשעה עמוסה, ושינוי ספק, עוזרים בכל העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
חברים שלום במחשב שלאחי נשמע פיצוץ גדול פתחתי המחשב לא נראה נזק מה יכול להיות אשמח לקבל הדרכה לבדיקות ודרך טיפול בברכה :s05:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי משהו שהחל אתמול , אני מדליק את המחשב ,נורת הדיסק דולקת לאתחול ונכבת (לא דולקת רצוף) נורת המחשב הקבועה דולקת (נורת ספק?!) המאווררים מתחילים לפעול אבל המסך נותר שחור על STANDBY כלומר לא נדלק. אין שום צפצופים מלוח האם. לאחר לחיצה על כפתור ה RESTART (לא מכבה מחשב אלא פשוט ריסטרט) המחשב עולה כמו שצריך ופועל ללא בעיות. אם אני מכבה אותו ליותר משעתיים , אז הבעיה שוב חוזרת בהדלקה רגילה. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 20 דקות למשל, אז הבעיה לא חוזרת והכל עולה רגיל. לא עשיתי שום OVERCLOCK , מדובר בלוח אם של ASUS P5K. יש 2 ג'יגה זכרון של OCZ. דיסק WD 500 ג'יגה, כרטיס מסך ג'יגה בייט 8000GT. האם יכול להיות שזו סוללת ה BIOS? למרות שההגדרות לא נעלמו כל ההגדרות שמורות והמחשב לא מצפצף כמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-