תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478), עם big typhoon של thermaltake. מאז ששמתי את המאוורר - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, המאווררים מסתובבים, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS. זה לא בעיית ספק - החלפתי ל liberty400 וזה עדיין קורה. איך שאני כל פעם פותר את זה זה ע"י הוזזה של המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, נותן לו לנוח כמה שעות, ופתאום הוא חוזר לחיים (לפעמים גם רק אחרי מנוחה של ימים). ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה. גם לא נראה לי שזה הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט סלוט, וזה לא נפתר. גם הרצתי ימים שלמים בדיקות עם memtest32 והם בסדר. לדעתי זה קשור למאוורר. הוא ממש…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב דיי חדש ודיי חזק אך אם הרבה בעיות מעבד 6700E Core 2 Duo לוחAsus STRIKER EXTREM זכרונות מיסוג Kingston Hyper 2GB 800MHz DDR2 Kit CL-4 כוננים כשיחים-1-Western Digital WD74GB SATA 10000 rpm 2- WESTERN DIGITAL SATA-II 320GB 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס מסך-EVGA e-GeForce 8800 GTS KO ACS3 640MB PCI-E ספק- Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLX) Germany בעייה 1 שאני שומע מוזיקה וצורב בו זמנית יש רעש במויזקה 2.בצריבת דיוידי במהירות 16 לפתע המהירות מישתנה ל2כפול ל6כפול 1.8 כפול 3.בתוכנה הורדות סבבה דיסי וב-BitComet לאחר 5 עד 10 דקות התוכנה כורסת ורושמת שהיא ניתקלה בבג חמור 4.הזכרונות מישום מה מזוהים מהירות 667 CL-5 שיניתי בביוס למהירות 800 אבל להפוך את ז…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-