עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by Xstyle,

יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by shoomil,

התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by yotamavi,

בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by qwerty2,

שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?

6. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  8. Started by i022052,

יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by uk7,

שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by most,

שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??

11. Started by erantheking21,

יש לי מחשב די חדש, הכל עבד מצוין, היום אני בא להדליק אותו והוא מגיע לשלב של לפני העלאת הסימוס ומערכת ההפעלה, הוא מראה לי - רצוף, ניסיתי לרסט אותו והבעיה חזרה, רק אחרי שכיביתי והדלקתי אותו מחדש הכל הסתדר, הבעיה לא חזרה על עצמה בכמה פעמים שהדלקתי וכיביתי לראות, אבל זה מדאיג אותי כי זה מחשב חדש ..... האם כדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by eyarit,

בוקר טוב לכולם. לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול, אבל אנסה בכל זאת. בקרוב אני רוכש מחשב חדש בעקבות המלצות החברים פה באתר ורציתי לדעת אם אוכל להפוך (במינימום שידרוג) את המחשב הישן שלי למחשב סלוני "מדיה סנטר". המפרט הקיים הוא: מעבד פנטיום 3 800mhz זיכרון ראם: 750 מגה. לוח אם: משהו סביר לא יותר. כרטיס גרפי: nvidia fx-5200 הארד דיסק: w-d 80g 7200 ושאר נילווים. לדעתכם יש סיכוי? אפילו עם מערכות לינוקס עליו או בתוספת כרטיס לכידה יוכל לפחות להקליט מהכבלים. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by ArSBrO,

אז ככה שלום לכולם, יש לי בעייה קטנה ואני חושב שאתם תוכלו ליפתור לי אותה. קיבלתי כרטיס קול זמני של STLabs ועכשיו התקנתי את כל הDrivers והכל יש קול שומעים יופי טופי אבל, הleft אצלי זה right והright זהleft אולי יש איזה דרך להפוך את זה והרבה אמרו לי שיש תודה ומקווה שתעזרו לי ;D

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by Odedb52,

אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by Hydr0-,

טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by מנחם ק,

ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by valentino,

אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by sheff2k1,

בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by asaftrip,

אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by Oranili,

הוא חם מדי.. 60 מעלות שהוא במנוחה אני רוצה להוציא את המאורר ולא מצליח! יש לי מעבד של INTEL מקורי עם 2 קליפסים הרמתי תקליפסים אין ברגים מסביב למעבד.. מנסה להוציא אותו משחק איתו ולא מצליח !\ עזרה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.