תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך לפתור בעיות בסאונד של המחשב יש לי רמקולים logitech x530 עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס קול של הלוח אם מובנה והיה לי כל הזמן רעשים ברמקולים חלשים כאלה שמפריעים לאיכות הסאונד. וגם היה לי כל כמה דקות שניות זה היה משתנה מין טוו כזה קצר שנמשך שניה אבל מציק. לכן החלטתי שזה בעיה בכרטיס קול וקניתי כרטיס קול אחר Creative Audigy SE 7.1 (PCI) הסאונד קיבל נפח אבל עדיין יש את הטו והרעשים המציקים אבל יש לציין שהאיכות השתפרה.
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בלוח 3 סלוטים לזכרונות ובשלושתם יש זכרונות 2 של 256 עוד אחד של 128 אבל בכללי זה מראה לי שיש 288... 2 הזכרונות של ה256 עובדים ב100% וגם כשאני שם רק את השני ה256 בסלוטים זה מראה לי 190 ומשהו... פחות מ200 בקיצור... תעזרו לי בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם המחשב אז הורדתי MEMTEST וצרבתי את זה כאימאג' ושמתי את ה CD ROM שלו שיעלה בבוט התוכנה עלתה והתחילה לעבוד ואחרי 7 שניות ( תחילת הטסט השלישי ) נעצרה. ניסיתי איזה 5 פעמים ואותו דבר: אחרי 7 שניות התוכנה נעצרת ולא ממשיכה וכמובן רק RESET מוציא מהמצב הזה. העברתי את הסטיק של הזיכרון שלו למחשב שלי והרצתי שוב את MEMTEST והפעם התוכנה עברה את 7 שניות אבל נעצרה ב 6 דקות, שוב ניסיתי כמה פעמים ואותה תוצאה. יש לו זיכרון של קינגסטון 512MB. לי יש זכרונות של קורסייר אז הוצאתי את הזיכרון שלו מהמחשב שלי והחזרתי את הזכרונות שלי ( 2 סטיקים של 512MB כל אחד ב DUAL CHANNEL ) עכשיו הרצתי עוד פעם את התוכנה והפעם היא עוברת את ה 6 דקות אבל נעצרת ב 10 דקות... מה זה אומר ? התוכנה אמו…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור s-video והכל עבד תקין עד היום. פתאום התמונה מלאה הפרעות ואני לא מצליח לפתור את התקלה. מה שהכי מוזר הוא שניתקתי את הטלויזיה מהממיר של הלווין (חשבתי שאולע זה הגורם המפריע) וואז בכלל אני לא מקבל אות תמונה מהמחשב אלא רק כאשר אני מחבר את הממיר חוזרת תמונה מהמחשב עם מלא הפרעות! אין שום קשר בין הממיר למחשב... הכל מחובר בנפרד ואני לא מבין מה קורה פה??? אני נואשתי תודה לעוזרים. אלעד.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בתופעה שאחרי התקנת המערכת (XP PRO עם SERVICE PACK 2) תוך כדי עבודה המסך מתמלא בפסים ירוקים / שחורים / או כל צבע אחר ולא ניתן להמשיך לעבוד על המחשב , לפעמים לאחר ריסט זה מסתדר למשך שעה-שעתיים-שבע ואז חוזר שוב ולפעמים לא ניתן בכלל להמשיך לעבוד על המחשב ובכל פעם שהמחשב מגיע ל XP המסך מתמלא פסים בשלל צבעים. * ניסיתי לעשות עדכוני ביוס * עדכנתי דרייברים * הדבר היחידי שעזר זה החלפת לוח אך הבעיה חזרה בלוחות נוספים (12 לוחות מתוך 20 אותה תופעה) מפרט : AMD SEMPRON 3100 K8VM800M REV 2.X 512MB TAKEMS W.D 80 SATA מישהו מכיר או שמע ? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב והרכבתי אותו, היו לי 3 מאוורים(מאוור של מעבד,מאוור בקדמת המארז ומאוור בצד האחורי של מארז) לכל מאוור היה כבל לחיבור מתח קטן בעל 3 חורים(אין לי מושג איך קוראים לכבל הזה) כבל של מאוור של מעבד התחבר לכניסה של CPU_FAN, כבל של מאוור הקדמי התחבר ל SYS_FAN ונשאר לי המאוור האחרון מאחור כשנקודת התחברות האחרונה שנשארה על לוח אם היא NB_FAN אבל יש בה רק 2 פינים ולכבל של מאוור יש שקע של 3 חורים. מישהו אולי יודע איך לחבר את המאוור האחרון?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין [ :bash: ???
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional Service Pack 2 כשאני מדליק את המחשב לוקח לי המון זמן עד שהוא מעלה בכלל את וינדווס , בזמן הזה יש לי רק מסך שחור ריק בלי כלום בכיבוי לוקח לו משהו כמו 20 שניות עד שהוא מתכבה הבעיה היא יותר בהפעלה של המחשב ! מישהו יכול לעזור לי ? : ן
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה המחשב נדלק אבל לא מראה כלום על המסך! רק נדלק .... לא מגיב לכלום רק הסידרום יכול להיפתח מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחרי התקנה של כרטיס טלויזיה (PCI) שגרם ל"שגיאה חמורה של המערכת" ומס' איתחולים, עד שהצלחתי להסיר אותו - התחלתי להיתקל בבעיה מוזרה של התקני ה- USB. כרגע מחוברים סט עכבר+מקלדת אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי, הגה של logitech וקולטן IR של שלט. חשבתי שהבעיה היא ברכיבים עצמם, אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר גיליתי שהם עובדים מצויין. הרסיבר של העכבר והמקלדת מפסיק לעבוד, עד שאני מנתק אותו מהיציאה ומחזיר חזרה, אחת הדוושות של ה- logitech מפסיקה לעבוד לפעמים או שנשארת לחוצה כל הזמן ועוד כל מיני בעיות קטנות וסופר-מרגיזות... עכשיו אני אחרי פירמוט, אין בעיות רוחב פס של ה-usb, אין התנגשויות, אין הודעות על חריגה מצריכת החשמל, ניסיתי להשתמש בכל התקן בנפרד ובכל יציאה אפשרית (יש 10) והורדתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. כאשר אני צורב סדרה מסויימת לדי.וי.די (FAMILY_GUY), הסנכרון של הפרקים משתבש. הכוונה שלי היא לכך שהקול לא תואם את התמונה באופן מוחלט.. לא משנה על איזה מהירות צריבה אני משתמש או באיזה דיסקים אני משתמש. אני משתמש ב NERO לצריבת הדיסקים שלי. בעיה זו לא קיימת אצלי במהלך צריבות אחרות של סרטים,סדרות אלא רק בסדרה הספציפית הזאת. אשמח לקבל פתרון שאולי יוכל לעזור לי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! המחשב לא הצליח לפתוח באף נגן ( media player, real' mv2 player media player classic) קבצי וידאו אלא הופיע מסך כחול בתצוגת הפליירים כאשר הסאונד עבד למחצה. כאשר ביטלתי את השימוש בדרייבר הקיים עבור הכרטיס זה פתר למחצה את הבעיה אך עדיין מדי פעם זה חזר-> הפתרון (לדעתי) :פירמוט. לאחר הפירמוט עם שימוש באותו windows ואותו דרייבר התחילו להווצר פסים באורכים משתנים על המסך בצבעים שונים. והדרייבר לא תיפקד. גם עם דרייברים קודמים שעבדו המחשב כבר לא עבד והwindows לא הצליח לעלות וכל הזמן התרסט. אני לא יודע מה הבעיה ופירמטתי כמה פעמים וזה חזר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-INTEL AVALON D915GAV, וכמה בעיות... 1. הדיסק קשיח שלי הוא סמסונג 80MB SP0812C, ואמור לעבוד UDMA7 בחיבור SATA, אבל משום מה עובד ב-UDMA5, הביוס לא מאפשר יותר, עידכנתי ל-BIOS אחרון וזה לא עוזר, מה עושים? 2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ONBOARD של הלוח הזה? אני יודע שכרטיסי מסך ONBOARD הם על הפנים, אבל אם אני לא מתעסק במשחקי 3D אלא עובד עם PHOTOSHOP הרבה, האם ארגיש שינוי משמעותי כשאקנה כרטיס חיצוני? ואם כן - יש המלצה לכרטיס בסביבות ה-500 ש"ח? תודה מראש על כל תשובה! שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי שאלה חדשה באתי לפרמט את המחשב ושניסיתי ליכנס לביוס להגדיר את רשימת התהליכים - כל פעם שאני לוחץ Del על התחלה המחשב נתקע ואני לא יכול ליכנס לביוס, יש איזשהי דרך לעדכן את רשימת התהליכים בלי ליכנס עליו?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-