תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר שכתבתי למעלה (אלחוטי) הוא פעל לי טוב איזה שלושה חודשים בערך, עד עכשיו שימו לב מה קורה : אני מזיז אותו הוא זז נורמלי לגמרי ואז אני עוצר לרגע מנסה לזוז שוב והוא זז בצורה הפוכה ואיטית. כאילו תקוע כזה... ניסיתי להחליף בטריות איזה 1000 פעם וזה לא הבטריות אני לא יודע אם זה העכבר כי פועל הוא כן... אבל מה שמצאתי שהקפיץ הזה ששמים עליו את הבטריות באחת מהבטריות הוא יוצא טיפ טיפה וניתן להחזיר אותו על ידי נגיעה קלה ממש לא נראה לי שזה זה כי רק אם אני מנסה להוציא אותו אז הוא יוצא ורק ממש מעט, וכשהבטריות שם הם גם ככה מוחצות הכל וגם הנורה כמעט נכבית אבל היא עוד דלוקה מעין משהו מוזר של מנגנון חסיכה בחשמל שהשתגע ? ואולי זה בכלל מערכת ההפעלה ? בבקשה ת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני משחק Counter Strike הוא נתקע לי באמצע לפעמים (לא במקום, שלב, או זמן מסוים) ואז אני חיייב לעשות ריסטרט המחשב לפעמים עובד לאט בחלק מהמשחקים עם גראפיקה לא כל כך טובה פעם הכל היה עובד חלק המפרט שלי: HardWare Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשב פי סי שנרכש לפני כשנה - שנה וחצי, בעיקר לעבודות אודיו. אך לאחרונה... למעשה, מאתמול בבוקר, אני לא יכול לעבוד מכיוון שכמעט כל פעולה (על אחת כמה וכמה פוכנות אודיו כבדות) גורמת לעומס CPU. פתחתי יישום בשם system doctor שבא עם חבילת הנורטון יוטיליטיז שלי, ומד הCPU שלו מראה קפיצות עד 100% כמעט עם כל פעולנה של המחשב. אני אפילו לא יכול לשמוע שיר בווינאמפ בלי שיישמעו מעין "קרחצים" כאלה, כשהCPU קופץ. המחשב שלי עובד תהליכי אופטימיזציה לאודיו מידי פעם, לכן אין תוכנות שרצות ברקע, הדיסקים כולם נקיים ומטופלים וכו'. כמו כן, כשאני מדליק אותו משאבי המערכת 96-98% פנויים (בד"כ 77% פנויים אחרי שהמחשב עובד קצת) חשוב גם לציין שעד היום הוא עבד בסדר גמור. למחשב מעבד של אינ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מארז Enermax ולוח אם למעבדי AMD ,ברם שניסיתי להתקין את לוח האם בתוך המארז הפותעתי לגלות כי הם אינם תואמים. שמתי לב שרק חלק מן מקומות ההברגה בלוח אם תואמים למקומות ההברגה של המארז ככה שאני אוכל להבריג בורג פנימה, הכנסתי כמה ברגים שיכולתי כדי לחזק את לוח האם ,ברם לוח האם עדין אינו מחוזק כראוי וכאשר מנסים לחבר את הספק או את כבלי ה-IDE ללוח האם שמים לב כי לוח האם נוטה כלפי מטה ואינו נשאר ישר. מישהו עוד נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה, או שאי-אפשר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש WINXP והתכנה שמצאתי NVFLASH עובדת תחת דוס (אם למישהו יש אחת יותר מתקדמת שעובדת בממשק NT יבורך). אם התכנה שמצאתי היא היחידה מסוגה - אז איך משתמשים בה? לא הבנתי כלום ממה שמוסבר שם. בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט - אני לא רוצה להחמיר את המצב. תודה והמשך שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי משהו כזה בביוס שקוראים לו ככה: AGP Comp. Driving והאפשרויות שזה נותן הן אלו ( משהו כזה..אבל יש עוד ) : DA ,E1 וכו..יש עוד הרבה. מה זה???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של w.d 800 jb עם 8 מגה בפר ה fdisk של win98 מזהה אותו כ-10gbבלבד. בחנות אמרו לי שאי אפשר להשתמש איתו עם win98 אלא רק עם xp למישהו יש אולי פיתרון ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא מקולקל---> ויש בו מערכת 98 , אני מעוניינת לפרמט אותוולהתקין מערכת XP אני אודה לכם אם תעזרו לי לעשות את זה , יש לי כבר דיסקט איתחול של 2000 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משחקים לא רצים לי חלק בכלל ברזולוציות גבוהות כמו 1280 על 1024 וברזולוציות נמוכות יותר המשחק רץ עם תקיעות קטנות זה המפרט שלי: Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 Monitor: iiyama 454 Pro SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers For 24/12/2002
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי לוח 7VRXP של GigaByte. וכרטיס מסך Hercules Prophet All-In-Wondder 8500DV. ובביוס ישנה אופציה הנקראת AGP Fast Write. בחרתי ב- Enable. אבל כאשר אני מסתכל ב- Sandra מופיע כי Fast Write Support - Yes Fast Write Enable - No למה ? - בביוס הגדרתי את זה כ- Enable !!! אנא, עזרו, ובפרט חברה שיש להם לוח דומה שיבדקו, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הבהיל אותי- הרגע פתחתי את כונן C, ואני רואה שם משהו כמו 1000 קבצים בסיומת IDX! כולם נוצרו ב03\1\6 בשעה 14:34 בדיוק! מה זה לעזאזל, והאם אתם מכירים אתר שבו ניתן לברר על סיומות של קבצים?! תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם זה לפורום וינדוס, הרי זה לא בעיה בוינדוס, אז שמתי את זה פה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן סוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב, אבל ישנה בעיה קטנטנה, שהספק פועל והמחשב לא, העכבר והמקלדת מקבלים זרם, ושאני מדליק את המחשב אין שום סימן על המסך, פשווט מת, לעומת זאת, כל שאר הדברים עובדים, מה הפעם לא עשיתי בסדר ? לוח של gigabyte מודל 7vax מעבד AMD 1800+ כרטיס מסך gigabyte ati radeon 9000
-
- 70 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה....מידי פעם יש לי איזה בעיה מין קראש כזה שקורה לי מידי פעם,גם במחשקים וגם בווינדוס אני מקבל מסך BSOD ומה שכתוב בו הוא כזה IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL מי שהיה לו את זה מכיר את זה,ומי שלא ,אז ספק. איך פתרתם את זה(למי שהיה את זה אם בכלל)???? קודם כל עשיתי פוררמט,לא עזר,שיניתי דריבירים לכרטיס מסך,בוא נגיד אני חושב עזר קצת,אבל לא ממש. תודה מראש נתי. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי המאוד חכמה נסתה לחבר את כבל המסך למחשב, הבעיה היחידה היא שהכל הולך אצלה בכוח, ומה שלא הולך בכוח... הולך ביותר כוח. היציאות היו הפוכות ואתם כבר יודעים את ההמשך, שבירה של כל הפינים בכבל המסך. רובם נפלו חלקם עקומים לחלוטין ללא אפשרות לתקנם. שאלתי אליכם היא כזאת, האם ישנה אפשרות להחליף את הכבל של המסך(כן, הוא לא מתנתק). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-