תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק GTA3 הוא עושה משהו כבד הוא משמיע צפצופים נוראים וחזקים (הוא העיר את אמא שלי) למה? מה קורה שם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב... זה לא שהוא לא צורב או משהו... אתמול צרבתי איתו והכל היה טוב ויפה, היום שמתי לב שחסר לי כונן אחד ב MY COMPUTER... חשבתי אולי יש איזה בעיה בכבלים או משהו החלפתי כבלים IDE עם ה סידירום ועדיין הוא לא מזוהה על ידי הווינדוס למרות שהוא מזוהה בתוך ה BIOS יש לי צורב LITE-ON 16\10\40 ו WINDOWS XP SP 1 איך אני פותר את זה אנשים בתודה מראש, גיא.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקייי אז כל יומיים~שלושה אני מכבה ת'מחשב לכמה שעות ואז שוב מדליק, אבל מה שקורה הוא שתמיד שאני מדליק (או עושה ריסטרט...) אז בשלב של הזיהוי cd ו-hdd אז אני שומע כל מיני צפצופים מהרמקול, בסדר נגיד... אבל אחרי השלב של starting up windows.... שניה לפני שהוינדוס עולה, בום! ריסטרט, ככה איזה 7-6 פעמים עד שלמחשב נמאס לעשות ריסטרט והוא מעלה ת'וינדוס רגיל.. בדקתי בתוך המחשב, כל הכבלים מחוברים טוב, המאווררים פועלים כרגיל, אין עומס חום... מה לעשות? זה משגע אותי ! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 עם יציאת S-VIDEO. מה שאני לא עושה ומנסה, אני לא מצליח לראות את התצוגה על מסך הטלוויזיה שלי. יש לי מעביר מ-S-VIDEO לRCA ןבטלוויזיה יש 21 פינים. הכבל טוב, החיבורים טוביםץ אני רק לא מצליח להבין את ההגדרות של הכרטיס (TWIN, MIRROR וכו'). עזרתכם המקצועית דרושה- תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 וכאשר אני שומע שירים או משחק במשחקים (ספציפים, לא בכולם זה קורה) אני שומע מין ציקצוקים שכאלה .....מין "אחחחן" קטנטן כמו חריקה של דלת. זה קורה גם ב98 אבל יותר בXP, ולא משתנה גם אחרי עידכון דרייברים הבעיה אינה ברמקולים מפני שזה קורה גם באוזניות למישהו יש רעיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, תודה לכל העוזרים בבעיה הקודמת, אבל עכשיו יש בעיה נוספת: בבעלותי יש ג'ויסטיק ומצערת מבית Saitek הדגם הוא X-36/X-35 Combo. אחרי התקנת המארז החדש, ראיתי שהמחשב לא מזהה את הסטיק, לכן הדבר הראשון שעשיתי זה להכניס אותו מחדש, לא קרה כלום. אני הסרתי את התוכנה שלו ואת הדרייברים שלו והתקנתי מחדש. התקנת התוכנה עברה ללא בעיות, והמחשב עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק (חיבור USB) כדי שהתוכנה תתקין את הדרייברים. הכנסתי את הUSB והתוכנה לא זיהתה שחיברתי, לעומת זאת הווינדוס (XP) זיהה את החיבור. הורדתי מהאתר של החברה גירסת תוכנה מעודכנת יותר לXP והרצתי אותה. ההתקנה של התוכנה עברה בשלום, ואז כשהתוכנה ביקשה ממני לחבר את הסטיק, היא לא זיהתה אותו, אבל שוב הווינדוס כן. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח לקבל תשובה מחברות החומרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 32mb win XP מסך LG 795ft plus כל מנהלי ההתקנים חדשים וגם ה-direct x במשחקים מסויימים לאחר שמשתנה הרזולוציה התמונה לא חלקה ויש מין ריצוד ונראה כאילו אני משתמש ב- refresh rate נמוך מדי ולא מתאים אך אין שום אפשרות לשנות אותו מחוץ ל-windows מישהו יודע מה אפשר לעשות?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-