עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by abarbotel,

אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. Started by koler,

למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by shahar07,

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by shai1992,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עובד אבל המסך לא הבעיה היא לא במסך וגיליתי שהיא בכרטיס מסך בחיבור של הכרטיס מסך כש פתחתי את המחשב לבדוק מה קרה והידקתי את החיבור בפנים ואז הכול עבד כרגיל אבל כאשר היזזתי את המחשב למצב הרגיל זה עוד פעם קרה ועוד פעם נאלצתי לפתוח את המחשב , מה אני עושה????

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by Zipi-2,

אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…

9. Started by Zod,

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by yaras,

היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by vic1234,

בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה לסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by Bar1234,

שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by intel suck,

יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by משיקומי,

יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by Dawn,

שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by s1nus,

מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  25. המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx

• 3 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים