תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חיברתי hardisk נוסף למחשב שלי, זה עובד סבבה אבל זה היה בשימוש על ידי חבר שלי לשעבר, זה שהביא לי את ה-hardisk שאני מדבר עליו עכשיו, אז זה מחולק ל4 כוננים, ואני רוצה לאחד אותם יחד את ארבעתם ושיהיה בקיצור כונן אחד, ואין לי מושג איך, מקווה שתעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום....יש לי בעיה.. במחשב שלי קיימים שתיי כוננים לאחר שאחד מהם עשה לי בעיה להתחבר כמה פעמים ניתקתי אותו....עכשיו אני צריך את המידע שיש בו ולכן ניסיתי לחבר אותו אבל הוא מסרב להתחבר אני לא יודע מה הבעיה...הנה תמונה למה שרושם הביוס.... תודה מראש לעוזרים.. נ"ב זה IDE http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_EACDF05556864317B150226C9D1AF39E.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_A8167E9B3E334D57ACBC3432D7C54C60.JPG
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לפורום הכי מקצועי ברשת אני מחפש לנייד שלי , פנטיום 3 , של HP , כרטיס כלשהוא , אם בכלל קיים כזה , שיאפשר לי לחבר אותו לטלוויזיה . קיים דבר כזה בכלל ? או שאולי יש דרך אחרת לעשות את זה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש ומדי פעם כאשר אני מריץ משחקים כבדים (world in conflict, bioshock, half life 2 ep2) המחשב מתרסק. (שאני אומר מתרסק אני מתכוון שהמחשב עושה REBOOT ולא הכוונה שנסגר על ERROR ויוצא לWINDOWS) כמו כן יש לי Desktop Utilities של Intel שבמהלך משחקים מתריע מדי פעם על חריגה מהמתח של ה 3.3V (מגיע לפעמים ל3.550) נראה לי גם שיש לי בעיה של התחממות יתר. הכרטיס מסך יושב בממוצע על 65 בIDLE ובאיזור ה80 בעומס. וגם הDesktop Utilities מראה טמפ' גבוהות באיזורים מסוימים של הלוח הם (מעל 80) לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שלי היא שיש לי מארז גנרי מעפן עם ספק גנרי של 500W. אני שוקל להחליף ולקנות Antec Sonata III אבל לפני שאני זורק 800 שקל אני רוצה להיות בטוח שזו אכן הבעי…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PINE XFX6600 128MB בעל יציאת S-VIDEO כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה דרך מתאם וכבל RCA בזמן שמדליקים את המחשב הפרילודר של הWINDOWS נראה תקין ובצבע אך לאחר מיכן היא משתנה לגווני אפור.כמו כן תוכנת TVTOOL לא מזהה את הכרטיס הנ"ל. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב שלי ולטלוויזיה כבל S-Video, הצהוב הזה. על הטלוויזיה לא מוצג כלום, אני יודע שצריך לשנות בהגדרות צפייה של המחשב במאפיינים אבל לא יודע מה לשנות. ברשותי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon 9600 תודה מראש מי שיודע!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! רציתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את הWindows,ורציתי לשאול האם הפרמוט שאני יעשה ימחוק גם את העדכון של הביוס שהטכנאי עשה לי? פשוט לפני העדכון של הביוס המחשב היה זורק את עצמו למסך כחול ואחרי העדכון הכל הסתדר אז השאלה שלי האם העדכון יימחק ואני ייצתרך שוב לעדכן את הביוס או שהוא נשאר מעודכן. בתפריט הוסרה של הוינדוס מופיע לי העדכון הבא:bios b06.0721.01@ האם אני יצתרך להוריד את העדכון הזה שוב? ואם כן אז מאיפה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-