עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by roshman32,

שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  4. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. Started by valentino,

במחשב השני שלי בבית יש בעיה. שאני מדליק את המחשב הכל סבבה עד אחרי שווינדוס מסיים לטעון ואז פשוט לא קורה שום דבר אחרי איזה דקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו והכל חוזר עוד פעם והמחשב לא עולה. ניסיתי להתקין תווינדוס מחדש וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים מראש!!

6. לפעמים המחשב נתקע בשלב של הביוס ולא מגיב, לפעמים מגיב רק אחרי 3-4 דקות, אבל מערכת הפעלה עולה טוב. המחשב פנטיום 4 3.00GHZ עם לוח אם ASUS P4S800D (המחשב בן 3 שנים אך הספקתי להחליף לו כבר ספק כח, קולר למעבד, מסך מחשב, והארדיסק) ועוד בעיה מוזרה. החלפתי הארדיסק אחרי התראת SMART, התקנתי מערכת הפעלה. העברתי את הDATA מהישן לחדש. בדקתי את ההארדיסק החדש במחשב אחר וקופצת לי התראת SMART על ההארדיסק החדש(במחשב אחר שניסיתי). במחשב שלי הSMART אומר שSTATUS OK. האם יש לי בעיה בביוס במחשב? בעית מתח בלוח אם?או ברכיב חומרה אחר? בתודה מראש!

7. שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by eladm230,

שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. הסיפור קצת ארוך בל בבקשה תקשיבו עד הסוף כי זה מאוד חשוב. כל העבודה של אבא שלי על המחשב הזה והוא רוצה להרוג אותי. אז ככה, עשיתי בדיקות שגיאות בדיסק (המחשב שלי, לחצן ימני על כונן C, כלים, בדיקת שגיאות) שזה סיים הוא הפעיל את המחשב מחדש ואז שהמחשב בא לעלות הוא כתב שיש שגיאה בדיסק והדבר היחידי שאפשר לעשות זה Alt+Ctrl+del ולהפעיל מחדש. הגדרתי את הביוס כמו שצריך והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP. הופיע לי Press Any Key to.... ולחצתי אנטר. ואז זהו! מפה כל מה שאני רואה זה מסך שחור והמחשב נתקע! לא זז! ניסיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים שונים(של התקנת XP) ואותו דבר. ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס וגם לעשות ריסט לביוס. בבקשה תעזרו לי אני נואש!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by shayf,

שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by eyaffe,

הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה

20. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by messi,

יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  22. אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. Started by zuchmark,

קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.