תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הר דיסק שלי משמיע רעשים של מת ממש חריקה ומדי פעם הוא קורס וממש הXP מראה לי מסך כחול וכאשר הוא מעלה מחדש את המחשב קופצת לי הההודעה נן סיטטים ההר דיסק היה מפוצץ עד לפני יומים עד אפס מקום [רק גיגה פנוי] האם יכול לעזור פורמט או שאני אמחוק כמות מסוימת והר דיסק יכול לפחות לסחוב אותה לעוד שבוע. עד שאני יקנה חדש?? אגב ההר דיסק זה סיגט 20 G/B
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני מקבל רדאון 9700 פרו ואני רוצה לדעת איך מתקינים אותו. (לפי מה שידוע לי צריך לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר את הכרטיס ל AGP ולספק נכון?)
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי norton antivirus 2003 pro אבל ה - auto protect וה - Email scanning לא עובדים... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקצה של הפלאג של הרמקולים נשבר בתוך הכניסה בכרטיס קול.. ועכשיו הוא תקוע בפנים ואין לי מושג להוציא אותו.. יש למישהו רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
:-X :-\Hi guys.. i have a terrible problem my "Penti" is not responding while i\I am trying to turn it on it dont respond anything!! nothing!! no power leds no fans - death!! And I do nothing before.. I just shut my pc up after some playing and when I tried to turn it on in 2 houres it didnt agree to work :-\ :-\ :-\ :-X :-\ :'( :-\ what should I do??? I tried almost everything!! I checked the connections I tried to turn on without any devices are plugged inside but all my tries = shit!!! plz help me I am very worried ???
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
עברתי פורומים רבים ומרובים בשאלתי ואמרו לי להגיע לכאן ... אז ככה : ברשותי מחשב מסוג AMD 1700M וכרטיס מסך GeForce 3 Ti 220 ו- Windows XP . מדי פעם כשאני משחק במשחקים (כל משחק ) נופל לי המחשב תוך הצגת מסך כחול בו רשום שהקובץ שמפיל את המחשב הוא הקובץ cmuda.sys אמרו לי שזהו קובץ של הדרייבר של כרטיס הקול . הסרתי את הדרייבר ,שיחקתי בלעדיו ,ועדיין המחשב נופל ... האם למשהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ?????
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ועכשיו הוא לא מזהה את כרטיס קול יש לי win nt workstation וכרטיס הקול הוא על הלוח איך אפשר לזהות את כרטיס הקול ולהתקין לו דריבר מתאים ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום חברה קודם כל הרצתי חיפוש ולא מצאתי )אם אתם תמצאו אל תכעסו ) טוב אז אחרי ששידרגתי את הווינדוס מ- 98 לאקס פי פרו הדרייברים של הצורב נדפקו חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ולא מצאתי. בבקשה עזרו לי! הנה הפרטים: Sony CRX215E1 48x24x48 For Windows XP Pro תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בודק את הזיכרון של ה-GEFORCE ואחר כך אומר לי שיש לי בעיה עם הרום של הביוס. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לא ידעתי שזה כל כך בעייתי חלק אומרים שצריך תוכנה חלק אומרים שצריך חומרה כגון כרטיס קול או מודם או שניהם יחד עם full duplex ולבדוק הגדרות של מיקרופון ואם החיבור למיקרופון הוא במודם עצמו ניסיתי את הכל כמעט עדיין לא מצליח הצילו בבקשה זה מעצבן שדבר כ,כ בסיסי הוא כ"כ מסובך
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני רכשתי לאחרונה לוח אם דגם + EPOX EP-8k9a2 . על הלוח אם יש בקר RAID של HIGHPOINT דגם HPT370/372 . אל ה- IDE הרגיל מחוברים כבר 4 התקנים : שני דיסקים קשיחים סידי וצורב. אני מנסה לחבר דיסק נוסף דרך הבקר RAID אבל שיתפקד בתור IDE נוסף ולא בתור RAID . כאשר הבקר מבצע סריקה של הדיסקים שמחוברים הוא מזהה את הדיסק אבל נתקע בסוף הסריקה. ההגדרות BIOS הן : זיהוי ראשוני של בקר RAID ולא SCSI ובנוסף אופציית ה- IDE RAID מופעלת. אפילו לתפריט ההפעלה של הבקר אני לא יכול להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-