תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ ווינדוס XP HOME SP2עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שראיתי AMD לא שחררו דריבר רישמי לוינדוס 7 עבור adeon 9600 pro ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות שונות גם של XP וגם של ויסטה ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו מכיר דרייבר מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אובכן המחשב שיש לי - (אם להוסיף עוד תכונות על המחשב, תגידו..) nvidia geForce 9800 GT Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 2 GB ram win XP מסך 19 עכשיו, tomb raider underworld , assassins creed , NFS Carbon רצים יפה עם הגדרות גרפיות מקסימליות, הכל חלק ויפה... אבל יש משחקים כמו NFS underworld , NFS Prostreet או Quantom Of Solace שלא רצים טוב... הכוונה שזה איטי, מקרטע, וכשאין עומס כמו מכוניות או אקשן אז זה חוזר להיות חלק *ד"א הדרייבר של כ. מסך מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תגידו במה אפשר לשפר או להחליף.. (המחשב חדש בן שבוע יש סיכוי לזיכוי על חלקים שלא תומכים)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
אהלן. מהיום יש לי בעיות מוזרות עם מקלדת ושלט XBOX. כשאני רושם משהו במקלדת, לפעמים כשאני לוחץ על מקש מסוים, המקלדת רושמת לי אותו כ-10 פעם. שלט XBOX360 שנקלט דרך reciever שגם מחובר בUSB למחשב, לפעמים פשוט "מת". הנורית שמרה ששחקן 1 מחובר עדיין דולקת, אבל אין שום קלט כשאני לוחץ על כפתורים. מה זה יכול לללללללללללללללללללהיות? (הנה בלי צחוק עכשיו רשם לי הרבה פעמים "ל") עריכה: שמתי לב שנורית NumLock לפעמים מתכבה ונדלקת לאחר שניה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה avid עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!! אני שלב אחד לפני רכישה של כרטיס קול נוסף
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-