תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי, ה HD הראשון הוא SATA1 מדגם SP1213N של סמסונג: הנה הלינק http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP1213N.asp הוא כמובן יהיה המשני, היות שהראשי מתועד להיות: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD, אני חושב שזה הלינק (זה מ KSP והוא עולה 310 ש"ח): http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=298 השאלות שלי הן אלו: 1. איך חיבור HD נוסף ישפיע על הביצועים (שימו לב שאחד הוא SATA1 והשני SATA2)? 2. איך זה יפיע על החום הכללי במערכת? 3. איך זה ישפיע על הרעש? אני משתמש ב בקירור זלמן CNPS7000. 4. איך לחבר את הדיסק החדש? מעל הקודם או מתחתיו? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש. ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש. כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז. ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה?????????…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני נכנסתי -My computer והכונן DVD לא מופיע לי. אני לא יודע מה הבעיה אני מכניס דיסק והוא מראה שהוא קורא אותו אבל אין אייקון של כונן בכלל כאילו הוא נעלם... בבקשה תעזרו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב עולה עד לשלב לפני שהוא טוען תווינדוס ומתאחל את עצמו. הוא מזהה את ההרד דיסק ואת הזכרונות. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-