עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by חכ,

רציתי לשאול, מחשב כף יד palmone zire31 אשר אי אפשר לסנכרן ממנו ולא ניתן גם להעביר מהכרטיס שלו למחשב, אם זה בעיה בתוכנה ואם לא אז באיזה חלק ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by nuravi,

קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי

7. Started by gilloze,

שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. שלום לכולם קניתי לוח אם Asus P5B Deluxe. חיברתי את המעבד זכרון וספר כוח. כאשר אני מנסה להדליק את המחשב אני לעיתים שם לב שהמאווררים של הספק ושל המעבד זזים קצת. אני שומע מין זיק כזה כאילו המחשב מתחיל לעבוד והוא לא נדלק. האם יש למישהו פתרון? תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by Gal_452,

דיי קשה לי לתאר אתה הבעיה ... בזמן שאני גולש חסרים לי מלא פריטים שאמורים להופיע אני לא יודע אם לקרוא לזה אייקונים או משו בסגנון שמתי פה שתיי תמונות להמחשה אני מקווה שתצילחו לזהות ולעזור לי... בכל מקרה נראה לי שזה אכישהו קשור לפלאש אבל אני ממש לא יודע אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר , http://img242.imagevenue.com/img.php?image=59081_70612065_1_122_168lo.JPG http://img125.imagevenue.com/img.php?image=59590_7416_2_122_1188lo.JPG אם מישו לא מוצא הבדל אז תעשו השוואה בין עמוד של "וואלה " צלכם ובין מה שמופיע בתמונה השנייה שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by kobi3211,

מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by msd,

שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…

14. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by uk7,

שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by guy113,

שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by BEN903,

הוא עבד עם המפרט הבא : P4 3GHZ 800MHZ 478 1MB asus p4s800d-x 400MHZ DDR 256X2 + 512 80GIGA HRD DISK 400W ספק ג'נרי עכשיו כל פעם שאני נכנס לווינדוס אחרי כמה דקות או בעליה המסך נכבה בדקתי טמפרטורות לכל והכל נורמלי החלפתי כרטיס מסך במחשב הזה לGEFORCE 2MX ובמחשב אחר אם המפרט הבא שמתי את ה6800 : P4 2.4GHZ 533MHZ P4S800D-X 256X2 333 MHZ DDR ספק גנרי 450W והוא חי ונושם ועובד כרגיל אז השאלה זה ניראה הספק לא ???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by talshac,

שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש, הבטיחו לי 512MB DDR. מערכת ההפעלה מזהה רק 447MB וכך גם תוכנת EVEREST. למישהו יש רעיון למה? תודה מראש

21. Started by ArSBrO,

אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by lord of fire,

חברה יש לי בעיה.... יש לי הארד דיסק נייד western digital עם חיבור usb,שכאשר אני מחבר אותו,המחשב מזהה אותו,אבל לא מופיעה אות הכונן החדש "במחשב שלי".... אגב הורדתי דרייברים וכל זה,אז אני ממש עובד עצות פה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by G.P.S,

אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by Oranili,

הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..

דיונים חדשים בפורומים