תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 וכל 5 דקות שהמחשב פועל הוא ניכבה .. ולא נלק מהכפתור של ההדלקה אלא להוציא את הכבל מאחורה ולהחזיר רק זה עוזר.. רציתי שתביאו לי אולי תוכנה למדידת הטמ'פ של המעבד שזה הכי ניראה לי מה שגורם לזה.. ותיתנו לי בבקשה את הטמפ' שהם בגדר הסביר ... תודה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב, הרכבתי כרטיס FireWire סטנדרטי, הדלקתי את המחשב, Win XP SP2 התחיל לעלות, בשלב שבו יש מסך שחור עם סמל Windows, ה Progras Bar הכחול למטה הוצג בצורה מעוותת (הפסים הכחולים שרציםם), והמחשב נתקע. שום דבר לא עזר, הסרה של הכרטיס, העברתו לסלוט אחר וכו' - בשלבי העלייה, הפסים הכחולים מתעוותים והמחשב נתקע. התקנתי את חלונות מחדש (כשהכרטיס בפנים), עלה תקין, לאחר ריסטרט מסודר נוסף, שוב אותה תופעה. פירמטתי לגמרי, התקנתי הכל שוב - כעת תקין, והכרטיס אפילו עובד :-) מישהו יודע מה פה קורה פה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם בלוח שלי ישנם שני בקרי sata 2 הראשון של אינטל ich7r והשני של marvell 88se6141 ניסיתי ליצור מערך רייד 0 עם 3 דיסקים סאטה 2 80 ג'יגה כל אחד עם הבקר הראשון אין בעיה אבל הוא נותן לי 120 מגה בממוצע משום מה אני לא מצליח ליצור רייד עם הבקר השני למרות שזה אפשרי מישהו מכיר אותו ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי לפני די הרבה זמן קניתי כונן DVD למחשב. רציתי שהוא יהיה מחובר ויפעל בנוסף לצורב שלי. ניסיתי כבר הכל. חיברתי את שניהם לבחירה אוטומטית, ניסיתי כבר לשים אחד כסלייב ואחד כמאסטר ולהחליף, שיניתי את האודיו בין שניהם, וכלום לא עזר. כרגע הצורב על מאסטר והDVD על סלייב, והאודיו מחובר לצורב. המחשב מזהה את שניהם ויכול לקרוא משניהם, אבל כשאני מנסה לצרוב משהו הוא מראה כאילו הוא צורב אבל הוא לא צורב כלום. פשוט לא עובד (אבל כן יכול לקרוא). איך אני אמור לטפל בזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-