עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. קרה לי פתאום שהפעלתי מחדש את המחשב והוא רושם לי את ההודעה הבאה מתי שהוא אמור לטעון את המערכת ההפעלה: windows could not start becuase the follwing file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. select 'r' at the first screen to start repair. ואז אני מנסה להפעיל את תקליטון האיתחול של המחשב ולבדוק אם הוא מזהה את הכונן קשיח והוא לא מזהה, אז נכנסתי ל-fdisk ושם הוא מזהה את הכונן קשיח יחד עם המחיצות שמחולקות. אז איך אני מסדר את זה בלי מחיצות חדשות או פירמוט אם אין פיתרון אחר חוץ מפירמוט או חלוקה למחיצות חדשות אז תגידו לי... תודה מראש, מתן.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by hirs,

קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, (מצורף צילום מסך) אתמול נפל לחברה שלי מיני לפטופ מסוג LG X110 על הריצפה. עכשיו שמדליקים את המחשב הוא עושה ריסטרט בכל פעם שהווינדווס נטען. אני מריץ כרגע בדיקת סקטורים ע"י HIREN CD והכלי - HDD Regenerator (לינק: http://store6.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU9923428806&pc=) נכון לעכשיו יש 650 סקטורים פגומים וכתוב שהם תוקנו (R - Bad sectors recovered) שאלתי היא: במידה וכל הסקטורים שנמצאו פגומים, יופיעו כ"תוקנו", האם הדיסק יכול לחזור למצב תקין ב 100%? האם שווה להמשיך ולעבוד עם ההארד דיסק הזה? כדאי לקנות חדש? תודה, שי [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולכם, לאמי הפנסיונרית יש מחשב נייד של DELL שנרכש בספטמבר 2014. היום היא שפכה בטעות קפה לתוך המקלדת של הלפטופ כשהוא עבד - תוך שתי שניות המחשב נכבה (היה מסך שחור), ואילו אני ניתקתי אותו מהחשמל, פירקתי אותו וניקיתי אותו. על פניו - לוח האם לא נרטב והוא אפילו מלא באבק, הבעיה היא שראיתי שהכונן הקשיח והסוללה נרטבו. ניקיתי הכל עם פן, חיברתי הכל ואז קרו הדברים הבאים: בהפעלה הראשונה - 3 צפצופים בעת ההדלקה. פירקתי החוצה את הסוללה - הצפצופים פסקו. החזרתי את הסוללה - המחשב זיהה אותה אבל כותב לי שהכונן הקשיח לא נמצא. הכונן הקשיח עצמו נדלק, עובד ומסתובב. הרצתי בדיקות (חלונות 8.1) באמצעות לחצן F5, והכל מופיע כתקין חוץ מהכונן …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ניבר,

היי, ממש אשמח לעזרה. משתמשת בווינדוס ויסטה 32 ביט. הדלקתי את את המחשב והופיע לי מסך שחור עם הודעה: windows boot manager windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. insert your windows installation disc and restart your computer. 2. choose your language settings and then click "next" 3. click "repair your computer". if you do not have this disc contact your system adminstartor for assistance. file:/windows/system32/drivers/aswbidshx.sys status: 0xc0000098 info: windows failed to load because a critical system drive…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by יוליוס,

כשאני מדליק את המחשב מופיע הודעה יש בעיה בהארד דיסק . מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הווינדוס מציג שהביצועים של המובנה יותר טובים. בדקתי גם עם PCWIZERD רק שאני לא בטוח שהבנתי את התוצאות. רק לי נראה שהבעיה של הכ' מסך גיפורוס 6200 שצריך להקצות לו זכרון פנימי. וא"כ לא הבנתי איפה עושים זאת. מובנה: <<< Video Benchmark >>> > CPUIDMark Raster Lines : 61569.73 Marks > CPUIDMark Random Pixels : 142.10 Marks > CPUIDMark Random Lines : 12915.77 Marks > CPUIDMark Random Circles : 35.60 Marks > CPUIDMark Random Rectangles : 266.18 Marks > CPUIDMark FPS : 137.88 FPSMarks >> General Information Model : 946GZ/GL Integrated Graphics 1 Bus : PCI Total Memory : 384KB Size of window : 1024 x 768 pixels (32…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dennis14,

אחרי שהעברתי את המערכת שלי (מופיעה במפרט בצד) ל - CM STORM SNIPER המחשב לא נדלק. הלוח הוא DFI LANPARTY DK P45 T2RS-PLUS והספק הוא SEASONIC M12II 620W. בדקתי שחיברתי נכון את חיבור ה - POWER SW שמספק חשמל לכפתור ההדלקה/כיבוי. בדקתי שחיבורי החשמל של הספק ללוח אם מחוברים כמו שצריך (ככה הם היו גם במארז הקודם והכל עבד). בדקתי שהמפסק של הספק כח על ON. מה יכולה להיות הבעיה ? מה פספסתי ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אז ככה, יש לי 2 כוננים קשיחים מדגם: Maxtor 40gb D740x 40gb 7200rpm Western Digital Caviar AC310000R 10gb כמו שבטח הבנתם אחד ישן ואחד חדש.... יש לי CD-ROM: LG CD-ROM CRD8521B 52x יש לי וינדוס XP PRO... עכשיו, ההרדיסק החדש מחובר על SECONDARY עם כבל 80 פינים. הסידי וההרדיסק הישן מחוברים ביחד על PRIMARY עם כבל 40 פינים רגיל. כשאני מחבר את הכונן הישן עם כבל 80 פינים הביוס לא מזהה אותו. את הסידי לא ניסיתי לחבר עם כבל 80 אבל לא נראה לי שזה עוזר לכונני תקליטורים גם ככה.... בקיצור, אני נכנס ל Device Manager ומשם ל IDE/ATA/ATAPI Controllers ומשם למאפיינים של Primary IDE Channel ששם הסידי והכונן הישן מחוברים. שניהם מכוונים על Use DMA if Available ושניהם בעצם עובדים על PIO. עם הכונן …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10

22. Started by kantan1,

מה זה אומר? ואיך מבטלים אותו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מחשב נייח בן כ 4 שנים. משמש למשחקים לילד בן 10. לפני חצי שנה הוספתי לו כרטיס מסך sapphire rx580 לפני כשבוע באמצע הדלקה קרס, אתחל את עצמו, קרס שוב לפני ה ווינדווז. מאז הוא נדלק, אבל אפילו לא רואים תמונה של התחלה של אתחול/בוט. המארז נדלק, והאורות על כרטיס המסך נדלקים. אבל אין התחלה של בוט שנראה על המסך. אפילו לא אפשרות להכינס להגדרות הראשוניות. לקחתי מחשב אחר והעברתי אליו את כרטיס המסך והכל טוב. כרטיס המסך בסדר גמור. והמסך גם בסדר גמור עולה עם המחשב השני. מה אפשר לבדוק? יש דרך לדעת אם הלוח הלך או לא? בעיה אחרת? אשמח לתובנות הצעות לבדיקה. :-)

24. Started by zaq1,

גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים