עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?

2. שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Quora.,

היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.

5. Started by Kleinet,

שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני כבר יותר משתניים בלופ של בעיות חומרה, כל הזמן אותה בעיה המחשב נכבה במאמץ וזה קורה שאני משחק משחקים מידי פעם זה חלון כחול שכתוב שיש בעיית חומרה או משהו אחר מידי פעם פשוט עושה ריסטרט. פעם ראשונה לקחתי את המחשב אמרו לי בעיה בכרטיס מסך החלפתי כרטיס מסך הכל עובד טוב ויפה, פעם שנייה הרצתי איזה בדיקה הזכרונות נמצאו בעיתיות החלפתי זכרונות הכל טוב ויפה, אחרי כמה חודשים שוב פעם אותה בעיה לקחתי למעבדה הלוח אם הלך, החלפתי לוח אם הכל טוב ויפה, עכשיו הבעיה שוב פעם חזרה אחרי כמה חודשים של שקט, המחשב פשוט עושה ריסטרט במשחקים, אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות, קשה לי להאמין שהמעבדה נוכלים כי כל הדברים האלו קרו בזמן שהייתה לי אחריות ואין סיבה שהם יחליפו לי סתם משהו בחינם אם זה לא באמת…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. למישהו יש פיתרון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by cena00,

שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Sus Ta,

קניתי ראוטר חדש שתומך ב WIFI 6 , ויש לי לפעמים הודעת שגיאה (אין גישה לאינטרנט) ויש לי אינטרנט אבל זה מרגיש לא יציב . המודם של הוט (HOTBOX2) מוגדר כ BRIDGE MODE יש חיבור מהמודם לראוטר בפורט של ה WAN ומהראוטר למחשב . זה מוגדר ב DHSP - ה IP של ה DHSP שונה מזה של ה IPv4 כשאני רואה ב CMD - ipconfig /all . - לא יודע אם זה אמור להיות ככה , תודה לעוזרים. *אין לי בעיה לעלות תמונות אבל אני לא יודע מבחינת אבטחה איזה כדאי ואיזה לא .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.

14. הדגם XEROX workCentre PE16 ההודעת שגיאה: Port is Disabled. Ensure that port is prperly connected and power is on, then restart your computer ברגע שבתתוכנה אני לוחץ על Preview הסורק עושה אתת הסריקה ואז מציג את השגיאה ולא מציג תמונה מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by dudi2002,

אני מכניס דיסק לכונן התקליטורים והמחשב לא מזהה אותו. איך אני מתקן את הבעיה בבקשה? תודה, ושבוע טוב!!!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by VL,

שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by GuyGesh,

יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by DORAZABI,

שלום החלפתי מחשב והגיע לי מסך 23 אינץ' של DELL ושמתי לב שהצבעים בו לא חזקים והוא שונה מהמחשב הישן..בישן הצבעיים היו יותר חיים...איך אני משנה את זה כאן? אם הפשר הסבר טוב

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by orpa,

כשהמחשב עולה לי הוא כותב BIOS CHECKSUM ERROR. הוא מבקש דיסקט גיבוי אבל זה ממש לא עוזר. הזיכרון בסדר, הכרטיס מסך מצוין, זה לא בעית תוכנה מההארד הדיסק, בקיצור בדקתי הכל! לחבר שלי קרתה אותה בעיה בדיוק ואחרי שהחליף את לוח האם שלו הכל הסתדר. יש לי PIII 800MHZ TNT2 128MBRAM לוח Pc Partner 133MHZ Bus תעזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by T-boon,

שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.