תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בס"ד כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הנורה שמסמנת שהמחשב פועל, נדלקת, אבל שום דבר אחר לא קורה. (לפחות לא משהו שהבחנתי בו) המצב הזה התחיל בלי שום התרעה. מה יכול לגרום לזה, ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני נכנסתי -My computer והכונן DVD לא מופיע לי. אני לא יודע מה הבעיה אני מכניס דיסק והוא מראה שהוא קורא אותו אבל אין אייקון של כונן בכלל כאילו הוא נעלם... בבקשה תעזרו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב הנייד (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-