עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  2. Started by eyal91,

אוקי אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש. מפרט לא מטורף אבל זה בהתאם לתקציב ולדרישה. doual core duo e4300 msi 1g אם אני לא טועה. geforce 7100gs lg 19' wide screen flarton 160g. אז ככה. איך אני יודע שאני מוציא מהמחשב את המירב? ואיך אני שומר על הרכיבים ועל הביצויים. ואיך שאני מודד ת'ביצויים. אייל.

3. מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v

4. היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה

5. Started by TzV-EyE-GeR,

מצ"ב הקבצים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  8. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by DaaB,

מופיעות הרבה נקודות ירוקות על המסך רק כאשר אני צופה בקבצי וידיאו וגם בתמונות מסויימת בכל מצב אחר הן לא מופיעות, יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. הי, לאחרונה רכשתי (באמת) את Command and conquer 3, וכשאני משחק בו, מדי פעם - כל התצוגה מתחילה להשתגע - מופיעים קוים, נקודות וצבעים הזויים והכל נדפק. אני יוצא מהמשחק - וגם בwindows זה נראה מוזר, רק אחרי restart זה מפסיק. זה לא קרה לי עד עכשיו בכלל עם אף משחק אחר, אז זה דיי מעצבן.. עידכנתי את הdriver, ובתמורה התדירות של התופעה הזו קצת ירדה, אבל מחוברת לי גם טלויזיה למחשב, ואם אני לא עושה לטלויזיה Disable כל פעם שמשחק משנה את הרזולוציה של המסך או שאני עושה restart, הרזולוציה יורדת מ1280X1024 ל1024X768, שזה גם מאוד מעצבן, וזה קורה רק מאז שעידכנתי את הDriver. מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

13. איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!

14. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 474 צפיות
  16. Started by naoriko,
    • 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by maor6,

שלום.. יש לי בעיה במחשב שהוא עולה לי האיקונים ושורת האתחל לא נמצאים פשוט לא רואים אותם אני מנסה לעשות אולי רענן אבל אני לא מצליח כלום שום דבר .. אני עושה .איך שהוא אני מצליח להיכנס למנהל מסימות ועושה קובץ משימה חדשה רושם Explorer ואז האיקונים מופיעים לי .. עכשיו אני לא יודע מה קרה ולמה זה שאני כל פעם צריך להיכנס למנהל מסימות כדי שיראו את האיקונים אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לסדר את זה שאני מפעיל את המחשב מחדש והוא יעלה רגיל ומהר ושיארו את האיקונים ישר בהפעלה .. בבקשה עזרה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  20. Started by yakir1111,

משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by beniloew,

קניתי מחשב חדש pentium d805. לוח אם d102ggc2l של אינטל אם צ'יפסט ati radeon xpress200. הבעיה היא כזאת : יש לי הארד דיסק שליף אם הוא מחובר דרך המגירה - הוא מזהה אותו אבל לא עושה BOOT בחיבור ישיר דרך הקבלים הוא פועל. כ"כ בעיות זיהוי חומרה(הארד דיסקים) בעית זיהוי USB ובעיית זיהוי כ. קול פנימי. אני חושב שזה או בעית ספק(422 WATT) או בעית גשר דרומי. אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by CrAzYoNi,

שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by מאור247,

כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים