תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשנות את ה IP שלי ואני לא יודע איך. אני עם CABLE + 012 + 750. גם כשהתקשרתי אליהם לתמיכה , אמרו לי שהם לא יכולים לשנות לי את ה IP אבל כל פעם שהמודם מתאחל את עצמו הוא מושך כתובת של IP זמינה. לכן אמרו לי לנסות לכבות אותו ללילה או יותר , ולמחרת לחבר אותו ואז הוא כנראה "ימשוך" כתובת IP שונה. עשיתי , לא עבד. למישהו יש רעיון ? או אולי תוכנה ש"כאילו" תשנה את האיי פי שלי ? אני מתכוון , שבסדר יהיה לי את ה IP של עכשיו אבל נגיד אני נכנס לשרת \ FTP או משהו כזה , שהשרת או מי שזה לא יהיה , יחשוב שיש לי IP אחר. -- *לא קניתי\ביקשתי\רכשתי שום שרות של IP קבוע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח GIGABYTE דגם 7VAX עם הביוס האחרון מספר F8 כנ"ל אותו בעיה היתה לי עם F6 יש לי מעבד 1800+ וזכרון 256 333 של סמסונג. המעבד עובד על 40 מעלות ומקסימום בעבודה קשה על 45 גם זה יותר מידי. יש לי בקר SCSI של TEKRAM עם 2 HD SCSI יש לי בעיה. כאשר אני מעביר בביוס למצב של TOP PREFORMENCE WINNDOWS עולה רגיל אבל אז יש בעיות והמחשב נתקע ואפילו עושה לעצמו רייסט. כאשר חוזר מהמצב ל DISABLE ב TOP PRE. אין שום בעיה. האם הזכרון הוא עגלה? איפה יכול להיות בעיה. העם הבקר לא מסוגל לעבוד עם השינויים הללו. תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעייה: בערך כל 4 שעות, המחשב שלי נתקע, הכל נתקע, וזה מראה לי STOP ERROR ב XP. אוקיי, אז אני עושה רסטרט, ומה? המסך לא עולה, מסך שחור/מנורה כתומה. אני מנסה שוב ושוב, לפעמים אני רואה על המסך בלאגן של צבעים על הכל ללא משמעות. אני סוגר את כל החשמל, מדליק מחדש את המחשב, אותו הדבר. אני מוציא את הכרטיס מסך שלי מה-AGP SLOT ומחזיר, אותו הדבר. אחרי איזה 15 דקות, פתאום ללא סיבה, זה פועל אחלה כאילו לא קרה כלום, המסך עולה וזה.. ואחרי עוד איזה 4 שעות שוב אותו הדבר. לא נראה לי שזאת בעייה של חום, כי אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמארז שלי מספיק מאוורר, וגם הטמפרטורה של המעבד היא טובה (עליה תקראו עכשיו). הנה המפרט שלי: AMD AthlonXP 1600+ MSI Geforce4 Ti4600 Chaintech 7KJD 256 DDR26…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב מחר יגעיע אלי מחשבוהחבר המחיר בסוף הוא 4000 שקל. הדגם הוא ibm t20 שלדעתי הוא יתאים בול לאחותי הסטודנטית (קל משקל ביצועים מספיקים לאופיס ומסך 14 אינץ). מה שנשאר לי עכשיו זה לחרוט עיברית ולהוסיף מערכת הפעלה ב\תומכת עברית. עכשיו יש לי מספר שאלות שאולי הן לא במקום אבל אשמח לתשובה. 1.כמה עולה ביטוח למחשב כזה? 2.איזה מערכת הפעלה כדי לי לשים על המחשב? 3.תיק למחשב מה כדי בשביל סטודנטית? 4.מה צריך או כדי לקנות כתוספת למחשב? 5.אני רוצה לבנות רשת בין המחשב הישן והניד כמ תעלה לי רשת פשוטה לא אלחוטית שתאפשר לי לחלוק את החיבור לאינטרנט של המחשב הישן? 6.טיפים או חוקים שעלי לזכור בקשר למחשב נייד בתור משתמש שלא ממש מומחה לניידים. זהו אני יכתוב במהרה לכם על המחשב המיוחל כשיתקבל.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה ואין לי דרייברים בשבילה אתם תוכלו לעזור לי. אני צריך דרייברים ל WIN98SE זה השם של המצלמה היא מהחברה TwinCAM אני חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי. Twin CAM 2000 וזה הדגם מודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי חברה לא מזמן קניתי כרטיס 'חדש' למחשב של אחי וכאשר הכנסתי בו המחשב עלה סבבה והכל טוב שיחקתי ושיחקתי ובאיהשהוא שלב נתקע לי המחשב ונאלצתי לעשות ריסט (ידנית).. אך הבעיה שלאחר מכן הWIN2K סירב לעלות!. בעת תהליך עלייתו הוא מציג מסך כחול עם ERROR שכתוב שמה שיש בעיה עם הACPI ..שצריך לעדכן את הביוס שאין תמיכה או משהו כזה.. ועוד משהו נראה לי שבעת התקנת כונן חדש ללחוץ על F7 ואז זה יעשה IGNORE על הבעיה.... : בקיצור חברה אני בטוח שגם למישהו מכם היתה בעיה דומה.. אז אנא עיזרו לי תודה מראש, B0necrack3R.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מקבל מבך כחול על פעם שאני מעלה את הXP unmountabel boot drive מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים ? המחיצה של הXP הלכה או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב Prof. Win2k מחובר למודם ADSL דרך כרטיס רשת מחשב שני, WinXP Home מחובר לראשון דרך HUB. לאחרונה, שיחקתי מעט עם ההגדרות במחשב השני, ועכשיו אני מצליח לראות דרכו אינטרנט. (הSHARING עובד) הבעיה, שמאז, אני לא מצליח לראות את הכוננים של המחשב הראשון, וגם הפוך: המחשב הראשון לא מצליח לראות את המחשב השני, וגם לא את המדפסת המשוטפת שמוגדרת בו. אני משתמש באותו שם של רשת, אבל כל מחשב רואה רק את עצמו. (לפני ששיחקתי עם ההגדרות, שיטוף האינטרנט לא עבד, אבל ראיתי כוננים וגם יכטתי להדפיס) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום. בירשותי צורב Yamaha 8x4x24 SCSI שרכשתי לפני כיותר משנתיים. כבר כמה זמן שאני מכניס דיסקים ריקים \ מלאים לצורב והוא לא מזהה אותם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והעברתי את הצורב הזה למחשב החדש, חשבתי שבעייה זו תיפתר, אך זה לא קרה והצורב עדיין לא קורא לי דיסקים. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Professionl. מה אפשר לעשות \ מה אתם ממליצים ? בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-