תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, השבוע קניתי מחשב חדש, המפרט מבוסס של לוח MSI 965P Neo, ספק Ezcool 350Watt Real, מעבד Conroe E6600 וזיכרון Kingstone 2GB DDR2 667Mhz. עד כאן הכל טוב, נוצרה בעיה שאני פותח את המחשב שכל חיבורי הUSB מחוברים אז הוא לא עולה, הוא מגיע לשורה בביוס שמזהה איזה מעבד יש לי ומשם הוא נתקע. כאשר אני מנתק את כל חיבורי אתUSB (לפחות את רובם שזה כולל בעצם 2Hub's שאליהם מחובר סורק, מדפסת, כבל איפוד, כבל סנכרון לפוקט פי סי ועכבר.) ומפעיל מחדש את המחשב הכל עולה סטנדרתי. לאחר שהמחשב ממשיך לרוץ אני מחבר מחדש את החיבורים ואין תקלות. יש לציין שהבעיה קורת שהמחשב "קר" ולאחר לילה שהיה סגור בו. לפי מה שהספקתי לבדוק עד כה אם המחשב "חם" ועובד לפות מספר שעות אז כאשר אני מפעיל אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה במיקרופון עם אנשים בתוכנה Teamspeak 2 ואצל הרוב שמדברים איתי אין רעש ברקע של המחשב או המזגן ודברים דומים... אפילו שיש אצלם רעש שומעים רק אותם עם רקע נקי מרעשים.. עכשיו ניסיתי הכל, הלכתי לקונטרול פאנל לסאונד רקורדינג והמנחתי את הכניסה של המיקרופון...שזה קצת עזר אבל עדיין שומעים רעשי רקע ואותי שומעים חלש מאוד.. אני משתמש באוזניות: Logithec USB Headset אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה בעזרת פלאג-אין או משהו דומה אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
עשיתי פירמות דיסק קשיח 2 ולא היצלחתי לאחר מכן עשיתי תיקון לדיסק קשיח מס 1 ויצא בסדר אבל כרגע דיסק מס 2 לא מגיב ומראה שהדיסק מלא וצריך פירמות אך לאחר שאני מנסה לפרמט כותב הודעה לא נין לפירמות איך אני יכול להחזיר את הדיסק לעבוד
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-