עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrshukas,

יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by schumih,

אהלן לפני מספר ימים כתבתי פה הודעה ובה רשמתי שקיבלתי מחשב חדש, והתייעצתי בנוגע לכמה נושאים. צצה בעיה - ביום ראשון בבוקר באתי להדליק את המחשב, אך כאשר הווינדוס הטעין את עצמו (XP PRO SP2), הוא נתקע באמצע (כאשר המסך שחור, ויש רק לוגו של ווינדוס ומתחת שורה שמראה LOADING). פשוט השורה של הLOADING הפסיקה לזוז, כמו שהיא אמורה לעשות. כעבור מספר שעות המחשב הצליח לפעול ... הבאתי אותו למעבדה שרכשתי ממנה את המחשב, אך במידה ולא היה נמצאת בעיה בחומרה הייתי צריך לשלם 250 שקל. הומלץ לי להתקין מחדש את הווינדוס, ולפני כן לפרמט הכל. עשיתי זאת, ובאמת באותו היום עבד המחשב ללא בעיות, אך הבוקר - כשבאתי להדליק את המחשב, הווינדוס כבר עלה לגמרי והגיע לדסקטופ - וכעבור כמה שניות שמעתי רשרוש כלשהו מ…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה

9. Started by אריה7,

שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by teltel,

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by ActiveBass,

אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

15. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה

19. Started by VL,

לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by buuhaa,

שלום. המחשב שלי לא מסתדר עם התקני USB . הוא מתחיל בזיהוי, ומודיע שהחומרה לא זוהתה וזהו. זה קורה עם HD חיצוני חדש, וגם עם דיסק און קי חדש. התקנתי במנהל ההתקנים את ה USB מחדש אבל זה לא עזר. האם תוכלו לתת לי רעיון, יכול להיות שזה הספק ? אני אציין שלאחרונה פירמטתי אותו (XP), אולי זה קשור ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. תעשו את מה שכתוב בכותרת בבקשה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by one_man,

איך אני מחבר את הכונן הקשיח WD1600JS -Western Digital אני לא מצליח לחבר אותו. מה אמור להתחבר אליו? כבל המידע לא מתחבר. איזה כבל מידע צריך? לוח האם שקניתי הוא GA-M57SLI-S4 -Gigabyte

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by ZXY1,

אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים