עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by adi-das,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד

3. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  4. אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by dor1015,

מסביר את הכל :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519814.new#new תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. שלום רב ! אני קניתי דיסק קישח בנפח של 250 והתקנתי עליו מערכת הפעלה עם SP2 ואני כאשר אני מכבה את המחשב בשבלב של "שומר את ההגדרות שלך" הוא ממתין שם 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הוא מבצע כיבוי למערכת. ואני זוכר שלא היה לי כזה דדבר בדיסק הישן שלי.. אין לי מושג מה הבעיה ואני התקנתי מחדש מערכת הפעלה.. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by Prop-,

שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by ע-ר,

בס"ד כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הנורה שמסמנת שהמחשב פועל, נדלקת, אבל שום דבר אחר לא קורה. (לפחות לא משהו שהבחנתי בו) המצב הזה התחיל בלי שום התרעה. מה יכול לגרום לזה, ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

17. Started by dna,

אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by yo1000,

שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by havivt,

שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by danco,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. קודם כל תודה על העזרה. זה המפרט שלי: 1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE. 2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE 3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA. מה שהיה לי בעבר: צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי. החומרה החדשה: צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10A הבעיה: מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה. אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  22. שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  24. לוח מדגם gigabyte ga-z87x-d3h יש בו 3 יציאות לכרטיסי PCI-E. כאשר רק העליונה ביותר הצמודה למעבד מגיבה לכרטיס טלויזיה או לכרטיס קול PCI-E. מה יכולה להיות התקלה? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.