תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק SATA II 80G והוא מופיע מצד ימין למטה כמו התקן USB האם זה אמור להיות כך ?? אם לא , מה עושים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
פירמטתי את ההארד דיסק, לאחר שאני מחבר אותו במחשב שלי הוא פועל יופי. כשאני מחבר אותו במחשב אחר, מחשב ישן, הוינדוס מגיע למצב של טעינה ועושה ריסטרט. כשניסיתי לחבר הארד דיסק אחר הוינדוס פשוט נתקע בטעינה ולא עושה ריסטרט. איפה הבעיה? ניסיתי כבר כמעט הכל...יכול להיות שזה קשור איכשהוא לספק כח שלא מצליח להחזיק את המחשב? תודה! עריכה: אני חושב שזה בגלל שהחומרה שלי לא מתאימה לשלה, ובעיקר כי המעבד שלי הוא AMD ושלה הוא INTEL. הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום התחילה לי אתמול בעיה מוזרה. התמונה נעלמת מהמסך לשניה וחוזרת. וכשזה קורה זה קורה פעם אחר פעם.. זה קרה לי אתמול בלילה, ניתקתי את החיבורים של המסך ושל המחשב מהחשמל והחזרתי. נסתי להתקין דרייברים מחדש. אבל עדיין הבעיה קיימת נראה לי שזה קורה שהמחשב קצת מתאמץ גם לפעמים נעלמת לי התצוגה מהמסך והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום ולפעמים התצוגה חוזרת אחרי כמה שניות ולפעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ידני. יש לי חשש שזה בעיה בכרטיס מסך.. כרטיס מסך של GEFORCE FX5500 איך אפשר להיות בטוח שזו הבעיה? ישנה דרך לבדוק את הכרטיס מסך?? במידה ואני אצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש אני אשמח אם תמליצו לי על משהו זול וטוב, סביבות ה300 שקל (חשוב שיהיה יציאה לDVI כי יש לי טלוויזית LCD) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. כאשר אני צורב סדרה מסויימת לדי.וי.די (FAMILY_GUY), הסנכרון של הפרקים משתבש. הכוונה שלי היא לכך שהקול לא תואם את התמונה באופן מוחלט.. לא משנה על איזה מהירות צריבה אני משתמש או באיזה דיסקים אני משתמש. אני משתמש ב NERO לצריבת הדיסקים שלי. בעיה זו לא קיימת אצלי במהלך צריבות אחרות של סרטים,סדרות אלא רק בסדרה הספציפית הזאת. אשמח לקבל פתרון שאולי יוכל לעזור לי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
I just finished assembling my new system- DFI LanParty UT Ultra-D NF4 AMD Athlon64 +3700 san diego G.SKILL extreme series 400Mhz 512x2 Gygabye GeForce 6600GT 256MB MAXTOR 200GB sata 2 Diamondmax 10 Once the system was built, and the power supply was on, the "StandBy Power Led" worked, but the "Dram Power led" Didnt! (obviously the system didnt Boot) All the power cables are properly connected, and all the IDE FDD SATA ones aswell. *When I tried to boot the system with only the MOBO connected to the power supply the system did boot (and the dram power led worked aswell) What's the problem here?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-