עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by o.s,

שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. היי, ברשותי מחשב מסוג: Asus vivobook s513e המחשב ברשותי כשנתיים והסוללה שלו הפסיקה להיטען (גם MyAsus App מדווחת על תקלה בסוללה). הזמנתי סוללה חדשה, במשך כשלושה חודשים היא עבדה ועכשיו גם היא הפסיקה להיטען. (מטען מקורי) יש לציין כי השימוש שלי במחשב הוא לא יום יומי ויכול לעבוד שבועיים + בלי שאני טוען או משתמש במחשב. יש למישהו מושג מה יכול מקור הבעיה להיות? כי נראה מוזר שאותו המקרה קרה גם בסוללה החדשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. יש לי לוח gigabyte ds3 rev 3.3 יש לי 2 הרדיסקים שאני רוצה להפעיל בRAID 0 בביוס בחרתי sata /ide control mode:raid/ide רשום בחוברת שכשאחרי שמזהה את ההרדיסקים לפני עליה של וינדוס ללחוץ על ctrl+g אני לוחץ ושום דבר לא קורה מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by tehnodrom,

מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by shaharZur,

טוב בניתי מחשב לוח אם M2N-E מעבד AMD AM2 3800X2 כרטיס מסך 1900GT ספק LIBERTY 400W זכרונות TWINMOS 512X2 667 ארדיסק 160GB WD וכול המערכת פעלה חוץ מהארדיסק שלא נקראה על ידי המחשב אבל לאחר שהחלפתי אותו (מסמסונג ל WD) אז זה עובד. עכשיו נסיתי להתקין את הוינדוס ובסוף זה נתקע בדקה האחרונה. בקיצור אני צריך לפרמט את הארדיסק בגלל כל השטיות שעשיתי ואז לפצל אותט לשני כוננים ולהתקין את WINDOWS XP PR0 SP2 יש לי דיסק התקנה של ווינדוס דיסק של דרייברים של הלוח מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה שלב אחרי שלב?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by penny1,

שלום לכולם ברשותי כשבוע מחשב חדש עם AMD X2 3800 הכל עבד מעולה , עד שהיום פתאום שמתי לב שהמחשב נהיה איטי ביותר, במיוחד בקטעי סרטים במשחקים אני חושש שהכל התחיל בגלל שעשיתי תיקון אוטומטי של MECHANIC PROFESSIONAL (אבל אני לא בטוח שזה בגלל זה) אני לא יודע האם זה בעיית חומרה או תוכנה נסיתי להתקין את כל הדרייברים של המסך מחדש, אבל כלום פתאום כל הסרטונים במשחקים מקרטעים בנוסף ראיתי משהוא מוזר שכשאני מפעיל את המחשב אז שאני בודק בלוח בקרה את סוג המחשב אני מקבל את המעבד שיש לי עם מהירות 2GHZ (כמו שצריך) אבל לאחר הפעלה של תוכנה אני מקבל את אותו מעבד רק הפעם עם מהירות 1GHZ בלבד אני ממש נואש הכי גרוע שכל שחזור מערכת למועד לפני הMECHANIC הווינדוס מודיע שהשיחזור לא הצליח אם למישהוא יש ר…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by oMer_Hasarut,

יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. שלום לכולם, רכשתי צורב DVD 20A1P של LITEON ואני מנסה לחבר אותו למשב של DELL מסוג 4600/i אבל הוא לא נקלט ברמת הBIOS הוא מציג שגיאה על כך שאין רכיבי SLAVE או MASTER משניים וממשיך, עשיתי עדכון BIOS למלוח האם אבל זה לא פעל מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

14. אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …

15. היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by roeybarl,

בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי שני הארד דיסקים, 1 40GB ואחד 2 GB כאשר הם מוגדרים כמסטר וכסלייב. היום אני מדליק את המחשב הופה הביוס החליט שיש לי רק כונן אחד ה- 40GB. מישהו יכול לעשות לי??יש בו חומר חשוב מאוד מאוד מאוד!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by Cranchix,

היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. Started by ormoshe,

שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש עם לוח שתומך ב SLI ועליו 2 כרטיסי מסך Geforce 8400 GS כבר במשך שעות אני מנסה לחבר אליו 3 מסכים, אבל הכי הרבה שהצלחתי זה לגרום רק ל 2 לפעול, אותם 2 מחוברים לאותו כרטיס מסך. כיצד אני יכול להפעיל גם את הכרטיס מסך השני וכך לגרום ל3 המסכים לעבוד יחדיו? ניסיתי להתקין את הדריברים מספר פעמיים וללא שום הבדל. ב dvice manager נראה ש 2 הכרטיסים מותקנים כראוי. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by greataviv,

הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?

25. היי, קורה לי כבר פעם שלישית,שהiTunes נתקע,ומפסיק פתאום לנגן רצועה באמצע,וכך גם כשאני בוחר ברצועה אחרת/שונה - רק,כשסוגרים ופותחים את הiTunes מחדש,אפשר שוב לשמוע מוסיקה באמצעותו (הפעם זה קרה לי,כאשר באמצע שמיעת רצועה - הוספתי שיר מתוך הכונן הקשיח לספריית הiTunes) - האם זה יכול להיות קשור לחומרה? *מותקן במחשב:NERO 10,ובו:NERO KWIK MEDIA. 1.מה יכולה להיות הסיבה/ות לכך? 2.איך בודקים,ומגלים מהי הסיבה הספציפית לכך? 3.מהו הפיתרון לבעיה זו?,והאם זה קשור לחומרה? מישהו עוד נתקל בבעיה זו?! בבקשה עזרה... תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים