עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrshukas,

יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by itay-ab11,

כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה

6. Started by schumih,

אהלן לפני מספר ימים כתבתי פה הודעה ובה רשמתי שקיבלתי מחשב חדש, והתייעצתי בנוגע לכמה נושאים. צצה בעיה - ביום ראשון בבוקר באתי להדליק את המחשב, אך כאשר הווינדוס הטעין את עצמו (XP PRO SP2), הוא נתקע באמצע (כאשר המסך שחור, ויש רק לוגו של ווינדוס ומתחת שורה שמראה LOADING). פשוט השורה של הLOADING הפסיקה לזוז, כמו שהיא אמורה לעשות. כעבור מספר שעות המחשב הצליח לפעול ... הבאתי אותו למעבדה שרכשתי ממנה את המחשב, אך במידה ולא היה נמצאת בעיה בחומרה הייתי צריך לשלם 250 שקל. הומלץ לי להתקין מחדש את הווינדוס, ולפני כן לפרמט הכל. עשיתי זאת, ובאמת באותו היום עבד המחשב ללא בעיות, אך הבוקר - כשבאתי להדליק את המחשב, הווינדוס כבר עלה לגמרי והגיע לדסקטופ - וכעבור כמה שניות שמעתי רשרוש כלשהו מ…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by iyehuda,

המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by teltel,

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by intel suck,

הפלאג הירוק בכרטיס הקול זז ויש בעיות עם השמע בגלל זה אפשר לסדר את זה איכשהוא?

13. כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by shmulik74,

שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by havivt,

שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by tuvia,

שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by picasso,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by sido,

שלום, נתקלתי היום בבעיה מוזרה שהמסך נהיה שחור, הוא דולק אבל ברגע שמאתחלים ווינדוס רואים על המסך את הטעינה של ווינדוס אבל השלב הבא הוא שהוא מחשיך ואי אפשר לעשות כלום. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 10:00:38 אחרי אתחול במצב בטוח ועדכון הדרייבר, המצב בסתדר.נראה לי שווינדוס הוריד איזה עדכון שפגע בדרייבר

21. לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. כשרציתי להעביר את המחשב שלי מהסלון אליי לחדר הוא בטיפשותי התחלק לי בזמן שהכבל של החשמל והמקלדת היו מחוברים... החיבור לחשמל שבר את הפלסטיק של החיבור והכניס את כל המתחת של הספק פנימה... זה מקרה אבוד אני כנראה אקנה ספק חדש... זה עוד בקטנה... הקטע הוא שבגלל שהמקלדת הייתה מחוברים היא כנראה דפקה את החיבור של המקלדת ואולי של העכבר על לוח האם... רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק אותם או אם כבר כדי לקנות מקלדת USB? ועוד משהו, לאחרונה פרמטתי את המחשב שלי (אחד אחר, ישן יותר) וקיבלתי הודעה כחולה על שגיאה בהארד דיסק, פירמטתי שוב והעניין הסתדר אך הדבר הזה עדיין מטריד אותי. באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לבדוק את מצב ההארד דיסק ואם אנחנו כבר בעניין גם את מצב לוח האם והמעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים