תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כל כניסות האוויר הסטנדרטיות למארז שלי מכוסות בפילטרים - ובכל זאת לאחר תקופה מצטבר אבק רב בתוך המארז. איזה עוד מקומות כדאי לכסות ואיך (אולי מסביב לסלוטים של 5.25)? הייתי מאוד רוצה לגרום למארז נקי מאבק :'( תודה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ב- laptop שלי (eMachines M6805) מופיע לי כמו קווים מקוטעים וורטיקלים בכל המסך שבגינם אני לא מסוגל לראות שום דבר. זה מרגיש כמו לנסות להציץ דרך תריסים שלושת רבעי סגורים. הפסים האלה מסתירים הכל חוץ מאת הסמן של העכבר! עוד תופעה היא כשאני גורר חלון ממקום למקום הוא הופך למין ריבוע עם ריצודים בצבע ירוק. יש עוד כמה תופעות מהסוג הזה... למי שיש רעיון איך לפתור את העניין עם המגבלות הנ"ל אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה לחבר את היציאות של המארז ללוח האם. המארז: FOXCONN TLA570 לוח האם: ASUS P5RD1-VM דבר ראשון אי אפשר לחבר את המנורה של הפאוור ללוח האם, כי בלוח האם יש 2 כניסות (2 מקלות) ובחוט של הפאוור לד של המארז יש 3 יציאות(3 שקעים שאילהם מחוברים 2 חוטים). דבר שני הלד של הדיסק הקשיח לא פועל, חיברתי בדיוק כמו בספר. דבר שלישי הFRONT SOUND עובד (כשאני מחבר רמקולים) אבל המיקרופון לא. חיברתי (מלמעלה למטה) GROUND ואז MIC IN ומימין לMIC IN חיברתי MIC POWER. והמיקרופון לא עובד. אשמח אם מישהו יעזור לי!!!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB לאחרונה, כמעט כל המשחקים שאני מריץ, באיזשהו שלב קורסים. (PES,CRYSIS,COD4-5,Virtua Tennis) פשוט לאחר 10-20 דקות, המסך נהיה שחור, המחשב ממשיך לעבוד, ואני חייב להפעיל מחדש. מה עושים? זה המחשב שלי (תגידו אם צריך עוד פרטים): Core 2 Duo E4400 2.GHZ לוח אם - Gigabyte 945GCMX-S2 2G RAM ATI Radeon X1650 256MB ספק כוח - COLORSit 500W מה צריך לעשות - בדיקת טמפרטורה או משהו? (יש לי ATI TOOL אבל אין לי מושג). גם ראיתי בכמה אשכולות ואמרו לצלם MEMORY בCPU-Z, אז הנה: http://img261.imageshack.us/img261/2810/cpuzta2.jpg תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... המחשב שלי רק בן 3 שבועות בערך... P930, 1800XT ARCTIC 7 על המעבד BELKIN WIERLSESS PCI AUDIGY 2 ZS 2X512 CORSAIR DDR2 667 NOISTAKER 485W GIGABYTE 8I945P-G מידי פעם, כשאני בDESKTOP, הכל פשוט קופא... לא עבדתי עם תוכנות כבדות או משהו - בפעם האחרונה זה היה מסנגר, ECLIPSE (סביבת פיתוח בJAVA), FIREFOX, NOD32, וה WIERLESS UTILITY... כשהשארתי את המחשב דלוק בלילה שעבר הוא לא נתקע... וגם לא כששיחקתי משחקים די כבדים (אבל לא שיחקתי הרבה, אין זמן, אז קשה להסיק הרבה מזה).[ הוספתי טמפ' ומתח לפי EVEREST בתמונה לא עשיתי שום OVERCLOCK [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בעלי הלוח אם הזה יש לכם מושג למה לא עובר לי קול מהיציאה הדיגיטלית למגבר ? ב LIVE 5.1 עבד יופי עוד שאלה.... האם הוצאת המאוורר שעל הצ'יפ (מאוורר לבן קטן) תזיק ??? או אם אני אשים אותו שיעבוד על 30 אחוז במקום 70 שזה ה DEFAULT ? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-