תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אשמח לקבל עזרה בהרכבת יציאות אודיו (מיקרופון ואזניות) בפאנל קדמי של המארז הלוח של אסוס p4s533-mx החלפתי מארז והרישום המסמן את חיוט האודיו של המארז אינו תואם את הסימון אליו אמור להתחבר חיוט זה כפי שהוא מוכנה בספר ההדרכה של הלוח. בסה"כ קיימם קב' של 7 חוטין לאודיו היוצאים מן הפאנל הקדמי של המארז: לשם הנוחיות אכנה כל חוט בספרה. MIC - IN -1 MIC BIAS - 2 SPK IN L -3 SPK IN R -4 SPK OUT L -5 SPK OUT R -6 G -7 החוטים יוצאים מפאנל המארז בקבוצה אחרת אך מפוצלים ל- 7 ראשים נפרדים (לא מדובר בפלאג) להלן תמונה מצורפת מספר הלוח אפשט את התמונה למקרה שהיא אינה ברורה: MIC2/ AGND MICPWR/+5VA LINE OUT R/ BLINE OUT R NC/ 0 LINE OUT L/ BLINDE OUT L סה"כ 9 פינים ( 0- אין פין) השאלה…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תראו לפעמים כשאני מדליק תמחשב(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) הוא אומר לי שהוא לא מצא כונן a (לפני שהוא בככל מעלה את ווינדוס- קצת אחרי שהוא בודק שיש זכרון כ.מסך ...) חשבתי שהכונן נהרס אז החלפתי אותו אבל שוב זה קרה -(חשוב לציין שלפעמים זה קורה ולפעמים לא) יכול להיות שיש לי בעיה בלוח אם??(יש לי אותו כבר כמה שניםם) או אולי בעיה בכבלל??
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו פנטיום 3 בזמן האחרון ישנה תקלה מסוימת. אחרי שעתים ככה המחשב נכבה ומופעל מחדש ורשום בעית חומרה. פרמטתי את הדיסק קשיח ללא בעיות והתקנתי את המערכת הפעלה מחדש ודרייברים וכו ולא עזר, אחר כך ניסיתי להחליף לוח אם חדש של pc partner וגם הבעיה ישנה. האם הבעיה יכולה להיות בגלל שיש לו שלושה זיכרונות של חברות שונות של sdram או בעיה בכרטיס מסך? אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אודה לו מאוד. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרגע ניסיתי לעדכן בגלל שרציתי לשנות את התזמונים של הזכרון ופשוט אין את האופציה הזאת וגם אין האופציה של ה HTT אז החלטתי לעדכן את הביוס ולאחר שעדכנתי כנראה שהמחשב לא ממש עבד כמו שצריך בוא נגיד שלפני הביוס פשוט העליתי את ה FSB ל 233 במקום 200 ללא שום בעיות ... עכשיו שניסיתי לעלות חזרה הוא לא הסכים לא משנה מה ... עזבו אותכם שהווינדוס לא הגיע למסך טעינה אף פעם הכי קרוב שהיה זה ה Boot Screen של ווינדוס XP ואחרי זה כלום ... Safe mode , Last Good known configuration ... שום דבר לא יעלה את הווינדוס אחרי שתלחצו אנטר המחשב פשוט עשה ריסט קיצר עכשיו החזרתי את הביוס הקודם ... הכל עובד שוב פיקס גרסא F2. רק רציתי להזהיר שלא תקלעו לאותה הבעיה כמו שהיה לי ושלא נדבר שאין במחשב הזה כונן …
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-