עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by gabi1252,

כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by liorgal26,

שלום רב!! הורדתי סרטון מיוטיוב 640 mb אני מעוניין להקטין אותו ל-30 mb או פחות מי זה, איך עושים זאת??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by kantan1,

מה זה אומר? ואיך מבטלים אותו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by zaq1,

גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by errrr,

לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by yarinyc,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by CybeR_CoM,

במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. בוקר טוב לכולם, יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט. קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root>\system32\hal.dll. please re-install a copy pf the above file. עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום. אתמול הופיע על המסך מלא פסים צבוענים, ניסתי להפעיל מחדש .אך המחשב כלל לא עובד. חשבתי שהכ.מ התחמם. אז חיכתי כמה שעות + ניקתי אבק וכ' ועדין המחשב לא עולה, אפילו לא BIOS כלומר אני לוחץ על הלחצן פתיחה יש רעש של המאוררים אבל אפילו לא רואים את החלון של הBIOS.תמיד מסך שחור. כרטיס מסך X1900XT(ללא אוברקלוק) מה נראה לכם הבעיה? האם המחשב יכל לעבוד ללא כטיס מסך? כי במקרה ואכן הכרטיס מסך נשרף והמחשב יכל לעבוד, אז זה אומר שנגיד השיתוף קבצים עובד ואני יכל לרואות קבצים ממחשב אחר, דבר שלא קורה. וכך אני יכל לשלול את האפשריות שהכרטיס מסך נשרף. איך אני יכל לבדוק אולי המעבד לוח אם נשרף? או בעיה אחרת...? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by yresti,

שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by sau,

*נמחק*

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן כרטיס RAID פשוט מאוד חיברתי למחשב והרצתי את הSETUP שלו שהוא ביקש לעשות ריסטרט אמרתי לו שייבצע ואז המחשב נתקע אני רץ על ASUS P4S800 XP PRO SP3 מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by bennnn,

מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים