תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
:s05:שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה....אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חייב עזרה אז ככה: קניתי מוטורולה E378i עם חיבור USB ואני מחפש דרייבר בשבילו... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=202396&sid=127 (המכשיר שלי) תודה מראש לעוזרים RoEi
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כאשר אני מכניסה דיסק[שאיננו צרוב], הנורית עובדת כרגיל אבל הצורב בעצם לא עושה כלום. הצורב הוא LG GSA-H42N help
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לא יודע אם היתי צריך לשם את זה פה אבל זה היה המקום הכי מתאים.. יש לי שאלה בקשר לזיכרונות מה זאת אומר התיזמונים שלהם יעני CL 4-4-4-4-4 או CL 5 או לאיודע מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, בעבודתי אני משתמש במערכת בקרה ממוחשבת מאד ישנה (משנת 91) למערכת כרטיס תקשורת יחודי, כאשר אני מנסה להפעיל אותו על מחשב מעל פנטיום 1 הוא לא עובד כמו שצריך. האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? (כן אני יודע, להחליף את המערכת,זה פשוט יעלה המון כסף אז זאת לא אופציה). תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אוקיי מה שקרה זה ככה נתקתי את הקירור של המעבד ניקיתי אותו המשחה הטרמית הישנה שנדבקה ואחרכך החזרתי ומה גיליתי שהטמפרטורה עלתה ב-30 במעלות. טמפ' מעבד הייתה 47 בלי מאמץ ובאמץ הייתה 64 במקסימום ועכשיו אחרי שניקיתי והוצאתי את הקירור והחזרתי אותו ובדקתי שיש מגע בינו לבין המעבד ושהכל תקין טמפ' המעבד בלי מאמץ 68 ובמאמץ עוד לא בדקתי כי אני מפחד שהוא יישרף!!! מה לעשות שמישהו יעזור לי!!!!!! בבקשה תגיבו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-