עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lucky,

שמח עכשיו?! ועכשיו אליכם... יש לכם פתרון בשבילי??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. יש מדפסת משולבת של HP לא מדפסיה בעברית במצב דוס אל גיברש האם יש לישהו פתרון : בחברה נאמאר שין דריברים לעברית למדפסת זו

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Xplosive,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחים שלי.. יש לי צורב וסידי רום.. אבל שניהם לא פועלים לי באקס פי פרו! אין לי מושג למה.. ניראה לי שהכבל IDE שלי נידפק.. אבל כשהחלפתי בין הסידי רום והצורב לבין שני ההארדיסקים שלי.. אז זה כן קרא לי את ההארדיסקים ואת הצורב והסידי רום לא! :-\ עוד הסבר: בביוס.. עשיתי שהמחשב שלי יחפש אוטומטית סידי רום וכאלה(אתם יודעים למה אני מתכוון..).. אבל כשהמחשב פועל.. אז הוא מוצא לי רק את ההארד דיסקים שלי.. ואללה לא יודע מה קורה פה.. מוזר.. בווינדואוס 98 זה כן קרא לי.. אבל הוא עושה לי ים של בעיווווות! :'( בבקשששששה ממכם אחים שלי!!! תעזרו לייי! אני לא יכול לשחק ג'י טי איי 3.... אבל לא רק זה.. אני לא יכול להתקין שום דרייבר...

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. פשוט הייתה לי איזה בעיה ב-DEVICE MANAGER ב- WINXP PRO היה כזה סימן קריאה על רכיב NON plug and play driver ששמו הוא HWINFO32 ועשיתי לו UNINSTALL ,עכשיו הוים בבוקר גיליתי שזה חזר איכשהו וריצית לדעת האם זה יחזור כאשר המחשב יהיה מנותק מהחשמל!?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DJ Avishay,

יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Fire_Trooper,

התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ^HocK^,

כאשר אני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows protection Error.מה זה אומר? או שלפעמים זה מציג לי את ההודעה הבאה: Error - Himen.SYS has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed שמישהו פליז יסביר לי למה זה לא עולה? והאם זה יכול להיות שהלוח אם שלי נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 1511,

תוך כמה זמן אם בכלל הסוללה יכולה להיתרוקן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by D.J.C,

אי רוצה לפרמט את המחשב שלי יש לי חלונות xp ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני רוצה שהמחשב יזהה את הדיסק של xp ויתקין אותו איך אפשר לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים