תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אם כן, איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג מדגם SyncMaster 959NF, וכשאני משתמש במע' ההפעלה - חלונות 2000 ברזולוציה של 1280x1024, תדר הרענון המקסימלי "הנתמך" ע"י המסך הוא 90 הרץ בלבד, וברזולוציה של 1600x1200, אפשרי עד 75 הרץ בלבד. כשאני משתמש במע' ההפעלה חלונות XP, אני רשאי לעלות עד 100 הרץ ללא שום בעיה, כמו כן ב 1600x1200 ניתן להגיע ל85 הרץ. בחלונות 2000 ניתן לעבוד ב100 הרץ בשולחן העבודה, אבל זה בתנאי שאני מסיר את ה "V" מ " Hide modes that this monitor cannot display ". הסרת ה "V" פותרת את הבעיה לשולחן העבודה בלבד, אבל כאשר אני בא להגדיר את תוכנת ה Refresh Rate Fix המותאמת לכרטיסי ATI, היא משתגעת ואפילו במשחקים לא מאפשרת לבחור תדר הרענון המבוקש (100 הרץ ב1280x1024 ו 85 הרץ ב 1600x1200) גם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.78 GB פנוי כשבפועל יש לי רק 100 MB פנויים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת okipage 14ex, המדפסת מדפיסה סתם דפים מתי שעולה ה-windows. התקנתי והסרתי את הדריבר המקורי שקיבלתי עם המדפסת. בדקתי את הכתובת שלו ב-bios. והחלפתי כבל. ולא עזר כלום. לפני שהתחילה הבעיה המדפסת פעלה מצוין. הצילו!!! מה אפשר לעשות? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר בנושא הקודם . נדמה לי שזיהיתי את הבעיה , כשאני מוריד את האצת החומרה מ full acceleration ל- basic acceleration המשחקים מפסיקים להתקע ! והכל עובד מצוין , מישהו אמר שאולי אין לי מספיק זיכרון/משאבים כדי להריץ את הקול ב full , יש מושג , לפחות זיהיתי את הבעיה , מה עכשיו? הוספת זיכרון תפתור את הבעיה? או שלהשאיר ב basic וזהו? תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי להשתמש בתוכנה ש amiram המליץ לי, בת'ארד הזה הרצתי את הבדיקה בדוס, ואני מקבל שגיאה שלא אומרת לי יותר מדי.. הלינק לתמונה לינק אחד שווה אלף מילים אשמח אם תפרשו לי את זה לעברית ואשמח לקבל גם פתרון.. תודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך וחיברתי לו עכבר ל usb אבל הוא לא מזהה אותו ולא פועל איך אפשר לפתור זאת ??? חיפשתי באתר של lg ולא מצאתי דריבר או משהו כזה תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, כשאר אני מתחיל משחק Age Of Empiers II : The Conquerors באתר Zone.com אז בדיוק כשהמשחק מתחיל לעלות אני המחשב עושה ריסטרט בלתי צפוי המפרט של המחשב שלי הוא : Pentium 4 2.4Ghz Gforce 4 ti4200 Aopen Asus P4s533 256mb DDR מה אני יכל לעשות ? ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי ת'מחשב והתקנתי ווינדוס 98 הרגיל לא ה SECOND ועכשיו איבדתי את הדיסק של הדריבר ואין לי מושג מה הכרטיס מסך שלי ולכן אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ניסתי ללכת ל RUN ולרשום DXDIAG וזה אפילו לא כתב לי כרטיס מסך רק SOUND ואין לי מושג מה עושים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אוקייי אז ככה: לפני מספר ימים פירמטתי את כונן D: שלי (ההארד דיסק שלי בנפח של 40 ג'יגה מחולק ל- C ול-D)... לאחר הפירמוט עשיתי RESTART ואז קיבלתי הודעה על המסך אחרי ה SCANDISK ההתחלתי של הווינדוס: scandisk cannot read from the last cluster on drive D:. this cluster is either damaged, or your system is not configured properly. drive d may need to have logical block addressing (LBA) enabled to work properly, or its disk partition may be incorrectly marked asa a non LBA partition. data loss can occur if your lba setting or disk partition type for this drive is misconfigured. עכשיו בסוף כתוב לי: check your computer's bios setup utility... השאלה היא איפה אני מוצא את העזרים של הב…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 4.בכל פעם שנכנסת שיחה לבית הוא מדליק את עצמו.מה עושים? בברכה ק.פ
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה..... כשאני מחבר את הדיסק הקשיח שלי ל פריימרי מסטר XP מזהה אותו כ PIO וכשאני מחבר אותו לסקנדרי מאסטר הוא מזהה אותו כ ULTRA DMA 5 יש לציין כי הלוח תומך ב ATA133 ....כמו כן גם הדיסק הקשיח הוא ATA133 (של מאקסטור). אני לא מבין למה לעזאזל יש פה בעיה... זה נראה כמו בעית חומרה כי אני לא מוצא הגיון בכך שחלונות יתעקש לזהות את הדיסק כ PIO סתם. למישהו יש רעיון?? עידו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-