תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רב. אך אני עושה בשביל שיהייה לי במחשב מערכת הפעלה אם 3 שפות ,כלומר 3 משתמשים אם שפות שונות {עיברית ,אנגלית ,רוסית }.ו כמובן במחיצה אחד אך אני אמור להגדיר את זה ? תעזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
דיסק של DVD מלא לוקח לי 50 דקות לצרוב אותו, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז כמעט אותה בעיה כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD למחשב אני לא יודע אם הבעיה במחשב או בצורב??
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:45:08 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בסוף השבוע, והפעם עשה קצת בעיות, וכתב שחסרים קבצים ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 בסופו של דבר חיברתי את ה-HD כ-SLAVE במחשב אחר והעתקתי את הקבצים החסרים למקום הנ"ל. 1) פתאום מופיעים לי כאילו יש לי 2 מערכות הפעלה בתחילת העלאת ה-WINDOWS שכמובן בראשונה אחרי 30 שניות של ספירה לאחור היא עולה בסדר, ואילו בשניה (מייד עם בחירתה) מודיע לי שחסר משהו ולא ניתן להמשיך > RESET מישהו אמר לי שכנראה יש בעיה עם הזכרונות RAM וזה מתבטא באופן הזה. זה יתכן? 2) בכניסה למערכת הפעלה יש את הספירה לאחור של 30 שניות. איך אפשר להוריד אותה ולהתחיל עם המערכת הרצויה אוטומטית ? תודה מראש לעונים !!!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-