תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארד דיסקים, 1 40GB ואחד 2 GB כאשר הם מוגדרים כמסטר וכסלייב. היום אני מדליק את המחשב הופה הביוס החליט שיש לי רק כונן אחד ה- 40GB. מישהו יכול לעשות לי??יש בו חומר חשוב מאוד מאוד מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני כחודשים המחשב התחיל להרעיש מידי פעם אבל רק לכמה שניות ונפסק היום הוא כבר לא מפסיק להרעיש ומפסיק רק מידי פעם,ניקתי אותו מאבק(היה מלא)עדין יש רעש,ולא יודע אם קשור הפעלתי מחדש אחרי שניקתי מאבק את המחשב והתקנתי את עידכוני המערכת שהפעלתי מחדש את המחשב העכבר והמקלדת לא עבדו הפעלתי שוב מחדש היה כתובsecondary slave drive flair הפעלתי שוב מחדש אחרי שפתחתי את המחשב וחיברתי יותר חזק את החוטים הכל עבד חוץ משנעלם הכונן תיקלטורים הפעלתי שוב מחדש שוב המקלדת והעכבר לא עבדו עכשיו הפעלתי שוב מחדש והפעם הכל עובד(המחשב התחיל לעבוד די לאט מלפני כמה ימים)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני באוברקלוק כרגע והיה לי ריסט יחיד מוזר שאני רוצה לדעת מה מקורו להלן קבצי מינידאמפ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-