עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avshalog,

שלום לכולם. לאחר שהמחשב שלי התחיל לעשות בעיות פתחתי עשיתי ניקוי עם ספריי אויר וחיברתי. כמובן שאח"כ הוא לא עלה יותר. פירקתי את הכל וחיברתי כרטיס מסך, זכרון, מעבד ומאוורר מעבד. כשאני מדליק את המחשב יש שקט (רק מאווררים) וזה לא משנה אם יש כרטיס מסך או אין. למעשה הדבר היחיד שגורם למחשב להגיב בצורה מוכרת כלשהי זה הוצאת הזכרון שגורמת לו לצפצף בצורה המוכרת ל"זכרון לא מותקן כראוי" מעבר לזה לא מצליח לקדם את זה. האם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by מאור247,

תגידו לי מה אומרת ההודעה שבתמונה......( ומה אני צריך לעשות)...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by flezet,

האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אני לא יודע איך אבל פתאום הרזולוציה של המסך שלי השתנתה ל600*800 ואי אפר לשנות את זה בכלל. ניסיתי דרך הלחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, ושם אי אפשר להוזיז את הסמן על הסרגל כי יש רק אפשרות של 600*800. איך אני משנה את זה בחזרה לרזולוציה רגילה?(איך אני יכול להקטין את הסמלים והחלונות שוב?!) או איך אני גורם לזה ששוב אני יוכל לבחור בין כמה אופציות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by NUUBZOOR30,

שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

10. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Sygnus,

שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by shmulikg,

שלום לכולם אתמול השתלט לי על דף הבית אתר פורנו לאחר הסרת spyware הכל עבד טוב חוץ מדבר אחד כשאני בא לרשום נגיד אתר שמתחיל באות של אתר הפורנו אז אוטומטית הIE משלים לי לאתר הפורנו עשיתי ניקוי היסטוריה,ניקוי cookies וניקוי הinternet tempora... files מה עושים ? תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W

16. כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. ברשותי דיסק קשיח של 250GB שהיה מחולק לC וD רציתי לעשות גיבוי לנתונים בD אז חיברתי דיסק קשיח נוסף של 80GB והיה עליו מערכת הפעלה XP כעת נוצר לי מצב שין לי גישה לD ונוסף לי חלק שנקרא UNALLOCATED איך אני משחזר את כל הנתונים החשובם שהיו לי בD? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, אני צריך להיכנס לקובץ services.exe. (C:\Windows\System32\services) אני צריך להיכנס אליו כי יש שם תהליך מסויים שאני רוצה לבטל(ה Indexing), אבל משום מה כשאני לוחץ על הקובץ אני לא מצליח להיכנס אליו, שום דבר לא קורה... כמובן יש לי הרשאות לקבוצה שבה אני בא (users/pc) לגשת לקובץ (קריאה והפעלה). תודה רבה למי שיכול לעזור לי!

20. אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by lioravr1,

שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by sido,

שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר

23. Started by ranran,

אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. Started by i022052,

המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by rdns,

יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.