עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by piniz,

רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by TNT,

איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by siin,

חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by netanel38121,

שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bluenote,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Adi42,

לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Doron404,

סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אין לי שמץ איך לבטל אותו ואני לא מבין מה הבעיה.. זה ה SPECS: i3 3220 gt 620 8g ram motherboard: foxconn 2ABF אין לי שמץ מה לעשות כל הזמן המחשב קורס לי שאני נכנס למשחק והוא מתחיל להתחמם טיפה בבקשה עזרה ..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Bishop1,

אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by The Terminator,

אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by openta75,

בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Amit Bar,

היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by liorgal26,

שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Gute,

שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Barel1,

היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים