עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by manz11,

שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודקת תקינות של לוח אם? ושל ספק כוח?

5. Started by matanush,

אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by Dubek,

יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

כמו התקנה של וינדוס או לינוקס אני משנה ב boot sequence שיעשה boot קודם מה CD DRIVE אבל המחשב מתעלם

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. Started by intel suck,

יש לוח אם intel i865-ich5 עם כרטיס קול מובנה אין לי תדרייבר שלו ואין כרגע קול מישהו יכול לשלוח לי לינק לדרייבר אני ישמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by v0cht,

שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by xena2305,

הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. זה התחיל היום: באתי לעדכן את קספרסקי אינטרנט סקיוריטי מהרשת, העידכון התחיל רגיל ופתאום המחשב איתחל את עצמו. בהתחלה חשבתי שזו בעית התחממות, בדקתי טמפ' ומאווררים - הכל תקין. לאחר האיתחול השארתי כמה דקות ע"מ לוודא שזו לא בעיית חומרה כלשהי... ניסיתי לעדכן שוב - ונחשו מה... שוב פעם איתחול. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני ניתקל בבעיה כזאת מוזרה... האם מישהו מכיר את המחלה הזו ואיך מרפים אותה?

20. Started by amy696,

בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:

21. Started by Pika007,

ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by didS,

תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. Started by hagaym,

שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.