תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שלקחתי ממנו את ההארד דיסק , היה בתוכו וינדאוס 98 עכשיו רציתי להתקין XP עליו ולשים אותו במחשב חדש יותר הבעיה היא שאני שם אותו במחשב החדש הפנטיום 4 הוא לא קורא את ההארד דיסק.כלומר אני שם את הדיסק של הווינדאוס XP כדי להתקין אותו ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מזה את ההארד דיסק. הקטע הוא שבBIOS אני רואה יפה מאוד שהוא מזהה את ההארד דיסק. יש למישהו רעיון איך אני יכול להתקין את הXP?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד כפול ליבה של INTEL והוא עושה לפעמים שגיאות במחשב... כשאני מפעיל משחק מחשב ואני משחק קצת,אחרי כמה זמן פתאום מופיעה שגיאה Error sending memory 0x000101 to 0x0101011 (לא מדויק) מישהו יודע מה קרה לו? הוא מקולקל? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנת אבטחה שתותקן על DISK ON KEY, ורק בחיבור הDISK ON KEY למחשב ,אוכל להפעיל אותו/לעשות LOG-IN ** אני יודע שקיימים התקנים מובנים כאלה. אני רוצה לדעת אם ניתן לקחת DOK רגיל ולהתקין תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
השאלה שלי האם הcommit charge שנמצא במנהל משימות שלי גדל האם זה יכול לגרום לתקיעת המחשב כי פעם היה לי בסביבות ה500 פעם אחת שהפעלתי משהו כל הלילה אז זה הגדיל אוטומטית את זה ל1249 ונראה לי שזה מה שתוקע לי את המחשב האם זה ייתכן ואיך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס P5W DH עכשיו ברגע שאני מחבר לו מאוור ישירות (ה 3 פינים ) אז המחשב עולה יותר מדי לאט או בכלל לא עולה אבל ברגע אני מנתק את המאורר מהלוח ומחבר אותו בעזרת מולקס רגיל המחשב עולה רגיל למישהו יש נסיון ותשובה על זה ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-