עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edeNF,

שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

3. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by pavelr,

אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Kerberos,

אהלן, הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר). בכל אופן, הענין הוא כזה: המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס. אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות. הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות : נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה ה…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by hiyal,

איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. שלום המחשב סלרון 733 מגה הרץ היה עושה בעיות שהמעבד מיתחמם כי לא היה מישחה טרמית הוא היה בגיע ל74 ואז ניתקע... אפילו שמפעילים סרט הוא היה ניתקע אז קניתי מישחה טצית והטמפ לא עולה על52מעלות... במאמץ... עכשיו הבעיה לא ניפתרה חשבתי שהסרט ניתקע ביגלל המעבד שהוא מתחמם אבל עכשיו שהוא קר זה אותה הבעיה גם שהוא קר!.... אולי כרטיס מסך מתחמם אז הוא תוקע את המחשב? גם עם כרטיס מסך אחר אותו הדבר לא עוזר... שאני מפעיל סרט אז יש צילצול ארוך בלי הפסקה וכלום לא זז גם העכבר לא זז אד שעושים ריסטרט עוד בעיה: ליפני ששמתי מישחה אז הייתי מנסה להפעיל את המשחק קונטר סטרייק 1.6 ובטעינה של המישחק גם היה ניתקע בלי צילצול רק ניתקע הוא ניתקע רק במפות מסויימות יש כמה מפות שעובדות חלק ויש שביכלל לא מ…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by sevenX,

אוקיי צרבתי ביוס חדש לכרטיס שלי 9600SE של גיגהבייט דרך התוכנה שלהם כניראה שהוא לא התאים ועכשיו המחשב ניתקע בעליה של הווינדוס הבנתי שבשביל לסדר את זה צריך כרטיס PCI השגתי אחד והוא עובד עכשיו שאני נכנס לתוכנה שלהם כדי לצרוב בחזרה תביוס הישן היא כותבת לי NO CARD FOUND עכשיו זה כניראה ביגלל שמחקתי תדרייבר כי המחשב לא עולה עם הדריייבר של ATI אפילו עם הכרטיס PCI מה אפשר לעשות?????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by tigery,

אני מאמין שהבעיה או בזכרונות או בלוח. אני רוצה לדעת אם אפשרי לפתור את הבעיה ואיך. ככה המחשב הוא חדש יש לו בקושי חודשיים שלושה. ככה כאשר המחשב אז תמקום שבו הוא אומר איזה מעבד גודל זכרון והכל.. אז בקיצר הוא מגיע למסך הזה כובת את המעבד ונתקע זהו. עכשיו אחרי שאני ריסטארט זה עולה נורמאלי אם אני עושה הפעלה זה עולה כמו שצריך. מכיבוי מחש זה פשוט לא עולה נתקע. מעבד e6300 זכרון Transcend 1gb 667mhz cl5. לוח p5n-e sli. כרטיס 7600 gs palit. מערכת הפעלה לא חושב שנחוץ אבל windows xp sp2. לא עשיתי עדכון ביוס החלטתי מה שעובד למה לגעת בו אז והבעיה הופיעה לפני שבועיים בערך +-

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  16. שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by Fat_Fred,

חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by i022052,

המחשב פנטיום 4 1.5GHZ של אינטל, נדלק, חלונות XP עולה, ואחרי זמן מה בין חצי שעה לשעתיים, מתקבל מסך שחור. המחשב עדיין דולק אבל אין גישה למערכת הפעלה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. המחשב לא מזהה הארד דיסק כשההתקנה מתחילה. הבנתי שאני צריך להתקין דרייבר ל SATA של INTEL אבל אני לא יודע בידיוק מה אני צריך להוריד ואיך... ואיך להפעיל את זה... הלוח אם שלי הוא 965 של אינטל וההארד דיסק שלי הוא WDC אם זה יהיה חשוב אני יוסיף גם את הדגם... תודה...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB

22. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by omricho,

עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. Started by soundf,

שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים