עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by sinister18,

כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by eladm230,

שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W

8. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by djpagaziot,

שלום, היום הדלקתי את המחשב וקיבלתי את ההודעה הבאה: STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6A8C184, 0xF78EDD3C, 0xF78EDA38) יש לציין כי לא עשיתי שום שינוי במחשב שיכל לגרום לכך. עזרה? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by constantine16,

במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.

15. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Tsk,

טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. יש לי הרגשה בגלל שהתקנתי את Google Earth והוא גם התקין לי את הכרום והורדתי את הכרום מאז אני מקבל את ההודעה הבאה , וזה קורה רק באוטלוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by ranran,

אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by kibub,

היי יש לי 2X1GB 533 זכרונות שמחוברים בדואל צאנל למחשב השגתי עוד סטיק אחד של 1GB 533 ועוד 2 סטיקים של 512MB 533 . השאלה שלי איזה קומבינציה אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות כדי להגיע למקסימום ביצועים? האים להכניס לסלוטים כמה שיותר זכרון? אבל זה יהרוס את הדואל צאנל לא?

20. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

21. Started by d_v,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש (תודות לכם על כל העזרה בבחירת המפרט ) חיברתי את הכל , אולם כשהדלקתי אותו לא הייתה לי תמונה במסך, והוא רשם לי מיד going to sleep . אני צריך להתקין את הכל (XP, דרייברים). אני חייב לציין, שהכבל מתח של המסך הוא מהמחשב במקורו, ואני החלפתי אותו ישירות לחשמל, כי בספק אין לי חיבור מתח למסך. יש למישהו הפיתרון? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

דיונים חדשים בפורומים