עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Russel,

במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by foxil,

יש לי שלט למחשב CONCEPTRONIC עם מכשיר קליטה מסוג אינפרא אדום שמחובר ל-USB. לאחרונה קניתי סלולרי נוקיה חדש 6280. ואני מעוניין שמכשיר קליטה יקלט גם איתות מנוקיה. ניסיתי לקלוט אותו עם אינפרא אדום עם מכשיר נוקיה (עשיתי הגדרה NOKIA PC SUITE שיקבל נתונים דרך אנפרא אדום) וזה לא נקלט, עשיתי הגדרות למחשב שיש לי אנפרא אדום (הוספת דרייבר שיש רשימות מחלונות שאין קשר לדרייב של שלט) לא נקלט. להזכירכם! בזמן הפעלה קליטה, הפעלתי מכשיר נוקיה באינפרא אדום ותוכנה לשלט שמקבל איתותים הייתה סגורה. מכשיר שלט מיצרן http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=0&tabid=200&Cat=20&grp=2030&ar=362&Prod_ID=1107&Prod=CMMRC&subid=550 תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק יכול להיות זה בגלל המסך הישן שלי? יש מסך ישן 17 אינצ' אני יכול לשחק משחקים כבדים שעות עם60mhz וחלק עם 75 אבל יש משחקים שתוך 10 דקות המחשב נתקע

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by OR007,

פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי דיסקטים חדשים,הכנסתי אותם לקונן הדיסקטים והוא ביקש שאני יעשה פורמט להם,עשיתי.אחרי זה הכנסתי לדיסקט אחד כמה עבודות(בWORD) ולמחורת ניסיתי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקטים שבמקיף שלנו ולא יודע למה אבל הוא ביקש שאני יעשה פורמט לדיסקט(ואם אני עושה פורמט הוא מוחק לי את כל העבודות) וגם ניסיתי להכניס אותם בספרייה העירונית וגם שם הוא ביקש שאני יעשה פורנט ורק מתי שאני מכניס תדיסקט בבית הוא נכנס אליו בלי שום בעיה ומראה תעבודות. חברה יש פתרון לבעיה הזאת? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי קוראים לי דניאל ואני גר במדריד. יש לי 2 בעיות בלפטופ יוגה שלי. ( נתונים - I7, 16GRAM , אחסון 1T, נקנה באילת בערך לפני 4 שנים ) 1. פלסטיק שבור בתחתית המסך באיזור של הציר - הלכתי למעבדת מחשבים עם הרבה המלצות והם אמרו לי שיעלה 100 יורו לתקן את זה. כשהוא החזיר לי את המחשב ראיתי שהוא רק הדביק את זה והוא אמר לי שזה דבק מיוחד ולא סופר גלו ושזו האופציה היחידה ושלהחליף את הפאנל אומר להחליף גם את המסך וזה המון כסף. האם זה נכון? האם הסכום שהוא גבה על הדבקה הגיוני? גלישה איטית באינטרנט - כשאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לאינטנרט ועובד יחסית בסדר ( SPEED TEST 400 MBPS ) ואז אחרי כמה דקות הוא מתחיל לרדת וכשאני בודק אחרי חצי שעה נגיד הוא על איזה ( SPEED TEST 100 MBPS ) . אני מצ…

10. Started by Zippo,

לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by daniel0089,

אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by asaf556,

אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר

13. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by Eliya,

המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by davesa,

מעבד: AMD 2000 XP לוח אם: (Gigabyte GA-7AX (DDR400, AGP x 8, SB 5.1, LAN כרטיס מסך: Triplex Ti-4200 128 Mb AGP x 8 Tv-Out זכרון: DDR 333 , 256 Mb דיסק: 40 Gb מ"ה: Windows 98 הכרטיס מסך הוא AGP x 8 וה board מקונפג למצב של AGP אוטומטי. כשאני מקנפג אותו למצב של AGP x 8 מערכת ההפעלה לא עולה (המחשב נתקע). זו בעייה של Windows 98 או בעייה אחרת ? יש לציין שה Bios שלי הוא בגירסה F9 שתומכת ב AGP x 8.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by newyork3,

מחשב מריץ VISTA 32 BIT.לוח אם ABIT IP35-E כרגע יש בו 2 זכרונות כל אחד גיגה של OCZ 2 הזכרונות נמצאים בסלוטים הכחולים (ייתכן ועובדים בDUAL)? אני מוסיף זכרון KINGSTON 2 גיגה לסלוט השחור בלוח. http://www.alibaba.com/product-gs/441482545/KVR8002N6_2G_ddr2_ram_memory_module.html המחשב עולה.מזהה 4 גיגה אך אחרי מס דקות מראה לי מסך כחול לגבי בעיה עם הזכרון.הזכרון לפי מיטב ידעתי תקין. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by godisme171,

שלום כל דיסק שאני צורב בצורב הזה אז הסידי רום לא מצליח לקרוא את הדיסק בדקתי את זה בכמה סידי רומים אחרים ואותו דבר פשוט הדיסק לא נקרא אני נאלץ לשים כל פעם את הדיסק שצרבתי בצורב כדי להפעיל. הערה: כשאני צורב למערכת או לדיוידי אז הם קוראים את הדיסקים. הערה: הדיסקים שאני צורב איתם קבוע הם SILVER LINE ולא נראה לי שהם הבעיה. מה אתם אומרים????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צרבתי דיסק עם קבצי וידאו של המשפחה במהירות של 24 שזה חצי מהמהירות המקסימלית של הצורב . אחרי הצריבה בדקתי את הדיסק אחרי הצריבה והכול היה תקין (הכוונה הייתה שבדקתי גם את הדיסק וגם את הIMAGE) , אחרי יום וחצי ניסתי להפעיל אותו גם בCDROM וגם בצורב , אך המערכת לא מזהה את הדיסק בכלל שלא לדבר על לקרוא אותו . השתמשתי בNERO BURNING ROM 5.5.10.20 מה יכול לגרום למצב כזה ומה ניתן לעשות אם בכלל ? ??? ??? אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לתת לי .

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Buffer,

הבעיה התחילה מזמן כל פעם שאני נכנס למשחק המחשב מתכבה, בעבר נתנו לי מדריך לבדוק קבצים LOG וכאלה והתברר שאלה הדרייברים של הכרטיס מסך שעושים בעיות, התקנתי מחדש וזה פתר את הבעיה. הבעיה עכשיו היא שזה חוזר על עצמו וכל הזמן זה קורה וצריך להתקין מחדש את הדרייברים. זה ממש סיוט אפשר לעשות משהו בנושא? המפרט הוא כמו שמפורט בפרטים. תודה =]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by 3emi,

טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.

25. Started by zobb,

היי שלשום קיבלתי את המחשב החדש , ויש לי בעיה דיי מעצבנת המון משחקים שאני מנסה להתקין , אחרי 2-3 שניות הוא כותב שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ... זה קרה במספר משחקים. אפילו שניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק למחשב הוא לא הצליח הכל כאן חדש... והדיסקים לא צרובים והם נקיים (רצוי לציין שהכל עבד על המחשב של חבר) מפרט : abit nf7-sl rev 2 amd 2100 1gb memory windows xp HD 80gb 8mb R9700 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.