עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by טוהר משה,

צריך עזרה דחוף, לאחרונה באמצע משחק הfps צונח מ144 ל20-30 לא יודע מה לעשות…. אני אשמח אם יש מישהוא בקהל שמבין ויוכל לעזור לי בבקשה

3. היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. Started by oki54,

שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by cobmetal,

לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by Overkiller,

המחשב שלי קורס ומציג מסכים כחולים כאשר אני מפעיל יישומי גרפיקה (אובליוויון, קאונטר סטרייק). עקבתי אחריי הסטיקי, ושללתי את כל האפשרויות המוצגות שם: ●ספק כוח פגום/ג'נרי - ספקי כוח פגומים או ספקים ג'נריים שלא יציבים, הם יכולים להיות הסיבה למסכים כחולים.הספק יחסית חדש, ושל חברת אנרמקס, כך שזאת לא הבעיה ●התנגשויות תוכנה שונות - מומלץ להסיר את כל הדרייברים שברשותכם , ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר , משום שהם גורם די נפוץ בגרימת מסכים כחולים. הסרתי את כל הדרייוורים והתקנתי, הבעיה נותרת בעינה ●קבלים נפוחים/נוזלים - קבלים נפוחים גם הם גורם למסכים כחולים , אם כי זה גורם די נדיר(אך עדיין דורש בדיקה) בדקתי.....וכלום ●קבצי מערכת לא תקינים.אני לא חושב, קבצי המערכת לא שונו ב…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה

10. Started by bz_amir,

טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by zion561,

חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. ערב טוב, בעקבות בעיה קניתי HD חדש למחשב קיים ואני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה (XP). כאשר אני עושה boot למחשב מופיע מסך שבו כתוב "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". המליצו לי להגדיר במסך ה- boot configuratiion את כונן הדיסקים כ-boot device ראשון, כדי להתחיל בתהליך ההפעלה, אבל עדיין מופיעה אותה הודעה. יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר? בעיה במעבד אולי? תודה מראש

13. Started by PTTM,

היי. אני נמצא כעת מחוץ לבית, והמחשב שאני כותב ממנו מרעיש בצורה מטורפת. פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר+היטסינק (שהיו מפוצצים באבק). אחרי הניקוי, טמפ' המעבד נותרה גבוהה (68-71), והמחשב עדיין מרעיש מאוד. מה לעשות? נ.ב המעבד הוא פנטיום 4 2.8 (סוקט 478, פרסקוט).

14. Started by piur12411,

שלום יש לי בעיה עם המיקרופון הוא פועל אבל ממש ממש חלש שומעים רק שעושים על פול ווליום ובדקתי את המיקרופון עצמו במחשב אחר אז הוא פועל מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  17. אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by אדלרון,

קלתי במשהו מוזר, המחשב אינו מזהה USB DOK , הוא מזהה שיש התקן כלשהו (והשם של ההתקן) אך שלוחצים על הICON של הכונן הוא בעצם אינו קיים. בנוסף , יש DVD SATA , המחשב מזהה שיש דיסק (לפי האייקון) אך לא תוכן.(לא שם הדיסק ולא התוכן). דרייברים המותקנים הם מהדיסק המקורי ומערכת ההפעלה XP SP2 תודה אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by oren_bartuv,

שלום, בעבודתי אני משתמש במערכת בקרה ממוחשבת מאד ישנה (משנת 91) למערכת כרטיס תקשורת יחודי, כאשר אני מנסה להפעיל אותו על מחשב מעל פנטיום 1 הוא לא עובד כמו שצריך. האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? (כן אני יודע, להחליף את המערכת,זה פשוט יעלה המון כסף אז זאת לא אופציה). תודה מראש, אורן

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by שי345,

ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה

21. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. fatal system error the initial session process or system process terminated unexpectedly with status of 0x00000000 the system has been shit down מה הסיבה להודעת השגיאה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  24. חבר שלי קנה אתמול מחשב דואל קור חדש, אך המחשב כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של הווינדוס XP שהכחול רץ הוא מפעיל את עצמו מחדש וגם מתחיל לצפצף, מה הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by מוקיון1,

שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים