תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
- 2 followers
-
-
לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר צילום מסך איך ניתן להגיע ולראות את הצילום , מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים נייחים ישנים (כל אחד מעל 10 שנים). לצערי הם כבר לא עובדים - לא נדלקים . המפרט של המחשב "החזק" מצורף בקובץ, למחשב השני החלש יותר אין לי מפרט. האם כדאי לתת/למכור את המחשב/ים ולקנות אחד חדש או לתקן את הישן? המחשב החדש/מחודש יצטרך להתמודד יותר מרק סרטים ועבודה על Office תודה
-
- 1 תגובה
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב שמשמש את הילד למשחקים בעיקר. המחשב מחובר לרשת קווית אבל רוב הזמן החיבור לא מופיע והוא מתחבר ל wi-fi. עידכנתי דרייבר LAN ללוח אם כמה פעמים, ואחרי עדכון יש חיבור לרשת הקווית, אבל אחרי איתחול החיבור נעלם שוב. הבן מתלונן על חיבור רשת לא מספיק טוב…. לוח אם: Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 מעבד: Intel Core i5 12400 יש למישהו רעיונות לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 352 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?
-
- 2 תגובות
- 351 צפיות
- 3 followers
-
-
אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 350 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כאשר אני מתחבר עם האוזניות אל המחשב דרך BT, ומפועל איזה סרט שפועל במדיה פלייר ובמקביל מתקבלת שיחה או שאני מוציא שיחה שעוברת גם כן דרך האוזניות שמחוברות לטלפון, המחשב נהיה פתאום איטי באופן מחריד, העכבר מרצד (לאגים) ועד שאני לא מסיים את השיחה בלתי אפשרי לעבוד על המחשב. מישהו נתקל בבעיה שכזו? תודה למחשב יש 64GB זכרון ולוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO--ASUS ספק HCG1000-Extreme -Antec
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
-
-
הי לכולם.. אנסה לקצר ככל האפשר.. יש לי ראוטר/מודם של בזק, ממנו כבל ארוך שמגיע לראוטר נוסף )tp link ax50( עד עכשיו הכל עבד חלק.חיברתי את הראוטר של בזק לחיבור Lan בטיפי לינק. הכל עבד עד שפרצו לי למחשב/ראוטר לפני מספר ימים. התקנתי ווינדוס חדש, הכל עבד אבל עדיין רציתי לעשות ריסט לראוטר טיפי כדי לעדכן פירמוור. עשיתי ריסט, הורדתי dhcp החיבורים אותו הדבר.אבל אין אינטרנט. ניסיתי להגדיר את הראוטר כap אבל לא ממש עוזר. אני מאמין שזה קשור לכך שהראוטר שבו הdhcp פעיל עובד בטווח של בזק 10.0.0.0 ולא 192 כמו הטיפי. מה אני עושה לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: המחשב שלי היה מחובר למסך טלוויזיה והכל עבד פיקס דרך הכרטיס מסך. מאז שעברתי דירה, וקניתי אתמול מסך מחדש אני רואה שלא משנה אם אני מחבר את הטלויזיה מחדש דרך אותו חיבור או את המסך החדש הם לא מראים אותו. מסך המחשב המדובר הוא Asus TUF Gaming VG24VQ, למחשב הנייח שלי. כשאני מחבר את המסך דרך החיבור HDMI של הכרטיס מסך, הוא לא מזהה אותו. כשאני מחבר דרך הלוח אם, עובד פיקס. בדקתי את ה BIOS ובדיפולט רשום שזה טוען את ה PCIE את החיבור הזה ולא את הפנימי. לא יודע כבר מה לעשות. ב Device Manager כן רואים את כרטיס מסך. אשמח לעזרה, אני כבר עובד עצות. תודה! זה הלוח אם:
-
- 1 תגובה
- 334 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE I5 6500 CPU 3.20GHZ במשחק PAYDAY 3 שאני רוצה לקנות יש דרישה של מעבד Intel Core i5-9400F מה יותר טוב ? והאם יעלה המשחק ? לגבי הכרטיס מסך יש לי Nvidia GTX 1650 (4 GB)
-
- 3 תגובות
- 332 צפיות
- 1 follower
-
-
חייב את עזרת אנשי המקצוע פה, לא מצליח להכנס חזרה לשנות את ההגדרה כי זה קובץ EXE לא מצליח לפתוח chrome ועוד מלא דברים שהם EXE..... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
-
-
המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה
-
- 2 תגובות
- 324 צפיות
- 3 followers
-
-
היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין להחליף את הנייד ומבקש המלצות על נייד טוב , תודה מראש אבי.
-
- 1 תגובה
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפצל HDMI 2.0 שכתוב עליו שהוא 4K 60 FPS הבנתי שצריך כבל HDMI 2.1 בשביל 144 HZ ו4K השאלה שלי אם אני אחבר את הכבל דרך המתאם האם המתאם יכול להוריד לי את הקצב ריענון ל60 מכיוון שיש לי מסך של 144 וכרטיס מסך חזק אני לא מצליח למצוא מפצלים של HDMI 2.1 בשום מקום.
-
- 3 תגובות
- 301 צפיות
- 3 followers
-
-
Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות אם מישהו מכיר מישהו כזה אשמח שתפנו אותי טל
-
-
- 1 תגובה
- 295 צפיות
- 2 followers
-
-
היי איני מצליח להתקין תוספים במחשב PC וינדוס 11 בניסיון להתקנת התוסף יוצאת הודעה "החבילה לא חוקית " בקספרסקי לא הייתה לי בעיה כזו רק באיסט התוספים של ,מקס,שופרסל וכדו תודה
-
- 1 תגובה
- 294 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
- 1 follower
-