תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה אימליים בדואר ולפתע אני לא מצליח לפתוח את הסרטונים . אני מקבל חלון שגיאה הנה תמונה אשמח לקבל ממכם עזרה בכדי לפתור בעיה זאת ביי ממתין לתשובה חברים . הסרטון הוא בקובץ WMV אם אתם צריכים לדעת אוקיי ממתין לתשובה ביי לבנתיים אני רוצה לציין רק דבר אחד ניסיתי לעשות שמירה על הקובץ בתוך תיבת הדואר על שולחן העבודה ואז לפתוח את הסרטון ככה זה עובד אבל אני מדגיש אני מעוניין לפתוח ישר את הקובץ בלי לעשות "שמור"אחרת מה הרעיון לשמור מלא סרטונים על שולחן העבודה אנא עיזרו לי לפתור בעיה זאת מודה לכם הנה התמונה :
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום: יש לי תקלה ממש מוזרה , ליפני יומיים ב 5/04/09 שיחקתי איזשהו משחק והמחשב החליט פיתאום לעשות ריסט, לאחר מיכן הוא הפעיל את עצמו מחדש ושוב ריסט ללא עלייה של שום מסך וככה כל 5 שניות ריסט כיבוי. בדקתי שכל המאוורים עובדים, החלפתי כרטיס גרפי לא עזר,ניקיתי קירורי מעבד לא עזר,ניתקתי כוננים לא עזר, החלפתי זיכרון ראם לא עזר,חיברתי מחדש את חוטי הספק וגם לא עזר!! יש למישהו מושג למה הריסטים?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה Pinnacle GmbH PCTV PRO משנת 2002 מכיוון שהידע שלי בכל בנוגע לכרטיסי טלוויזיה מצומצם מאוד רציתי לדעת האם זה אפשרי לשים אותו על המחשב שלי (לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2) השאלה שלי בעיקרון היא האם תהיה בעיית תאימות? האם זה בכלל אפשרי להרכיב את הכרטיס על הלוח אם? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היה לי 3 מסכים כחולים בימים האחרונים. יש לי ווינדוס 10. יש לי את כל העדכונים ממיקרוסופט. איפה אני יכול לראות לוגים של המסכים הכחולים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם הרכיבים הבאים (אני רושם רק את הרכיבים העיקריים, זה לא מה שבחתימה): Evga Geforce 7900 GT CO Pentium D 2.8 Ghz 820 Dual-core GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) Corsair DDR-2 667 1 GB x 2 Screen resolution is 1280x1024, 60 Hz (LCD) בהתחלה קיבלתי FPS נמוך במשחק Call of duty 1 לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הרצתי בדיקות וראיתי שהכל בסדר בכרטיס מסך. אחת מהבדיקות הייתה גם הרצה של 3DMark06 והתוצאות שקיבלתי היו: 3DMark Score: 4145 SM2.0 Score: 2008 HDR/SM3.0 Score: 2001 CPU Score: 838 זה הדליק אצלי נורה אדומה מכיוון שהציון על המעבד אמור להיות כפול מהציון שקיבלתי (הרצתי את המבחן שוב והתוצאות לא השתנו). ניסיתי כל מי…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בתאריך 13/2/2016, הופיע במחשב של אימי, המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 021316-17846-01.dmp Crash Time : 13/02/2016 18:11:45 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : 0xb66d1798 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000001 Parameter 4 : 0x8365f883 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+40cbf File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.19135 (win7sp1_gdr.160121-1718) Processor …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי פנה אלי בטענה שהמחשב שלו לא עובד. חשבתי שאני שוב אגלה שהעכבר לא מחובר, או משהו בסגנון, אבל האמת שהפעם זה נראה רציני. כשמדליקים את המחשב עולה המסך הראשון של הביוס, ושם זה נעצר. המקלדת לא מגיבה (בשניה או שתיים הראשונות עוד נדלקות בה הנורות, אבל מיד הן קבות) והמסך מופיע שורה נורמאלית - שורה דהויה. המאווררים עובדים בצורה תקינה, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הסרת הסוללה ל 10 דקות, ניקיתי, העברתי את הסטיק זיכרון לסלוט השני, וכלום לא עוזר. כרגע פשוט נגמרו לי הרעיונות. המחשב הוא intel celeron 2.4GHz עם כרטיסים מובנים וזיכרון DDR 256 והוא בן שלוש שנים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=20ACIPFMAS0PW1TQVTG6EC0I4S מחשב שלו קורס מדי פעם ... אולי יש פה מישהוא שיגיד מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-