עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Raz20,

אני מנסה למחוק או להעביר כמה קבצים וקופצת לי הודעה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by אופיר_זיו,

היי יש לי מחשב עם הנתונים הנ"ל מעבד :AMD ATHLON 64 3000 זיכרון 1024 כרטיסך מסך ATI 9200 הבעיה שלי היא שהמחשב נורא איטי בפעולות פשוטות כגון פתיחת המחשב שלי או פתיחת כונן כלשהו הוא נורא איטי אני לא מבין למה יש לי תוכנה לחיפוש רוגלות והרצתי אותה והכל תקין מה עליי לעשות ? ואם הנתונים הנ"ל מספיק טובים לאחד שלא משחק במחשב כלל אלא אינטרנט וצריבה? המון תודות לנוגעים בדבר

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי שני הארד דיסקים, 1 40GB ואחד 2 GB כאשר הם מוגדרים כמסטר וכסלייב. היום אני מדליק את המחשב הופה הביוס החליט שיש לי רק כונן אחד ה- 40GB. מישהו יכול לעשות לי??יש בו חומר חשוב מאוד מאוד מאוד!!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by oz12,

מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אני באוברקלוק כרגע והיה לי ריסט יחיד מוזר שאני רוצה לדעת מה מקורו להלן קבצי מינידאמפ [attachment deleted by admin]

7. Started by xamnon26,

ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by asaf556,

אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר

9. יש לי מסך מסוג BENQ FP93GX 19' INCH. עד היום הייתי מחבר אותו דרך VGA ובעזרת מתאם לכרטיס מסך (8600 GT). אתמול ניסיתי לחבר אותו עם כבל DVI רגיל וברגע שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי את המסך הרגיל שבו הוא סופר 256 MB זכרון של הכרטיס מסך ואז הוא אמור לעבור למסך שבו רשום FOXCONN החברה של הלוח אם שלי אבל במקום הוא רושם על המסך signal not found ומאתחל. עזרה? תודה מראש=] יש לציין שדרך VGA הוא עובד בלי בעיה וכשחיברתי את המסך ב2 הכבלים למחשב הוא זיהה את שניהם אבל לא רצה לעבוד על DVI

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by tal_m9,

קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by jud22,

שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by yosi yosef,

משום מה קיבצ bin שאני צורב על dvd הכונן שלי לא מצליך ליראות כלום בעוד שמחשב אחר כן רואה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by Asurah,

אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by BOMBER,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by Roy2,

שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה

19. Started by j g,

שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by xxxxxxxxxAngel,

קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by hagai001,

קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by AdidasEA,

היי מה קורה?? תשמעו אני חייב ת'עזרה שלכם.. אז ככה.. התקנתי ווינדוס XP פרוץ של CROW וכשהמחשב שלי רוצה לבצע עדכונים אז הוא לא נותן לי כי הוא אומר שהווינדוס שלי לא מקורי יש אולי איזה תוכנה שפותרת את זה או משהו??

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by AntiSocial,

שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by david86,

יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים