עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Norm4nde,

אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by Xx Gg666,

נשבר לי מסך בLaptop אם אני קונה מסך באינטרנט בחנות מחשבים איפשר רק להתקין את המסך???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. קבעתי בביוס שהמחשב יגן על עצמו ויכבה את עצמו כשהמעבד מגיע ל65 מעלות המערכת מתכבת באמצע משחקק כמו סימס או איג' אוף מיתולוג'י. בדקתי באמצע המשחק בתוכנה אוורסט והחיישן מורה על טמפ 56 שהמחשב מתכבה החיישן מדויק. מה עושים ? אביט NF7 BARTON2500 סירקולציה טובה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by itay-ab11,

כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by pwntigo,

יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by elad5252,

לא משנה הסתדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by amir.shani,

שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי

10. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by guymor,

שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by shmulik74,

שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by RoverBoy,

שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by buuhaa,

שלום. המחשב שלי לא מסתדר עם התקני USB . הוא מתחיל בזיהוי, ומודיע שהחומרה לא זוהתה וזהו. זה קורה עם HD חיצוני חדש, וגם עם דיסק און קי חדש. התקנתי במנהל ההתקנים את ה USB מחדש אבל זה לא עזר. האם תוכלו לתת לי רעיון, יכול להיות שזה הספק ? אני אציין שלאחרונה פירמטתי אותו (XP), אולי זה קשור ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

המחשב עולה עד לשלב לפני שהוא טוען תווינדוס ומתאחל את עצמו. הוא מזהה את ההרד דיסק ואת הזכרונות. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!

24. שלום לכולם, אני כבר סובל(ממש סובל) מבעיה של תקעיות של וינדוס. הבעיה כבר נמשכת המון זמן ואני לא מצליח למצוא לה פתרון רקע : אינטל P4 3000 775 Asus P5GD1 כרטיס מסך של ATI X700 זיכרון 1 GB וינדוס 2003 אז כך, המחשב בסה"כ עובד תקין, במצב של גלישה אני לא נתקל בבעיה כמעט(אפילו לא בעומס של תוכנות כמו EMULE+PHOTOSHOP+...). הבעיה מתחיל כאשר אני משחק במשחקים, כמה משחקים לא בכולם(מוזר מאוד) לדוגמא בGTA וכו. אוקיי נייסתי כבר כמה דברים, עידכון לBIOS, פירמוט, עידכון של דרברים שונים, סריקה לדיסק, בדיקה של כ.מסך במחשב אחר(הכול תקין), בדיקה של זיכרון במחשב אחר(הכול תקין) לא משנה באיזה וינדוס XP או 2003 עדיין היה נתקע(היו לא שני מערכות בשני דיסקים). הדבר האחרון של ניסיתי לשחק איתו זה PAGE R…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. Started by ran.inc,

היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...

• 7 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים