עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by SEFi,

והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה? עם איזו תוכנה? ואם אפשר להרחיב בבקשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  4. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by edoson,

אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by ToR,

יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DoR,

הצורב וה-DVD שלי פשוט מלאים באבק. יש דרך פשוטה לנקות אותם? או שצריך לפרק אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי מקלדת אחת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שיכול להתחבר ל usb ומתאם לחיבור ps2 המקלדת השנייה שלי היא אלחוטית כאשר המשדר אמור להתחבר גם למקלדת וגם לעכבר ל ps2 האם יש אפשרות לשלב את שניהם ביחד ??? ניסיתי להעביר את המקלדת לחיבור סריאלי במקום ה ps2 אבל היא לא הגיבה המקלדת האלחוטית פועלת רק כאשר אני מחבר את החיבור של המקלדת ל ps2 עכשיו אני עובד עם המקלדת האלחוטית (שיש לה עכבר עלייה) ובנוסף עם העכבר האופטי שמתחבר ל usb תודה 8)

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Blah,

המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by Cartman,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Runny,

ברשותי שני כרטיסי מסך 1. ATi All-in-wonder 32MB PCI Bus 2. Radeon 9000 Plus 64MB by Gigabyte-AGP אני לא מצליח להפעיל את אפשרויות המולטימדיה של ה AIW כאשר הוא אינו כרטיס המסך הראשי וה9000 בDisable במידה ושניהם "פועלים" כל שימוש מלבד דו מימד גורם למסך כחול וRestart למחשב ניסיתי דרייברים ישנים וחדשים על ה XP שלי כרגע אני בביוס מוגדר על Init First PCI ועושה Enable-Disable כל פעם שאני רוצה לעשות Capture וכדומה דיי מציק בהתחשב בכך שיש לשחק עם כניסת המוניטור כל הזמן שלא לדבר על כך שהמחשב מושבת כשאני רוצה להקליט תוכניות טלביזיה לעזרתכם אודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הבעייה הזאת הייתה לי גם בשני המחשבים הקודמים... אני לא מבין מה זה יכול להיות - איפה שעולה המחשב שכתוב תמעבד, זיכרון וכו' יש לי שם שורה שכתוב בה : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" אין לי מושג מה זה.... אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by mironm,

כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rweins,

Hello, I have a P4 2.53 pc with Radeon 9700 pro by Gigbyte. every time i run the game (or any other ea game like NBA 2003) the computer runs the game and restarts it self. I have the latest Catalyst Drivers and Directx 8.1 and all the latest drivers for every part of my computer. what should I do?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Echo,

שלום לכולם המחשב שלי החליט להשתגע... כל כמה דקות הוא קופא או לחלופין מציג מסך כחול \ הודעת שגיאה. הוא חדש יחסית [כמה חודשים] ועדין תחת אחריות, אז לקחתי אותו לחנות לבדיקה. הייתי די בטוח שזה הזיכרון אבל הטכנאי החליף והבעיה לא נפתרה... הוא ניסה גם לשנות הגדרות ביוס [ניסיתי בעצמי לפני כן] ולהחליף כבלי IDE. כלום לא עזר ולבסוף הוא המליץ לפרמט ולהתקין מחדש. זה נראה מוזר משום שהמחשב עבד מצוין והכל התחיל פתאום ביום "בהיר" אחד... לא התקנתי תוכנה \ חומרה חדשה לפני זה. ניסיתי לבטל את כל התוכנות שעולות אחרי הפעלה מחדש דרך ה system configuration utility ומחקתי הכל מקבוצת ה startup. גם זה לא עזר :-\ אם לא תהיה ברירה אני אפרמט אבל זה הדבר האחרון שאני רוצה לנסות... יש למישהו הצעות? [מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shloosh,

יש לי לוח אם GIGABYTE 7 VRXP וניסיתי דרך הדיסק שלהם לעדכן את הביוס אוטומטי דרך האינטרנט,עכשיו עשיתי ריסט,והוא כאילו מחפש משהו אבל לא מוצא אותו,רושם שהדבר הזה לו הותן כי לא נמצא משהו מתאים ואז עולה הווינדוס! מה לעשות ,איך מחזירים את זה למצב הקודם, בבקשה תעזרו לי!!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by Bug2000,

יש שלבים שפשוט באמצע התעינה יוצאים לוינדאוס וזה קבועה ככה באותם השלבים ... למישהו יש רעיון ? לאח שלי הכל פועל מצוין באותם שלבים שאצלי לא פועלים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by tomer_sch,

יש לי מחשב פנטיום 4, 512 מגה, XP ו- GeForce 2 400MX. יש לי שתי בעיות: 1. לפני שבוע בערך, בכל הסופות ברקים האלה המחשב שלי היה מחובר לחשמל (ובאזור שלנו יש נטייה למכשירים או לחלקים מהם להישרף...) אבל קיוויתי שלא קרה כלום. ל USB שלי מחוברים עכבר ומודם כבלים וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי להתחבר לאינטרנט שמתי לב שאחד מה USB שלי לא מתפקד, אחרי שלקחתי לתיקון את המחשב (כי חשבתי שמשהו נישרף, ועדיין יש לי אחריות) אמרו לי שלא קרה כלום, וששני ה USB עובדים. רק שאחד מהם מיועד רק למדפסת והשני לכל המכשירים, מה שאני לא מבין כי שניהם עבדו לי גם עם העכבר וגם עם המודם. 2. כשהחזרתי את המחשב מהתיקון (שלא עזר לי בכלל...) שמתי לב שיש סימן קריאה לי הכרטיס מסך במנהל התקנים, ניסיתי להתקין מחדש את הדריי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  22. אתמול לאחר שניסיתי להתקין דריברים מעודכנים לכרטיס קול של חברי מסוג via'ac97 נתקעה ההתקנה באמצע ועלה מסך כחול של ERROR... לאחר RESTART נכתב לי שההתקנה בוצעה בהצלחה אך משום מה לא שומעים... כשניסיתי להסיר את הדריבר ולהתקין אחר במקומו קיבלתי באמצע הסרת הדריבר הנוכחי מסך כחול שלא איפשר לי להמשיך... האם יש דרך לעבור את הדריבר המותקן הנוכחי ולתקין דריבר אחר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Sappy,

או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OR007,

פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Jack_g,

ברשותי צורב Yamha crw f1-e 44*24*44 אני משתמש בתוכנות NERO גירסא 5.99 ו CLONECD יש לי בעיה כשאני צורב ב מהירות כפול 44 אחרי שהדיסק צרוב והתוכנה אומרת שניצרב הכל טוב אני מכניס אותו ל סידירום הוא מראה שיש שם נתונים אבל לא יכול לגשת אליהם אומר ש DATA INVALID אם זה סרט למשל אז איפאפשר לפתוח אותו. ניסיתי להישתמש באופציה של הצורב שנקראת optimum write speed controll enabled וזה בכל זאת לא עוזר וכשהוא צורב הוא אומר שצורב ב 44 ומסיים צריבה גם ב 44 כך שאני לא ממש מבין עד כמה זה עוזר. ניסיתי לבטל את האופציה הזו ולצרוב במהירות 32 וישנה אותה תופעה. אבל כשאני צורב ב 16 הכל עובד טוב. מה שממש מוזר ש פעם הדיסק יוצא בסדר כשאני צורב ב 44 ןפעם לא כמובן שלרוב הוא יוצא דפוק. אני משתמש במדי…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים