עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DeadHunt,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים

2. שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. הנה אשכול אחר שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160948.0 לא ענו לי ויש לי עוד בעיה אז ככה יש היתתה לי את אותו הבעיה רק שעכשיו המחשב בכלל לא נדלק אפילו לא המאוור של הספק אני ילך עכשיו לבדוק אם הספק מקבל מתח (למרות שנראה לי שכן) ואני יערוך וגם אם הספק עובד אז מה יכולה להיות הבעיה (מצטער על הבורות)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by uk7,

שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by yair.,

אני מרכיב עכשיו דיסק דחש ולא רואה בדיסק כניסה למתח המתאימה ליציאות הספק, האם דיסק SSATA מקבל מתח מכבל ה SATA או שיש לי בעיה אם הספק?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי התחיל פתאום באמצע העבודה להראות מסך כחול של WINDOWS אבל לא זה שאומר שיש בעייה בקובץ אלא מודיע על MEMORY MANAGMENT, IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL או דברים שונים כאלה לאחר מכן או אומר שאם זה פעם ראשונה שזה קורה אז לעשות RESTART למחשב ועם לא אז זו כנראה בעיית חומרה ובסוף ההודעה הוא רושם כתובת של הזיכרון (כל פעם משתנה) ואז כותב "Begining dump of physical memory... נראה לי שזו בעיית חומרה, (כי זה חוזר על עצמו עכשיו כבר לעיתים קרובות) או שישר נכנס ל-STANDBY. שלחתי אותו לתיקון והם בדקו ולא מצאו את הבעייה כמו כן גם לא ראו את המסך הכחול. מישהו יכול להגיד לי באיזה כיוון הבעייה. כי הרצתי תוכנה לבדיקת הזיכרון כמו MEMTEST86+ והיא לא גילתה כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by dorviper,

במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by zoman,

בספק החדש שלי יש שני חיבורים ראשיים שמתחברים ללוח יש את החיבור עם ארבעת הפנים ויש את החיבור הארוך ,מתברר כי בלוח החיבור הארוך יותר קצר מהחיבור שיוצא מהספק ,האם צריך מחבר כל שהוא בין הלוח לספק או שניתן לחבר את החיבור הארוך שמשני הצדדים בולטים שני פנים מכל צד הכוונה באמצע או בצורה אחרת? (בקיצור שהיה מובן מה שיש לי בספק זה חיבור 24 פינים ובלוח יש רק 20 פינים )

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. שלום. הלך לי בוודאות החלק של החיבורים בהארדיסק. hitachi deskstar 80 gb. האם אני יכול להוציא את החלק של החיבורים(כולל הלוח הירוק שצמוד אליו)מכונן אחר, ולהרכיב אותו על הארדיסק התקול? -אני יודע שצריך את אותו הדגם,אבל האם מספיק אותו גודל gb?או ממש אותו "קוד סידורי"? תודה מראש!! (נ.ב,אם יש למישהו אחד כזה תקין,אשמח לדעת)

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  15. הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by oitb,

ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.

17. שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר כרטיס מסך agp ללוח אם שך hp הדגם ניראה לי vl400 אם אני מחבר את הכרטיס agp שזה ה geforce 2 mx 400 nvidia המסך לא נידלק שמחברים אליו את המסך הוא נידלק רק אם מחברים אותו לכרטיב מסך מובנה יש בביוס איזה משהו שאפשר לשנות ל agp אבל עדיין לא עובד בכל מיקרה לא משנה מה שאני יעשה בביוס אין המסך ידלק רק בכרטיס המובנה מה עושים?? חיפשתי מלא בגוגל כבר יומיים ולא מצאתי את התשובה ח'ברה בבקשה תעזרו לי! אשמח אם מישהו יתן לי את האייסי שלו שככה יהיה יותר מהר תודה רבה יקיר

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by shlomir,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. אולי מישהו יודע, יש לי מעבד DUAL CORE האם אני אמור לראות שני CPU במנהל המשימות (TASK MANAGER) ? אני לא יודע אם אני אמור לראות. יש לי את הדרייבים החדשים ביותר, וגם SP2. זהו המסך של CPU-Z : (קובץ מצורף) מישהו יודע איך מסדרים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by yanirsch,

שלום! יש לי צורב DVD של LG. הבעיה היא שאני מנסה לצרוב כמה סרטים ביחד אז בסוף ההתקנה כאשר אני מחזיר את הדיסק לכונן ורוצה לראות אם זה צרב אז הסרטים לא שם. אבל הוא אומר שהוא צרב כG3.00(למשל) וגם רואים פיזית שזה צרב!! דרך אגב אני צרבתי בלי multisession!!! ניסיתי מ2 סוגים של חברות של דיסקים לצרוב בשניהם לא עבד! כאשר אני צורב דברים אחרים כגון משחקים וכול זה פועל!!! תודה לכול העונים!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים