תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ארי מספר בעיות במחשב ומסכים כחולים החלטתי לפרמט אבל תמיד היו בעיות ומסכים כחולים בעת ההתקנה עד שהחלטתי להתקין ללא מחיצות ואז הכל עבד פיקב ההשערה שלי שבגלל איזה וירוס או משהו אני לא יכול לעשות מחיצות זתומרת החלק בדיסק שאחראי על המידע הפיזי כביכול של ההדיסק פגום השאלה איפה הוא ואיך אני משחזר ומתקן אותו אולי הפרט הבא יעזור לכם בפיתרון - אני צריך להתקין דרייבר בהתקנה של הוינדוס מדיסקט בעזרת F6
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
שלום המאוורר צד של המארז שלי (NZXT APOLLO) הפסיק לעבוד יומיים אחרי שקיבלתי את המארז, זה קרה לעוד מישהו ? הוא בטוח מקבל מתח כי יש לו לד כחול שדולק .. חוץ מלחזור לחברה ולבקש שיחליפו יש משהו שאני יכול לבדוק לנסות לפני ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
נורת ה-STATUS ב-dlink di-524 מהבהבת כל הזמן ואין לי גישה לאינטרנט אלא רק לנתב עצמו (כלומר יש לי גישה רק לממשק של הנתב) כיצד אני פותר את הבעיה הזאת כך שתיהיה לי גם גישה לאינטרנט דרך הנתב ושנורת ה-STATUS תפסיק להבהב ? נ.ב המודם שלי הוא ALCATEL STH....
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
צפצופים בעת הפעלת המחשב. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר, ששודרג כמעט במלואו באוגוסט 2021 אצל אייבורי. כל הרכיבים עדיין תחת אחריות. לפני מספר שבועות, לא נכנס תמונה לאחר ההפעלה, גם לאחר שניסיתי שני צגים אחרים. לקחתי את המחשב לסניף של אייבורי בחוצות המפרץ חיפה. כעבור כיומיים התקשר אליי הטכנאי מהמעבדה, וטען שאצלו המחשב עולה ועובד כשורה. ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב לבדיקה נוספת. לאחר מספר ימים התקשר אליי הטכנאי ואמר שכנראה מדובר בבעיה בספק הכוח, היות שאחרי מספר שעות במאמץ המחשב נכבה. הוא הציע שארכוש ספק כוח חדש, ובמידה והבעיה תמשיך, יתאפשר לי תוך 14 יום להחזירו. מאז שקיבלתי את המחשב חזרה, בכל הפעלה שלו נשמעים מספר צפצופים קצרים. ווינדוס עולה לבסוף, אך לא …
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-