תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חלונות אקס פי הומאדישן פנטיום 2.4 לוח אינטל מריבלד תמיד לאחר איתחול המערכת העכבר לא עובד - רק לאחר ניתוק פיזי וחיבורו מחדש הוא חוזר לתפקד. בניסיון לבדוק במצב פי אס 2 עם המתאם אף פעם לא מגיב בכל מצב. במנהל ההתקנים הכל נראה על פניו בסדר גמור ללא סימני קריאה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש אך השאלה היא האם זה בכלל יעזור? מה אתם אומרים? :-\ * העכבר הוא גניוס אופטי נטסקרול פי אס 2 + יו אס בי אני לא חושב שזה העכבר - כי בדקתי עם עכבר זהה תקין לחלוטין על אותו המחשב והבעיה חזרה על עצמה אפילו עדכנתי דרייבר עדכני לאקס פי מאתר הבית גניוס
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה
-
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכלום, הים קיבלתי סופית את המחשב של בת דודה שלי והתקנתי עליו WINDOWS XP PRO וכל מני תוכנות ועבד חלק ומעולה. אבל כשלקחתי את המחשב לבת-דודה שלי והדלקתי אותו, אך התצוגה לא הייתה איכותית וניתן היה להבחין ברעידות של המסך (יש לציין שזה לא עניין של הרצים מהסיבה שגם כששניתי את ההרצים הבעיה לא חלפה). ניתן להבחין בעיוות מסויים באתיות או מספרים של צורה מקווקות. בכל מקרה קצת קשה לי לתאר את זה. אחרי שהמערכת הפעלה נטענת יש כמה פסים שחורים על המסך ואחר כך נעלמים. יש לציין שרמת העיוות משתנה פה ושם כמו נגיד כש WINDOWS עולה אז הרבה שלה נמוכה וקשה להבחין בה לכמה שניות ואחרי זה בגלילה מהירה זה רמת העיוות עולה ואז חוזרת להיות נסבלת מעט. לי זה נראה כמו בעיה במסך כי גם אצלי זה עבד חלק…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי: במחשב שלי יש שלושה HD. אחד מהם פתאום נעלם מהאקספלורר (HD שעבד הרבה זמן והוא לא הראשי. מאחסן מידע ולא מערכת הפעלה). ה-HD היה מחולק לשתי מחיצות. כשניגשתי ל"ניהול דיסק" של חלונות 7, ראיתי שהדיסק קיבל את הסטאטוסים הבאים: - לא מוכר - לא מאותחל - לא הוקצה (שתי המחיצות לא מזוהות). דרך אגב, כל פעם שאני נכנס ל"ניהול דיסק" מופיעה לי התרעה על "עליך לאתחל דיסק כדי ש LOGICAL DISK MANAGER יוכל לגשת אליו. השתמש בסוג המחיצה הבא עבור הדיסקים הנבחרים: MBR או GPT" (צרפתי תמונה). מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול המחשב לא יצא מסליפ, כפתור ריסט פתר את זה. הבוקר שוב המחשב לא יצא מסליפ - לחצתי על ריסט, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות, ואז עושה את זה שוב ושוב עד שמכבים (לחיצה ארוכה על power). כל פעם שהוא נדלק כל הלדים והמאווררים עובדים. כולל המאווררים וה-RGB של הכרטיס מסך. אין שום תצוגה במסך ואין שום צפצוף. מה ניסיתי: הוצאתי סוללה ואיפסתי ביוס. הוצאתי את כל המודולים של הראם, ניסיתי בלי בכלל ועם כל אחד בנפרד הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מסך ישירות לכרטיס on board - לרגע הופיע הספלאש-סקרין של הביוס, ואז שוב חזר להכבות ולהדלק. זאת הפעם היחידה שראיתי את המסך נדלק בכל הסיפור. בלי כרטיס מסך שוב חזרתי על הבדיקה עם הזכרון כמו בהתחלה. תוך כדי התה…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שנים רבות ועשרות אם לא מאות פירמוטים, הגיע הרגע שבו אני כמעט מרים ידיים לא משנה מה אני עושה, לא מצליח לפרמט את המחשב לוח GA-X58A-UD3R עם מעבד I5-930 ו-6GB זיכרון. מנסה להתקין WIN7-64BIT-SP1 על דיסק WD 320GB RE3 (סדרת השרתים, חיבור SATA2). * זכרונות נבדקו ב-MEMTEST * דיסק נבדק עם MHDD ועם הכלי היעודי של WD * החלפתי כבלי SATA, מיקום חיבורים, גרסאות WIN7 שונות - כלום! * החלפתי חיבורים מהספק, החלפתי כרטיס מסך. מה שאני מקבל זה אחד מהבאים (עד בה): * דיסק ההתקנה לא עולה, רק ה-REPAIR של ההתקנה הכושלת הקודמת (לא עושה BOOT מה-CD) * ההתקנה עוברת עד הסוף בהצלחה ואחרי כמה שעות ואיזה RESTART אחד או שניים המסך שחור מלבד סמן העכבר (שדווקא מגיב). לחליפין, דיסקים "נעלמי…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-