תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי לוח אם של RadiSys Endura sh845Gv. 2 שאלות: 1. על הלוח יש כרטיס מסך ONBOARD. יש לי כרטיס מסך (מהמחשב הישן) Gefore4 TI4200 שעובד פיקס - אבל ברגע שאני מחבר אותו ללוח של Radisys הוא בכלל לא מקבל מתח - המאוורר לא עובד ולא רואים כלום על המסך (כמובן שקינפגתי הכל בביוס כמו שצריך). חיטטתי קצת באתר של RadiSys וראיתי כי יכול מאוד להיות שהלוח הזה לא תומך בכרטיס מסך פשוט של AGP , אלא בכרטיסי ADD (AGP Digital Display) או משהו כזה. יש למישהו מושג על מה מדובר? האם ניתן איכשהו בכל זאת לשים כרטיס מסך AGP פשוט ורגיל ? במידה ולא איפה לעזאזל ניתן למצוא כרטיס ADD כזה, מה זה, כמה זה יכול לעלות - והאם זה כרטיס מסך או שאני חייב להשתמש רק בכרטיס ONBOARD? שאלה שנייה - התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הכרטיס שבכותרת אבל משום שאני מחבר את המסך אליו הוא לא נידלק :\ אני מקווה שהכנסתי אותו נכון יש לי PCI-E הלוח הוא M2NPV-VM אבל הצ'ופצי'ק הכי אחורי אמור להתפס במשהו ?! או שאולי לא הגדרתי אותו טוב:\ תודה לעוזרים *יש לציין שיש לי על הלוח אם כרטיס מובנה שהשתמשתי עד עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Seagate 750GB ES יעבוד לאט יותר ב SATA --> USB מאשר בחיבור SATA ישיר? אין לי כח לפרק את המארז...אז חברתי אותו ב USB לעכשיו...זה ממש יותר איטי? או שזה אותו דבר? בכל מקרה אני חייב לציין הדבר הזה הוא חייה!!! הזמנתי אותו מEBAY , לא ראיתי אותו עוד בארץ...זה מבוסס על טכנולוגיה ES של Seagate
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי יש לי 6600GT של GB עם VIVO ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את ה WDM DRIVER המעודכן, יש לי כמה תכנות צפיה, DIRECTX האחרון, חיברתי את ה RCA לכניסת COMPOSITE ואני לא מצליח לראות YES במחשב. המסך קופץ, הוא משנה את הרזולוציה שלו לנמוכה מאד ויוצאת הודעת WINDOWS טיפוסית של שגיאת חומרה ב NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה??? יש לי גם כרטיס של LEAD TECK ודרכו אני כן רואה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 אני מעוניין להוסיף כרטיס זיכרון של 512M? אבקש המלצה על כרטיס מתאים למערכת שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-