עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by כיפה 669,

יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by israelaruas,

כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by Sygnus,

שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by reuven5,

הלוח הוא MSI 645pro סוקט 478 ציפסט SIS עכשיו אני מבין כמה חרא זה MSI הם אשכרה העלימו את הלוח הזה ועוד כמה לוחות זבלה שהם ייצרו בהתחלה ואין שום זכר להם אם מישהו מוצא משהו על הלוח שיעזור לי תודה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by alergic,

עדכנתי לאחרונה את הביוס באמצעות ה ABIOS של GIGABYTE הביוס עודכן בהצלחה וכשהדלקתי מחדש תמחשב הוא לא עבד ונכבה איך אני מסדר את זה או מחזיר את הביוס הקודם?...

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  8. שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by Money_Man,

שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. היי, לאחרונה קניתי מחשב נייח חדש לעריכת וידאו, ונתקלתי בבעיה שממש מקשה על העבודה שלי. בזמן עבודה על כוננים חיצוניים, הכוננים לפתע מתנתקים מהמחשב ואז מתחברים שוב לאחר כמה שניות. זה קורה בסיטואציות בהן יש העברת נתונים כבדה, נגיד כשאני גולל מהר את הטיימליין או בזמן אקספורט. זה קורה עם מספר כוננים שבדקתי, גם רגילים וגם SSD, אז שאני בטוח שהבעיה היא במחשב ולא בכונן ספציפי. הבעיה מתרחשת רק עם כוננים שמחוברים ל-USB שבאחורי המחשב, ולא לכאלו שמחוברים ל-USB שבפאנל הקדמי. כרגע אני נאלץ לעבוד רק דרך הפאנל הקדמי מה שמאוד מסבך את כל תהליך העבודה. מעבד: AMD Ryzen 9 5950X לוח אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE V2 כרטיס מסך: PNY GeForce RTX 3070 תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by tk4,

עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by anthony,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by Dawn,

שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by hiyal,

איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים

23. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

24. Started by bdyossi,

שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים