תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אז ככה המחשב נדלק אבל לא מראה כלום על המסך! רק נדלק .... לא מגיב לכלום רק הסידרום יכול להיפתח מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השאלה שלי האם הcommit charge שנמצא במנהל משימות שלי גדל האם זה יכול לגרום לתקיעת המחשב כי פעם היה לי בסביבות ה500 פעם אחת שהפעלתי משהו כל הלילה אז זה הגדיל אוטומטית את זה ל1249 ונראה לי שזה מה שתוקע לי את המחשב האם זה ייתכן ואיך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עזרה דחופה ביותר, אני כותב כעת כי ניכנסתי למצב של Safe Mod , המחשב עולה וכשהוינדוס עולה המסך כאילו מתכבה ולא רואים כלום. רק שאני במצב בטוח אפשר להיכנס, אני משוכנע שהבעיה זה כי אתמול שיניתי את קצב הריענון של המסך מ-75MH ל-85MH, אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך ומאז זה נידפק. מה עושים?? איך אפשר לשנות חזרה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ופנטיום 4. הרכבתי את הדיסק SATA . הפעלית את המחשב וזו ההודעה שאני מקבל no device attached to fast trak controller the bios is not installed / כול דבר שניסיתי לא עזר מישהו נתקל בבעיה דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה במחשב כול כמה זמן המחשב שלי מיתכבה או שהוא עושה ריסטרט לא יודע למה מקווה שתעזרו לי יש לי מחשב אינטל פנטיום 4 ghz 2400 256mb של ram
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אממ אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של המחשב, פתאום הוא לא מזהה כוננים,כאשר אני מחשב צורב המחשב לא עולה וכאשר אני מוציא אותו המחדב עולה (רצוי לציין שהתורב לא פועל בכלל והנורה לא נדלקת!!!) אממ הכוננן הזה טוב ונוסה על מחשב אחר כך שהכונן תקין וגם הבורד תקין! מישהו יודע מה הבעיה שלו? תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-