עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by shaibend,

שלום! אני רוצה לרכוש זכרון ram נוסף למחשב שלי אבל : א. אני לא יודע איזה סוג זיכרון לקנות ב. האם יש סלוטים פנויים לעוד זכרון מה הדרך לבדוק את זה? תודה מראש

3. Started by kovar,

יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by shibie,

יש לי בעיה איתו אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו.. קצת עזרה.. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by Cannabis,

המערכת הפעלה לא מזהה את הUSB במנהל ההתקנים זה מופיע כסימן שאלה צהוב. ניסיתי לעשות uptade אך הוא ביקש ממני את הקובץ ousbehci.sys כמו גם דיסק לא מוכר. הכנסתי את הדיסק של הלוח עצמו והוא נתן לי קובץ readme שאמר שאין דרייורים של הUSB בדיסק והפנה אותי לקישור באתר של מייקרוסופט לא מצאתי שם שום דבר אחרי חיפוש ממושך, בקיצור סיבוך. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. שלום, דיסק c ב laptop מכיל 409 ג'יגה ואני מייעד אותו אך ורק ל system. הוא התמלא עד גבול יכולת הקיבול שלו ואינני מסוגל להמשיך ולעבוד ב laptop (windows 10) !! שאלתי: איך ניתן לאתר קבצים, מוסתרים קרוב לודאי, כאלה שנשתלו באמצעות אתרי אינטרנט או התקנת תוכנות חינמיות למיניהן, ב c. עברתי על פני כל התיקיות ב c ולא מצאתי אף אחת שאיננה שייכת ל system !! יתר על כן, מחקתי תיקיות *ריקות* של תוכנות שהתקנתי בעבר והסרתי. התוכנות הללו מועלות אוטומטית ב startup תחת השם program ברשימת ה startup במצב disable. אף על פי שהן disable, קיימת אפשרות להסירן מרשימת ה startup כדי שהרשימה תהיה קצרה להקל איתור תכניות בלתי נחוצות? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by gold_e,

שלום לכולם! אשמח לתגובה יעילה לבעייה פופולרית: הרחבתי זיכרון: היו שני זכרונות של 256 ב DUAL CHANNEL הוספתי עוד אחד של 512, ואני מצפה לזכרון טוטאלי של 1024MB יש כרגע אחד מכל סוג בשני סלוטים מאותו צבע, ועוד אחד של 256 בסלוט נוסף. המערכת לא מבחינה בזכרון הנוסף (כלומר יש רק 768 MB ) וכן ה DUAL CHANNEL אבד. מה עושים? אפשר לעבוד עם שלושתם ביחד? אפשר לכפות DUAL CHANNEL על שני זכרונות שונים? גולדי נתונים: כל הזכרונות DDR 400Mhz CL3 pentium 4, 2.8 Hhz motherboard: gigabyte, bus speed 8Mhz

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by bar17,

יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by pwntigo,

יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by haruviy,

בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by BigMs,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  14. I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by BumbleBee,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by bioss,

יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by amir.shani,

שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי

20. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by Tranquility,

OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by dna,

אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.