תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).
-
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית. (מס' חודשים) P4 3000 לוח GIGABYTE, 512DDR II, כרטיס מסך PCX6600LE - 256MB DDR. במהלך משחק כמו פיפא 2005 המשחק נסגר וחוזר חזרה לWINXP או מבצע RESTART. גם לאחר התקנת דרייברים חדשים, ללוח,לכ.מסך. וגם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש. קבצי DUMP לא מצביעים על תקלה חוזרת אלא כל פעם על משהו אחר למשל DLL של כרטיס מסך, SYS של כ.קול או win32k.SYS... איך אני יכול לדעת אם התקלה היא בלוחאם או בזיכרון או בכ.מסך ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לא ברור לי איפה הבעיה. אם זה בדיסקים או כונן. יש דיסקים שכשמעלים אותם - פשוט כתוב שהכונן לא מוצא שום דיסק בכונן - או שכביכול הוא קורא את הדיסק אבל אין בו כלום (למרות שהמחשב גם אומר שהוא 100% תפוסה מלא) זה לא תמיד - לפעמים המשב כן קורא מה יש בדיסק. שוב - לא ברור לי מתי לא הצלחתי להבין. הכונן זה :NEC DVD RW ND-3550A איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לדעת שהכונן תקין ? נתקלתי באפשרות בNERO של NERO INFO TOOL וכתוב שם ש ASPI instalation is corruptedץ מה זה אומר אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתבייש לשאול - אבל אין לי ברירה... אני רוצה להחליף כונן דיסקים ישן בכונן DVD-RW חדש שקניתי. פתחתי את המארז ופתחתי את הברגים שחיברו את הכונן הישן ל"מגירה" שלו - משני הצדדים כמובן, ניתקתי את חיבור ה-IDE וחיבור החשמל, אבל... הכונן הישן לא רוצה לצאת... ממש תקוע - כאילו משהו מחזיק אותו במקומו ואני לא יודע מה. אני לא יודע אם זה משנה אבל אני חושב שלכונן הישן מוכב מתאם קטן (חתיכת לפלסטיק או פח) בהברגות הצדדיות (למגרה) שממירות את ההברגות שעל הכונן מ-4 ל-2, כאשר ה-2 במתאם יותר ממורכזות ומתאימות להברגות שבגוף המארז. אני מרגיש ממש נבוך - בעיה כל כך דבילית - אבל אני לא מצליח להוציא את הכונן הישן מהמגרה שלו. יש לכם רעיון ? מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-