תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לפרש לי מה הקובץ Dmp הזה אומר... ההודעה שנשלחת היא 0X0000008 בליווי מסך כחול כמובן.... מצורף קובץ מינידמפ... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המחשב לא עולה .. יש לרשום סיסמה עוד לפני שעולה הביוס.. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה המחשב שלי פועל לאט מתמיד. זה כולל אפילו פעולות פשוטות או גלישה באינטרנט. יש לי חשד שהבעיה קשורה להודעה הבאה שמתקבלת אחת לכמה זמן: your system is low on virtual memory מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה לי בעיות. אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הוא נדלק, אבל שום דבר מעבר לכך. המאווררים עובדים על המקסימום והוא משמיע את הצפצוף שהוא משמיע בד"כ פעם בודדת, מספר פעמים בחלוקה לא אחידה. פעם פשוט הייתי אותו מהחשמל, מוציא את הבטרייה של הביוס, לוחץ מספר פעמים על לחצן ההפעלה, מרכיב הכול מחדש והוא עבד. עכשיו זה כבר לא מצליח. הוא לא עולה אפילו למסך הראשוני - המסך פשוט שחור. ממה זה יכול להיגרם? זיכרון? לוח-אם? הארד-דיסק? אני באמת אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה, כי כרגע אני תקוע עם מחשב מאוד מאוד מעאפן ואני די צריך לסיים כל מיני דברים למחר לבי"ס, דברים שנמצאים על המחשב השני. בתודה מראש ___________________________________________________________________…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים בחיבור HDMI אחד 24 1920 1200 והשני 37 1920 1080 . שניהם הוציאו סאונד דרך הATI לא ביחד כמובן כשרציתי לשמוע במסך 37 אינץ פשוט חיביתי והדלקתי את מסך ה24 ואז ה37 קיבל סאונד. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדוט נט והקטאליסט לא העביר לי סאונד יותר ל37 אינץ. בעיה נוספת שהיתה גם לפני המסך ב 37 לא מופיע על כל המסך למה ? 1 שאלה יש דרך לשלוט בסאונד בשניהם ולמה הוא לא עובר יותר? 2 איך פותרים את בעית הרזולוציה כך שבמסך 37 החלון יהיה על כל המסך?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600 256mb agp (לא gt), בכל המשחקים שאני מפעיל יש לי טונות של באגים(מה שלא היה לי עם ה-fx5500,אותו החלפתי ב6600)למישהו יש פיתרון לבעיה?????
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-