תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום! המחשב לא הצליח לפתוח באף נגן ( media player, real' mv2 player media player classic) קבצי וידאו אלא הופיע מסך כחול בתצוגת הפליירים כאשר הסאונד עבד למחצה. כאשר ביטלתי את השימוש בדרייבר הקיים עבור הכרטיס זה פתר למחצה את הבעיה אך עדיין מדי פעם זה חזר-> הפתרון (לדעתי) :פירמוט. לאחר הפירמוט עם שימוש באותו windows ואותו דרייבר התחילו להווצר פסים באורכים משתנים על המסך בצבעים שונים. והדרייבר לא תיפקד. גם עם דרייברים קודמים שעבדו המחשב כבר לא עבד והwindows לא הצליח לעלות וכל הזמן התרסט. אני לא יודע מה הבעיה ופירמטתי כמה פעמים וזה חזר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עזרה דחופה ביותר, אני כותב כעת כי ניכנסתי למצב של Safe Mod , המחשב עולה וכשהוינדוס עולה המסך כאילו מתכבה ולא רואים כלום. רק שאני במצב בטוח אפשר להיכנס, אני משוכנע שהבעיה זה כי אתמול שיניתי את קצב הריענון של המסך מ-75MH ל-85MH, אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך ומאז זה נידפק. מה עושים?? איך אפשר לשנות חזרה?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן לפני מספר ימים כתבתי פה הודעה ובה רשמתי שקיבלתי מחשב חדש, והתייעצתי בנוגע לכמה נושאים. צצה בעיה - ביום ראשון בבוקר באתי להדליק את המחשב, אך כאשר הווינדוס הטעין את עצמו (XP PRO SP2), הוא נתקע באמצע (כאשר המסך שחור, ויש רק לוגו של ווינדוס ומתחת שורה שמראה LOADING). פשוט השורה של הLOADING הפסיקה לזוז, כמו שהיא אמורה לעשות. כעבור מספר שעות המחשב הצליח לפעול ... הבאתי אותו למעבדה שרכשתי ממנה את המחשב, אך במידה ולא היה נמצאת בעיה בחומרה הייתי צריך לשלם 250 שקל. הומלץ לי להתקין מחדש את הווינדוס, ולפני כן לפרמט הכל. עשיתי זאת, ובאמת באותו היום עבד המחשב ללא בעיות, אך הבוקר - כשבאתי להדליק את המחשב, הווינדוס כבר עלה לגמרי והגיע לדסקטופ - וכעבור כמה שניות שמעתי רשרוש כלשהו מ…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היי, לפני יומיים קניתי את ה 6412.\מכיוון שאני די נייח הוא תמיד מחובר לחשמל, אבל כשניתקתי אותו שמתי לב שהסוללה צונחת ממש מהרץ הוא מאבד 1% ממנה כל דקה וחצי בערך. זה הגיוני? ואם לא האם לממש אחריות, או שיש הסבר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-