עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by intel suck,

אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by zuchmark,

קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המסך הכחול תוקף אותי בכל הזדמנות שהוא יכול ,בעבר ניסיתי לפענח את הבעיה אך ללא הצלחה אשמח לקצת עזרה. הנה שתי קבצי ה minidump האחרונים שלי http://www.zshare.net/download/2925261e60d6b6/

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון לפני חצי שנה בערך ועד עכשיו -כשאני משחק במשחקי תלת מימד התחילו להופיע לי כל מיני קווים על הדמויות בתלת מימד(שלא צריכים להופיע) בנוסף לכך התגלתה בעיה חדשה ביומיים האחרונים כשהתצוגה על מסך המחשב כל 2 דקות פתאום נהיית כהה קצת מתכווצת טיפה ואז מתרחבת ומתבהרת שום חלק במחשב שלי לא באוברקלוק עדכנתי דרייבר למסך קודקים ,ניקיתי אבק.בדקתי חיבורים של הכרטיס לAGP -ולחשמל - שום דבר לא עזר מה לעשות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by asaf556,

לפני 3 ימים המחשב החל להשמיע רעש חזק מאוד בהדלקה ואחרי כמה שניות זה עבר אחרי אתמול והמחשב התחיל לכבות מדי פעם והיום הוא פשוט לא נדלק מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by termister2000,

כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…

9. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. יש לי כ. קול של SOUNDMAX בלוח אם של אסוס דגם K8V-X מובנה. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה של העוצמה שלו שנחלשת בהדרגה בשימוש ממושך במחשב. אני לא יודע אם הבעיה נובעת מבחינת חומרה, דרייברים, או בכלל ממשהו שנובע מתוכנה (לא ניסיתי לינוקס אבל יש מצב שאני אנסה ) יש לציין שקניתי כרטיס קול PCI ואיתו לא הייתה לי תבעיה הזאת אבל הוא היה כ"כ גרוע שחזרתי לכרטיס המובנה רציתי לציין בנוסף שאתחול פותר באופן זמני תבעיה (העוצמה חוזרת להיות גבוהה) אבל חוזר להחלש בהדרגה אחרי שימוש ממושך במחשב איך ניתן לפתור תבעיה הזאת, אם אפשר ? מה לעשות ? אודה לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by poopan,

קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by yanivi165,

המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by razaR,

לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by בתאל:],

המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by vic1234,

התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by Tango007,

שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!

18. Started by aviran_n,

קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by mishael_malka,

יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by micha17,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  21. שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by TheRedEye,

יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by barhanin,

יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by shlomifounis,

fastTrak 378 bios version 1.00.0.37 © 2003 promise technology, inc. all rights reserved. scanning ide drives ... מה אני יכול לעשות להודעה הזת להוריד אותה בתודה מראש

25. Started by FearAge,

אוקי תקשיבו .. הורדתי את התוכנה virtual dj אני לא יודעת אם אתם מכירים .. עכשיו, התעסקתי שם במשהו עם ה vocals שזה הקולות .. ומאז אני לא שומע בכלללללל את השירים במחשב שלי (כולל מהאינטרנט) רק את המנגינה בלי השירה, ובכללי, אני שומע אותם ממש ממש ממש גרוע!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים