תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי .. הרכבתי לפני בערך שבועיים מחשב חדש ולפי מה שהבנתי (ולפי הכסף שהוצאתי) הוא אמור לעבוד מעולה .. במיוחד במשחקים הנה המפרט: intel core i7 3820 3.60 ghz gigabyte x79-ud5 שני דיסקים קשיחים של SSD כל אחד שישים גיגה עשו לי להם רייד 0 שני כרטיסי מסך hd radeon 7970 כמובן שעשיתי קרוספייר high power 1000w זה מה שאני יודע על המפרט .. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה לדעתו החוליה החלשה פה ולמה הFPS שלי לא גבוה אני מאוד אשמח
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם חיבר הUSB , אני מחבר למחשב מדפסת ופתאום קופץ חלון ורשום בו : usb device attached to this computer has malfunctioned and cannot be recognized זה קרה כשפתאום המדפסת הפסיקה להדפיס אז חשבתי כנראה בעיה בדרייברים אבל כשנסיתי להתקין אותם שוב זה מה שזה כתב משהו יודע משהו בקשר לזה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש להלן המפרט הרלוונטי P35-DS4 rev 2.0 4 * 2Gb OCZ Performance series TR2 550W power supply Gefore 8800 GTS 512Megs Intel quad core 6600 windows vista 64bit Sp1 כאשר אני מפעיל CPU-Z אני רואה ששני ה DIMMS הראשוניים נמצאים על מהירות 333 ולא 400 כמו שאר ה dimms. ניסיתי להצליב ביניהם = לא נפתרה הבעיה עליתי רק עם 4giga (התוכנה מראה 400) עשיתי עדכון bios לגרסה 11 (האחרונה) לא פתר את הבעיה. האם אתם מכירים תופעה כזאת? וכיצד ניתן לתקן זאת בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-