עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by rocheli,

אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?

3. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by 3pac,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by FruitLoops,

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

אני לא בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל ששיניתי משהו בביוס אז אני ישים את זה פה התקנתי בשעה טובה את הFX55 שחדש שלי הכל עלה בסדר ראיתי את הלוגו ב CPUZ והמאפינים של המחשב שלי כשהעלתי את המכפלה ל14 מערכת ההפעלה לא עלתה וקיבלתי את השגיאה הזאת error loading operating system אני רוצה להשתמש ב FIX MBR אבל הוא בכלל לא נותן לי את שורת הקומנד רק מציג את ההודעה הזאת וזהו אי אפשר ללחוץ על כלום ושאני עושה ריסט אני לוחץ F8 כדי להכנס לתפריט אבל לא קורה כלום חשבתי שזה בגלל שבמקלדת שלי יש F-MODE אז החלפתי למקלדת רגילה של ה2 ב 10 גם לא עבד שאני מחפש בגוגל אני מוצא אנשים שקיבלו את ההודעה הזאת אחרי שהם התקינו ווינדוס זה לא בדיוק המקרה שלי מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש טל

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. בהנחה שזה דרייבר לא BETA, הטמפ של GPU-Z מראה 45 מעלות, אני אמור לצפות קריסות כאלו ? איך מתחקרים את זה ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by orpa,

כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by mritay,

היי, יש לי כונן חיצוני שלפתע החליט שהוא מפסיק לעבוד (חלקית) כלומר - אני יכול להכנס אליו ולראות את הקבצים שעליו, אך כשאני מנסה להעתיק אותם\שינוי שם הוא נותן לי שגיאת יתירות מחזורית. האם קיימת תוכנה\דרך קסמים לסידור הבעיה, או שכל המידע הלך לעולמים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).

15. Started by yossi555555,

נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

שלום לכולם יש לי מעבד I5 4570 והוא עבד מעולה אבל לאחרונה המחשב ממש לא זז. אני יפרט הוא נדלק ונכבה מאוד מהיר (WINDOWS 8 ) אבל האינטרטנ לא זז ושאני משחק מינכרפט הוא רץ על 20 פריים פור סכונד גם הBS PLAYER מאוד איטי אבל הVIDEO של MICROSOFT עובד רגיל ומהיר. עשיתי ריפרש למערכת וגם שחזור לנקודת זמן אחרת אבל כלום לא עוזר שמתי לב שגם המאורירים עובדים יותר מכרגיל (כאילו המחשב מתאמץ) המחשב יותר מרעיש אבל פתחתי אותו והוא נקי יש לי 8 רם ואין לי מושג מה קרה לו אני צריך עצות דחופות נ.ב אני מריץ אותו על אינטל HD 4600

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ekmo,

שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר עם אחד המחשבים... שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק ונכבה אחרי 2 שניות (אחת הנוריות נשארת דלוקה אך המחשב נכבה) אם נשווה את זה למצב של רכב .. הוא כאילו מניע וישר נכבה, לפני שיש משהו על המחשב. אחרי כמה נסיניות הוא מצליח להניע ואז הוא עובד ולא נופל איפה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה

21. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

22. Started by KaBuKiM,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום בגלל שלפעמים שאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול בדקתי את הזכרונות עם התוכנה memtest בבדיקה קיבלתי 3 שגיעות אז הפסקתי את הסריקה כמו שהיה כתוב במדריך וצילמתי את המסך מה זה אומר שיש בעיה בזכרון?צריך להחליף אותו הנה תמונה מהמסך http://www.silvup.net/img.php?id=6qsqiuas6vhtfa2.jpg זו קצת מטושטשת אבל מבינים את העיקרון http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg http://www.silvup.net/img.php?id=36vfxebputw3d9h.jpg

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by יונתן4,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים