תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי אז ככה ספק astec AA19950 של ibm ולוח אם של אנטל 815 עד עכשיו הדלקתי וכיביתי בעזרת הכבל חשמל ...אבל ברוב טפשותי כיביתי את המחשב דרך הינדוס ועכשיו אני לא מצליח להדליק דרך הכבל חשמל פשוט אין לי מושג לאן מחברים ללוח אם מהספק את הכבל הירוק הזה עם שתיי פינים !!!! וגם חיפשתי שעות מפרט טכני ללוח אם או לספק ולא מצאתי אז בקיצור הצצצצילו תודה .
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ליפני שבועיים זה המפרט E6600 asus P5B ASUS 8800GTX 2GB RAM DDR2 667 250GB WD ואני מנסה לשחק ב Arma על הגרפיקה הכי טובה והמחשב מריץ לי אותו על 5 fps ואני שאלתי בעוד פורומים והיה ילד שהיה לו מפרט כמו שלי וזה רץ לו על 100 fps השאלה מה אני עושה יש לי דרייברים מעודכנים תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי כל בוקר מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, הייתי עובד על windows xp pro 2002 והמודם עובד 100% אבל כשעשיתי פירמוט והתקנתי Windows XP Pro SP2 May 2007 נתקלתי בבעיה מוזרה הוינדוז לא מזהה את ה- ADSL MODEM יש לי כמובן את תקליטור ההתקנה של המודם אבל ברגע שאני מפעיל Setup.exe מציג לי הודעה שגיאה שהוא לא לא יכול להפעיל את הדרייבר מוזר מאוד למרות שזאת windows sp2 וגם לא מצליח לזהות את המודם
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה מסכים כחולים במשחקים קובץ המינידאמפ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא איך אפשר לעשות את זה אוטומטי????שיכנס לבד לשם משתמש שלי???
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-