תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי משחק שגורם למאוורר של המעבד לפעול במהירות גבוהה (בדר"כ קורה לי כשהמעבד נמצא על 100% עבודה). אם אני אמשיך לשחק בו יש סיכוי שזה יהרוס את המעבד ? 2. האם המשחק NBA LIVE 2006 מתאים לכרטיס המסך INTEL GMA 900 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה עזרו לי אני נכנס לווינדוס ואז ה explorer סוגר את עצמו ואז אני מפעיל אותו והוא שוב נסגר(explorer לא iexplorer לא להתבלבל לא האינטרנט) לפעמים הוא גם סוגר ופותח את ה EXPLORER מה לעשות ?? משהו תוכנה מסויממת סוגרת אותו אז איך מסדרים??
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עובד אבל המסך לא הבעיה היא לא במסך וגיליתי שהיא בכרטיס מסך בחיבור של הכרטיס מסך כש פתחתי את המחשב לבדוק מה קרה והידקתי את החיבור בפנים ואז הכול עבד כרגיל אבל כאשר היזזתי את המחשב למצב הרגיל זה עוד פעם קרה ועוד פעם נאלצתי לפתוח את המחשב , מה אני עושה????
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-