תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה לפעמים בלי קשר לכלום. אחרי שהוא נכבה - אין אפשרות להדליק אותו עד שלא מנתקים אותו מהחשמל... מידי פעם הוא גם סתם נתקע או מרסט את עצמו, אבל שתי התופעות האלה קצת יותר נדירות.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן (P3) מותקן על לוח Asus CUV4X ... זה מחשב של האחים שלי ואני רוצה שיהיה שמה USB 2...כי אין בROOT. מותקן XP שמה,SP2..עכשיו קניתי מתאם פשוט PCITOUSB2,הציפ שלו של VIA מסוג VT6212... התקנתי הכל,כולל הדרייברים המתאימים..עכשיו שאני נכנס לDevice Manager אני רואה את הבקר USB2 ולידו סימן קריאה צהוב.. כתוב שמה The Device has failed to start (Code 10) ובפתרון הבעיות הוא אומר שיש סיכוי שהביוס לא עדכני או משהו.. הביוס גרסה 1006..אם זה מועיל. שורה תחתונה,לא קורה כלום שמחברים משהו לUSBים של המתאם. תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה נסגר עם החיבורים בלוח הזה? אחרי שנה יציאת המדפסת שלו פשוט שבקה חיים ועכשיו החיבור של הסאונד נדפק... מזל שיש לי גם יציאת אוזניות מקדימה אז אני משתמש בזה בינתיים אבל זה עדיין לא נוח ומעצבן אפשר לתקן את החיבורים האלה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מחשב לילד K6-2 500MHZ 192 מגה זיכרון עם win98 se ( לא הצלחתי להתקין עליו XP ) פעם יכולתי לשחק איתו משחקים NFS והיום המשחק הכי פשוט ( משחק של 2 מגה ) לא עולה לי הוא רוצה DIRCTX התקנתי את גירסה 9.1 ולא עזר אז גם התקנתי את 8 את 7 את 6 ו 5 וגם לא עזר הוא עדיין רוצה DIRCTX יש לי כרטיס מסך AGP range iic החלפתי לכרטיס מסך voodoo3 2000 pci 16M ועדיין בדיוק את אותה בעיה נ.ב אולי הבעיה היא לא בכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר שלי יש לו פנטיום 3 בזמן האחרון ישנה תקלה מסוימת. אחרי שעתים ככה המחשב נכבה ומופעל מחדש ורשום בעית חומרה. פרמטתי את הדיסק קשיח ללא בעיות והתקנתי את המערכת הפעלה מחדש ודרייברים וכו ולא עזר, אחר כך ניסיתי להחליף לוח אם חדש של pc partner וגם הבעיה ישנה. האם הבעיה יכולה להיות בגלל שיש לו שלושה זיכרונות של חברות שונות של sdram או בעיה בכרטיס מסך? אם מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות אודה לו מאוד. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש.... עכבר במחשב עובד בסדר גמור רק שלחיצה על כול אייקון במחשב (דבל קליק) פותחת רק את החלון של החיפוש....רק באייקון של המחשב שלי זה באמת נכנס למחשב שלי...רעיון למישהו? כדי להיכנס לכול מקום במחשב אני צריך ללחוץ על הימני ואז פתח....
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כל הזמן כשאני נכנס לאיזה אתר באינטרנט לא משנה איזה זה מופיע http://img90.imageshack.us/img90/4416/internetproblemhn7.jpg בבקשה עזרה ממישהו זה ממש מעצבן
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-