עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by gilloze,

שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by TaLVNZda,
    • 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by orior666,

שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. היי, נהיה לי בעיה במקלדת של במחשב חדש ASUS. הבעיה היא, כשאני מקלידה בעת שמירת קובץ/תמונה מדפדפן (כרום ואדג'), האותיות שנרשמות הן אחרות. כלומר, מה שמוקלד זה אותיות לפי הסדר שלהן במקלדת כולל מספרים וסימנים, ללא קשר על איזה מקש אני לוחצת. גם עם מקלדת חיצונית אותה בעיה. (כשאני שומרת את המסמך ומקלידה במקלדת של המסך, הכל עובד בסדר) מציינת שבהקלדה רגילה במחשב, המקלדת עובדת רגיל (כל הקלדה שהיא לא שמירת קובץ מאחד הדפדפנים) תודה

14. Started by amitle22,

שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by SEXY BOY,

הי שלום אחותי משחק סימס 2 ועוד כמה משחקים וכל פעם היא משחקת 10 דקות ואז המשחק נתקע לה. המשחק קופא במקום ולא זז בכלל. מה ניתן לעשות? כרגע יש לה 512MB זיכרון פנימי. האם צריך להוסיף זיכרון? אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by soulfly81,

שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by Marked One,

שלום רב. ברשותי 5 רמקולים + סאב וופר (5.1) של לוג'יטק. לאחרונה שמתי לב שלא כל הרמקולים פועלים יחדיו תמיד. לפעמים זה המרכזי שלא פועל, לפעמים הרמקולים הצדדיים לא פועלים. בדקתי בתוך הגדרות הקול והכל נראה כרגיל, כל הרמקולים נמצאים על הכי הרמה הכי גבוהה. הפתרון שמצאתי לבעיה בינתיים היא כאשר חלק מהרמקולים לא פועלים אני מאתחל את המחשב והם חוזרים לפעול (לא תמיד). אני רוצה לציים גם שפעם אחת הוצאתי את כל הרמקולים המחוברים לסאב וופר, כאשר חלק מהם לא עבד, והחזרתי אותם בחזרה הם חזרו לעבוד כולם. מה עלולה להיות הבעיה אתם חושבים? כרטיס קול? סאב וופר? אודה מאוד על העזרה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by RX7,

המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. Started by bykeking,

המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by מאור247,

יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by Bartleby,

בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  25. שלום. הלך לי בוודאות החלק של החיבורים בהארדיסק. hitachi deskstar 80 gb. האם אני יכול להוציא את החלק של החיבורים(כולל הלוח הירוק שצמוד אליו)מכונן אחר, ולהרכיב אותו על הארדיסק התקול? -אני יודע שצריך את אותו הדגם,אבל האם מספיק אותו גודל gb?או ממש אותו "קוד סידורי"? תודה מראש!! (נ.ב,אם יש למישהו אחד כזה תקין,אשמח לדעת)

• 4 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.