עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Boomer,

יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by NoName,

יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, כשעבדתי בWIN98 המדפסת עבדה מצויין אך שעברתי ל2000 אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלה בכל פעם שאני מנסה - ההתקנה מגיעה עד לשלב שכתוב "ההתקנה מעדכת את המערכת" ואחרי זה מופיעה הודעת שגיאה כגון "CLASS NOT FOUND" וההתקנה מתבטלת . ניסיתי להוריד את הדרייברים העדכניים ביותר - ואותה הבעיה נשארת ... מה אני יכול לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by benor,

תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by yochy,

התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. אוקי העניין הוא כזה. לפני יומיים קיבלתי את ה Volcano 7+ החדש והנוצץ שלי (מ PCH), בזמנו הטכנאים היו עסוקים מדי בשביל להרכיב לי אותו (לא היה לי נסיון בהרכבת היטסינקים, רק תאורטית) אז אמרו לי להרכיב לבד וכך גם עשיתי. את ה HSF הקודם הם כבר הסירו (קיבלתי עליו זיכוי). ניגבתי עם מטלית יבשה וחסרת חשמל סטטי (כמובן) את ליבת המעבד וסביבו מהמחשה הקודמת. מרחתי בעדינות שכבה דקה של החומר הטרמי שבא עם הוולקנו רק על הליבה, בדיוק כמו שראיתי את הטכנאי שלהם עושה את זה כאשר קיבלתי לראשונה את המחשב. הרכבתי את הוולקנו לפי ההוראות בקלילות וחיברתי אותו על הסוקט A. חיברתי את חוטי הכוח/מד מהירות לבורר מהירויות (תרגום גרוע במקרה הטוב) וממנו לספק. אוקי, על החיים ועל המוות עם יד אחת על המפסק של הספק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BeNDeR,

פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Xplosive,

המחשב שלי לא נדלק! ממש אני לוחץ על הכפתור ושום דבר אף מנורה לא נדלקת ולא שומעים רעש ממש כאילו מת...! זה כבר כמעט שבוע... אני מדליק בבוקר לא נדלק אני פתחתי את המחשב וסתם התחלתי להוזיז שם חוטים הוזזתי סתם את החוטים שמחברים למאורר לספק איזה נינוע קטן ניסיתי לפתוח ויש! המחשב נדלק! חשבתי אולי זאת הייתה סתם בעיה דפוקה והמשכתי למחרת זה שוב קרה! לא הצלחתי להדליק ושוב הוזזתי את החוטים וזה עבד... למחרת שניסיתי להדליק הוא נידלק ישר בלי בעיות! וגם ליום שלמחרת! אבל היום שאחרי שהצליח פעמיים זה שוב לא נידלק וגם ביום אחר כך וגם היום! אבל היום זה לא ממש הצליח "הזזת החוטים" ואני גם הוזזתי את החוטים של המפסק ניסיתי להדליק כמה פעמים וזה הצליח... ואני לדעתי חושב שזה בעיה בספק... אם א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כונן dvd של lg היום בבוקר עבד כמו שצריך והנה אני בא ליראות סרט לתומי ויהפוך ה-dvd עורו והיה למשהו מוזר ביותר כך מופיע שמו ב-Device Manager L D D R M D D 0 0 פשוט מאוד אין לי מושג מה קרה מה זה אומר ומה לעזזאל הבעיה בביוס הזיהוי יותר הגיוני ונכון ד"א איך מוסיפים לת'רדים תמונות אני הוסיף אם תסבירו לי איך עושים זאת ותודה מראש מאיר ok אז ככה לאחר שניסיתי הכל (כימעט) הפעלתי את המחשב מההתחלה winxp מודיע לי כי יש לי חומרה לא מזוהה לחצתי על ההודעה (מה שאני לא עושה בדרך כלל אני פשוט לא אוהב את המדריכים של win בכלל לא 98 ולא xp הם פשוט לא עוזרים ) ו win xp שולח אותי לעזרה כמובן שרציתי ליסגור אותו מייד אך הספקתי לקרוא בחטף כי ממולץ להסיר התקן זה ולהתקינו מחדש ( מה שעשיתי…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. תמיד כשאני משחק במחשב או מפעיל את 3dmark אז המחשב חוזר לי בחזרה לחלונות אחרי משהו כמו5-15 דקות או נותן לי מסך כחול האם הארדיסק שלי דפוק או שזה בעיה אחרת.בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחב מתחמם יותר מדי אז הורדתי את התוכנה speedfanוהיא אמרה לי שהטמפרטורה שלי בין 38-45 מעלות הכי גבוה. אחר כך חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך אז החלפתי אותו מ- rive tnt2 32mb ל- geforce4 mx440 64ddr tv-out אבל זה עדיין קורה לי. עד לפני חודש בערך זה אף-פעם לא קרה ועכשיו זה קורה לי כל פעם שאני משחק (משחקים כמו: red factian או stuntgp ו-warcraft 3 יש לי windows xp ניסיתי לפרמט את המחשב אבל זה עדיין קורה האם הארד דיסק שלי דפוק ואני צריך להחילף אותו או שיש לי בעיה אחרת. intel pantiom 3 866mhz 196sdr 30gb via ma…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by N N C,

בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום יש לי את המינידיסק הנ"ל, וחוץ מהפעם הראשונה שחיברתי אותו לאחר ההתקנה שבו המחשב זיהה את המינידיסק, המחשב לא מזהה יותר את המינידיסק אלא בתור unknown usb device ניתוק וחיבור הכבל מחדש לאחר מספר שניות גם כן לא עוזר. למישהו יש פתרון לבעיה, אולי יש דריבר חדש יותר מהדריבר המצורף(איפה אוכל למצוא אותו?) יש לי שאלה נוספת לגבי התוכנה openMJ Jukebox שמשמשת להעברת השירים מהמחשב. יש לי דיסק(מקורי - שאני לא יודע איפה הוא בדיוק בבית), שהעברתי את כל השירים שלו ל mp3, את חלק מהשירים של הדיסק הזה התוכנה העבירה למינידיסק בעוד שכשניסיתי להעביר שירים אחרים מאותו הדיסק התקבלה ההודעה הבאה: למה ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by NaDav.p,

ניקיתי קצת זבל מהמחשב וכהרגלי המטומטם (שאני לא יכול בלעדיו) מחקתי גם דבר או שתיים שאני לא יודע מזה... :-\ אחרי זה התחברתי לאינטרנט הפעלתי איזה שיר פתאום לא שומעים ... הפעלתי שיר אחר עדין לא שומעים ... עשיתי רסטרט אמרתי אולי לא יודע מה עדין לא שומעים... קיצר, בן הדברים שמחקתי היה משהו שהשם זה media load משהו כזה... מישהו יודע מזה? למה לא שומעים ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TZuKi,

הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים