תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה במחשב עכשיו יש לי עוד שניים שמתאימים למחשב , שאני מוסיף אותם המחשב עולה אבל מדי פעמיים זה עושה בעיות יוצא ממשחקים , אינטרנט לא עובד .? למה זה קורה צריך להגדיר אותו או לבדוק אותו באיזה תוכנה אם או טוב ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והמיקרופון לא עובד לי ולפני זה במחשב הקודם הוא עבד ובשניהם חלונות xp :bash: :bash: :bash: ואני מחבר את זה נכון !!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי .. אחד לא מחובר בגלל חוסר מסך ומחשב דפוק>< והמחשב השני עם אותו מפרט+- רק שיש לו 256 רם והוא איטי.. במחשב השני יש ג'יגה וחשבתי להוסיף את שני הסטיקים האלה למחשב השני ואז יהיה 1ג'יגה ו256 רם.. השאלה שלי היא איך אני מגדיר אותם כדי שהמחשב יזהה אותם? או שפוט להחליף את שני הסטיקים של 128 שיש במחשב בשני סטיקים השניים ה512? תודה מראש לעוזרים עם זה לא הפורום המתאים אפשר בבקשה להעביר אותו? אני חושב שפה זה המקום כי זה תמיכה תכנית אני חושב
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך, עכשיו אני יודע שכאשר מחליפים צריך למחוק את הדרייברים של הקודם ולהתקין את החדשים, שאלה 1: איפה הדרייברים שצריך למחוק? שאלה 2: אחרי שמחקתי אותם, ואני שם את החדש ומדליק את המחשב, איך יש לי תצוגה אם הכרטיס עדיין לא מותקן? תודה..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-