תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
הייתה נפילה של כל מערכת ההפעלה אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הצורב והדיוידי מה עושים בביוס הם כן מוגדרים... יש קבצים להוריד מה הפתרון הכל מחובר הכוננים פעלים (נפתחים) ששמים דיסק נדלקת המנורה.. מערכת הפעלה 98
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
כל פרק זמן לא קבוע המחשב של אבא שלי שהוא סלרון 500 על לוח גנריק. בקיצור הווינדוס לא עולה, ואני מקבל הודעות שיש בעיה עם קובץ כזה או אחר שהוא פגום. פעם ראשונה הוא לא אמר שום קובץ ספיציפי, פירמטתי והתקנתי שוב. פעם שנייה הוא אמר PCI.SYS, חיברתי את ההארדיסק למחשב של אחי והעתקי את ה PCI.SYS ממנו ואז המחשב עלה. שלשום הוא אמר לאבא שלי PCI.SYS, אתמול באתי כבר עם המברג אמרתי נדליק נראה מה קורה המחשב עלה. אבא שלי קרא לי היום הוא אומר לו ISAPNP.SYS, אני תיכף יורד עם המברג למישהו יש רעיון מה דופק את הקבצים האלה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סידרתי את זה זו היתה בעיית זיכרון זכרון אחד (geil 256 ddr 333MHZ) אמנם היה חדש אבל היה דפוק תודה לכולם על התגובות ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים לכונן C? הבנתי שגודל תיקיות לא זהה לגודל המקום בשימוש (בגלל קבצים כמו HIBERFIL וכו') אבל איך זה שפעם המקום בשימוש הוא 4 גיגה ופעם 6? תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כאשר אני מריץ משחק או סרט , סרטון וכו' המחשב נתקע קצת ויש רעשים (לא מהמחשב, מהרמקולים). בנוסף גם המשחקים פועלים חלק רוב אבל יש קטעים שזה נתקע קצת לכמה שניות ואצל חברים זה פועל בלי שזה נתקע לפעמים , ולי יש מחשב יותר חזק משלהם. מפרט: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version AMD XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 256MB CORSAIR 2700 CREATIVE LIVE 5.1 3 מאווררים במארז בבקשה תעזרו לי כי הבעיה הזאת שיגעה אותי כבר , אז מה אני אמור לעשות ??? ???
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה שמידי פעם המחשב נתקע לי (זז לאט בטירוף ולא מגיב כמעט למעט תזוזות קלות של סמן העכבר) תוך כדי התקיעה יש ציפצוף רצוף כמו כאשר מקש במקלדת לחוץ ויוצר עומס על הזיכרון, כמובן שאין בעיה במקלדת, זה פשוט נשמע ככה. במצב כזה אין לי פשוט ברירה אלה לעשות ריסט וזה כמו שאתם יודעים די מרגיז ובנוסף אין לי אפשרות לשמור את החומר לפני הריסט. בעיה :'( האם מישהו יודע מה יכולה להיות מקור הבעיה? אולי נתקלתם בזה בעבר? אשמח לעצות ופיתרונים. תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: היה לי את המשחק מותקן במחשב שיחקתי בו הכול בסדר... עכשיו אני רוצה למחוק אותו והמחשב פשוט לא נותן לי, הוא מציג שלושה אפשרויות: repair modify uninstall ניסיתי את שלושתם אף אחד לא עוזר... לאחר מכן החלטתי למחוק ידנית ולמחוק מהרג'יסטרי וזה עדיין לא עוזר. עכשיו אני לא יכול לא לשחק ולא למחוק את זה לגמרי ואני רוצה להתקין את המשחק מחדש כי קיבלתי לאחורנה את spearhead. תודה מראש. נ.ב: המשחק כן צרוב ופרוץ וגנוב ומוקראק וכל הסיפור. אם זה אומר שאני לא יכול לקבל עזרה תגידו לי כי אני לא בטוח.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 440, ועידכנתי את הביוס של הלוח גיגהבייט שלי, שני הדברים נעשו במקביל כך שאני לא יודע מה גורם לזה, המחשב קורס בכל פעולה פשוטה שגורמת לו לחשוב ולו טיפה.... אני כבר נושא ולא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל - המחשב פשוט קורס, ועושה ריסטרטים על ימין ועל שמאל.... תשובותיכם תתקבלנה בברכה, (THE SOONER THE BETTER).... בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-