תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 15 אינץ' של סמפו אני יודע שהוא זבל אבל יש לי אותו כבר איזה 4 שנים והוא היה בסדר פתאום יום אחד הוא נהיה מטושטש שינתי דרייברים, רזולוציות, הכל ועדיין נשאר ככה זה אומר שעבר זמנו או שיש משהו תקן בינתיים עד שאני יקנה חדש כי זה ממש מאמץ את העיניים אני עיוור כבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש צורב של ימהה מהסדרה הדפוקה... מהירות כתיבה: 16X שיכתוב: 10X קריאה: 40X דגם : CRW 2100, לא זוכר לגבי ה EVK, כלומר את סיומת המדויקת, אנ ירק יודע שהוא IDE. והוא לא מצליח לצרוב בכלל.. פה ושם איזה דיסק צדיק ! יש איזשהיא דרך לפתור את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון מתי שקניתי את המחשב הזה לפני 3 שנים. אני בקושי משתמש אבל עכשיו דווקא יש לי שימוש בו אבל גיליתי שהוא לא עובד. נזכרתי שלא השתמשתי בו מאז שהתקנתי אקספי (8 חודשים..) וידאתי שהוא מחובר טוב, שהכרטיס קול מקונפג נכון. אפילו ניסיתי מיקרופון אחר! לא יודע מה קורה. עזרה :| Creative Sound Blaster PCI נ.ב. מתי שאני לוחץ על הקלטה אז זה מקליט רעש סטטי כזה... אבל שום דבר שאני אומר למיקרופון.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי התקנתי win200 server (למחשב שבאמת מיועד להיות שרת 8) ) והכל עבר בסדר התקנה של 4 שעות לא מומלץ למי שלא באמת באמת באמת באמת באמת רוצה ... ועכשיו הוא מזהה הכלללללל חוץ מהעכבר USB זה לוח קצת ישן P200 אבל יש לו תמיכה ב USB עם מתאם שיוצא מהלוח אם המתאם עובד כי ניסיתי לחבר HUB של USB ואותו הוא בחלט זיהה כהתקן USB אז השאלה שלי היא למה העכבר המסכן לא רוצה לעבוד לי ? *עכבר logitech אופטי ...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח (M741LMRT) שקיבלתי, הרכבתי מעבד וזכרון לצורך בדיקה, הכל נדלק כולל המסך שעובר לבד מ SB לפועל ועובד יופי רק שאין תמונה על המסך. עם כרטיס מסך חליפי יש גם תמונה. הבעיה היא כנראה עם החיבור ליציאת הוידאו שנמצא על הלוח אם והוא רופף. מישהו התנסה בתיקון של דבר כזה? מכירים או יודעים לכוון אותן להמלצות איך לתקך את החיבור מה הסכמה האם אפשר להלחים יציאה תחליפית? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש במחשב בפעם הראשונה שלי וכנראה יש לי בעיה עם הג'ימפורים. אני מדליק את המחשב ועושה ציפצוף ארוך ו2 קצרים והמסך לא נדלק. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של gygabyte מדגם 8iexp וזיכרון DDR של 400Mhz. לאחר הורדת הגירסה החדשה של ה- bios הוא מכיר את גודל הזיכרון (256 ) אבל מגדיר אותו כ- 266Mhz. האם מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לו לזהות אותו כ- 400Mhz?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב P3 לוח אם AMD כרטיס מסך 8 מגה. בקיצור אני מדליק את המחשב והוא עובד ב16 צבעים ורק אלהים יעזור לך לשנות את זה אולי אתה יכולים להגיד לי מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ריידון9700, עם הדריברים הלא הכי חדשים(מכיוון שאני חושב שהם עושים לי בעיות) וWIN98. המשחקים מקרטעים מעט, אבל הגדיל לעשות SOF2 שכמעט בכל תנועה שלי הוא נתקע. מישהו יודע מה לעשות? קשור לWINDOWS ולריידון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי(חיבור פררלי) סורק של acer 310p.משכתי מהאתר של acer דרייברים עבור הסורק mirascanv3424.אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הסורק. המדפסת מחוברת דרך הסורק ועובדת מצוין, אני משתמש בwin xp pro. תודה
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-