עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by flezet,

האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  4. Started by ranran,

יש לי בעיה בקבצים כגון וידאו ואודיו מכל סוג שהם אני מפעיל אותם והם עובדים אבל אחרי כמה שניות פתאום תמונה נתקעת ואז מוזיקה נעלמת אחרי כמה שניות התמונה שוב זזה אבל אין קול ואז עוד פעם נעלם וככה כל הזמן קופץ אותו דבר באודיו יכול להיות שזה בגלל שהוזזתי את ה-XFI שלי לPCI אחר? בכל מקרה אני עכשיו מוחק ומתקין שוב את הדריבר כדי להיות בטוח קודק יש לי את של KLITE CODEC מה אתם חושבים הבעיה? תודה רבה עריכה- אוקי הבעיה זה בגלל שהוזזתי כרטיס קול לPCI תחתון אחד ממש לא יודע למה זה עושה לי בעיה...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by adi-das,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד

6. Started by orib,

שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by pwntigo,

יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by bioss,

יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Prop-,

שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by alergic,

עדכנתי לאחרונה את הביוס באמצעות ה ABIOS של GIGABYTE הביוס עודכן בהצלחה וכשהדלקתי מחדש תמחשב הוא לא עבד ונכבה איך אני מסדר את זה או מחזיר את הביוס הקודם?...

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! חברה' באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לשלוט ב DRGB? יש לי לוח של ג'יגאבייט Z690 וזה מגיע עם תוכנה שמאפשרת לשלוט בתאורה אבל זה פשוט כזה בלי יותר מדי אופציות. יש משהו אחר מומלץ שאתם עובדים איתו?

19. הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
    • 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'. בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי. בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה. אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד. אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים