עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ron56,

פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by fx-57,

יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. Started by dsane,

יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. ה-XP יושב ב C, והויסטה תותקן במחיצה נפרדת ובדיסק נפרד הרעיון זה לבדוק/ללמוד את הויסטה במקרה של השבתה יש לי לאן לחזור במקום סתם לאכול מרורים אם המערכת לא תתפקד... אגב,התקנתי ויסטה ב virual PC /box עדיין לא הדבר האמיתי :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by kipi-man,

אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  6. יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by regev_k,
    • 0 תגובות
    • 488 צפיות
  8. Started by speed42,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה

9. מה עושים במקרה שכזה? מצורף מסמך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  10. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by hamora,

היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

12. Started by eyal91,

אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. אייל.

13. חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by ran_s,

שמעו חבר'ה אני רוצה לחבר ת'הארד דיסק של אחי למחשב שלי .. זה יעשה לי בעיות עם השמות של הכוננים או משו? אה וד"א מה אני עושה עם העניין של המודר וסלייב תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. שלום, דיסק c ב laptop מכיל 409 ג'יגה ואני מייעד אותו אך ורק ל system. הוא התמלא עד גבול יכולת הקיבול שלו ואינני מסוגל להמשיך ולעבוד ב laptop (windows 10) !! שאלתי: איך ניתן לאתר קבצים, מוסתרים קרוב לודאי, כאלה שנשתלו באמצעות אתרי אינטרנט או התקנת תוכנות חינמיות למיניהן, ב c. עברתי על פני כל התיקיות ב c ולא מצאתי אף אחת שאיננה שייכת ל system !! יתר על כן, מחקתי תיקיות *ריקות* של תוכנות שהתקנתי בעבר והסרתי. התוכנות הללו מועלות אוטומטית ב startup תחת השם program ברשימת ה startup במצב disable. אף על פי שהן disable, קיימת אפשרות להסירן מרשימת ה startup כדי שהרשימה תהיה קצרה להקל איתור תכניות בלתי נחוצות? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by srulikg,

הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  20. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. Started by mush123,

הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

22. Started by CrashZone,

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by ranran,

טוס יש לי שתי ווינדוסים במחשב מותקנים אחד בכל הארדיסק אז אני נכנס לקבוע שלי כמו בדרך כלל והוא עושה לי בעיה (עוד לפני הבוט סקרין) חסר קובץ HAL.DLL חיפשתי והכל הורדתי ניסיתי כל מיני האלים להחליף לא עזר עכשיו יש אולי דרך לחזור למחשב בלי פירמוט?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  24. אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.