תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דיי חדש ודיי חזק אך אם הרבה בעיות מעבד 6700E Core 2 Duo לוחAsus STRIKER EXTREM זכרונות מיסוג Kingston Hyper 2GB 800MHz DDR2 Kit CL-4 כוננים כשיחים-1-Western Digital WD74GB SATA 10000 rpm 2- WESTERN DIGITAL SATA-II 320GB 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס מסך-EVGA e-GeForce 8800 GTS KO ACS3 640MB PCI-E ספק- Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLX) Germany בעייה 1 שאני שומע מוזיקה וצורב בו זמנית יש רעש במויזקה 2.בצריבת דיוידי במהירות 16 לפתע המהירות מישתנה ל2כפול ל6כפול 1.8 כפול 3.בתוכנה הורדות סבבה דיסי וב-BitComet לאחר 5 עד 10 דקות התוכנה כורסת ורושמת שהיא ניתקלה בבג חמור 4.הזכרונות מישום מה מזוהים מהירות 667 CL-5 שיניתי בביוס למהירות 800 אבל להפוך את ז…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בבאסה מטורפת! יש לי מחשב חדש(חודש וחצי בערך) ושום משחק נורמלי לא עובד אצלי- הם כולם קורסים איך שמפעילים אותם... ברגע שהמשחק מתחיל אחרי כמה שניות כל הצבעים נמרחים, הסאונד מתחרפן והמחשב נתקע לגמרי... שום פעולה לא עוזרת! רק RESET... יש לי מחשב DEUL CORE 2.8 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך winfast px7900gt של nvidia, אמור להיות gforce 7... ניסיתי התקנת דרייברים חדשים, מחיקת הכל ואז התקנה מחדש, direct X חדש... מה לא ניסיתי!!!!!!!! כלום לא עובד... אני מתכוון למשחקים כגון: far cry,fear,doom 3,republic commandwe, empire at war וכו' הבנתם את הרעיון... אני ממש נואש כבר... אם למישהו יש רעיון אני תמיד ליד אייסיקיו החל מהשעה 17:30 בערך: 175399077 PLS HELP ME IM DESPERATE...
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה במחשב עכשיו יש לי עוד שניים שמתאימים למחשב , שאני מוסיף אותם המחשב עולה אבל מדי פעמיים זה עושה בעיות יוצא ממשחקים , אינטרנט לא עובד .? למה זה קורה צריך להגדיר אותו או לבדוק אותו באיזה תוכנה אם או טוב ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-