תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה מעצבנת מאוד עם המחשב כבר כחודשיים. כשאני מדליק את המחשב הוינדווס מתחיל לעלות, לא מצליח ומופיע לי מסך כחול לשנייה[מלא בתנותים], המחשב עושה ריסטארט, ואז העניין חוזר על עצמו עוד כמה פעמים. לאחר כמה פעמים שהוא לא מצליח, Windows recovery tool מופעל ומנסה לתקן את הבעייה, לאחר שלא מצליח "Startup repair cannot repair this computer automaticlly" יש יל את האפשרות לשלוח או לא לשלוח את הבעייה למיקרוסופט ולאחר מכן יש לי את האפשרות ללחוץ על Finish כדי שהמחשב יתכבה. לאחר לחיצה על Finish הוא נכבה סופית. מדליק את המחשב מחדש ויש לי את האפשרות של לבחור בWindows recovery tool או ב Normal mode. ניסיתי גם ככה וגם ככה, לאחר עוד כמה פעמים המחשב כן עולה כשאני ממשיך לבחור בNo…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי שנים רבות ועשרות אם לא מאות פירמוטים, הגיע הרגע שבו אני כמעט מרים ידיים לא משנה מה אני עושה, לא מצליח לפרמט את המחשב לוח GA-X58A-UD3R עם מעבד I5-930 ו-6GB זיכרון. מנסה להתקין WIN7-64BIT-SP1 על דיסק WD 320GB RE3 (סדרת השרתים, חיבור SATA2). * זכרונות נבדקו ב-MEMTEST * דיסק נבדק עם MHDD ועם הכלי היעודי של WD * החלפתי כבלי SATA, מיקום חיבורים, גרסאות WIN7 שונות - כלום! * החלפתי חיבורים מהספק, החלפתי כרטיס מסך. מה שאני מקבל זה אחד מהבאים (עד בה): * דיסק ההתקנה לא עולה, רק ה-REPAIR של ההתקנה הכושלת הקודמת (לא עושה BOOT מה-CD) * ההתקנה עוברת עד הסוף בהצלחה ואחרי כמה שעות ואיזה RESTART אחד או שניים המסך שחור מלבד סמן העכבר (שדווקא מגיב). לחליפין, דיסקים "נעלמי…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש כאן ואני פה משום שעד היום עבדתי עם מחשב פנטיום 4 3GHZ והסתדרתי איתו לא רע הבעיה שבמוצש האחרון המחשב שבק חיים ואכן ידעתי שכך יהיה כי הוא היה מלא פעמים מבצע כיבוי והודעות שגיאה למרות שטיפלתי בו יפה מאוד בכל אופן לצערי בגלל שיש לי הוצאות דירה לא הייתה באפשרותי לקנות מחשב חדש לכן קניתי כל מיני חלקים מכל מיני מקומות הבעיה היא שהלוח אם שיש לי די עוזר לי לפחות יותר טוב ממקודם וקניתי היום מעבד 4 ליבות Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) טוב הבעיה מתחילה בכך שלמרות כל זה ולמרות שהמעבד הקודם היה חלש סלרון 1.80GHZ ולא ממש השתמשתי בו היא שהמחשב לפעמים נתקע לא בטוח למה וההיתי שמח למקרה שיש למשהוא ת…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר עם אחד המחשבים... שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק ונכבה אחרי 2 שניות (אחת הנוריות נשארת דלוקה אך המחשב נכבה) אם נשווה את זה למצב של רכב .. הוא כאילו מניע וישר נכבה, לפני שיש משהו על המחשב. אחרי כמה נסיניות הוא מצליח להניע ואז הוא עובד ולא נופל איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי: במחשב שלי יש שלושה HD. אחד מהם פתאום נעלם מהאקספלורר (HD שעבד הרבה זמן והוא לא הראשי. מאחסן מידע ולא מערכת הפעלה). ה-HD היה מחולק לשתי מחיצות. כשניגשתי ל"ניהול דיסק" של חלונות 7, ראיתי שהדיסק קיבל את הסטאטוסים הבאים: - לא מוכר - לא מאותחל - לא הוקצה (שתי המחיצות לא מזוהות). דרך אגב, כל פעם שאני נכנס ל"ניהול דיסק" מופיעה לי התרעה על "עליך לאתחל דיסק כדי ש LOGICAL DISK MANAGER יוכל לגשת אליו. השתמש בסוג המחיצה הבא עבור הדיסקים הנבחרים: MBR או GPT" (צרפתי תמונה). מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמסך חשוך. בדקתי שהמחשב לא יכול להיכנס למסך שינה. כשאני פותח את המסך בפחות מ 90 מעלות.....הוא חשוך למרות שהוא היה באמצע עבודה. בימים האחרונים ההפך, שמתי לב שאם הוא פתוח יותר מ 90 מעלות הוא חשוך, למרות שהמחשב עובד. האם ניתן לתקן לבד ואם לא.....כמה תעלה לי התקלה ? תודה מראש לעונים, שבת שלום ושיהיה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-