תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום היום הוספתי עוד 2 ג'יגה זכרון ראם DDR2 667 כרגע יש לי 4 ג'יגה אבל WINDOWS VISTA מזהה רק 3580 מגה מישהו יודע למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם דרל הביוס היתה לי אפשרות להמהיר ל 166 תמעבד בחרתי בזה עשיתי SAVE המחשב עשה ריסטרט והמסך פתאום לא נדלק, ניסיתיח תמסך במחשב אחר והוא עובד מצויין ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטרייה שמשך 20 דקות והחזרתי, הדלקתי תמחשב והעדיין לא עובד מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך X800XL התקנתי קאטליסט הכי חדש 6.9 הרצתי 3DMARK2005 וזה עשה לי מסך כחול בפעם השניה שהוא מריץ על רזולוציה אחרת מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני נכנסתי -My computer והכונן DVD לא מופיע לי. אני לא יודע מה הבעיה אני מכניס דיסק והוא מראה שהוא קורא אותו אבל אין אייקון של כונן בכלל כאילו הוא נעלם... בבקשה תעזרו תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מבין ככה, אם אתה קונה מצלמת וידאו ואתה רוצה להעביר אתה מה שצילמת למחשב אתה צריך לקנות כרטיס וכבל פיירוייר. הסתכלתי קצת באינטרנט והבנתי שיש 3 סוגים של חיבורים יש 4 פינים ו6 פינים.. אז יש 3 כבלים.. אחד ששני הצדדים זה 4 פינים, אחד ששני הצדדים של 6 פינים ואחד שצד אחד זה 6 וצד אחד זה 4. אז יכול להיות שאם מישהו משתמש בכמה מצלמות שונות הוא יצטרך לקנות שני כרטיסים שונים(אחד ל4 פינים ואחד ל6 פינים) ו3 כבלים שונים? מצפה בקוצר רוח למומחה בדבר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-