תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר כרטיס מסך agp ללוח אם שך hp הדגם ניראה לי vl400 אם אני מחבר את הכרטיס agp שזה ה geforce 2 mx 400 nvidia המסך לא נידלק שמחברים אליו את המסך הוא נידלק רק אם מחברים אותו לכרטיב מסך מובנה יש בביוס איזה משהו שאפשר לשנות ל agp אבל עדיין לא עובד בכל מיקרה לא משנה מה שאני יעשה בביוס אין המסך ידלק רק בכרטיס המובנה מה עושים?? חיפשתי מלא בגוגל כבר יומיים ולא מצאתי את התשובה ח'ברה בבקשה תעזרו לי! אשמח אם מישהו יתן לי את האייסי שלו שככה יהיה יותר מהר תודה רבה יקיר
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים קניתי זיכרון חדש twimos 512mb 2.5cl עכשיו שאני מנסה להפעיל אותו עים v-data 256mb 3cl הוא עושה ציפצופים אבל שאני מפעיל אחד מהם לבד הכל עובד טוב למה ומה עושים בנידון תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי... כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים) שהמחשב שלי נתקע באופן פתאומי, ללא כל הודעה מראש והופך לגמרי משותק, הפתרון היחיד למעשה הוא לעשות ריסטארט. מקרה כזה קרה לי גם לפני מספר שעות, אך כשהדלקתי את המחשב הוא הפך איטי וכל פעולה הכי קטנה לוקחת הרבה מאד זמן. למעשה, לא הצלחתי לפתוח אפילו את הדפדפן,לכן אני כותב מהמחשב השני. ניסיתי לעשות שחזור מערכת אך אין שיפור. בדיקת נגד ספיוורס עשיתי ולא מצאתי כלום. בדיקה נגד וירוסים - האנטי וירוס לא מתריע על וירוס... וגם אין קבצים חשודים במנהל המשימות. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... המפרט שלי(מחשב ישן): intel pentium 4 2.4ghz 512mb RAM RADEON 9550 256MB דיסק קשיח 80GB של סאמסונג מחכה לעזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חג שמח חברים . יש לי צורב של קריאיטב והוא לא נפתח פתחתי אותו והבעיה היא שהמגנט שנמצא על הגשר מעל לתושבת של הדיסק חזק מידי ולא נותן לתושבת של לרדת ככה שאם יש דיסק במגש הוא יצא אבל אם אין דיסק הוא תקוע מישהוא מכיר את הבעיה המוזרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-