תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב נישא מסוג thinkpad T60 עם מעבד centrino duo. שמתי לב שהמאוורר במחשב פועל תמיד, בניגוד למחשבים אחרים שבהם המעבד מתחיל לפעול (או מגדיל את המהירות) מעל לטמפ' מסויימת. הרעש שהמאוורר יוצר דיי מפריע. השאלה היא: האם זו תופעה אופיינית למחשבים מדגם זה/מחשבים עם מעבד זה. ואם לא האם זו תקלה מסויימת. ועוד, האם קיימת דרך להגדיר למערכת להאיט את מהיאות המאוורר. תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי צורב שלא מזוהה לא במחשב שלי , לא בניהול דיסקים ובביוס רשום שלא נמצא הצורב ? החלפתי כבל ide לאחר ,ולא עזר החלפתי גם צורב לא עזר , מחכה לעזרתכם?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למה הוא לא נותן לי להיכנס לקבצים של הדיסק ?1 אני חייב את זה דחוף נא לעזור בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הגיע חופשת הפסח ורכשתי שני הרדיסקים על מנת לבנות RAID0 . יש לי את הלוח של אסוס P5WDH. לאן עלי לחבר אותם על מנת להתקין אותם בצורת רייד0 ושמערכת ההפעלה תעלה מהם ? ישנם 3 חיבורים צמודים ועוד שניים כתומים. אני רוצה גם לחבר את ההרדיסק הקיים שיפעל בתור כונן נפרד. לא הצלחתי להבין מהספר האם שימוש באיזי בקאפ יאפשר הרצה של מערכת ההפעלה. נא עזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-