תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה, מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני מספר ימים, המחשב פשוט נתקע, ברמה כזאת שכלום מלבד ריסט לא עזר. אז ביצעתי ריסט, ומאז אותו ריסט הוא מסרב לעלות. הוא פשוט נתקע בשלב של "VERIFYING DMI POOL DATA" וזהו, קופא. עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי לא מעט אשכולות שמדברים על בעיה כזו או דומה לה...אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל, מצאתי כל מיני פתרונות..לא עוזר. במקומות מסויימים הציעו לנסות להעלות את המחשב בעזרת דיסקט MS-DOS. ניסיתי, אבל המחשב בכלל לא ניגש לכונן ומנסה לעלות ממנו (למרות שההגדרה בביוס היא שהכונן הראשון ממנו יעלה הוא הפלופי) הצעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעו מוזר ביותר שקרה לי לפני כמה ימים התקנתי לאחי במחשב lastxp v17.2 זהו windows מיוחד בעל כל מיני שיבצורים ותוכנות מיוחדות שקבוצות שונות באינטרנט מפתחות,במאמר מוסגר אני יגיד שזהו אחלה וינדוז. הבעיה: בגלל שהדיסק שוקל כמעט 4 וחצי גיגה לקחתי מהמחשב שלי כונן SATA DVD חיברתי למחשב שלו,התקנתי והכל הלך חלק המחשב עובד והכל מתקתק. אז כיביתי את המחשב ולקחתי חזרה את הכונן שלי. כשבאתי להעלות את המחשב ניתקלתי במסך כחול למילישניות-וישר קיבלתי ריסטרט. גם כאשר עשיתי לכונן DISABLE ממסך ה BOOT הוא עדין עלה-אבל הכונן נשאר מחובר. מה שאני בא להגיד זה שכאילו הכונן שלי חייב להיות רק מחובר ולאו דוקא על מצב ENABLE. כמו כן עשיתי לכונן גם DISABLE מה DEVICE MANAGER אבל גם זה לא עוזר. אני…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
סאפ פורום תמיכה? טוב כדי שיהיה יותר מובן אני ירשום בשלבים בדיוק מה אני עושה: אני מכניס את דיסק הWindows XP Prof.. אני מאתחל את המחשב מגיע למסך הכחול שטוען את הקבצים הוא משכתב לי שלא ניתן לזהות את ההארד דיסק ולבדוק אם הוא מחובר למחשב או תקין מה עושים ?הדיסק לא פגום - פרמטו איתו לפחות כמה פעמים לפני ואחרי שניסיתי..
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני עושה עדכון BIOS ללוח אם ? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4R800 VM... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה החלפתי 2 עכברים ושניהם אותו בעיה אחץ של העכבר תמיד זז ואני לא מצליח להיתמקד בתיקיה או במחשב שלי . מישהו יוכול לעזור לי ליפתור תבעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-