עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by RX7,

המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  3. בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by sasonhaim,

שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.

6. Started by ilanb0,

יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?

7. Started by scratch,

שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by shay205,

טוב זה הולך ככה, לפני כשבועיים קיבלתי מסך כחול, התברר שאחד מכרטיסי הזכרון שלי התקלקל. פירמטתי, התקנתי XP מחדש ועבדתי על שני הכרטיסים שנותרו, כרטיס הקול עבד בסדר גמור. לאחר מכן קיבלתי כרטיס זכרון חדש מהחברה ולאחר שהתקנתי אותו כרטיס הקול "נעלם" מהמחשב והמחשב מסרב לזהות אותו כך שאני לא יכול להתקין אותו. מה דעתכם? :s05:

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום כבר מספר פעמים המחשב שלי מודיע לי כאשר אני מדליק את המחשב שהיה שינוי במעבד והאם להכנס ולשמור או להמשיך הלאה עכשיו המעבד שלי לא זז מהמקום שלו מאז שהוא הונח שם לראשונה ואף אחד לא נגע בהגדרות מדוע זה קורה ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? תודה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by kobi3211,

מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by aqwe,

הי מופיעות לי התראות של 3.3v volt exceeded it's limit הממ מה זה אומר? לפני כמה זמן החלפתי ספק בגלל שהמחשב פשוט סירב להדלק...אך בעיה זאת נשארה כל שאני משאר שזה לא הספק...לוח אם אולי נדפק או שאולי זה הזיכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  12. Started by amy696,

בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:

13. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by zaroor,

שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. Started by zzz727,

בעיה מוזרה:המחשב לא מתכבה שאני עושה לו כיבוי הוא רק עושה לעצמו ריסט הדרך היחידה לכבות אותו היא דרך הכפתור ללחוץ כמה שניות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by simon15,

שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by itcoh,

שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by parker8,

יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by politin,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by Gosu,

בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by oz12,

מזה הserver? 3D gaming מה ההבדל ? זה עושה לי טמפ' שונות אבל למה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by a-gold,

צירפתי תמונה של החומרה איך אני יכול לדעת של מה זה? ( מה שמסומן בסימן שאלה צהוב כמובן ) תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים