תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. :-\ אתמול כשהייתי מחובר למסנג'ר קיבלתי פתאום הודעה ממישהו שאני מכיר... בו יש קובץ מסויים - img_1123.rar. אז אני בטבעיות קיבלתי אותו מכיוון ששוב, זה מישהו שאני מכיר. מסתבר אחרי זה שזה וירוס המופץ דרך הרשימה של המסנג'ר וכרגע גם אני כביכול מפיץ אותו. לאחר שמחקתי את הקובץ מהדסקטופ גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב ומתחיל לדבר עם אנשים במסנג'ר מול העיניים שלי. מיידית עשיתי ריסטרט כמובן ונכנסתי לתיקיית הווינדוס מכיוון שבד"כ לשם מגיעים הוירוסים, למזלי באמת מצאתי את הקובץ שם (כל קובץ ה- RAR) ומחקתי אותו. עשיתי ריסטרט שוב ומצאתי שם את הקובץ שוב. אז הקובץ בעצם נוצר מחדש כל פעם שאני מוחק אותו ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא בה אני יכול להפטר ממנו לצמיתות. כאשר אני סורק את הקובץ באנטי ו…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
לאחרונה, אולי בעקבות התקנה כל שהיא, כשאני מחבר את דיסק און קיי הוא מראה סימני זהוי אך לא מוצג בחלון "המחשב שלי" ככונן פעיל. אפשר לקבל עזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הצורב הוא של LG, את הדגם אני לא זוכר. ניסיתי אותו על המחשב של אמא ושם הוא צורב, אצלי במחשב הוא מסרב לצרוב. פירמטתי והתקנתי מחדש את הXP אבל עדיין אותו סיפור, מתחיל לצרוב ופולט לי את הדיסק, ניסיתי גם בנרו וגם באשמפו. יש לכם רעיונות? נ.ב הלוח אם הוא של EPOX 8RDA3I
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קיבלתי היום בבוקר 5 דקות אחרי שהפעלתי את המחשב מסך כחול.. הבאתי פה קישור לדאמפ שהוא הביא לי כדי שתפענחו לי אם תוכלו.. http://rapidshare.com/files/52621881/Mini090107-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב נייח חדש לעריכת וידאו, ונתקלתי בבעיה שממש מקשה על העבודה שלי. בזמן עבודה על כוננים חיצוניים, הכוננים לפתע מתנתקים מהמחשב ואז מתחברים שוב לאחר כמה שניות. זה קורה בסיטואציות בהן יש העברת נתונים כבדה, נגיד כשאני גולל מהר את הטיימליין או בזמן אקספורט. זה קורה עם מספר כוננים שבדקתי, גם רגילים וגם SSD, אז שאני בטוח שהבעיה היא במחשב ולא בכונן ספציפי. הבעיה מתרחשת רק עם כוננים שמחוברים ל-USB שבאחורי המחשב, ולא לכאלו שמחוברים ל-USB שבפאנל הקדמי. כרגע אני נאלץ לעבוד רק דרך הפאנל הקדמי מה שמאוד מסבך את כל תהליך העבודה. מעבד: AMD Ryzen 9 5950X לוח אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 כרטיס מסך: PNY GeForce RTX 3070 תודה!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם הנתונים הנ"ל מעבד :AMD ATHLON 64 3000 זיכרון 1024 כרטיסך מסך ATI 9200 הבעיה שלי היא שהמחשב נורא איטי בפעולות פשוטות כגון פתיחת המחשב שלי או פתיחת כונן כלשהו הוא נורא איטי אני לא מבין למה יש לי תוכנה לחיפוש רוגלות והרצתי אותה והכל תקין מה עליי לעשות ? ואם הנתונים הנ"ל מספיק טובים לאחד שלא משחק במחשב כלל אלא אינטרנט וצריבה? המון תודות לנוגעים בדבר
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב נייח חדש עםi5 ולוח אם אסוס חיברתי אותו למסך המחשב עם vga והיה רשום שאין אות(no singal) לא נלחצתי וחיברתי אותו למסך הטלויזיה והוא רשם גם שאין חיבור. חשבתי שיש בעיה בכבל אז חיברתי אותו למחשב הנייד ובצד השני למסך מחשב. וראו טוב במסך מחשב אך לא בבירור במחשב עצמו. הכבל די ישן משהו כמו ארבע שניםאז אני חושב שיותר הגיוני שהכבל מקולקל מאשר שלוח אם חדש מקולקל . חוץ מהמסך אני בטוח שהמחשב עובד כי הכונן דיסקים נפתח ונסגר וגם מרגישים את הרעש שי שהוא עובד. תודה רבה ואני יעריך כל תגובה,ניר
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-