תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב נייח חדש עםi5 ולוח אם אסוס חיברתי אותו למסך המחשב עם vga והיה רשום שאין אות(no singal) לא נלחצתי וחיברתי אותו למסך הטלויזיה והוא רשם גם שאין חיבור. חשבתי שיש בעיה בכבל אז חיברתי אותו למחשב הנייד ובצד השני למסך מחשב. וראו טוב במסך מחשב אך לא בבירור במחשב עצמו. הכבל די ישן משהו כמו ארבע שניםאז אני חושב שיותר הגיוני שהכבל מקולקל מאשר שלוח אם חדש מקולקל . חוץ מהמסך אני בטוח שהמחשב עובד כי הכונן דיסקים נפתח ונסגר וגם מרגישים את הרעש שי שהוא עובד. תודה רבה ואני יעריך כל תגובה,ניר
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ואיני שומע כלום .התקנתי את כל העדכונים הנדרשים כולל SP1+SP2 . עדכנתי את כל הדרייברים גם מהאתר של גיגבייט. לוח האם שלי:GA-8I945P-G 945P מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ברושתי לוח מסוג K8NSC של Gigabyte ברושתי ביוס F6 אני מעוניין לעדכן לF8 איך אני עושה זאת!? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-