תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס הנזכר לעיל?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי קיימים 2 סטיקים של זכרונות 512mb של TWINMOS TWISTER לפני כמה זמן רציתי לשדרג את עצמי ורכשתי לי עוד 2 סטיקים של אותו זכרות אבל בנפח 1G כל אחד שמח וטוב לב חיברתי אותם למחשב ואז התחילו הבעיות והמחשב התחיל לעשות לי RESTART אחרי כמה זמן הייתי במעבדה והוא אמר לי למרות שזה אותו סוג של זכרון בגלל שהם לא באותו נפח זה עושה בעיות ועליי להחליט מה לעשות או להוריד את הזכרונות הישנים יותר ולא להשתמש בהם. עכשיו לי מאוד קשה להיפרד מכל כך הרבה זכרון אבל מה שבעצם גם מעניין אותי הוא: 1. האם יש פתרון לעניין הזה חוץ מלרכוש עוד זוג זכרונות של 1G כל אחד 2. האם זה נכון מה שהטכנאי במעבדה אמר וגם כל הבדיקות מראות שזה כך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כמו התקנה של וינדוס או לינוקס אני משנה ב boot sequence שיעשה boot קודם מה CD DRIVE אבל המחשב מתעלם
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, וינדוס מזהה את הכונן כנשלף, הכל עובד יפה , מה ??? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כרטיס קול onboard לוח gygabyte k8nf9 משמיע את הsound כמו תקליט שמנגנים על מהירות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני לא יודע איך אבל פתאום הרזולוציה של המסך שלי השתנתה ל600*800 ואי אפר לשנות את זה בכלל. ניסיתי דרך הלחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, ושם אי אפשר להוזיז את הסמן על הסרגל כי יש רק אפשרות של 600*800. איך אני משנה את זה בחזרה לרזולוציה רגילה?(איך אני יכול להקטין את הסמלים והחלונות שוב?!) או איך אני גורם לזה ששוב אני יוכל לבחור בין כמה אופציות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שיניתי את הרוזולציה ל-2000*1500 והצג שלי כנראה לא תומך בזה, אז היה רשום על המסך Out of range, ברגע ששיניתי, ואז שהפעלתי מחדש את המחשב שהוא הגיע לדבר הזה שאחרי שהוא טוען את ה-windows הוא רשם גם out of range, אז אולי מישהו יכול להיות להביא לי קובץ או פקודה שתשנה לי את התצוגה ל-800*1024, או לתצוגה דומה. תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-