עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פרטים על המחשב יש לציין שהוא בקושי חודש אצלי. ניקנה הכל מאמזון וזה הספק שיש לי http://www.amazon.com/CORSAIR-CP-9020062-NA-RM-RM1000-Certified/dp/B00Q8L2PLC/ref=sr_1_27?s=pc&ie=UTF8&qid=1427787305&sr=1-27&keywords=power+supply כרטיס מסך http://www.amazon.com/gp/product/B00P9RDI9Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 עד אתמול בלילה הכל היה בסדר. לא יודע מה הבעיה אני מאוד מקווה שזה לא הספק. למה יקח זמן לשלוח להם בחזרה. בנוסף פתחתי את המארז וראיתי שכבל חשמל נגע בכרטיס זיכרון ראם. הכבל כמובן היה מכוסה הוצאתי אותו בינתיים הכל בסדר.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by KaBuKiM,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by 3pac,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ac_ls,

וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ykg,

היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

אני לא בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל ששיניתי משהו בביוס אז אני ישים את זה פה התקנתי בשעה טובה את הFX55 שחדש שלי הכל עלה בסדר ראיתי את הלוגו ב CPUZ והמאפינים של המחשב שלי כשהעלתי את המכפלה ל14 מערכת ההפעלה לא עלתה וקיבלתי את השגיאה הזאת error loading operating system אני רוצה להשתמש ב FIX MBR אבל הוא בכלל לא נותן לי את שורת הקומנד רק מציג את ההודעה הזאת וזהו אי אפשר ללחוץ על כלום ושאני עושה ריסט אני לוחץ F8 כדי להכנס לתפריט אבל לא קורה כלום חשבתי שזה בגלל שבמקלדת שלי יש F-MODE אז החלפתי למקלדת רגילה של ה2 ב 10 גם לא עבד שאני מחפש בגוגל אני מוצא אנשים שקיבלו את ההודעה הזאת אחרי שהם התקינו ווינדוס זה לא בדיוק המקרה שלי מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש טל

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר עם אחד המחשבים... שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק ונכבה אחרי 2 שניות (אחת הנוריות נשארת דלוקה אך המחשב נכבה) אם נשווה את זה למצב של רכב .. הוא כאילו מניע וישר נכבה, לפני שיש משהו על המחשב. אחרי כמה נסיניות הוא מצליח להניע ואז הוא עובד ולא נופל איפה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by bissli82,

כל פעם שאני מפעיל משחק זה רושם לי את הדבר הזה ואני חייב לעשות איתחול המערכת: אקס פי. בעיה:מסך כחול בכל הפעלת משחק פתרון:????? מי יכול בבבקשה לעזור?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by רון מוצרפי,

יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים

18. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

19. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by zaq1,

גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Vertex,

אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

25. אז ככה, יש לי 2 כוננים קשיחים מדגם: Maxtor 40gb D740x 40gb 7200rpm Western Digital Caviar AC310000R 10gb כמו שבטח הבנתם אחד ישן ואחד חדש.... יש לי CD-ROM: LG CD-ROM CRD8521B 52x יש לי וינדוס XP PRO... עכשיו, ההרדיסק החדש מחובר על SECONDARY עם כבל 80 פינים. הסידי וההרדיסק הישן מחוברים ביחד על PRIMARY עם כבל 40 פינים רגיל. כשאני מחבר את הכונן הישן עם כבל 80 פינים הביוס לא מזהה אותו. את הסידי לא ניסיתי לחבר עם כבל 80 אבל לא נראה לי שזה עוזר לכונני תקליטורים גם ככה.... בקיצור, אני נכנס ל Device Manager ומשם ל IDE/ATA/ATAPI Controllers ומשם למאפיינים של Primary IDE Channel ששם הסידי והכונן הישן מחוברים. שניהם מכוונים על Use DMA if Available ושניהם בעצם עובדים על PIO. עם הכונן …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים