עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by camera,

שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by pbl1,

כל דיסק שאני מכניס הוא צורב עליו ובסוף שם הודעה הדיסק לא תקין ואני מגלה שלא צרב אז מי שיודע מה הבעיה שבבקשה יאמר לי יש לי צורב של lg 52 24 52 בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eranir,

לפני מספר חודשים חיברתי סוף סוף מסך שלישי לכרטיס המסך שלי (HD5770), מה שהוביל לצורך לחבר את המסך העיקרי (Dell U2711) ליציאת ה-DP. בניסיונותי לגרום ל-eyefinity לעבוד, עדכנתי את כל הדרייברים והתוכנות התומכות של ATI/AMD. מאז העדכון, מספר פעמים בשעה (במרווחים שאינם קבועים) המסך מחשיך לכשתי שניות ומיד חוזר לנורמל. לא מדובר בכיבוי ואין "קפיצות", אלא כאילו האות שהמסך מקבל מהמחשב הוא של מסך שחור לחלוטין. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by crazyjoker,

צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by felixb,

שלום, ראו את הדיון שהתחלתי בפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486084.0 כיוון שהבעיה לא נפתרה וככל הנראה מדובר על בעיית חומרה ולא תוכנה, ממשיך את הדיון כאן. כאמור, בהמשך למה שהמליצו לי, פתחתי את המחשב ניקיתי, שאבתי אבק, העברתי את כרטיס הזכרון (512) מ SLOT אחד לשני. המחשב עבד יום שלם בלי לקפוא ובלי שום דבר, אבל אתמול בערב הוא התחיל לקפוא שוב, אחרי שהוא קופא ועושים לו RESTART הוא עולה עד WIN ועושה לעצמו שוב RESTART עד שאני נכנס ל SAFE MODE עושה משם RESTART מסודר ואז הכל שוב עולה. מה תוכלו להמליץ לי?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2011 בשעה 11:27:08 תוספות קטנה, מדי פעם בביצוע פעולות שונות במחשב, למשל פתיחת ה task manager, מתקבלת הודעה כמו:the instruction at…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום, התרחיש הוא כזה - מחשב אחד - מספר יציאות קול (רמקולי\אוזניות\HDMI) האם ניתן - תכנותית \ אפליקטיבית - לקבוע שאפליקציה מסויימת תרוץ באופן בלעדי על יציאה מסויימת להמחשה - אני מעוניין ש-VLC תמיד תוציא קול על HDMI לעומת CHROME שיצא דרך הרמקולים של המחשב עד כה הפתרון שלי הוא לא אופטימלי - בצעתי CLONE בין היציאות - אז נכון שאני מצליח לשמוע בטלויזיה (במקבלי לרמקולים) אך אם מישהו מפעיל משהו במקביל על המחשב אני גם אשמע (למחשב מחוברים 2 מסכים). אשמח לסיוע, גבריאל

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…

9. Started by Moshe2,

בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by alex542,

לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי, התקנתי וינדוס 7 על SSD אחד, לאחד סיום ההתקנה, ניתקתי אותו וחיברתי את ה-SSD השני, והתקנתי עליו וינדוס 8 PRO. לאחר סיום ההתקנה חיברתי את ה-SSD השני עם הוינדוס 7 אבל משום מה באפשרויות הבוט הוא מציע לי רק בוט מהSSD של הוינדוס 8 או DVD. רק כניסה לתוך הביוס ומשחק עם ההארדיסק הראשי מקפיצה כל פעם את ההארדיסק הנכון לתפריט הבוט, אבל זה מצריך כל פעם להכנס לביוס. האם יש דרך לסדר את זה ? האם הפתרון היחידי הוא התקנה של וינדוס 7 מתוך הוינדוס 8 ליצירת תפריט דיואל בוט ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by גדי,

יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by moca,

שלום, הבעיה שלי: במחשב שלי יש שלושה HD. אחד מהם פתאום נעלם מהאקספלורר (HD שעבד הרבה זמן והוא לא הראשי. מאחסן מידע ולא מערכת הפעלה). ה-HD היה מחולק לשתי מחיצות. כשניגשתי ל"ניהול דיסק" של חלונות 7, ראיתי שהדיסק קיבל את הסטאטוסים הבאים: - לא מוכר - לא מאותחל - לא הוקצה (שתי המחיצות לא מזוהות). דרך אגב, כל פעם שאני נכנס ל"ניהול דיסק" מופיעה לי התרעה על "עליך לאתחל דיסק כדי ש LOGICAL DISK MANAGER יוכל לגשת אליו. השתמש בסוג המחיצה הבא עבור הדיסקים הנבחרים: MBR או GPT" (צרפתי תמונה). מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by yosizach,

זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by צרציל,

שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.

19. שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת. הלוח הוא ASUS P5K ואין לו אחריות דרך אגב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ZATAR,

שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by MasterDK,

זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אחרי שנים רבות ועשרות אם לא מאות פירמוטים, הגיע הרגע שבו אני כמעט מרים ידיים לא משנה מה אני עושה, לא מצליח לפרמט את המחשב לוח GA-X58A-UD3R עם מעבד I5-930 ו-6GB זיכרון. מנסה להתקין WIN7-64BIT-SP1 על דיסק WD 320GB RE3 (סדרת השרתים, חיבור SATA2). * זכרונות נבדקו ב-MEMTEST * דיסק נבדק עם MHDD ועם הכלי היעודי של WD * החלפתי כבלי SATA, מיקום חיבורים, גרסאות WIN7 שונות - כלום! * החלפתי חיבורים מהספק, החלפתי כרטיס מסך. מה שאני מקבל זה אחד מהבאים (עד בה): * דיסק ההתקנה לא עולה, רק ה-REPAIR של ההתקנה הכושלת הקודמת (לא עושה BOOT מה-CD) * ההתקנה עוברת עד הסוף בהצלחה ואחרי כמה שעות ואיזה RESTART אחד או שניים המסך שחור מלבד סמן העכבר (שדווקא מגיב). לחליפין, דיסקים "נעלמי…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים