עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bondi,

עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. מחשב של אמא, הלוח אם הוא ה CUV4X של ASUS. ואחרי אין ספור תקלות, החלטנו להחליף את הדיסק הקשיח. האם הלוח יתמוך בדיסק הקשיח החדש?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by leonmex52,

עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד

5. שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by pazer003,

אני מדליק את המחשב, המסך לא עובד, ואין לי מושג למה. אני כמובן שלא יודע אם מערכת ההפעלה עולה. הנורה של ההארד דיסק דלוקה תמידית. המאווררים עובדים והלוח שלי (abit ugugu) כותב שהוא הגיע לתהליך Post מספר 90 - Complete Ugugu initial process AWARD BIOS take over booting job ושם דבר לא קורה. ניסיתי לנתק את כל ההארד דיסק והסי די רום (כולל את החשמל שלהם). ניסיתי להוציא אפילו את הכרטיס מסך, לנתק את כל המאווררים, לנתק את כל החיבורים ולהשאיר רק את כבל החשמל, מקלדת ומסך. ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט אחר שום דבר לא עובד. המחשב בדיוק חזר אתמול מהיבואן עם לוח כנראה חדש ועבד בחנות כמו שצריך. אין לי מושג מה קרה ולמה זה לא עובד. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. אהלן חבר'ה שמעו מוזר ביותר שקרה לי לפני כמה ימים התקנתי לאחי במחשב lastxp v17.2 זהו windows מיוחד בעל כל מיני שיבצורים ותוכנות מיוחדות שקבוצות שונות באינטרנט מפתחות,במאמר מוסגר אני יגיד שזהו אחלה וינדוז. הבעיה: בגלל שהדיסק שוקל כמעט 4 וחצי גיגה לקחתי מהמחשב שלי כונן SATA DVD חיברתי למחשב שלו,התקנתי והכל הלך חלק המחשב עובד והכל מתקתק. אז כיביתי את המחשב ולקחתי חזרה את הכונן שלי. כשבאתי להעלות את המחשב ניתקלתי במסך כחול למילישניות-וישר קיבלתי ריסטרט. גם כאשר עשיתי לכונן DISABLE ממסך ה BOOT הוא עדין עלה-אבל הכונן נשאר מחובר. מה שאני בא להגיד זה שכאילו הכונן שלי חייב להיות רק מחובר ולאו דוקא על מצב ENABLE. כמו כן עשיתי לכונן גם DISABLE מה DEVICE MANAGER אבל גם זה לא עוזר. אני…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by et_gershon,

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by oz12,

חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by NONONO11,

מזה שבוע לא מופיע אצלי כונן E של צריבת דיסקים וכו', נעלם משום מה . אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזו ואשמח אם תעזרו. יש לי וינדואוז 7 או ויסטה. (בעברית) בנוסף, מדי פעם המסך מחשיך ועולה מחדש עם הודעה מצד שמאל ליד השעון שהמנהל התצוגה ביצע שיחזור משהו כזה. וזה קורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום עד שאני עושה הפעלה מחדש ואז זה מפסיק לזמן מה. הפעלתי את התוכנה של איתור וירוסים וזה איתר אחד ומחקתי אותו אך עדיין זה ממשיך ואני מאמינה שזה לא קשור לזה.. אשמח לעזרה מפורטת ומדריך לפתרון הבעיה. תודה !! מקווה לתשובה מהירה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by Kerberos,

אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by sha1823,

קניתי צורב חדש של lg gh20ns10 התקנתי אותו (חיבור חשמל וחיבור sata ) המחשב זיהה אותו והתקין אני מכניס דיסק והוא פתאום תוקע לי המחשב ככה כמה פעמים נכנסתי לאפשריות שלו והיה לבחור איזור dvd בחרתי את של ישראל לאחר מכן ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי והצלחתי.. היום אני שוב מנסה אני מכניס דיסק ושוב הוא תוקע לי את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב חוזר לעצמו... ניסתי שוב לראות אם הבעיה באזור אבל הוא כבר היה מוגדר לישראל ... קיצר יש עוד איזה דברים שאפשר לעשות לפני שאני מביא אותו לחנות שיחליפו לי...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by shahar3000,

אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

המתח על הלוח תקין ? [attachment deleted by admin]

21. Started by ranran,

יש לי בעיה בקבצים כגון וידאו ואודיו מכל סוג שהם אני מפעיל אותם והם עובדים אבל אחרי כמה שניות פתאום תמונה נתקעת ואז מוזיקה נעלמת אחרי כמה שניות התמונה שוב זזה אבל אין קול ואז עוד פעם נעלם וככה כל הזמן קופץ אותו דבר באודיו יכול להיות שזה בגלל שהוזזתי את ה-XFI שלי לPCI אחר? בכל מקרה אני עכשיו מוחק ומתקין שוב את הדריבר כדי להיות בטוח קודק יש לי את של KLITE CODEC מה אתם חושבים הבעיה? תודה רבה עריכה- אוקי הבעיה זה בגלל שהוזזתי כרטיס קול לPCI תחתון אחד ממש לא יודע למה זה עושה לי בעיה...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. נראה אם אתם מבינים מזה משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים