עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoharco1,

אשמח לקבל קובץ עזרה לחיסולו של הוירוס שמכבה את המחשב כנראה הגיע מה איסיקיו אם יש וירוס נוסף שגורם לאותה בעיה אשמח לקבל גם אותו חג חנוכה שמח

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by gal atedgi,

יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by odedra,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. Started by dana_rafi,

שאלה לי בקשר לטמפרטורות המעבד ושאר הלוחות. קניתי את המחשב שלי לפני שבוע! חיוטתי,פיניתי את החוטים בצורה מעולה,ישנה זרימת אוויר וכו'.(יש לי 7 מאווררים+2 שנמצאים בספק. הטמפ' על המעבד 70 מעלות צלזיוס ואני לא מבין,למה? הצלבתי את זה עם 2 תוכנות: Speed Fan Everest מצורפים תמונות. כיצד ניתן לשפר זאת. המאורר של המעבד מחובר לקונקטור שלו של הלוח אם,בדקתי שכל המאווררים עובדים והכל תקין.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by תרנגול,

שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by NaNg,

שלום לכולם. אני מישהו שלא מבין ממש בחומרת המחשב, אבל בתכנות אני יכול להפציץ דברים. לקראת מבחנים שהולך להיות לי אני צריך טיפה להכיר את המחשב, ובעיקר, איך הוא פועל. האם יש לכם ותוכלו גם להביא לי אתרים למתחילים בנוגע חומרת המחשב (מה זה מה, מה טוב יותר, איזה חברות מייצרות מה ומה כל מה\דבר אומר) ועל העבודה שלו (איך הוא פועל), למתחילים, ולמתקדמים... אני לא צריך יותר מזה, אבל אני צריך הרבה חומר על כל מה שיש... תודה רבה לכולם. NaNg. נ.ב. לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את זה אז כתבתי פה... אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו את זה במקום לנעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. Started by hackermeir,

המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by gogi,

אני לא שומע קול מהרמקולים, ניסיתי גם רמקולים אחרים אך לשווא, בדקתי את הדרייבר והוא מותקן ובדקתי שהכל לא מושתק. האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק ככה פתאום? מדובר במחשב חדש בן 5 חודשים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by iem,

מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש לי כרגע בעייה של ריסטים של המחשב בעת הפעלת הווינדוס. בדקתי את הסטיקי של הפורום וביטלתי את הריסט וזה עכשיו מראה לי מסך כחול של שגיאה קריטית. השגיאה מופיעה רק בעת הפעלה מחדש רגע לפני שהווינדוס מסיים לעלות, לפעמים היא קורה ולפעמים לו, ולפעמים זה יכול לקרות הרבה פעמים רצוף. אני כרגע משתמש בווינדוס xp sp2, והבעיה של ריסטים הייתה קיימת גם כשהפעלתי את ויסטה ולכן החלפתי ל xp . עידכנתי את הביוס של הלוח אם ושל הציפסט וניסיתי שתי גרסאות של דריברים לכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו, ניסיתי למצוא את ה minidump אבל התיקייה לא קיימת אצלי במחשב ולהפעיל את %systemroot%\minidump דרך RUN גם כן לא מוצא את הקובץ, ככה שאין לי יותר מדי פרטים על הסיבה לתק…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by galgul,

על המהירות שלהם...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. Started by danidino,

ראיתי פה כמה הודעות שלפי דעתי קשורות לבעיה שלי אבל לצערי לא ראיתי תשובה שלא ניסיתי ויתכן שאני טועה באבחון הבעיה אז הנה: המחשב שלי קורס תוך כדי משחק כבד למשל, יש מסך כחול ריק וריסט עכשיו בביוס ובאוורסט רשום שהטמפרטורה של המעבד מגיע ל67 מעלות בזמן מנוחה אחרי הריטס בדקתי וזה הגיע ל 88 וכתוב שהמחשב נכבה ב95 מעלות ניקיתי אבק סידרתי חוטים וזה לא שינה כלום, טכנאי בדק את המחשב ואמר שאין בעיה במאוררים הנה המפרט: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Disk Drive WDC WD16 00JD-00GBB0 SCSI Disk Device BIOS Properties: Vendor Phoenix Technologies, LTD Version 6.00 PG Release Date …

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by idonet,

המחשב לא נדלק, כאילו הוא איננו מחובר לחשמל (פרט לנורית ביקורת חיצונית על המארז). ניסתי לקצר את מתג ההפעלה עם מברג, לא עזר. קיצרתי את הספק, הוא תקין. קיצרתי את הספק על הלוח אם- נורית החיווי שלו נדלקה+מאורר המעבד. הוצאתי את הזיכרונות, כ.מסך, מעבד וניסתי להפעיל, לא נדלק (כולל וריציאות שונות). יש לציין כי החלפתי למעבד את גוף הקירור שלו ומרחתי מחדש את המשחה הטרמית, היש קשר? (אבל זה לא נדלק גם בלי שמעבד נמצא בכלל בסוקט שלו...) יש עוד הצעות? -עידו

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by izik15,

ברצוני להרחיב את הזכרון מישהו יודע או יש קובץ

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים