עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Roy2,

שמעו ניתקתי פעם את הצורב לא זוכר למה ואז הוא עבד מצוין עכשיו שאני מחבר אותו הוא עושה רעש מוזר של תיקתוק הוא צורב DVD היחיד שיש לי אין לי עוד כונן של דיסקים חוץ ממנו הוא מחובר עם כבל אחד data ועוד אחד הvolt אני חושב אני לא יודע מזה לג'מפר וכל העניין הזה והנורה של הצורב לא דולקת באופן רצוף קראתי מדריך בביוס שצריך לעדכן שמה את הצורב אני לא יודע כל כך מה עושים קיצור חפרתי אחושרמוטה חחחח מי שיכול לעזור לי תודה רבה

2. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]

4. Started by a_halachmi,

היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by the kon,

שלום כבר מספר פעמים המחשב שלי מודיע לי כאשר אני מדליק את המחשב שהיה שינוי במעבד והאם להכנס ולשמור או להמשיך הלאה עכשיו המעבד שלי לא זז מהמקום שלו מאז שהוא הונח שם לראשונה ואף אחד לא נגע בהגדרות מדוע זה קורה ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by fatfizer,

ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by zzz727,

בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו. ??? ???

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by dj_poo,

אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by kobi3211,

מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by kobi-50,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by axon,

לאחר נסיון העלאת acronis boot agent - שהיא תוכנה שדי דומה לגוסט בעצם היא לא ממש הצליחה לעלות ונתקעה , לאחר מכן אני לא מצליח לקבל שום תגובה מהמחשב. הוא נדלק, אבל אין כלום על המסך , והוא בכלל אל מגיע לשלב של בדיקת זכרון למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. למחוק בבקשה.. כתבתי בפורום הלא נכון

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by parker8,

יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by matankashi,

אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by oitb,

ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.

23. Started by avi909,

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 64 BIT 3800+ עם לוח אם של גיגה בייט דגם GA-M55plus-S3G rev. 1.0 כרטיס מסך של 8500 GT , יש לי 2 גיגה ראם. ומותקנת אצלי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ,לפני כשבוע התחיל בעיה מסויימת. כשאני מכבה את המחשב הדיסקים הקשיחים נכבים אבל לוח האם והמעבד נשארים דלוקים, חשבתי שזה בעיה בגירסה של הביוס,אז עדכנתי אתו דרך אתר החברה, וזה לא עזר. חשבתי שזה בגלל כרטיס המסך החדש שקניתי אז הוצאתי אותו , וזה לא הבעיה. התקנתי XP כי חשבתי אולי שהווינדוס נדפק, אבל גם שם אתו הבעיה, אז חזרתי לויסטה ועדיין אותה הבעיה. משהו יוכל לעזור? זה קרה בעבר למשהו?

24. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by david86,

יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.