עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים. יש לי בעייה עם המחשב ואוליי אתם יודעים איך לפתור אותה או שהוא באמת הלך פארש. עשיתי ריסט למחשב שלי ומאז הוא לא עולה. הוא פשוט נכבה ולא נדלק. ניסיתי להוציא את החשמל ולהחזיר וכשאני לוחץ על כפתור ה POWER הוא נדלק לפחות משניה ונכבה. אם אני מנסה שוב ללחוץ על ה POWER הוא לא מגיב בכלל. כשמוציאים ומחזירים את החשמל שוב אותו סיפור, לחיצה על הPOWER מדליקה את המחשב לחלקיק שניה והוא נכבה ולא נדלק יותר. ניסיתי להחליף ספק והמקרה חוזר על עצמו. האם הלוח אם שלי נדפק? מישהו יודע אם יש לי בכלל מה לעשות או שהמחשב הלך? תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by abarbotel,

אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by galedri,

תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

אני חושב שזה זה... אין לי מושג למה זה קורה אני מפעיל סתם משחק מסויים וואלה עובד לי הכל סבבה ופיתאום אייכשהו אחרי כמה זמן המשחק (לא רק אחד ספציפי) נתקע, המסך רושם לי "נו סינגל" ומראה מסך כבוי ולא אסקייפ ולא קונטרול +אלט + דליט.... לא מגיב... רק אחרי שאני עושה ריסט המחשב עובד הכל טוב ויפה... מה זהב יכול להיות או איך אני יכול לזהות את הבעיה הזאתי? תודה מראש לכל העוזרים בנושא

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by acab,

המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …

9. Started by Armageddon1,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם לוח של אסוס 256 זיכרון פנימי.. הבעיה יהא שהוא לא מעלה את הוינדוס הוא עושה ריסט אוטומאטית לפני הכניסה לוינדוס.. אפשר להיכנס רק דרך סייפ מוד.. למה זה ככה .? איך מתקנים? יכול להיות בעיית חומרה? או רק הוינדוס נדפק או שמה יש איזה חוסר תאימות בין כמה תוכנות יש לו קספרסקי וזון אלארם פרסונל שניהם בקספרסקי סגרתי את האופציה להגנת רשת ..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. היי יש לי DISC קשיח IDE ועליו מותקן לינוקס. לפני שה BIOS עולה הוא לא מזוהה בשום אופן. בתוך ה BIOS אני רואה אותו ללא בעיות. אני גם מצליח להעלות בו את הלינוקס. אבל כאשר אני בא להתקין XP או VISTA אני הם לא מזהים אותו לחלוטין. הרשימה בהתקנה ריקה. ניסיתי עם הג'אמפרים הכל וזה לא זז. מדבר ב לוח P4GD1 יש לציין שהתקנתי על ה HD הזה הרבה פעמים בעבר WIN ו לינוקס. אגב, אני סבור שזו לא בעייה בלוח כיוון שחבר שלי בא אליי עם HD שלו וזה עבד בצורה מושלמת. יש לכם רעיון מה לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by גלעד007,

הקלטתי במיני דיסק הופעה מסויימת. חילקתי אותה למספר טרקים, בסוף כל אחד לחצתי על כפתור סטופ שהוא גם שומר את הטרק. כשהגעתי לביתי התאכזבתי לגלות שחלק מהטרקים חסרים! אך בסך מן הכולל של הדיסק הוא מראה כי הם בתוכו...למעשה אין באפשרותי לשמוע אותם או לראותם כקיימים. היש למישהו פתרון?

12. כאילו למשל משחקים ותוכנות שהעברתי לd ושלא רציתי שהם יימחקו אז נגיד עכשיו אני יצטרך להתקין אותם מחדש בשביל יאני שיהיה רישום ברג'יסטרי וכו'?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. ללוח האם P5W DH מחוברים 3 כונני IDE , כאשר 1 * 120GB משמש למערכת ההפעלה + 2 * 250GB לצורך איחסון. הביוס הוגדר : CONFIGURE SATA AS - STANDARD IDE כאשר חיברתי את הכונן החדש/הנוסף מסוג WD SATA2 ללוח האם, לחיבורי SATA1 או ל SATA3 המחשב "ניתקע" מיד בהתחלה. האם יש להגדיר את הביוס בצורה שונה או לחבר לחיבור אחר, כדי לשלב את כונן ה SATA החדש ליתר חבריו (IDE) למטרות איחסון ? תודה,

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by ciauai,

עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by DRAMAKING,

היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by avidan28,

טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by Dako,

היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. שלום לכולם.. לוח אם שאני מחזיק GIGABYTE K8NF-9 לא נכנס לי במארז אורוורה 570, קודם הוא היה בscorpio 868.. הוא ATX. מה עשיתי עד עכשיו? א. פתחתי את המארז וחיברתי את הלוח אם לחלק שנראה לי הכי מתאים (בעין). אני משוכנע שזה המקום הנכון בגלל הקונקטורים האחוריים שנמצאים בדיוק במקום הראוי להם (ברם, קראו המשך). ב. ניסיתי לחבר את הלוח אם אבל לא הצלחתי, חלק מהברגים לא מתאימים\המקום לא טוב. הברגים פשוט סתם מסתובבים ולא מחברים שום דבר לשום מקום. אי לכך, 6 ברגים בערך נכנסו טוב אולם לא עם הברגים הצהובים האלה. ג. ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך, הוא לא מגיע עד הסוף, לא מתחבר כראוי. כמו כן, ניסיתי לחבר את הכוננים עם כבל IDE אבל הכבל לא מספיק גדול.. זה נשמע נורמלי הרי ההפרש בגודל בין SCORPIO 868 ל…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by renace,

אז ככה קניתי מעבד חדש למחשב הבעיה היא כזאת: לפעמיים הוא נדלק אבל לא עולה נשאר מסך שחור,כאליו רק זורם חשמל במערכת,אז אני מחכה ומדלק עד שהוא כן נידלק כשהוא כן עולה הוא זורם בלי בעיה לא מתחמם עובד רגיל עם המעבד הקודם זה לא היה קורה מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את הבעיה? לוח asus-m2npv-vm מעבד AMD athlon x2 64 +5200 תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים