עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  2. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\ עוד הסבר: בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by DJ Avishay,

יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה כבר ממש ממש מעצבן , ואני כבר לא יודע מה עוד ניתן לעשות , אני בהתחלה חשבתי ש זה בטוח הספק הגינרי 300 W מסוג EAGLE אשר לא מסוגל להפעיל מעבד מסוג XP1900 , שלושה דיסקים קשיחים , 4600TI ושלל כרטיסי PCI .. אז כדי לבדוק את הענין הוצאת את אחד ה ההרד דיסקים , ושלושה כרטיסי PCI לא כל כך נחוצים . המחשב לא עשה ריסט יומיים אבל היום בבוקר שוב ....GRRRRRRRR :veryangry: :veryangry: אז חשבתי , מה הספק עדיין לא מסוגל על מעבד , 4600TI ושני דיסקים קשיחים וכרטיס רשת ? יכול להיות מצב כזה ? האם ייתכן ש ה MSI 4600TI מקצר ? האם ייתכן שיש בעיה בלוח אם , או בזכרונות , עד כמה שזכור לי זה אמור לקצר הרבה יותר מהר אם יש בעיה שם .. המחשב לא מתחמם , ובריסט האחרון הטמפ' הייתה 48 מעלות !! …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. פשוט הייתה לי איזה בעיה ב-DEVICE MANAGER ב- WINXP PRO היה כזה סימן קריאה על רכיב NON plug and play driver ששמו הוא HWINFO32 ועשיתי לו UNINSTALL ,עכשיו הוים בבוקר גיליתי שזה חזר איכשהו וריצית לדעת האם זה יחזור כאשר המחשב יהיה מנותק מהחשמל!?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. אולי פה יצילו אותי.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  9. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by hard_comp,

ניסיתי להתקין את המשחק Return to Castle Wolfenstein אך בהפעלה הוא מודיע לי את הודעת השגיאה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem אני מתאר לעצמי שזו בעיה קלה ורק צריך להתקין משהו אגב, אני משתמש ב GeForce 2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dr,

יש לי את אחד המחשבים הכי מהירים בעולם אבל הוא נתקע לי מה אני עושה כל מי שיעזור אני מוכן לשלם סכום כספי

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by DEMON HUNTER,

חבר שלי לא מזמן קנה מחשב חדש ואיתו גם צורב של LG 32*10*40 נידמה לי ואחריי חודשיים בלבד ו5 צריבות הוא מת, הוא עושה רעשים לא קורא דיסקים והצריבות נידפקות הרבה ( ניסיתי להתקין מחדש לנקות לשנות תוכנת צריבה ) החבר יחליף אותו לצורב של MITSUMI 32*12*40 אבל חוץ מזה יש למישהו מושג מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ShadowFlame,

יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oronluko,

שלום יש לי בעיה במודם יציאת הcom לא תואמת למודם ואין באפשרותי לשנות במודם ומה שיש ביציאה לא מתאים מה לעשות?(הקלט/פלט לא תואם)(מערכת הפעלה xp)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by G@L,

כשאני מדליק את המחשב זה אומר לי שיש בעייה במשהו וכותב לי: ERROR: Can't write ESCD או משהו דומה... יש לי לוח Asus A7V-133c ובגלל הבעייה הזו אני לא יכול לעשות BOOT או להתקין וינדוס

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by RedHat_Lover,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לביוס משהו כמו חצי דקה לזהות את הכוננים, שהם: WD 80GB as Primary Master and LiteOn DVD as Secondary Master, אחרי שהוא מזהה את הכוננים לוקח לו עוד חצי דקה כדי לעבור למסך הבא שבו הוא אמור להפעיל את המערכת הפעלה(Windows2000Pro SP2), כל פעם הוא דורש ממני להכניס את דיסק(כלומר CD) ההתקנה(אשר משמש גם כדיסק איתחול, Bootable CD) כדי שהמערכת הפעלה תעלה, אחרי זה היא עולה בלי בעיות, הבעיה הזאת דיי מטרידה ומעצבנת, יש למישהו רעיונות למה זה ככה? שניסיתי להתקין את Windows 98 עם דיסקט איתחול(כלומר דרך ה-Floppy) הוא לא נתן לי ואמר שיש בעיה. פעם ניסתי שה-Boot Device הראשון יהיה הדיסק הקשיח אבל זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Killer-Storm,

STOP:0000008E 0xC0000005,0x805FCB33,0xF9C718AC,0x00000000 !!! תעזרו לי זה לא מפסיק !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nicirnTAL,

המחשב שלי נדפק (אני כותב ממחשב אחר), שום תיקייה ותוכנה לא עולות לי... עשיתי סריקה עם NORTON והוא לא מצא שום דבר... עזרה בבקשה... :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by D.J.C,

שלום לכולם!!! אולי מישהו יכול לעזור לי נעלמו לי הכוננים של הצורב cd מהמחשב אולי מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותם בתודה d.j.c

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים