עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by war_dog,

אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by orpa,

לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. Started by SubX,

פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by vsync,

המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Culandur,

יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by mic,

הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by smalery,

שלום כולם, לאחרונה רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2GHZ 256 DDR RAM ASUS Gefore4 440mx 60GB WB חילקתי את הדיסק קשיח ל מחיצות והתחלתי להתקין את WINXP. כבר בשלב הראשון, כאשר ההתקנה מעתיקה את הקבצים במסך כחול, המחשב פשוט נתקע לאחר סיום העתקת הקבצים ועושה ריסט לבד, ומתקבלת ההודעה הבאה: TRAP 0000000D ============ GENERAL PROTECTION FAULT tr=0028 (ועוד הרבה "מידע" מסוג זה) מה לא בסדר? :-[

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by E-tay,

שלום... אני רוצה לפרמט את המחשב ...יש לי winXp pro הכנתי דיסקט הפעלה והפעלתי את המחשב מחדש אבל הדיסקט לא עובד אז ניסיתי לשנות בביוס אבל אין לי שם floppy 1.44 איך אני יכול לפרמט בכל זאת<? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Duke Of Luck,

בוקר טוב אנשים! שאלה לי אליכם קניתי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה, לאחר שחיברתי ביניהם בטלויזיה רואים גלים (מטושטש כזה) ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא 7 מטר יש לי מחשב 2.4 GHz כרטיס מסך Gforce 128mb ומסך LG 17 טלויזיה יש לי PHILIPS 29 אינץ' מקווה שתעזרו לי (כי זה די מרגיז! ) תודה רבה :) אלירן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך AGP RANG 128 ATI . אני בטוח שזה הכרטיס גם ע"פ מה שרשום עליו, וגם ע"פ מה שרשום בחברה שמכרה את המחשב הנ"ל. הורדתי בערך 5 דריברים ממקורות שונים - גם ע"פ שם הכרטיס - כלומר מחברת ATI וגם מהחברה שמכרה את המחשב שטוענת שזה הדריבר לכרטיס. כלומר 100% שהדריבר נכון. הבעיה: המחשב (חלונות 2000) טוען בתוקף שהדריברים שאני מוריד לא תואמים לחומרה שלי. יש עוד פיתרון?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by E-tay,

יש לי וינדווס אקס פי ובזמן האחרון הוא נהרס לי כל שבוע......(בפס טעינה של הוינדווס בהדלקת המחשב הוא נתקע לי) האם פירמוט יסדר את הבעיה? או שיש פתרון אחר? תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roadrunner,

צרבתי סרט עם נרו בפורמט SVCD אבל הוא יצא באיכות נמוכה מאוד אני רואה ריבועים כאילו עשיתי זום לתמונה . איך אני יכול לשמור על האיכות של הסרט בצריבה? ב PROPERTIES כתוב שהתוכנה לא משתמשת ב hardware Acceleration יש קשר? אני משתמש ב asusdvd2000 (כאשר אני רואה את הסרט ישירות מהקובץ האיכות טובה)

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. יש לי כונן CD ומגרת הארדיסק שאני מעוניין לחבר אותם לאותו ערוץ IDE. כמה אקסיומות: 1. ההארדיסקים שמחברים למגרה הנ"ל תמיד מוגדרים כ MASTER 2. לא תמיד יש הארדיסק במגרה. עכשיו הבעיה: איך אני מגדיר את הסידי ככה שגם שאין הארדיסק במגרה הוא יעבוד וגם שיש הוא יעבוד. כאשר אני שם אותו על SLAVE ואיך במגרה כונן הוא לא מזוהה. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  22. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MW,

יש לי בעייה מאוד מעצבנת אני כבר לא יודע מה לעשות כל פעם שאני משחק במשחק כל המחשב שלי נתקע ולא באותו מקום לפעמים בסרט פתיחה לפעמים במשחק עצמו ואני לא יודע למה פתאום התחילו להיתקע לי כל המשחקים ניסיתי הכל עידכנתי דרייבירים לכרטיס מסך, לכרטיס קול ניסיתי לשחק בלי שום תוכנה פעולת עדיין נתקע אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב שלי: AMD Athlon XP 1800+ GIGAByte Motherboard 256MB DDR Memory GeForce 2 400MX 64MB + TV/Out Creative Vibra 128 כמו שאתם רואים אין לי מחשב ישן או משהו מחשב לא רע ואין למשחקים שום סיבה להיתקע......... אני כבר אובד עצות...... אז בבקשה תעזרו לי!!! שאלתי במקום אחר אמרו לי שזה או המעבד מתחמם יתר על המידה ואני צריך היסינק ומאוורר חדשים (אני משתמש בסט…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by zzroni,

יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים