עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by popmart,

היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by AMIR.T,

אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …

3. יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by vourt,

היי, היום בבוקר קניתי את ה8800GT החדש של Gigabyte. התקנתי אותו בחריץ הPCIE ובנסיון להדליק את המחשב נישמע 'טיק' מוזר ונכבה המחשב. חשבתי הלך הספק, קפצתי לחנות והבאתי ספק חדש (יש לי Thermaltek 420 אז הבאתי Thermaltek 550) לא עזר והמחשב פשוט לא נדלק! יכול להיות שהלך הלוח אם?? האם ספק טוב של 420 לא אמור להחזיק את הכרטיס הזה? מישהו מכיר את הכרטיס של gigabyte ויש לו נסיון חיובי איתו? תודה!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by demultiplexer,

שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה

7. בזמן האחרון (לא יודע לתחום בזמן) יש לי איטיות בכל מה שקשור לאפטר אפקטס ופלאגינים. מבחינת המפרט המחשב הזה הוא בדיוק לעבודה המאומצת הזאת. בזמן האחרון זה ממש נתקע בכל שלב גם על פלאגינים קלים מאוד / מואצים. מבחינת התוכנה ניסיתי הכל, למחוק לעבור לגרסא ישנה יותר. להגדיר נכון את כל הגדרות התוכנה שהמחשב יעבוד עם כל הכלים שייש לו להציע. לא עבד, ניסיתי לפרמט את המחשב רק בכונן C עליו מותקן וינדוס ולהתקין מחדש את כל התוכנות. להגדיר את הכונן disk cache, הורדתי cc cleaner עם רישיון + kaspersky כדי לוודא שלא יהיו וירוסים. כרגע נכון לשעה זאת המחשב עדיין איטי גם אחרי הכל. שולח פה את המפרט של המחשב כפי שנקנה ב-2018 (TMS) אשמ…

8. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כשהמחשב שלי עולה יש לי מסך שחור ורק סמן עכבר, רק עובד אחרי כמה ריסטרטים, זה כבר כמה ימים אצלי ככה. לא מצליח למצוא פתרון לבעיה הזו עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by orpa,

כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מחשב נייד עם מעבד מעבד AMD E2-9010 לאיזה מעבד אינטל בהשוואה תודה

16. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by CybeR_CoM,

במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Aviram Dan,

שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!

19. Started by puvsc,

יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by רקיע,

אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו איך עושים את זה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by bati6,

פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?

23. Started by liavna,

הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24.   שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, יש לי תקלת אינטרנט ממש מוזרה... כאשר אני מחובר לראוטר שלי בבית עם המחשב הנייח החיבור לאינטרנט מתחבר ומתנתק כל שניה , אני רואה את זה במנורה של הכרטיס רשת שהוא משתולל וגם שמופיע איקס לשניה ונעלם וחוזר כל שניה על חיבורי הרשת שלי. וכמובן שאני לא מצליח לגלוש. אם אני מחבר מחשב נייד לאותו כבל רשת- זה עובד מצויין.(מזה יוצא שיש בעיה במחשב) לקחתי את המחשב לחבר ואצלו המחשב מתחבר ללא בעיה לאינטרנט ונשאר מחובר לכמה שעות טובות. מזה יוצא שאין בעיה במחשב וגם לא באינטרנט שלי בבית... אז איפה הבעיה? למה הנייח שלי לא עובד בבית שלי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים