תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השאלה שלי מדוע כשאני מחבר אותו למחשב כשהמחשב כבוי ואחר כך מדליק את המחשב המחשב אינו עולה ומצפצף.האם יכול להיות שהמחשב שלי אינו תומך בTURBO כי לפי הנתונים הוא אמור להתאים.או שאיני עושה משהו נכון?תודה למשיבים.[br]פורסם בתאריך: 14.08.2007 בשעה 11:18:53 ועוד דבר מה זה לוח אם תומך ב ECC Registered.איך אפשר לדעת אם תומך או לא.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... קניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... ויש לביוס סיסמא שאי אפשר לאפס לא הצלחתי אין בלוח הזה ביכלל ג'אמפרים רק סוללה אבל אי אפשר לאפס עם הסוללנה ניסיתי להוציא אותה אפילו ליום שלם וכלום לא יתאפס יש סיסמא בכניסה לביוס שאני לא יודע אותה איך אפש…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ואז יש רעש של ההארדדיסק שהוא נתקע כזה, נורת הפלופיי דולקת, ואז העכבר נתקע. בעבר לא היו בעיות עם הכיבוי או האיתחול מדובר על XP
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי סרט .avi במחשב ואני רוצה להריץ אותו בתוכנה BSPlayer. עכשיו שאני נכנס לתוכנה ושם את הסרט זה מראה לי את התקלה הבאה: Error signature: AppName: bplay.exe AppVer: 0.8.6.493 ModName: xvidcore.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0004c85f זה מראה לי אותה בתוכנות: Windows Media Player, MV2player, BSplayer בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה הזו... תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר כרטיס מסך agp ללוח אם שך hp הדגם ניראה לי vl400 אם אני מחבר את הכרטיס agp שזה ה geforce 2 mx 400 nvidia המסך לא נידלק שמחברים אליו את המסך הוא נידלק רק אם מחברים אותו לכרטיב מסך מובנה יש בביוס איזה משהו שאפשר לשנות ל agp אבל עדיין לא עובד בכל מיקרה לא משנה מה שאני יעשה בביוס אין המסך ידלק רק בכרטיס המובנה מה עושים?? חיפשתי מלא בגוגל כבר יומיים ולא מצאתי את התשובה ח'ברה בבקשה תעזרו לי! אשמח אם מישהו יתן לי את האייסי שלו שככה יהיה יותר מהר תודה רבה יקיר
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בד"כ כשהמחשב נדלק עולה ישר מידע על המעבד זיכרון כוננים קשיחים/אופטיים וכו'... או שבמקום כל זה עולה פשוט לוגו של היצרנית של הלוח. אצלי לא עולה לא זה ולא זה.פשוט מסך שחור כשלמטה מימין כתוב AB לכמה שניות וזהו. האם זה קשור לכרטיס מסך המובנה? חרשתי את הביוס ולא מצאתי את ההגדרה שאמורה לקבוע מה להציג בהתחלה... לוח: הקונפיגורציה השמאלית. http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה .. פרמטתי , התקנתי קספרסקי ואז מחקתי ואז התקנתי avg אז אין מצב לשום התנגשות תוכנות או משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? תמונה :
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם שלשום יום שישי עשיתי UPDATE ל WINDOWS ואחרי שיסתיים אני לא מצליח להיכנס לאינטרט , הוא רושם לי כבל רשת מנותק (יש לי ראוטר) החלפתי כבל ולא עוזר התקנתי מחדש את הכרטיס רשת ועדיין לא עובד ,המחשב מראה שהוא מנסה להתחבר לראוטר אבל מתנתק יש למישהו רעיון?????
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-